Gość: Ala IP: *.kopernika.trustnet.pl 23.06.07, 08:52 Witam Jak nazywa sie ser biały, który kupuje sie w kształcie takich większych kulek? chciałam z niego zrobić sałatke ale za bardzo nei wiem jaki ser kupic. Dzięki za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KARNAT Re: ser biały - kulki? IP: *.flatpla.net 23.06.07, 23:00 JA UżYWAM Z PIąTNICY -WIEJSKI SEREK -TO JEST SER BIAłY DODAJ PEKIńSKA POMIDOR OGóREK CEBULKE I PRZYPRAW PO SWOJEMU _________SUUUUUUUUUUUUUUUPER AHA I SMACZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: ser biały - kulki? 25.06.07, 13:10 Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_ Proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: ser biały - kulki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:27 W postaci większych kulek bywa ser Haraceński, czasami z Czech ktoś przywiezie ser Ołomuniecki, ale to sery dojrzewające o baaardzo silnym zapachu. W postaci mniejszych kulek (najczęściej w zalewie) można kupić Mozarellę. Odpowiedz Link Zgłoś