Dodaj do ulubionych

Doda w Blachowni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:24
Trwa koncert Dody. Grubo ponad 10 tysięcy ludzi za stawem koło amfiteatru,
gdzie odbywa się koncert. Tego jeszcze nie było w historii Blachowni.
Zakorkowane działki, ul. Leśna, Piastów 300 metrów, ul.Sienkiewicza około 1
km) stare osiedle wszystkie ulice zastawione samochodami. W końcu ktoś zadbał
o dobry początek wakacji dla mieszkańców. Doda do 5 utworu nie zdjęła majtek.
Lecę patrzeć i słuchać dalej. Z utęsknieniem będę czekać na 50-lecie
Blachowni.
Obserwuj wątek
    • Gość: adek Re: Doda w Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:28
      i czego sie podniecasz???no tak ta wiocha dawno nie widziala tylu ludzi wiec
      pewnie jestescie w szoku Blachowiczanie a do tego jeszcze doda ,krolowa obciachu
    • Gość: adek Re: Doda w Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:29
      a tak wogole skad wiesz ze grubo ponad 10 tys ludzi liczylas siedząc przed
      plotem na drewnianej ławce?
      • Gość: renek Re: Doda w Blachowni IP: *.realestate.net.pl 24.06.07, 22:35
        he he he;doda pewno nie wiedziała że na wsi tyle ludzi ,oj jak ją chłopy po
        koncercie...
        • Gość: zig zag oj bedom sie dzieci rodziły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:41
          jak sie chłopy ze wsi napalą (patrząc na dode i jej możliwości wokalne) to sie
          bedom chałupy w blachowni trzęsły :))))

Chałtury na wsi - no ale Polacy to naród prosty i mało wymagający... niestety

A można było Myslowic zaprosić albo Wilki...
          • Gość: Ja Re: oj bedom sie dzieci rodziły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:22
            Ło bosze.... Wilki. To ci dopiero muzyka hehehehe
    • Gość: mikry Re: Doda w Blachowni IP: *.realestate.net.pl 24.06.07, 22:41
      czekaj na 50lecie i 60lecie zagrają ich Troje ,Doda i p.Rubik..
      • Gość: :P Re: Doda w Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 23:39
        odezwaly sie wiesniaki z czestochowy.....
        • Gość: asiulka Re: Doda w Blachowni IP: 212.87.241.* 25.06.07, 00:08
          A mi się tam podobało.Właśnie wróciłam z Blachowni i wcale niezałuje że tam
          pojechałam bo warto było(doda jest spox).Fajny koncercik chociaz jak dla mnie
          to troche zakrótki:)
          • Gość: opo Re: Doda w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 02:30
            czewka może się uczyć od Blachowni jak robić imprezy, wczorajsze lato z radiem
            przy Dodzie to żenada, a występ Perfectu 40 minut przed czasem to skandal !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka