Dodaj do ulubionych

Lekarze to pany!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:43
Jeszcze będziecie przychodzić do mojego gabinetu i bedziecie skamleć o pomoc a ja powiem jednemu z drugim "No niestety ale dziś nie mam czasu" ;) Poza tym za samo wejście do gabinetu i powiedzenie "Dzień dobry" będziecie płacić 500 zł.Podoba wam się ta perspektywa? :) Spod ziemi te pieniądze wygrzebiecie,od gęby sobie odejmiecie by tylko przyjść do pana lekarza by łaskawie was przyjął taka jest prawda
Obserwuj wątek
    • Gość: frogman Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:47
      masz przekopane bo już wymagasz leczenia, psychiatrzy chyba nie strajkują. A
      jeśli tak, to z chęcią Ci dołożę na wizytę.
      • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:53
        Przekopane to ty będziesz miał jak się rozchorujesz i będziesz musiał się leczyć załóżmy u mnie lub moich kolegów ;)
        • Gość: mściciel Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:03
          powiedz kto cie spłodził to cie pomszcze
        • Gość: Eryk do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:06
          Ale Ciebie wyuczyli ETYKI LEKARSKIEJ lancecie !!!
          I być może Twoich kolesiów również ! Współczuję Wam !!! Ale chamstwa trzeba
          nabyć, tego nie otrzymasz podczas narodzin. To prędzej z pokolenia na pokolenie
          otrzymałeś podczas wychowania w gronie rodzinnego domu.

Ja już teraz mogę Ci się nisko pokłonić, i powiedzieć Dzień dobry, ale
          dopowiem - przepraszam, bo to nie wypada, jednak sam o to się "poprosiłeś" -
          GŁUPI LEKARZYNO "lancecie" !!!
          • Gość: do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 03.07.07, 10:17
            lancecie, jeśli jesteś lekarzem i nie jest to głupia prowokacja, to odpowiedz
            mi na pytanie, kto przyjmie poród mojego dziecka, skoro macie się zwolnić? albo
            kto wykona operację ratującą życie? albo i nie ratującą? Przecież nie
            otworzycie tak szybko prywatnych klinik? Jak to będzie wszystko wyglądać jesli
            odejdziecie?
            • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:21
              Zapytaj panów z rządu to ich wina że zrobili taki bajzel.Tak w ogóle to faktycznie masz pecha że teraz będziesz rodziła
              • Gość: do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 03.07.07, 10:27
                tych z rządu to bym ... , ale tych z poprzedniego chyba też, ta sytuacja
                narastała przez lata (?), choć tych z tego - szkoda słów - nienawidzę!!! Mordy
                wstrętne bym obiła...
                • Gość: Eryk do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:35
                  Mnie chyba nie miałeś na myśli lanceciku, gdyż nie staram się być takim chamem -
                  nie będę teraz wytykał palcami.
                  Ale nie mam do Ciebie żalu, gdyż nie wymieniłeś mnie indywidualnie.
                  Wówczas to co innego !
                  Język też potrafię naostrzyć, choć mam wrażenie, że nie wywodzisz się z grupy
                  zawodowej lekarzy.
                  To byłby dla niej wielki WSTYD !!!
                  • Gość: ja Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:38
                    Przeciez ten lamus czy jak mu tam to nie lekarz tylko jakiś debil, a jesli nawet
                    lekarz to chyba jakis nieuk, a tacy to lepiej zeby nie leczyli bo by mogli
                    zaszkodzic.
              • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:51
                CZEGO SIĘ PODSZYWASZ KLONIE NIE MASZ ODWAGI BY PISAC POD SWOIM NICKIEM???
            • beza999 Re: Lekarze to pany!! 03.07.07, 10:47
              Nic się nie martw poród przyjmie ci lekarz który ma do tego powołanie,tacy nie
              strajkują moja znajoma też się obawiała ,urodziła zdrowego dzieciaka mimo
              komplikacji.a dla lanceta zróbmy zrzutkę na bilet w jedną stronę.ON lubi
              prowokować taki bezczelny jest tylko na forum ponieważ występuje
              anonimowo.ciekawe jaki jest dla swoich pacjentów.
            • Gość: sara do lanceta IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 18:17
              ile w tobie drogi lancecie zajadliwości i podłości .Pytam sie po co i
              dlaczego .i tak wszyscy skonczymy na górce .Lancecie piszesz tak jak byś miał
              przed sobą jeszcze drugie życie ,żal mi ciebie
          • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:23
            Chamstwo wśród pacjentów jak widzę również jest wszechobecne ;)
            • Gość: chamstwo Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 03.07.07, 10:29
              ostatnio jest wszędzie, jeden wilkiem dla drugiego
              • Gość: ja Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:40
                pacjentem to ty niedlugo bedziesz. w lublincu.
              • Gość: ja Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 03.07.07, 10:41
                Lancet! pokłoń sie innym ludziom którzy cie żywią ,bronią,opierają itd. sam nic nie znaczysz, wykształcony,a nie wie prostych rzeczy.
                • Gość: \Eryk do ja Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:46
                  Też tak już wnioskuję,że to nie żaden lekarz.
                  Można go szybko sprawdzić zadając fachowe pytanie, by szybko na nie
                  odpowiedział.
                  Jeśli nie odpowie, to sam sobie odpowie kim jest w rzeczywistości i kim będzie
                  w przyszłości.
            • Gość: JR Re: Lekarze to pany!! IP: *.hcz.com.pl 03.08.07, 12:46
              > Chamstwo wśród pacjentów jak widzę również jest wszechobecne ;)

He he he - niepodoba się ? Bo role się odwróciły ?
              Kiedyś chodziło się do lekarzy i płaszczyło przed nimi. Każdej wizycie w
              państwowym gabinecie lekarskim musiała towarzyszyć "koperta", a teraz się to
              ukróci i trzeba będzie się naprawdę wziąć do pracy i wykazywać umiejętnościami,
              aby pacjenci chcieli przyjść do gabinetu :))))

Ja tylko powiem jedno. Życzę sobie, aby lekarzom pracującym w przychodniach i
              szpitalach zabronić prywatnych praktyk. Niech zarabiają tak, żeby nie musieli
              gdziekolwik dorabiać, ale za dorabianie "za plecami" odbierać prawo do
              wykonywania zawodu, a ponieważ nie będą wykonywać zawodu to kazać im zwracać
              koszty kształcenia.
              Dlaczego specjaliści z innych branży mogą podpisywać zobowiązania
              lojalnościowe, a lekarze nie ? Tym bardziej, że lekarze mają największe
              możliwości jeżeli chodzi o korupcję, ponieważ bierą pieniądze za wizyty domowe
              oraz "pod stołem" za państwowe, a leczą przy użyciu sprzętu państwowego. W
              razie popełnienia błedów nie odpowiada za swoje czyny.
        • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:49
          CZEGO SIĘ PODSZYWASZ POJE.ANY KLONIE NIE MASZ ODWAGI BY miec własny
          NICK???
        • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 18:22
          wystarczy ,ze będe miał kase zarobioną na cieibe .A zgrobu mnie wyciągniesz .TY
          dla kasy zrobiśz wszystko
    • Gość: Eryk do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:50
      Opisz budowę skóry człowieka !!!

Tylko bez żadnych insynuacji i podtekstów !

Czaa 10 min. , czyli do 11.00 3.07.2007 r.
      • Gość: Eryk XiI Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:16
        I sprawa się wyjaśniła.
        Na tym forum jest wielu takich cwaniaczków, którym wydaje się że "zjedli
        wszystkie rozumy".

Pozdrawiam DOBRYCH LEKARZY i PIELĘGNIARKI !!!
        Rozumię to, że Wy chcecie naprawić to zło, które panowało i panuje w służbie
        zdrowia.
        Ale opamiętajcie się , nie czyńcie tego kosztem pacjentów !!!
        Cóż oni są temu winni !
        Ze głosowali na tego, czy tego ?
        Wy też niejednokrotnie tak uczyniliście - i co ja mam mieć do nich pretensje.
        To jego wolny wybór !
        Mógł zawierzyć, mógł się pomylić, czy mógł wogóle nie głosować !

Poprzednie rządy też nic w tym temacie nie zrobiły.
        I SALOMON Z PUSTEGO NIE NALEJE.

• Gość: ja Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. IP: 212.87.241.* 03.07.07, 11:45
          Nie wolno burzyć własnego domu a jest nim Polska,zawsze tu będziemy wracać,będzie lepiej jeżeli opracujecie plan naprawy Państwa,bo jest żle naprawde , nasze pieniądze są marnowane , jest przecież tylu mądrych ludzi.
          • Gość: ja Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. IP: 212.87.241.* 03.07.07, 12:28
            Na wąskiej kładce nad rzeką spotkały sie dwie uparte kozy,ale niebyło znaku pierwszeństwa przejścia,więc się pobodły i obie wpadły do wody.Jaki morał z tego wynika? Taki, że ludzi zżera głupia ambicja i chęci zemsty, wszystkie konflikty na świecie są tym powodowane,jak pokonać tą przeszkodę? świadomość!!!ustępuje miejsca na forum,pozdrawiam
            • Gość: .... Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:32
              Wezmą ich wszystkich w kamasze to za podstawowy żołnierski żołd będą 24 godz.na
              dobę do dyspozycji chorych- i po pawiach będzie.Tych ,którzy już wyjechali
              ściągnąć z powrotem.
              • misiakilla Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. 03.07.07, 15:56
                > Tych ,którzy już wyjechali
                > ściągnąć z powrotem.

Albo niech oddadza za studia, powiedzmy milion zlotych ;)
                • Gość: DO MISIAKILLA Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:31
                • Gość: DO MISIAKILLA Re:Lancet to prowokator, nie żaden lekarz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:32
                  twoja glupota mnie przeraza, ogarnij sie, bo nawet nie jestes w temacie a
                  strasznie sie rzucasz..
    • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 18:48
      CZEGO SIĘ PODSZYWASZ POJE.ANY KLONIE NIE MASZ ODWAGI BY PISAC POD SWOIM
      NICKIEM???
      • Gość: recepta Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 03.07.07, 22:52
        nerwy puściły, słonko?
        może coś sobie przepisz... chyba, że nie możesz w ramach strajku.
        • Gość: =+ Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 03.07.07, 23:36
          najtrudniej jest pierwszy raz,
          • Gość: ja Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 04.07.07, 00:02
            żadna łaska, zato im płacą,
            • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:28
              JESZCZE RAZ POWTARZAM autor tego wątku jest klonem, prowokatorem który nie ma
              nic współnego z medycyną!
        • luka76 Re: Lekarze to pany!! 03.07.07, 23:37
          Juz tyle razy sie wypowiadalam na forum w sprawie lekarzy ale jeszcze raz
          powtorze: Ludzie opamietajcie sie, przyjdzie moment ze wasza mama bedzie chora,
          wasza zona bedzie rodzic, wasze dziecko zlamie noge - i co wtedy zrobicie :
          pojdziecie do sasiada? zeby wam pomogl , kogo wtedy poprosicie o pomoc co?Nie
          bede sobie wiecej zawracala glowy takimi "durniami" - uplynie troche czasu i
          samo zobaczycie
          • Gość: qwe Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 04.07.07, 00:04
            to nie znaczy, że ktoś może obrażać pacjentów
            • Gość: Eryk XiI Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 07:48
              Gość portalu: qwe napisał(a):

> to nie znaczy, że ktoś może obrażać pacjentów

I to jest samo sedno w tej sprawie !!!
              Krótko i na temat !

Lekarzem się jest lub nim można nazywać, ale człowiekiem jest się zawsze !!!
              • luka76 Re: Lekarze to pany!! 04.07.07, 22:40

Ludzie - zastanowcie sie chociaz przez chwile - sadze ze kazdy z was byl w swoim
                zyciu u lekarza - Co oni wam takiego zlego zrobili, ze tyle pomyj na nich
                wylewacie , no moze mi ktos powie co? Dlaczego jest tak ze kazdy chce "dobrze
                zarobic " a jak ma ktos inny zarobic to juz " w ziemie byscie go wdeptli co?" .
                Ja tego po prostu nie rozumiem - lekarz zly, prawnicy zli, urzednicy be itd -
                jak mozna / jak czytam na tym forum wiele wypowiedzi/ porownywac kasjerke z
                hipoermarketu / z calym szacunkiem/ do lekarza, czy innych zawodow, ktore
                wielokroc wymagaja wieloletnich studiow i jeszcze dodatkowych studiow
                specjalistycznych - zastanowcie sie co wy tu wygadujecie, co sie w tym kraju
                porobilo /zreszta tak zawsze bylo/ - czy naprawde uwazacie ze lekarz ma miec
                takie samo uposazenie jak listonosz czy sprzatczka? - bardzo prosze o
                odpowiedz.Nie pozdrawiam nikogo.
                • Gość: qwe Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 04.07.07, 22:52

nie porównuję lekarza ze sprzątaczką.
                  ale jak widać nawet lekarz potrafi być chamem.
                  • Gość: hi hi Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 04.07.07, 23:26
                    czasami sprzątaczka ma większą wiedze.
                    • luka76 Re: Lekarze to pany!! 04.07.07, 23:37
                      Sprzataczka ma wieksza wiedze?????????????????????????? - to znaczy na jaki
                      temat ? / z calym szacunkiem dla zawodu sprzataczki - bo gdyby nie one , to
                      byloby nam ciezko zyc/ o jakiej wiedzy mowisz? - o wiedzy na temat naszego
                      organizmu, o naszym krazeniu,o sercu , watrobie, czy wypadaniu macicy w wieku
                      80 lat? no o jakiej wiedzy mowisz? - o wycieciu wyrostka robaczkowego? czy o
                      raku prostaty / przerost guczolu krokowego/ u facetow no ? o jakiej wiedzy
                      nowisz? - o chorobie Burgera czy o Altzchaimera , a moze pojde do Pani
                      sprzataczki / z calym szacunkiem do jej pracy/ i zapytam jak "naprawic" moj
                      schorowany kregoslup co? albo co mam podac dziecku dwumiesiecznemu - bo jest
                      calwe a wstrupach co? no tego mam sie dowiedziec od Pani sprzataczaki? / z calym
                      szcunkiem do jej pracy?/????????????????????????????????????????????????????????
                      • luka76 Re: Lekarze to pany!! 04.07.07, 23:44
                        Pozalujecie tego waszego "plucia" - zaplacicie za to tak jak mowi LANCET - wiem
                        ze wsrod lekarzy jest duzo zarozumialcow i ludzi nie na poziomie - ale to oni
                        "wiedza" - "wiedza" i nic na to nie poradzicie - chocbyscie wylali cala swoja
                        "sline" - i tak do nich pojdziecie w "stanie krytycxznym" - wiec im pomozcie i
                        poprzyjcie ten strajk - radze wam - a oni wtedy i wam pomoga - po prostu was wylecza
                        • Gość: hi hi Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 05.07.07, 00:12
                          wszędzie jest pełno mądrości w książkach lekarskich w, internecie, wszystko jest opisane, każdy lek,każda choroba,trudniej tylko zdobyć pieczątke, a reszta to pestka.Najlepiej jest wmówić chorobe,a potem zbierać pochwały.Najważniejszy sekret w medycynie jest ukryty w cudzie tzw. PLACEBO ...
                          • Gość: chory Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 06:22
                            Dokładnie masz rację.Ja mam raka od jakiegoś czasu i póki chodziłem do lekarzy to tak mnie "leczyli" że czułem się coraz gorzej.Od prawie roku leczę się ziołami sam i czuję się świetnie.Jak widać oni nie są do niczego potrzebni oszuści i łapówkarze.
                            • Gość: do luki-lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 05.07.07, 10:33
                              To ty psujesz dobre imię niektórym wspaniałym lekarzom.Jak ci wypada ma...a to bprzepisz sobie leki. Do ;chorego; wiele chorób można wyleczyć ale niewolno,bo wiele ludzi straciłoby prace.
                              • luka76 Re: Lekarze to pany!! 05.07.07, 15:48
                                OOOOOOOO - to jednak sa WSPANIALI LEKARZE? - jak milo ze to zostalo napisane
                                na tym forum. Pozdrawiam
                                • Gość: medyk Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 05.07.07, 17:29
                                  luka, przeczyść się, farmaceuta (!) poradzi ci jakiś środek, od razu się
                                  wyluzujesz.

ps. najfajniej nabijać się z takich zacietrzewionych osób, frajda, po prostu
                                  frajda...
                                  • luka76 Re: Lekarze to pany!! 05.07.07, 23:23
                                    Wiesz medyk - ja sie nie nabijam z "zacietrzewionych osob" jak to ujales i nie
                                    mam z tego zadnej frajdy ale powiem ci jedno - jestem naprawde na totalnym luzie
                                    i moze dlatego mam glebsze spojrzenie na ten temat - ale nie dziwie sie -
                                    "dokuczenie" rodakowi jest tak bardzo w dobrym tonie ze pierwsza czesc twojej
                                    wypowiedzi pomine milczeniem
                                    • Gość: hi hi Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 06.07.07, 01:43
                                      do luki....nosił wilk razy kilka.....
                                      • Gość: Eryk XI Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:11
                                        No lanceciku !!!
                                        Dawaj odpowiedź, bo czas upłynął !
                                        Rozwiń chociaż to co wiedzą nawet gimnazjaliści.
                                        Skóra człowieka składa się z:
                                        - naskórka,
                                        - skóry właściwej,
                                        - tkanki podskórnej.
                                        No to teraz Twoja kolej, by opowiedzieć nam co dzieje się w skórze właściwej ?
                                        Nie będziesz się nudził podczas "lancetowego strajku" !
                                        Prowokatorze, weź się za naukę lub uczciwą pracę !!!
                                        • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:57
                                          No no błysnąłeś inteligencją :D Z encyklopedii ciołku przepisałeś?? :D Poza tym nie muszę ci się z niczego tłumaczyć ani na nic odpowiadać głąbie bo to nie egzamin a ty nie jesteś egzaminatorem.Egzaminy już zdałem dawno temu i mam w dupie z czego składa się skóra młotku :D
                                          • Gość: Eryk do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:05
                                            Przyznaj się szczerze, że w d.u.p.i.e to Ty masz człowieka, w całym jego
                                            znaczeniu.
                                            Nie mam innej możliwości sprawdzenia czy jesteś lekarzem, czy znachorem
                                            prowokatorem !
                                            Wykaż się swoimi umiejętnościami i wiedzą to Ci uwierzymy !!!
                                            • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:44
                                              Swoją wiedzą i doświadczeniem wykazuje sie na codzień i nie muszę tego robić na jakimś durnym forum :D Załóż sobie forum medyczne Eryczku i tam sie popisuj może ci ulży bo widzę że bardzo ci żal dupę ściska że niektórzy mają się lepiej niż ty :D
                                              • Gość: hi hi Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 06.07.07, 10:01
                                                A co ty tu robisz na tym ,durnym, forum? hi hi hi
                                                • Gość: długopis laboratoria natury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:11
                                                  myślę, że ludzie sami będą się niedługo leczyć ziołami z bazaru, które nota bene
                                                  są często skuteczniejsze od kuracji przepisywanych przez lekarzy ostatniego kontaktu
                                          • Gość: lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:32
                                            KLONIE ZMIEŃ NICKA
                                          • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 18:47
                                            a kiedy egzemin oblałęs z etyki .......A może ty go nigdy nie zdałęś I
                                            dyplomik zrobiony na ksero .Jaki lekarz byłby tak głupi,aby na forum popisywać
                                            się tak prymitynymi pogłądami .Poradze Ci ja mechnik .Świnśtwo mozna
                                            robić,mozna być oststnim łajdakiem .Ale błedem niewybaczlnym jest mówienie otym
                                            głosno,czy nikt Cię tego nie nauczył!!!!!!!!
                        • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 18:38
                          dlatego wazne ,zeby byc przygotownym na wypadek choroby .Mieć kase na nich
                          wtedy zrobąia wszystko .Ito jest sprawiedliwe .Jachcęna nich zarobić .Przecięż
                          te co tu mówię nie powiem doktorkowi w cztery oczy .Ja poprostu orżnę go róno i
                          jeszcze będę się uśmiechał jak mi dziękuje za naprawę.A wduchu uśmieję sie od
                          ucha do ucha
                        • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 18:49
                          zapominasz ,ze tch ludzi można łatwo kupić wystarczy mieć kase
                      • Gość: JR Re: Lekarze to pany!! IP: *.hcz.com.pl 03.08.07, 13:09
                        Czy sądzisz, że cała wiedza to tylko wiedza medyczna ?
                        Ktoś kto projektuje lub buduje domy, autostrady, czy naprawia Twój telewizor
                        lub samochód, windę czy choćby wyłącznik oświetlenia od których też zależy
                        Twoje życie i zdrowie, także musiał posiąść wiedzę wcale nie mniejszą niż
                        lekarz. Niestety nikt tego nie dostrzega, bo uważa, że to są zwykli wyrobnicy.
                        Ale twierdzą tak tylko ludzie ci, którzy nie mają w ogóle pojęcia o danej
                        dziedzinie.
                        Tak więc też spróbuj się zwracać z szacunkiem do ludzi z innych branż, nawet
                        jak są zmuszeni ze względów ch....wej gospodarki państwa pracować jako
                        sprzątaczki czy pomywacze.
          • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 18:32
            jedno wiem jak będe miał kase zawsze lekarz mi pomoże .Jak będe goły zostaje
            mi tylko państwowa "słuzba zdrowia " zamierzma wiec na was konowałach
            zarobic .Znam dobrze swój fach i podnosze stopniowo ceny. A rachunku itak
            sprawdzić nie potraficiee
            • Gość: zc Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 19:25
              Jeżeli to prawda że Jesteś dobry w swoim fachu, to sporo zarobisz, bo Twoi
              koledzy mechanicy są dużo gorsi od doktorów (w swoim fachu).
              • Gość: zaosia Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 27.07.07, 12:15
                pocztaj gazete .Minister celowo chce zlikwidować zadłuzone szpitale .teraz może
                bo pacjęnci was już nie obronią.Dzisięciolecia pracowaliście na to aby was nie
                lubić .ten kryzys też przezyjemy >sam Religa poweidził ,że w czasie strajków
                mniej jest zgonów !!!!!!!
    • Gość: angrusz Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 21:44
      No to lekarze i pielęgniarki przegięli pałę .
      Zbyt długo i za dużo .
      Widać , że są sterowani politycznie tak by zaszkodzić rządowi czyli PiS-owi .
      Ale pacjentów mało obchodzi polityka oni mają swoje zdrowotne problemy i chcą
      je załatwić .
      Niech w kolejnych wyborach żaden lekarz ani pielęgniarka nie kandyduje bo
      będzie skreślona .
      • luka76 Re: Lekarze to pany!! 10.07.07, 23:02
        Jasne - najlepiej zeby kandydowali sami nauczyciele - ale bysmy mieli wtedy sejm
        • Gość: pielęgniarka Re: Lekarze to pany!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 16:43
          Angrusz czytając twoje wypowiedzi nasuwa mi się tylko tyle,że żal ci dupę
          ściska ,że twoja grupa zawodowa nie potrafi się w żaden sposób zabrać do walki
          o swoje;co zrobiliście ?2 godziny strajku i co dalej?jak ci tak bardzo żle to
          dalej zbieraj belfrów i jazda do Warszawy a nie pieprz,że ktos przegina
          pałę,zrób coś dla siebie,bo się pogrążasz jeszcze bardziej niż my...
          • Gość: angrusz Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:01
            Do pielęgniarki :
            Ano mi ściska ale ja pewnej granicy nie przekraczam . Ot jestem urodzonym
            demokratą i staram się wykorzystywać demokratyczne procedury .
            No i kasa nie jest dla mnie wszystkim i ponad wszystko .
            • Gość: pielęgniarka Re: Lekarze to pany!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 13:45
              nie rozśmieszaj mnie bo zastanawiam sie o jakiej kasie mówisz,o tym
              1000złotych,które dostaję za harówę w szpitalu w dzie i w nocy?Ty Angrusz chyba
              rodziny na utrzymaniu nie masz i nie musisz sie zastanawiać co dzś do gara
              włożyć i które dziecko ma mniej buty potargane bo na jedna pare tylko
              wystarczy;Angrusz nie odpowiadaj w ogóle ,bo mnie wqrwiasz...
              • Gość: angrusz Pielęgniarko !! Nerwy nic nie pomogą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:53
                Do pielęgniarki :

Może i tracisz nerwy , nie dziwię się , ale nie trac rozumu i trzeźwej oceny
                sytuacji .

Wzrost pensji nawet w powiązaniu ze wzrostem pieniędzy na leczenie z kasy
                chorych nie odbywa sie z poniedziałku na wtorek .
                Dwa lata temu były wybory - trzeba było głosować - głosowac na tego który by co
                posiedzenie Sejmu wrzeszczał szeptał przymilnie i groźnie o niedofinansowanej
                słuzbie zdrowia .
                Teraz jest już to niemozliwe . Skład Sejmu jest jaki jest .
                Do ZUS- idzie rocznie ok 30 mld zl na dopłaty do emerytur, rent , wczesnych
                emerytur,
                rent rodzinnych i innych .
                Trzeba było wtedy głosno krzyczeć : ja się na to nie zgadzam . Ja chcę aby
                dofinansowano szpitale itp .
                Czy oprócz zastrzyków - pielegniarko - to orientujesz sie jak działają
                mechanizmy demokratyczne , i władza ustawodzawcza i wykonawcza , niekoniecznie
                tak w szczegółach ale tak ja każdy przyzwoity obywatel winien wiedzieć .
                Nowa stawka składki na zdrowie jest możliwa w przyszłym roku . Ale rzeczywiście
                Ty możesz się i wk.. ale to tylko tobie zaszkodzi . Bo inni już wasze strajki
                olewają . Też mają swoje roszczenia i problemy . Ale fakt to teraz określa się
                założenia budżetowe a na jesieni uchwala budżet . I pierwsze wypłaty w lutym .
                Rolni wie , że jak zasieje oziminę jesienią to w lipcu zbierze plon ( pod
                koniec lipca ) a ty pielęgniarko takich zasad nie znasz .
                Teraz skoro tak spragniona jesteś kasy to tylko wyjazd za granicę .
        • Gość: angrusz Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:58
          Do luki 76 :

Troche więcej nauczycieli by sie przydało w Sejmie , choćby o sztukę !!
          • Gość: starczy! Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 11.07.07, 19:40
            Krzysiu! prosze cie skończ już ten festiwal.Pojedzmy na urlop w gory,lub nad morze,wiesz że większe pieniądze,to większe kłopoty.Więc pa chłolere ci kłopoty!!
            • Gość: strona.spoleczna Re: Lekarze to pany!! IP: 195.205.202.* 11.07.07, 23:40
              Co do pielegniarek to dalbym wieksze zarobki.tylko tym w szpitalach.te psiuchy
              po zaklad.opieki zdrowot. to na najn. krajowa. a gdyby moja grupa zawodowa
              zastrajkowala to NIE ma pieczywa , nie ma sprzedarzy i moze kiedyzs tak sie stanie.
              • Gość: j w Re: Lekarze to pany!! IP: 195.205.202.* 11.07.07, 23:42
                Lekarze to pasorzyt
    • Gość: lekarz lancet nie jest lekarzem ! IP: *.ipt.aol.com 12.07.07, 00:21
      To oczywista prowokacja, aby dalej podjudzać pacjentów przeciwko lekarzom.
      Żaden znany mi lekarz nie byłby w stanie tak się wyrażać o pacjentach.

Przepraszam wszystkich pacjentów, którzy poczuli się urażeni przez tego
      osobnika podającego się za lekarza.
      • Gość: Eryk XiI Re: lancet nie jest lekarzem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:11
        Czyli potwierdzają się moje przypuszczenia !
        Ja zawsze twierdziłem, że dobry lekarz dba o pacjenta, a dopiero o swoją
        kieszeń.
        Nigdy nie uczyni farsy ze swojej profesji.
        Zobowiązuje go do tego złożona przysięga Hipokratesa, no i jego sumienie.

Pozostałym "medykom" DZIĘKUJEMY !!!!
        Może w innym wcieleniu ?
        • Gość: poelęgniarka Re: lancet nie jest lekarzem ! IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 13:40
          zgadzam się na podwyżki dla pielęgniarek zatrudnionych w szpitalach,kiedyś
          pracowałam w przychodni obecnie od dwóch lat na oddziale gdzie 50 na 60
          pacjentów jest obłożnie chora,codziennie śmierć i cierpienie-tak to wygląda-
          praca bez porównania żadnego;pozdr...
          • Gość: to ja Re: lancet nie jest lekarzem ! IP: 212.87.241.* 12.07.07, 18:57
            Wszystko jest okej, tylko powiedzcie mi po jakiego leczyliscie Relige jak
            strajk to dla wszystkich , bez wyjatków .
    • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 18:21
      Ale wcześniej będziesz musiał przjechac do mnie napraiwć gablote bo leciutko
      charczy I będę milutki dla Ciebie i skasuje ćię 100% więcj niż innych .Bo muszę
      zrobić sobei rezerwe na wypadek gdybyś musiał mnie leczyć konowale . A za mna
      pójdą inni .i tylko ilość papierków się zmnieni .A ty dla swojej gabloty
      zrobisz wszystko .nawet w d............e mnie pocałujesz bo taka wazelina
      jesteś
      • Gość: lekarz Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:32
        My i tak wyjdziemy na swoje a ty jeszcze bedziesz skamlał o litość ;) Takich warsztatów jak twój jest na pęczki ciekawe co wy mechanicy zrobicie jak wszystkie szpitale będą zamknięte :D wyjmiecie ostatnią kasę i w zębach przyniesiecie :D
        • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 19:03
          jak na tobie zarobie dobra kase i swój biznes rozwinę t0 mnie stać bedzie na
          leczenie się za granicą .już dziesięc lat temu wykupiłem odpowiednie
          ubezpiczenie >A ciebie konowala będe mógł olać ciepłym moczem .Myslę ,że jak
          rozwinie się średnia klasa ,to tu przyjdą nowe firmy ubezpieczeniowe .I nikt
          nie będzie musiał korzystac z usług polskiego konowała .Mam podwojne
          obywatelswto ,studiowałem i praktykowałem na zachodzie .Aty powinieneś się już
          bać tego ,ze młodzi prawnicy zaczną sie sp[ecjalizować w sprawach o
          odszkodowanie Iwtedy duuupa blada .I układziki w Izbie lekarskie gÓóóóówno
          dadzą
        • Gość: tak samo Re: Lekarze to pany!! IP: 212.87.241.* 20.07.07, 19:06
          Zrobisz tak samo, przyjdziesz na klęczkach,po jedzenie do zklepu,na poczte,do warsztatu samochodowego,na policje,do straży pożarnej itd. jestes ogniwem w łancuchu ludzkim, myślenie nie boli, więc pomyśl.
        • Gość: mechanik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 19:06
          Dobrzy jużwyjechali .Zostały miernoty .Jak wyjedziesz to za błedy w sztuce
          będziesz musiał płacic A w Polsce Izba Lekarska zwsze wybroni
        • Gość: mechnik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 20.07.07, 19:17
          za zarobione na tobie pieniążki pojade sięleczyć za granicę .A może nie będe
          musiał .Moze firmy zachodnie zwesza interes .Wystrczy ,że wejdzie prawo ,ide do
          dowolnej prywatnej przychodni płace .dostaje rachunek /koniec szarej strefy /.i
          moja ubezpieczalnia zraca mi kasę i nic nie poszachrujesz . Ja inwestuje w
          swoją firme ,bedzie mnie stać .a ty będziesz lęczył biedaków w komunalnym
          szpitalu. strajkuj dłuzej a najlepiej wyjędz juz teraz i nie wracja
          nigdy .Niech nas leczą prawdiwi fachowcy a nie konowały
          • Gość: ZIELE Do mechanika IP: 80.54.168.* 20.07.07, 21:32
            Racji jest troche w tym co mówisz !!!!

Ale nie porównuj naprawy auta do opieki zdrowotnej !!!

• Gość: mechanik Re: Do mechanika IP: *.iplus.com.pl 24.07.07, 10:59
              masz racje nie ma porównania .Ja do waszych aut podchodzę z większą
              starannością i troską niż wy do niejednego pacjenta .I nigdy nie sprzedałbym
              go
              "na skórkę "
            • Gość: barbi Re: Do mechanika IP: *.iplus.com.pl 28.07.07, 16:49
              a ja kocham mechanika bo autko mi ślicznie naprawił .A lekarz robił za kase a i
              tak jeden biust mama większy a drugi mniejszy i dO korekty muszę iść .SKANDAL
        • Gość: mama Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 24.07.07, 11:09
          córcia moja w niedziele była u okólistki na Parkitce ,poniewaz coś wpadło jej
          do oka .Pani doktor była niesympatyczna ,twierdziła ,ze dzissiaj ma wolne i nic
          nie musi nic robić .
          Dopiero wtedy gdy na pytanie pięgniarki powiedziała ,że pracuje w biurze
          projektów znormalniała .A jako miła by była gdyby wiedziała ,ze to jej mama
          jest włascicielką pracowni projektowej ?????????
        • Gość: mechnik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 24.07.07, 11:11
          cha cha lekarze kończą strajki,bo Religa chce likwidować ich szpitale .Może te
          bufony wreszcie znormalnieją
          • Gość: lekarz Re: Lekarze to pany!! IP: 80.48.49.* 24.07.07, 11:30
            A niech zamknie! Ciekawe jak wtedy Pan Minister rozdysponuje środki - może
            wszystkie na budowę sztucznego serca, tylko komu je wszczepić jak już wszyscy
            wyzdychają. Podrawiam Koniobijców
            • Gość: menel Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 19:55
              Oj doktorku a kto ci będzie ZUS płacił jak ci miejsce pracy zamkną i pensyjki
              jak na Prkitce nie wypłca >Na zupke do MOPSu pójzdziesz .Przecież ty beż
              pacjentów ze szpitala nie przeżyjesz .człowIeku kto do ciebie przyjdZie jeżeli
              nie bedziesz dysponował łożeczkmi w szpitalu .CZARNO TO WIDZĘ
            • Gość: LORD Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 20:11
              oj doktorku ty chyba podrabiany jesteś skoro takie chamstwo z ciebie wychodzi
              • Gość: lekarz Re: Lekarze to pany!! IP: 80.48.49.* 27.07.07, 12:57
                Ja drogi LORDZIE nie podrabiany jestem, tylko SZCZERY. Już mi się kolejny raz
                nie chce pisać zdrowych argumentów bo już je wiele razy napisałem, a Wy albo
                nie chcecie albo nie możecie ich zrozumieć. To nie mój problem - ja jestem
                najemnym pracownikiem i zwyczajnie zmienię miejsce pracy na lepiej opłacalne.

To minister, samorząd, dyrektorzy szpitali (SZTAB KREZUSOWY) odpowiadają za
                zabezpieczenie państwu świadczeń zdrowotnych. Ja odpowiadam za siebie i moją
                robotę (tylko moją).
                Więc skarżcie się do nich bo to oni w ten sposób dysponują środkami, że
                szpitalom wystarcza na robotę przez 8 miesięcy, a potem leczą z nadzieją, że
                ktoś im za to zapłaci, pogrążając szpitale w długach.
                A to pogrązanie prowadzi to spadku ich ceny i relatywnie łatwiejszej
                prywatyzacji po utracie płynności finansowej.
                Prywatyzacja jest rzeczą fajną, ale zawsze prywatyzujący dążą do obniżenia
                kosztów przejęcia, czy to huty, wytwórni śróbek czy szpitala.
                I tu niech pościgają sobie korupcję bo ją gołym okiem widać.
                A CBA jak cała reszta społeczeństwa pokazuje siłę kopiąc słabszych czyli
                wyżywając się na "doktorkach". A to pokażą, że któryś za zabieg wart na
                prywatnym rynku 10-20 tys. zł wziął na fryzjera (50-200 zł). A to że jajek
                zgrzewkę a to "zemstę pacjenta" czyli "KoniaK" ze Słowacji.
                Nie widziałem, żeby karząca ręka sprawiedliwości dopadła silniejszych tych
                przed którymi tak naprawdę tyłeczkami trzęsą. Tych którzy płacą o wiele milsze
                włodarzom kwoty za kontrakty z NFZ - nie sposób dostać go w normalnym
                przetargu.
                Wielka wojna z kurupcją to żenująca fikcja - bo trzeba byłoby zacząć od siebie.

Więc lekarze mają niewiele wyjść, bo prywatyzować im się nie wolno. Chyba, że
                przejdą na zupełną prywatę (zbudują prywatny szpital - prejęcie państwowego to
                granda), ale wtedy jak to już teraz jest, 1-2 % społeczeństwa skorzysta z ich
                usług. A kontraktu nie dostaną od centralnego komunistycnzego NFZ.

A my tutaj pacjenci i lekarze zajmujemy się obsrywaniem nawzajem co też jest
                wielką żenadą.
                Lekarz to wolny zawód i tak jak każdy inny wolny zawód powinien mieć płacone za
                robotę a nie za godzinę bo to niszczy robotę nawet w "państwowych" placówkach.

Wydaje mi się po przeanalizowaniu dostępnych źródeł, że u nas najlepszym
                rowiązaniem (nierealnym z powodów politycznych) jest model zbliżony do
                belgijskiego. Szpitale prywatne (ale non-profit), nie można ich sprzedać i
                zamienić na inne instytucje. Kilka prywatnych ubezpieczalni bez śmisznego NFZ,
                w którym dyspozycja środków odbywa się wg widzimisię gościa o mentalności
                generała na wojnie.
                Lekarze tam zarabiają tak, że wyjeżdżają owszem często ale na szkolenia.
                Wracają i leczą - poziom naprawdę ekstra.
                Ale zaczęło sie od potężnego strajku, w którym przez 3 dni naprawdę żaden
                lekarz nie ruszył się do pacjenta - paru Bogu ducha winnym się zmarło ale potem
                rozmowy poszły gładko. I Ci co żyją są zadowoleni.
                Pozdrawiam
                Spróbujmy porozmawiać jeszcze raz a nie obrzucać się gnojem. My jesteśmy
                potrzebni Wam a Wy nam.
            • Gość: men Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 20:17
              oj lekarze .normalni ludzi w ciągu ostanich lat przystosowali .Tylko Wy
              pieszczochy władzy ,sami na swoim bez podpórki panstwa nie nauczyliście sie
              zyć>No może stomatolodzy ...których zawsze traktujecie z lekką
              pogardą ,podobnie jak farmaceutów .Ci ostatnieteż wyszli swoje
        • Gość: JR Re: Lekarze to pany!! IP: *.hcz.com.pl 03.08.07, 13:32
          > My i tak wyjdziemy na swoje a ty jeszcze bedziesz skamlał o litość ;) Takich
          wa
          > rsztatów jak twój jest na pęczki ciekawe co wy mechanicy zrobicie jak
          wszystkie
          > szpitale będą zamknięte :D wyjmiecie ostatnią kasę i w zębach przyniesiecie :D

Obyś się nie zdziwił. Zaprowadzisz auto do "pierwszego lepszego" zakładu,
          odbierzesz jeszcze bardziej popsute niż zaprowadziłeś i do tego każą sobie
          zapłacić tyle, że ołysiejesz.
          Sam już przez to przechodziłem - trafiłem na cwaniaczka, który mnie orżnął,
          popsuł kilka części w samochodzie, bo nie umiał ich zdemontować, a były
          praktycznie nowe, bo wymienione miesiąc wcześniej. Jak się okazało to cena
          usługi wzrosła prawie pięciokrotnie, bo nie dość, ze doliczył koszt części,
          które zepsuł to jeszcze koszt elementów, które jak się okazało wcale ich nie
          wymienił.
          A wszystko tylko przez to, że nie chciałem czekać na swojego, sprawdzonego i
          rzetelnego mechanika, aż wróci z Anglii, gdzie pojechał dorabiać :)
          Niestety wbrew rozsądkowi dziurawe zęby, kamienie na nerkach, chory woreczek
          żółciowy czy schorowany kręgosłup mogą poczekać na leczenie, ale bez samochodu,
          który jest niezbędny do prowadzenia działalności zarobkowej czyli zarabiania
          pieniędzy także i po to, żeby zapłacić lekarzowi za leczenie, czekać się nie
          da :)))
          Tak więc Panie "Konowale" odrobinę pokory proszę także i w stosunku do
          mechaników :)))))
    • Gość: zoosia Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 20:21
      pomarzyć miła rzecz atu rzeczywistość skrzeczy .Wreszcie wzieli się za Was .Jak
      nie będziesz pracował w szpitalu niC nie jesteś wart .DLATEGO ZA GROSZE W NICH
      PRACUJECIE .tO JEST MIESCE GDZIE ZDOBYWACIE PACJENTÓW I ICH KASE
    • Gość: angrusz Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:42
      Buta i głupota ciebie zniszczy.
      Lekarzy jest wielu a więc konkurencja będzie , jak jest i w innych krajach .
      A to , ze za leczenie trzeba płacić to owszem popieram , to sa bardzo ważne i
      specjalistyczne usługi , które kosztują , kosztuja coraz więcej . No i jak
      zwykle nie każdego będzie stać ; to trzeba jasno powiedziec .
      Składka winna oczywiście być wyższa ale i współpłacenie wprowadzone aby
      zlikwidowac sztuczny popyt na usługi darmowe np wizyty .
      Znacznie więcej winno przeznaczac się pieniędzy na profilaktykę :
      badania przesiewowe wśród dzieci i młodzieży itp a nie na drogie procedury dla
      ludzi w starszym wieku , które i tak niewiele skutku przynoszą . Niestety .
      Smutne to ale trzeba twardo to powiedzieć : nie da się zegara zahamować .
      • Gość: MENEL Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 28.07.07, 10:33
        aLE PANY za 300zł głodowali i sprzeniewierzyli się przysędze lekarkiej To ja
        menel mam swój honor .Nie dziaduje .a na butelkach i więcej niz 300zł zarobie
        cha, cha ,cha,
      • Gość: lala Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 28.07.07, 10:37
        nic nie rozumiesz tu nie chodzi o wyskość składki zdrowowtnej,ale oto aby każdy
        korzystał z usług za ktore wcześniej zapłacil.Jezele prze 30 lat pracy ZUS
        zabierał mi pieniązki .To w kazdej chwili powinnam wiedzieć ile już wydałam na
        lecznie .i ile mi zostało .A nie jak ww socjalizmie wszystko do wspólnego
        wora ....I wtedy stan mojego konta decydowłby o jakości moje leczenia a nie
        lapówka dla konowała
        • Gość: angrusz Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 17:52

Do lali :

dawniej nie bylo takiej technicznej mozliwości .
          teraz owszem mozna kazdego rozliczac z usług ale jesli za duzo korzystasz to i
          składka wyższa .
    • Gość: jan Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:52
      takie pany że słoma z butów wystaje tym częstochowskim pseudokonowałom.
      • Gość: lancet Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 17:05
        Jeszcze będziesz tym konowałom stopy lizał łajzo żeby zechcieli cię leczyć albo do Giertycha lub Kaczora sobie idź na leczenie oni ci pomogą
        • Gość: LUMP Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 30.07.07, 19:32
          jestem pod wrazeniem twojek kulturki ,i klasy I ty chyba jesteś
          przebieraniec .niemozliwe aby lekarz zniżył się do takiego poziomu
          • Gość: ja Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:34
            to nie lekarz tylko jakiś nieudacznik i nierób. jakby to był lekarz to nie
            siedziałby przy kompie i nie pisał głupot bo tyrałby na 3 etaty.
            • Gość: k Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 00:35
              NIE KARMIĆ TROLLA !!!!!!!!!!!
              • Gość: kontrola dziadów Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:52
                OK. Przyjde do Ciebie - bedziesz chciał 500 zł za "porade"? OK, zapłace. Tylko
                wiesz co potem? Skoro masz prywatny gabinet to musisz mieć zarejestrowaną
                działalność gospodarczą, a tutaj zaczyna się moja "rola" (jestem urzędasem z
                kontroli hehe :) Zrobie Ci taką kontrolę, którą do końca życia popamiętasz,
                nocami Ci sie bedzie śniła. Jak to mówią - dajcie człowieka, a paragraf się
                znajdzie. Przejrzymy papierki - na pewno coś się znajdzie (albo czegoś bedzie
                brakować). Nie będzie przymykanie oczu na kary - wszystko zgodnie z prawem
                załatwimy. O prawdziwości tego powiedzenia sam się przekonasz, i to w taki
                sposób, że jak mnie potem u siebie zobaczysz (o ile wcześniej z torbami nie
                pójdziesz) to sam sie bedziesz prosił żeby móc leczyć mnie za darmo:)
                • Gość: maverick Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 05:42
                  Za darmo to leczy minister Religa.
                  • Gość: podatnik Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 02.08.07, 15:44
                    kasa ,kasa ,kasa tylko takie jest Wasze hasło .I tylko dlaczego my podatnicy
                    musimy płacić zastrjk .Niech płacą wsze związki zawodowe
                    • Gość: ktos Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 15:56
                      Pan konował sie chyba kontroli przestraszył i teraz niczym mysz pod miotłą
                      siedzi i papiery sprawdza, albo zapiernicza teraz na trzeciej zmianie:)
                • Gość: lump Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 01.08.07, 17:51
                  brawo!!!!!!!
        • Gość: asia Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 02.08.07, 12:48
          doktorku jestes szczery aż do bólu .atylko dlaczego zatraciłęs instynkt
          samozachowawczy ???? .
          Jezeli chcesz coś ugrac powinnies zdobywac sojuszników a nie zrazać i obrazać
          pacjentó z których żyjesz Chyba że ktoś lekarzom buuty szyjeeeeeee.......
        • Gość: lancelot Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 03.08.07, 12:05
          W jakim szpitalu i na jakim odziale urzędujesz .Bo nie chciałbym u takiego
          konował się leczyć
        • Gość: lancet Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 15:59
          jeszcze raz Cię proszę o zmianę NICKA nie potrzebuję klona!!!!
          • Gość: lancelot Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 04.08.07, 10:48
            POzwalam ci zmienic nick >Mam ci wytłomaczyć róznićę między lancelotem a
            lancetem za trudne ???????
            • Gość: lancet Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:50
              znów bełkoczesz chociaż mądrzy ludzie Cie prosili: nie masz nic mądrego do
              napisania - to nie pisz!
              • Gość: docmedd Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:21
                po co karmisz trolla? i tak nic nie zrozumie
          • Gość: owca dolly Re: Lekarze to DZIADY!!! IP: *.iplus.com.pl 13.08.07, 15:08
            A skąd wiesz ,że to ty nie jesteś klonem
    • Gość: JR Re: Lekarze to pany!! IP: *.hcz.com.pl 03.08.07, 12:31
      > Jeszcze będziecie przychodzić do mojego gabinetu i bedziecie skamleć o pomoc
      a
      > ja powiem jednemu z drugim "No niestety ale dziś nie mam czasu" ;) Poza tym za
      > samo wejście do gabinetu i powiedzenie "Dzień dobry" będziecie płacić 500 zł.P
      > odoba wam się ta perspektywa? :) Spod ziemi te pieniądze wygrzebiecie,od gęby
      s
      > obie odejmiecie by tylko przyjść do pana lekarza by łaskawie was przyjął taka
      j
      > est prawda

Obawiam się, że prawdę prawisz !!!
      Niestety kij ma 2 końce, ponieważ później to Ty będziesz chodził od projektanta
      do inspektora nadzoru budowlanego, od inspektora do murarza, od murarza do
      tynkarza, od tynkarza do hydraulika, od hydraulika do elektryka, żeby za te
      pieniądze wybudować sobie wymarzoną willę z basenem :)
      Potem w zębach przyniesiesz resztę pieniędzy, żeby zapłacić mechanikowi za
      remont samochodu. Dobrze jeszcze jak wystarczy na piekarza, rzeźnika chy choćby
      na badylarza czy rolnika, bo przecież pieniędzy nie będziesz jadł :)
      Niestety problem w tym, że za 2-3 lata także i tych specjalistów nie będzie w
      Polsce, a u tych, którzy jeszcze zostaną będziesz musiał płacić za "dzień
      dobry" nie po 500 ale ze 2 lub 3 razy tyle :))))
      Niestety prawda jest taka, że w obecnej chwili zaczyna brakować specjalistów i
      rąk do pracy, nawet "do łopaty". Tak więc nie ciesz się tak bardzo, bo i Tobie
      nie będzie lekko przy takiej gospodarce jaka jest obecnie.
      • Gość: lancelot Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 03.08.07, 13:13
        Masz racje usługa jest tyle warta lie klijent może za nią zapłcici. Mozesz
        nawet wystawic milion za wizytę i nic ti nie da ,jeżeli kudzie nie będę mieli
        kasy .A pamietasz ty lata 80 kiedy wszycy bylismy milonerami iwróciła gospodark
        wymienna
    • Gość: xxx do lanceta Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:22
      Gościu... życzę aby nad Twym gabinetem przeszła trąba powietrzna i zmiotła go z
      powierzchni ziemi razem z wygodnym domkiem który sobie zapewne postawiłeś.
      Nigdy nie wiadomo kto kiedy i o co będzie skamlał!!! zapamiętaj sobie. Trochę
      mniej pychy - więcej człowieczeństwa!!!
      • Gość: lancelot Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 04.08.07, 10:46
        brawo
        • Gość: do lancet Re: Lekarze to pany!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:05
          Chłopie, wypad stąd bo sie spoznisz na trzecią zmiane. Podobno lekarze tacy
          zapracowani, a jednak pisac głupoty na necie mają czaS?
          • Gość: lancelot Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 04.08.07, 13:10
            BRaAAAAAAAAAAAAAAAwo!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: babcia Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 13.08.07, 15:07
        brawo
      • Gość: zoja Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 17.08.07, 18:38
        No iwywAlczyli sobie lekarze zamykaj szpitale .DUZY SUKCEC
        STRAJKUJĄCYCH!!!!!!!!
        • Gość: zc Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 18:48
          Niestety, zostanie tylko prywatny gabinet. Pewnie lepiej dla pacjenta, ale czy
          taniej?
    • Gość: jasia Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 09.08.07, 11:16
      O Boże jak się ratować przed taki lekarzami >Na ogole się
      przyznaje ,ze nie ma żądnych zasad .Taki to i człoweika sprzedać na
      skórkę moze
    • Gość: madzia Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 09.08.07, 16:22
      lekarze to pany jak szamani decyduja o życiu ismierci .daltego
      bezpiecznie jest płacic im daniny ogromne byle tylko ze rąk smierci
      nas zechcieli wyrwać !!!!!!
    • Gość: madzia Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 09.08.07, 18:26
      oj lancecie ciemno twoją przyszłość widzę .Poczytaj sobie posty
      dotyczace dr. Rafała Betchera . .... chyba niedługo jego karierka
      się gwłtownie zalmie ,czego i tobie zyczę
    • Gość: lolo Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 11.08.07, 15:21
      sądząc po twoim poscie lekarze to nie pany /okreslenie meneli z
      Rakowa /a le chamy
      Jezeli wszyscsy sa tak pozbawieni zasad i są takimiprostkami jak .
      ty to zięzdzaj najlepiej na Kube i tam stosuj swoje metody .
      A co metody też się mylisz .jak powiesz 500 zł to twoj kolega
      przyjmie za 450 .a nastepny za 400zł .a kolejny zmnijeszy na
      50_100zł . A do ciebie nikt nie przyjdzie .Pzwloisz tylko zarobić
      kolegom .... A czasu to ty nie masz na panstwym ,za kasę jeste
      nieustannie do dyspozycji cha , cha, cha
    • Gość: faik Re: Lekarze to pany!! IP: *.iplus.com.pl 11.08.07, 15:22
      jest prawda tyż prawda a to co ty piszesz tojest GÓWNO PRAWDA
    • Gość: www Re: Lekarze to pany!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 17:57
      s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka