Dodaj do ulubionych

Remondis-nie polecam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:49
od kilku lat utylizacją moich smieci zajmuje sie firma remondis dawne lobo, ostatnio zostawili wielkie worki- jeden na butelki PET, 2 na butelki szklane- oraz plan kiedy beda tak posegregowane odpady zabierac bezpłatnie. Mysle sobie fajnie narescie jakis europeiski poziom... nazbierałem pełne 2 wory, wystawiłem w danym dniu i .... smieci z pojemnika zabrali ale do dzisiaj zastanawiam sie co zrobic z tymi 2 worami.. bo remondis najzwyczajniej zrobił ludzi w konia, pewnie to była jaks pseudo kampania, aby prezes miał sie czym pochwalic na europeiskich salonych......
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Remondis-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:00
      Ja też korzystam z ich usług, ale takiej akcji u nas nie było .
      • Gość: MZO Re: Remondis-nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:58
        dokladnie to obserwowałem przez okno, u mnie śmieci zabieraja bez wysiadania z samochodu - po worki musieli by wysiasc... tylko nie wiem po co robia taka akcje skoro i tak z niej sie nie wywiazuja- plan wywozu na cały rok dali :/ A ja głupek kazda buteleczke wymyłem i ładnie pogniotłem (PET)..... to teraz mam za swoje - przezucam z kata w kat- miało byc ekologicznie a najprawdopodobniej butelki skaoncza w piecu...
        • Gość: Aga Re: Remondis-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:06
          A masz jakiś dowód na to że powinni to zabrać? Jakąs ulotkę np? Ja bym
          zadzwoniła i się kulturalnie pana dyrektora zapytała po co to było?
          Kurcze u mnie zabierają każdy worek który im gratis to kosza dorzucę :/ więc nie
          mamna co narzekać :) no chyba że na mega podwyżki
        • Gość: gość Re: Remondis-nie polecam IP: 80.48.49.* 13.06.07, 23:55
          Gość portalu: MZO napisał(a):
          > dokladnie to obserwowałem przez okno, u mnie śmieci zabieraja bez wysiadania
          > samochodu - po worki musieli by wysiasc...

to ty w jakimś magicznym domku mieszkasz . bez wysiadania z samochodu ?
          i co , śmieci same im do auta wskakują ? już twój nick sugeruje , że
          przyszedłeś tu tylko smrodu komuś narobić , a dokładniej konkurencji .
          szkoda , że nikt nie opisuje klientów owych firm . potrafią cuda robić
          i kombinować jak tu mniej zapłacić albo nie płacić za pusty pojemnik .
          • Gość: gość Re: Remondis-nie polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 00:03
            Toś ty chłopie nigdy nie widział samochodu, który sam podbiera kosze wystawione
            na ulicy?
            Wystarczy je ustawić w pewnej małej odległości od krawędzi drogi i bez
            wysiadania zbierają każdy pojemnik.
          • Gość: Aga Re: Remondis-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 08:37
            Sa takie smieciary :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka