Gość: bauwan IP: 80.51.254.* 17.06.03, 09:21 no to czestochowa juz do konca bedzie dziura! dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mundek Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: 217.97.140.* 17.06.03, 09:33 Sami wybralismy sobie przedstawicieli HAHAHAHAHAHA!!! Mozemy sobie pogratulowac, ty jemu glos a on ci w nos:P Jest jedna pozytywna rzecz w tej calej sprawie, wiemy ile nam brakuje do "kochanego" USA - 80 lat temu mieli prohibicje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Tadeusz Wrona i miasto kona! IP: frodo:* / 192.168.6.* 17.06.03, 21:26 Tadeusz Wrona i miasto Częstochowa kona! W latach 60 amerykanie zrzucili stonkę a Częstochowa teraz ma Tadeusza Wronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany człowiek Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 09:42 Wrona ty idioto chcesz bezpieczeństwa ?? jak chcesz to zrobić jak wszystkie lokale przeniosą sie gdzie indziej i tam zapanuje nieład i hałas itd. człowieku czy to tak trudno zrozumieć że wystarczy pilnować pożądku na jednej ulicy ale nie niech sie rozproszą te lokale i niech piją wszędzie. co sie dzieje w tym mieście masakra czemu w Lodzi w Krakowie mogą istnieć ulice pełne lokali dyskotek why???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl / *.gazeta.pl 17.06.03, 09:44 WIDAĆ ŻE RADA MIASTA POWINNA SZYBKO ZASIĘGNĄC PORADY U PSYCHIATRY!!!O CO WAM KURCZĘ CHODZI, TO ŻE ZAMYKACIE LOKALE I TAK NICZEGO NIE ZMIENI, BO TAK NAPRAWDE DO WIĘKSZOŚCI Z NICH CHODZĄ MIESZKAŃCY WASZEGO POJECHANEGO MIASTA. I W DODTAKU SA ONI NIEPEŁNOLETNMI. PODOBNIE BYŁO, JEŚLI CHODZI O ZAMIESZKI W JUWENALIA, TO WASZA CZĘSTOCHOWSKA MŁODZIEŻ NIE MAIAŁA CO ROBIĆ I ROZRABIAŁĄ, A WY KARACIE STUDENTÓW. ŚMIECHU WARTE. PRAWDA PANIE WRONA JEST TAKA, ZE JAK PAN SKOŃCZY SWOJE, POŻAL SIĘ BOŻE PREZDENTOWANIE, TO KTOŚ INNY PANA ZASTĄPI, I WTEDY OSOBA MOŻE BARDZIEJ INTELIGENTNA, BĘDZIE WIEDZIĄŁ CO MA ROBIĆ. TAKĄ MAM NADZIJEE ORAZ RÓNIEŻ MAM NADZIEJE, ZE W KOŃCU MIESZKAŃCVY MIASTA SIĘ OBUDZĄ I WYKOPIĄ PANA OD KORYTA! W OGÓLE JAK CZŁOWIEK NA TAKIM STANOWISKU MOŻE PROPONOWAĆ LUDZIOM, KTÓRZY POOTWIERALI LOKALE, ŻEBY JE PRZENIEŚLI BĄDZ SIĘ PRZEKWALIFIKOWALI. NA JAKIM ŚWIECIE PAN ŻYJE. JAK JUŻ KTOŚ ZAINWESTOWAŁ TO CHCE ABY TA INWESTYCJA SIĘ ZWRÓCIŁA, A JAK MU KAŻA SIĘ PRZENIEŚĆ TO JAKIEM MA GWARANCJE, ZE KOLEJNY BARAN WPADNIE NA TEN SAM POMYSŁ JAK PAN PREZYDENT. A STUDENCI TAK CZY SIAK SOBIE DADZĄ RADE, PO PROSTU MELINY BĘDĄ W AKADEMIKACH I JUŻ. KARZECIE SAMYCH SIEBIE, AŻ MI WAS ŻAL....................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maku Kretyni Dziękujemy IP: *.cstnet.pl 17.06.03, 12:59 Wrona i reszta kretynów, spakujcie się.... Jak można coś takiego zrobić?? W każdym mieście są tysiące studentów, wszędzie piją a u nas "czarna mafia" zakazała. Szkoda gadać. A co do studentów to im na ręke, bo zarobia dużo kasy bo w każdym pokoju będzie melina. Pozdrawiam Czraną Częstochowe MaKu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka PCz Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 17:18 Nareszcie ktoś wziął sprawy w swoje ręcę!! Już nie mogłam znieść widoku tych zapitych studentów... cieszę się, że ktoś wreszcie mnie ochroni przed nimi i przed alkoholizmem tak popularnym w gronie studentów!! Bardzo bym chciała wynająć mieszkanie na ul.Nałkowskiej 3,5 lub 7 bo dopiero tam bede naprawdę czuła się bezpieczna... tam mnie alkohol nie sięgnie :) Śmiechu warte... Częstochowa jak przystało na miasto święte jest miastem cudów... oby tak dalej... szkoda słów... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka PCz Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 17:38 Misiek na Prezydenta!! Jest lepszy od Wrony!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima zastanów sie co Ty bredzisz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 19:43 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: 213.199.204.* 18.06.03, 16:54 Gdy po wyborze Tadeusza Wrony na prezydenta jego oponenci mówili na łamach GW, że jest autokratyczny, nie znosi sprzeciwu, podporządkowuje sobie wszystkich nie chciało mi się wierzyć, myślałem, że to czcze gadanie. Teraz to się, niestety, potwierdza. Najpierw zaciska pętle wokół dyrektora teatru, po czym torpeduje zakaz sprzedaży alkoholu. To są pozory sprawowania funkcji prezydenta. Panie Prezydencie do pracy! Taki zakaz nic nie da poza tym, że puby splajtują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 09:45 brawo,brawo,brawo tak trzymac.Idzmy za ciosem i wprowadzmy prohibicje wszedzie,paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz 17.06.03, 09:52 TYLKO JEDNO SIĘ NASUWA NA MYŚL I D I O T Y Z M !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasia Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.koniecpol.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 09:59 że idiotyzm to wie każdy.ta są na prawdę bardzo pożądne puby, z miłym klimatem i obsługą. jak się nie ma 18 lat, ciężko kupić piwo (wiem z doświadczenia ;-) no nic, zostaje picie po bramach, ale tp przecież "kulturalne miasto Częstochowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tOMEK Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 15:18 Nie ma co. Zamknięte zostaną jedne z ostatnich miejsc w naszym miescie, gdzie można się zrelaksować, odpocząć. Wrona Perepeczke odwołał, i z teatru się zrobi zadupie. Kina jak nie ma tak nie ma. Puby zamykają. Panie Wrona - teraz kolej na Filharminię !!! Jeśli już zapyzieć to na maxa. Nasz "szanowny" prezydent robi z naszego miasta istną Białoruś :) Kolejne 60 osób straci pracę. Być może na ich miejsce powstaną etaty dla kolesi pana W., których ostatnio lubi zatrudniać. Aż żal d... ściska, co się dzieje w tym mieście. Na pociechę mam to, że nie oddałem głosu na pana W. z czego się teraz BARDZO CIESZĘ !!! No cóż. Jestem idealistą, i liczę na jakieś przedterminowe wybory... :) Panie Wrona - bój sie Pan Boga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 09:57 Panie Wrona jesteście wszyscy tam w tym urzedzie lekko psyho!!! Co wy dobrego robicie?Nie zapomnijcie postawić na Dekabrystów kościóła dla szanownych babć i dziadków zamieszkujących obok lokali.Wrona bedzie dobrze Kosciol na Dekabrystów a my w akademikach orgia na full!!!Musimy pogratulowac kochanemu Wronie za wspanałomyślność.Jesteście skończeni w oczach wszystkich ludzi ale to i dobrze szybciej odejdziecie tak trzymac.Good luck!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re:Wrona a może ...... IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 10:18 Co to jest za człowiek ten prezydent miasta CZ-wy. Naraża się studentom wyzywając ich od biednych pijaków.Chce usunąć ze stanowiska kierowniczego wybitnego aktora, który w takiej mierze przyczynił się do rozwoju częstochowskiego teatru. Pytam się ! czy aby pan Wrona jest sam na odpowiednim stanowisku? Czy sam potrafi się zachować? Kiedyś podczas ceremonii nadania tytułu Honoris Causa dwóm wybitnym jednostkom miałem "przyjemność" siedzieć 4 fotele od pana Wrony. Po przedstawieniu gości prezydent ulotnił się bocznymi drzwiami mrucząc pod nosem " przecież nie będę ogladał tych starych pryków". Taki to jest ten nerwowy człowiek. Jeśli chodzi o burdy w juwenalia na Dekabrystów to widziałem materiał nagrany przez jednego ze studentów. Studenci stali obok jako gapie, a całe zamieszanie; bijatyki, demolowanie, palenie, bałagan był winą DRESIARZY z miasta.Więc proszę was nie zwalajcie całej winny na studentów bo tak myśli całe miasto. I niech w radiu C nie trąbią hasła śmiejąc się " ale teraz będą mieli studenci za to co zrobili" :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The .... Re:Wrona a może ...... IP: 213.199.204.* 17.06.03, 10:30 Popieram w 100 % wasze wypowiedzi, a pomyslec ze oddałeg głos na człowieka, który nie potrafi przemyśleć sprawy, tylko działa pod wpływem impulsu. Zapraszam do typowania pomysłów walki z I D I O T Y Z M E M !!!! Moze jakas petycja ? Nie dajmy sąbą manipulować. Brak reakcji w tej sprawie posunie naszego "kochanego" prezydenta do nowych, jeszcze bardziej "przemyślanych" czynów ! WALCZMY z glópotą !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek north-side Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.inds.pl / 192.168.0.* 17.06.03, 15:20 Zapomnieli w Lublińcu podać p. Wronie leki psychotropowe i tak sie to kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Ciekawe skojarzenie IP: proxy 17.06.03, 10:11 Czyżby pielgrzymi przyjeżdzali do Częstochowy po to, żeby się napić piwska w pubie przy ul. Dekabrystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 10:40 nie dosc ze czestochowa jest juz dosc zacofanym miastem z zyciem studenckim i rozrywkowym, to dalej zamykajcie lokale itp. ciekawe gdzie teraz beda przebywac studenci, moze w alejach, a w juwenalia trzeba bylo postawic wiecej policji w rejonie gdzie sie odbywaly juwenalia a nie pozniej gdy juz bylo za pozno to sprowadzac posilki przez godzine, idiotyczne postepowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raben Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.org 18.06.03, 13:44 Ja to powiem tak picie będzie ale spirytu po kątach a jak Tadziu chce stracic klientow to prosze bardzo, martwo mnie jeszcze jedno teraz wszyscy sie przeniosą na aleje a to oznacza, że tam ceny podskoczą i piwo co kosztowało na deka 2.50 na alejach bedzie po 5. Brawo tadziu brawo to żeś sobie głosów teraz przysporzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:13 Gość portalu: Raben napisał(a): > Ja to powiem tak picie będzie ale spirytu po kątach a jak Tadziu > chce stracic klientow to prosze bardzo, martwo mnie jeszcze > jedno teraz wszyscy sie przeniosą na aleje a to oznacza, że tam > ceny podskoczą i piwo co kosztowało na deka 2.50 na alejach > bedzie po 5. Brawo tadziu brawo to żeś sobie głosów teraz > przysporzył. Wiesz raben, jego te nasze głosy już teraz nie obchodzą. znów sie dostał do korytka i ma nas w d..... :)oto Polska właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.pl / 192.168.1.* 17.06.03, 10:57 Rozdziobią Nas kruki i WRONY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Kruk Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 11:03 Gość portalu: Qba napisał(a): > Rozdziobią Nas kruki i WRONY !!! Tylko nie Kruki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Będziemy pili na ulicy!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 11:18 Skoro Pan Prezydent nakazał pozamykać kluby studenckie, to teraz będziemy spożywać alkohol pod gołym niebem :) Tak nie da się rozwiązać problemu alkoholizmu, ZAPEWNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser win owocowych Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miasteczku... IP: 157.25.91.* 17.06.03, 12:05 Ludzie czego wy oczekujecie od władz miasta Cz-wy, umówmy się przecież Cz-wa to prowincja i jak na prowincje przystalo wszystko co się rozwija jest złe. Przecież w tym mieście jeszcze do niedawna,proboszcz decydował kto ma dostać telefon a kto nie. A wy się dziwicie że Wrona robi prohibicje na Dekabrystów, sprawa jest prosta facet nic z tego nie ma, a jak wprowadzi prohibicje to moze miec, albo na pewno bedzie miał. A z drugiej strony może Tadziu ma ambitniejszy plan, sprowadzenia życia nocnego w Al.NMP, i może zamknie je od ruchu, kto wie co w tym kanciatym łbie siedzi. Jedno jest pewne że bedzie prohibicja to bedą takie imprezy jakich dawno nie było, przecież to proste, bramka na hasłi dawaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: 217.8.168.* 17.06.03, 11:55 Jest mi WSTYD bo sam na tego człowieka głosowałem. NIestety drugi raz tego błędu nie popełnię. Wydaje mi się że ktoś w UM nie do końca przemyślał tą jak i inną decyzje. Skutki będę odwrotne do zamierzonych a głosów wyborców BRAKNIE!!! Kto się będzie chciał napić to i tak to zrobi, UM wspiera szarą strefę dając im szanse na melinki w blokach i w akademikach (nie chce obrażać studentów, też kiedyś tak kupowałem). Jak wczoraj czytaliśmy powstanie nowy duży lokal który będzie miał pozwolenie na alkohol, ale pewnie nieżle posmarował gdzie trzeba. Ja z CZęstochowy wyjechałem już jakiś czas temu bo szkoda zdrowia do tego co się tu wyprawia. Jak tak dalej pójdzie to i na studia nikt nie będzie chciał tu przyjść - zero kina, teatru, rozrywki, kasyna - można tak wymieniać dość długo. Miło popatrzeć jak inne miasta się rozwijają a MY zwijamy :) Przydałoby się jeszcze parę kościółków i UM będzie szczęśliwszy. Pozdrawiam choć jestem bardzo rozgoryczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 12:23 To jeszcze tylko jeden kretynski pomysl zapapenzialego i zadufanego w sobie dobrego katolika, ktory juz raz przekichal wojewodztwo i z namaszczeniem poglebia prowincjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaneko Rozdziobią nas NIE kruki LECZ WRONY !!!!! IP: *.mim.pcz.czest.pl 17.06.03, 11:59 To, że nasz pożałowania godny prezydent jest delikatnie mówiąc wielką pomyłką mieszkańców i zakałą swojego miasta, to WIEMY ! Lecz co z tym zrobić i jak z tym walczyć ?! jak nie dać się GŁUPOCIE ?!?!?!?!.... Ludzie - macie jakiś pomysł ?!?!?! ...jeśli tak to zróbmy coś, mim nasze miasto kompletnie już zmieni się w grajdół !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cZAS NA REAKCJĘ Re: Rozdziobią nas NIE kruki LECZ WRONY !!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 18:05 Gość portalu: Yamaneko napisał(a): > To, że nasz pożałowania godny prezydent jest delikatnie mówiąc > wielką pomyłką mieszkańców i zakałą swojego miasta, to WIEMY ! > > Lecz co z tym zrobić i jak z tym walczyć ?! > > jak nie dać się GŁUPOCIE ?!?!?!?!.... > > Ludzie - macie jakiś pomysł ?!?!?! > > ...jeśli tak to zróbmy coś, mim nasze miasto kompletnie już > zmieni się w grajdół !!! PROPONUJĘ OBNAZENIE DZIAŁAŃ NASZEGO POŻAL SIĘ BOŻE PREZYDENTA. PISZMY O CUDACH W ŚWIĘTYM MIEŚCIE, ALE NA FORUM KRAJU. DO GAZETY WYBORCZEJ NAWET NIE WARTO, ONI DAWNO WSZYSCY SĄ ZESRANI, TAK JAK I W WIĘKSZOŚCI PODLEGŁYCH PANU PREZYDENTOWI DZIAŁACH ADMINISTRACJI PAŃSTWOWEJ. ZWOLNI KAŻDEGO PRZECIWNIKA. JAK BĘDZIE TRZEBA TO "ZAŁATWI" SOBIE PODKŁADKI. ŚCIĄGAJMY TELEWIZJĘ DO MIASTA CUDÓW. OBNAŻAJMY JEGO WYMUSZENIA. A POTEM ODBIERZMY MU JEGO MANDAT ZAUFANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek kasprzyk Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 12:21 powiem krótko WRONA - ODLEĆ. bo już mi słów brakuje na komentowanie wyczynów tego pana. jedno jest pewne że już więcej na niego nie zagłosuję. A jak myśli że prohibicja zlikwiduje problem to niech sobie poczyta o historii USA w I pol. XX wieku, dopierowtedy rozkwitna meliny i caly szemrany alkohol. A studenci beda pili na trawnikachy i ławkach pod akademikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 12:25 ludzie po co my to wszystko piszemy on (wrona) i tak tego nie czyta i ma nas gleboko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima i to jest własnie najtrafniejsza uwaga... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 19:49 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 12:30 co się martwicie? na Zapolską (24h/dobe) nie jest daleko, damy rade. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:20 Gość portalu: maciek napisał(a): > co się martwicie? na Zapolską (24h/dobe) nie jest daleko, damy rade. pozdrawiam grunt to optymizm! brawo, popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Al Capone już zaciera ręce :) IP: *.northnet.com.pl 17.06.03, 12:34 No i mamy prohibicję, czerpiemy dobre wzory z Ameryki, szkoda tylko że takie stare. Tam pomysł się nie sprawdził, u nas będzie tak samo, ale na mniejszą skalę. Przecież to oczywiste, że jak ktoś chce to i tak znajdzie miejsce do wypicia piwka, a takie zakazy go nie obejdą. Powstanie parę melin, jak za komuny, a babcie które tak teraz krzyczą będą flaszeczki z wersalki wyciągać i kasować za nie. Pan Prezydent przypomni sobie swoje młode lata jak to walczył z systemem i spał na steropianie i będzie git! A może pojawi się w Częstochowie taki przedsiębiorczy człowiek jak Al Capone i zarobi parę groszy na bimberku i nocnych klubach, zlokalizowanych za ścianami cukierni naprzykład. No i oczywiście wejście na hasełko, tylko dla stałych klientów. Powodzenia życzę, może dzięki temu wejdziemy do historii jako co którzy, powielają cudze błędy zamiast na nich się uczyć. Ale pewnie twórcom tego zamieszania, szumi jeszcze gdzieś w głowie hasełko "głupi Polak i przed szkodą i po szkodzie". No cóż, "...Biskup z komisrzem, King" (T Love). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy "Rozdziobią nas kruki, wrony..." IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:01 Do Pana Prezydenta Miasta Częstochowy. Mieszkam od urodzenia w Częstochowie. Mam 23 lata (piękny wiek!), mam też dziewczynę (piękna dziewczyna!). Oboje lubimy chodzic do kina i napić się piwka w barze ze znajomymi. Proszę o podanie listy miast najbliżej Częstochowy gdzie można realizować ww. upodobania.Ps. I jak tu nie zaklnąć!!! - chociaż lepiej nie bo jeszcze za obrazę uczuć religijnych będą karać. Prezydent Ave - wypijmy kawe - wypijmy za błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka z WSP Moze bedzie wreszcie bezpieczniej! IP: *.crowley.pl 17.06.03, 13:06 To, co dzialo sie na Dekabrystow, to przechodzi ludzkie pojecie. Ile osob zostalo pobitych, ilu studentow wylądowalo w izbie wytrzezwien, to jest skandal. Szkoda tylko, ze to tak dlugo trwalo!!! Ale nareszcie udalo sie spacyfikowac rozpustnych radnych SLD! A temu co ma knajpe w tym miejscu (niesmaczny), zycze, zeby wreszcie wzial sie do roboty, a nie zerowal na studentach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima wyskocz sobie słonko wieczorkiem na aleje .... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 19:56 tam jest dopiero bezpiecznie...zastanów sie co mówisz???każdego wieczoru(ok.8 godzin)przewija sie na deka grubo ponad tysiąc ludzi jesli jeden dostanie w morde to jest afera ja dostałem kilka razy w tramwaju,więc co zlikwidujmy komunikację miejska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 13:13 Ilu studentów brało udział w zadymach ??? I czy zadymy miały coś wspólnego z lokalami. Trocha pomieszanie pojęć. Juwenalia to nie puby, a plac "gupich zabaw" ale Prezydent tego nie potrafi odróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:30 Gość portalu: Student napisał(a): > Ilu studentów brało udział w zadymach ??? I czy zadymy miały coś > wspólnego z lokalami. Trocha pomieszanie pojęć. Juwenalia to nie > puby, a plac "gupich zabaw" ale Prezydent tego nie potrafi > odróżnić. nic nie bedzie odrożniał bo to tylko pretekst, emeryci mieszkający w okolicach juz dawno pisza petycje o zlikwidowanie barów na deka, moze powinni poddac pomysł wysadzenia deka w powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyWrona Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 13:14 Ilu studentów brało udział w zadymach ??? I czy zadymy miały coś wspólnego z lokalami. Trocha pomieszanie pojęć. Juwenalia to nie puby, a plac "gupich zabaw" ale Prezydent tego nie potrafi odróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokodżambo Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 20:12 Gość portalu: antyWrona napisał(a): > Ilu studentów brało udział w zadymach ??? I czy zadymy miały coś > wspólnego z lokalami. Trocha pomieszanie pojęć. Juwenalia to nie > puby, a plac "gupich zabaw" ale Prezydent tego nie potrafi > odróżnić. > Nie potrafi tego odróżnić, gdyż zapewne nie studiował, ale to przecież nic złego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:15 na szczęście za 3,4 lata to mnie już tutaj nie będzie,a takie "rządzenie" Częstochową doprowadzi do masowej ucieczki młodzieży, na pohybel ptakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaneko tendencje ptasiej prezydentury IP: *.mim.pcz.czest.pl 17.06.03, 13:16 1. likwidacja województwa (wykonano pomyślnie !) 2. ograniczenie liczby połączeń kolejowych (wykonano pomyślnie !) 3. likwidacja kina (wykonano pomyślnie !) 4. działanie na szkodę teatru (wykonano pomyślnie !) 5. dalsza degradacja miasta (w trakcie wykonywania) 5. przekształcenie powiatu Częstochowskiego w Gminę (w planach) 6. zmiana nazwy miasta na "Wroniewo kościelne" (w planach) 7. budowa pomnika ku czci ptasich przywódców (w planach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: tendencje ptasiej prezydentury IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 23:33 Gość portalu: Yamaneko napisał(a): > 1. likwidacja województwa (wykonano pomyślnie !) > 2. ograniczenie liczby połączeń kolejowych (wykonano pomyślnie !) > 3. likwidacja kina (wykonano pomyślnie !) > 4. działanie na szkodę teatru (wykonano pomyślnie !) > 5. dalsza degradacja miasta (w trakcie wykonywania) > 5. przekształcenie powiatu Częstochowskiego w Gminę (w planach) > 6. zmiana nazwy miasta na "Wroniewo kościelne" (w planach) > 7. budowa pomnika ku czci ptasich przywódców (w planach) NIE DA SIE TEGO TRAFNIEJ OKREŚLIĆ, NIESTETY. A JA TU ZOSTAJE..............AAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechu paranoja !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.03, 23:58 teraz prohibicja na debartystów... ale spoko... za jakis czas wprowadzą prohibicję na biznes centrum, przeciez tam tez jest duzo pubów. Hmmm pomyślmy gdzie tu jeszcze jakies bary... no osiedlowe kafejki tez trzeba zamknac, przeciez to demoralizuje młodziez. WRONA OBUDŹ SIE?!??! CZĘSTOCHOWA DLA CIEBIE CZY DLA JEJ MIESZKAŃCÓW ?!?!? Skoro w kazdy piatek i sobotę takie tłumy zbierają się na dekabrystów (na biznes i w innych miejscach) to znaczy ze to lubią!!! lubią i chcą się bawić i będą to robić!! Młodziez zawsze będzie taka sama i nic nas nie zmieni, zawsze bedziemy sie bawic. Skoro nie mozna isc do baru i kulturalnie napic sie piwa, bedzie trzeba isc do monopoli, kupic alko i isc pić pod klatke, na trawnik (ktos wspominał o skwerku przy UM). DLACZEGO NIKT NIE ZAINTERESOWAŁ SIE NAPIER.... W PIZDU OSOBAMI KTORE LEDWO CO ŁAZIŁY PO DEKA I ROBIŁY ROZNE DZIWNE RZECZY?! TRZEBA BYŁO ZAJĄC SIĘ WŁASNIE TYM A NIE DĄZYC DO ZAMKNIECIA PUBÓW, TERAZ PUBÓW NIE BEDZIE, ZA TO BĘDĄ SAMI WŁĄSNIE TAKA SZWĘDAJĄCA SIĘ PO MIESCIE PIJANA I WESOŁA MLODZIEZ KTORA CHCE SIE BAWIC NO ALE NIE MA GDZIE WIĘC BAWI SIĘ WSZĘDZIE. APEL: mamy wielu uzdolnionych byłych i aktualnych studentów politechniki na wydziałach informatycznych. ZRÓBCIE PORZĄDEK Z SERWERAMI UM :) TRZEBA PRZECIEZ ZACZĄC OD KORYTA, ONI ROBIĄ KRZYWDE NAM, MY ZROBIMY KRZYWDE IM. A TO TYLKO POCZĄTEK;) MIECZEM WOJUJESZ, OD MIECZA GINIESZ. CZĘSTOCHOWA DLA WRON?? NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAB Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.pcz.czest.pl 17.06.03, 13:17 To i tak nic nie da Alkohol można sobie przynieść a poza tym Pan Wrona zamiast zrobic zebranie i wyciągnąć konsekwecje od osób które przyczyniły się do tego że służby prewencyjne przyjechaly tak późno. To jest tylko wina niezaradnych ludzi którzy rządzą miastem. Częstochowa to zagłębie ciemnoty gdzie rządzi kler a pan Wrona nadskakuje im jak może. Tu każdy ma interes w tym żeby jak najwiecej dostali na tace. A co do stosunków homoseksualnych to może aniketowani mowili o swoich przywodcach duchowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch!!!!!!!! Re: Prohibicja przy ul. Dekabrystów i na miastecz IP: *.premex.pl 17.06.03, 13:31 No to wyszlo szydlo z worka!!!!!!!!! Mamy prawice ktora zalatwia swoim kolesiom posadki i zabiera innym chlebek!!!!!! gdzie maja sie podziac ci co straca prace????? A gdzie pojda studenci??? na Aleje. tez ich przegonia bo tam jest Jasna Gora i tez wprowadza prohibicje!!!!!!! Oj Wrona, Wrona ????? Wybrali Cie , ale kto???? Odpowiedz Link Zgłoś