Dodaj do ulubionych

festyn na Michałowskiego

IP: 80.54.170.* 25.06.07, 21:57
A u nas w Kościele NMP był wczoraj festyn-ten kto nie był-niech
żałuje.Wielkie brawa dla proboszcza,który umiał świetnie powiązać imprezy dla
wszystkich od maluchów(bardzo dobry kontakt z dziećmi)do dorosłych.Wielki
ukłon w Jego stronę i współorganizatorów
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: festyn na Michałowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:01
      Slyszalem takie huki wlasnie na B-co to bylo? Fajerwerki hukowe?
      • Gość: slawa Re: festyn na Michałowskiego IP: 80.54.170.* 25.06.07, 22:18
        rusznikarz strzelał z broni z XVw
        • Gość: jana Re: festyn na Michałowskiego IP: 80.54.168.* 26.06.07, 18:19
          Super było, oby takich więcej
      • Gość: xxx Re: festyn na Michałowskiego IP: 80.54.168.* 25.06.07, 22:32
        Jakże mało potrzeba dewotom do szczęścia....Festyn organizowany przez jakiegoś
        nawiedzonego proboszcza .A czy taki proboszcz zastanowił się czy mieszkańcy
        pobliskich bloków i nietylko będą zadowoleni z tego wycia pod oknami i z tego
        hałasu w myśl zasady im głośniej tym lepiej.Może ktoś chciał niedzielę spędzić
        w spokoju w domu a może ktoś był chory .A publiczność faktycznie dopisała aż
        śmiech bierze- moherowe fanki parafii z wnukami , oazowa młodzież i trochę
        uduchowionych młodych małżeństw .Zabawa była super ,w sam raz pod gusta tych co
        tam byli.Wystarczyło popatrzeć na te inteligentne twarze.....
        • Gość: yyy do xxx IP: 80.54.170.* 25.06.07, 22:48
          byłeś dupkiem, jesteś dupkiem i dupkiem zostaniesz,
          bez poważania
          • Gość: xxx Re: do xxx IP: 80.54.168.* 25.06.07, 22:56
            Mogę być dupkiem jeśli cię to ucieszy ,jednocześnie potwierdza to jakiego
            pokroju ludzie gustują w tego rodzaju spędach zwanych festynami.Ja proponuję
            żeby postawić temu proboszczowi pomnik za takie cudowne incjatywy.Przecież to
            takie na czasie....
            • Gość: yyy Re: do xxx IP: 80.54.170.* 25.06.07, 23:03
              Uwielbiam też Dodę, oglądam "M jak miłośc", pasjonuję się też sportem
              narodowym - grillowaniem i urlopy spędzam na kopaniu ogródka. Głosuje na LPR i
              stale narzekam, ze mało zarabiam.
              Teraz masz już mój pełen obraz. Pasuje Ci, prawda?
              • Gość: xxx Re: do xxx IP: 80.54.168.* 25.06.07, 23:29
                Akurat Dodę lubię.Co do reszty ,każdy lubi to co mu pasuje i mnie to akurat
                nie interesuje.Natomiast takie festyny mnie irytują i nie obchodzi mnie kto
                jest ich organizatorem.Chciał proboszcz przypodobać sie owieczkom mógł wynająć
                miejsce do tego bardziej odpowiednie niż środek osiedla.Niestety proboszcz też
                musi sie z tym liczyć że jego pomysły zwłaszcza tak hałaśliwe nie będą przez
                wszystkich bezkrytycznie przyjmowane.
            • Gość: slawa Re: do xxx IP: 80.54.170.* 25.06.07, 23:19
              nie jestem fanką cotygodniowych mszy św.,nie jestem moherowym
              beretem,podchodzę bardzo krytycznie do kreacjonistycznego podejścia do świata-
              nie wiem xxx jaki preferujesz typ odpoczynku-może lubisz siedzieć przed
              telewizorem z butelką piwa,może lubisz biwak ze śmierdzącym grilem,może lubisz
              wyprawy rowerowe-wszystko jest dla ludzi.Każdy lubi coś innego więc nie
              odbieraj mu prawa do zabawy jaką wybrał i jaką lubi.Koło kościoła zebrało się
              sporo ludzi i nie widziałam złości na ich twarzach, a i uduchowienia nie
              zauważyłam w występach tancerzy zwłaszcza w kankanie i salsie-no,ale może Ty
              dostrzegłeś coś innego?
              • Gość: xxx Re: do xxx IP: 80.54.168.* 25.06.07, 23:40
                Daleki jestem do odbierania komukolwiek prawa do zabawy ale jednocześnie nie
                zgadzam się aby mnie odbierano prawo do odpoczynku po 16 godz. w pracy.Chcecie
                się bawić to się bawcie ale placyk przed kościołem w sąsiedztwie bloków to nie
                miejsce na takie wrzaski.Faktycznie tłumy były nieziemskie a o złości na
                twarzach ludzi nic nie pisałem jak i o uduchowionych tancerzach .Czytaj pani
                dokładniej jak chcesz zabrać głos.
                • Gość: slawa Re: do xxx IP: 80.54.170.* 25.06.07, 23:56
                  czytam dorze i ze zrozumieniem-a cyt." uduchowione młode małżeństwa" to w
                  jakim kontekście się wzięły?,bo chyba nie z wysłuchania całkiem udanego wystepu
                  piosenkarzy i ich wykonania przebojów Sinatry,Streisend,Presleya-czepiasz
                  się,ale rozumiem Twoje pobudki-maluczcy tak mają-życzę Ci dobrego wypocznku,aby
                  nikt nie zakłócił Ci snu,chyba ,że twoja złość mężczyzno bez klasy
                  • Gość: xxx Re: do xxx IP: 80.54.168.* 26.06.07, 00:11
                    Jeśli dla Ciebie Ci co tam śpiewali to byli piosenkarze i te występy były udane
                    no bo przecież takie przeboje śpiewali to faktycznie jesteś wielka z jeszcze
                    większą klasą. Czuj się światową kobietą bywalczynią jeszcze bardziej
                    światowych koncertów.No ale jak się ma możliwość brania udziału tylko w tego
                    typu światowych imprezach to Twoje oburzenie co do mojej osoby jest jak
                    najbardziej słuszne.Jestem malutki chylę czoła przed tak wysokim poziomem
                    artystów .To jest tak jak się w d...e było i g...o widziało.
                    • Gość: do xxx Re: do xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 06:52
                      ŚWIATOWCU.... jak ci się nie podoba, kup se dom w lesie.
                      Tam nikt nie będzie zakłócał ci niedzielnego wypoczynku.
                      Ludzie mieszkający wokół promenady jak i ci w okolicach Placu
                      Biegańskiego jakoś nie skarżą się na od czasu do czasu organizowane
                      imprezy.
                      A może chodzi o to, że to organizował ksiądz?
                      Ciszy nocnej nikt ci nie zakłócił, mogłeś wtedy wypoczywać do woli.
                      Więc o co chodzi? NA DRZEWO........
                      • Gość: ja to ja Re: do xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 07:13
                        xxx propozycja nie do odrzucenia!!!!
                        Przeprowadz sie gdzieś gdzie nikt nie bedzie Ci przeszkadzał, to jest życie na
                        osiedlu, w blokowisku, a Ty jesteś człowiekiem spokoju, przeszkadza Ci może
                        nawet otwierana puszka przez sąsiada za ścianą. Większość ludzi narzeka na kler
                        że nic nie robi, a jak już coś zrobi... no to też narzeka.
                        Ja też nie przepadam za tego typu imprezami ale nie przeszkadzają mi kompletnie.
        • Gość: www Re: festyn na Michałowskiego IP: 88.220.79.* 02.07.07, 15:52
          jesteś nietolerancyjnym durniem...tyle
    • Gość: aga Re: festyn na Michałowskiego IP: 80.54.171.* 26.06.07, 11:29
      Zgadzam się,bylo super.Proboszcz to wspaniały człowiek!!!
      • Gość: kaja Re: festyn na Michałowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:46
        ja tez bylam z cala rodzina i wszystkim nam sie bardzo podobalo brawo dla
        proboszcza za zorganizowanie festynu
        • Gość: ja Re: festyn na Michałowskiego IP: 83.2.141.* 02.07.07, 18:07
          kurcze a mnie niestey z rodzina zabraklo macie chociaz jakies zdjecia??
          pokazcie co sie tam dzialo jakis grill? dmuchance? jakie byly atrakcje??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka