anisr 26.01.07, 09:13 Rozpropagujcie,jesli możecie informacje o tym forum-im nas więcej tym lepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivovita Re: Mała prośba...:) 21.02.07, 22:46 Anisr, dowiedziałam sie o Twoim forum, z forum skrzypcowego art.skrzypce (czy jakoś tam), gdzie siedzi troche moja córka.Fajnie ,że założyłaś takie forum dla rodziców.Brakowało mi tego parę lat temu.Niemuzyczni rodzice mają nielada problem ,żeby się jakos w tym odnaleść i umieć pomóc swojemu muzycznemu dziecku. Jako, że informatycznie jestem "zielona " nie wiem ,czy udałoby się to zrobić i nadać temu forum "szatę" podobną tej , jaką ma to art.skrzypce.? Jest troche bardziej czytelna.No, ale to taka lużna sugestia , jak sie nie da to nie, i tak jest sympatytcznie. Odpowiedz Link
anisr Re: Mała prośba...:) 22.02.07, 12:21 Hej Niestety nie ma mozliwosci żeby "przerobic" forum.To forum jest gazetowe, tzn wlascicielem jest wydawca Gazety i strona graficzna od niego zalezy. Może, jesli forum sie rozwinie będzie mozna pomysleć o założeniu takiego "niezaleznego" ale łaczy sie to z obsługą techniczna i utrzymaniem domeny-a to dla mnie tez czarna magia Na razie musi więc tak zostać-najważniejsze, żebysmy si edobrze tu czuli i żeby było nas coraz więcej)) Odpowiedz Link
ivovita Re: Mała prośba...:) 24.02.07, 19:48 www.skrzypce.art.pl Bardzo proszę - strona skrzypków Odpowiedz Link
anisr Re: Mała prośba...:) 25.02.07, 19:27 Mówiąc szczerze- szukałam strony dla pianistów ale nie znalazłamNo, chyba że źle szukałam...poszukaj może jeszcze przez inna wyszukiwarke bo w Googlch nie widziałam Odpowiedz Link