Dodaj do ulubionych

Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:06
Nareszcie!!! Skończą się wreszcie rządy debili i faszystów!!!
Obserwuj wątek
    • diabel_piszczalka Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! 09.07.07, 20:08
      Nareszcie!!!
    • Gość: cc Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: 83.2.140.* 09.07.07, 20:09
      Szkoda Lepera. Już lepszego ministra od niego nie będzie. Chciał prowadzić
      dobrze ale mu nie pozwolono.Teraz są sami debile.
    • Gość: kutafon Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:13
      czas wykpek się zaczął :) kampania buraczana rozpoczęta :)
      • Gość: Eryk XiI Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:45
        Gość portalu: kutafon napisał(a):

> czas wykpek się zaczął :) kampania buraczana rozpoczęta :)

"Wykopki" to moim zdaniem będą dopiero na jesień !
        "Buraków" w Polsce jak widzieliśmy nie brakuje nawet w rządzie.
        Jak to dobrze , że te cymbały nie znają się na współczesnej technice ?
    • Gość: mundi Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: 80.48.49.* 09.07.07, 20:13
      debili moze i tak, ale faszysci jeszcze sie maja dobrze.
      • Gość: mati Lepper zdymisjonowany "na tydzień" :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:17
        Za kilka dni, najpóźniej tydzień, znów będziemy mieć nowego-starego premiera
        LEPPERA !
        Wiec nie cieszmy sie za wczesnie :(
        • Gość: j.w2 Re: Lepper zdymisjonowany "na tydzień" :( IP: 212.87.241.* 09.07.07, 20:27
          W naszym biednym kraju wszystko niestety może się zdarzyć...Mam nadzieję że to
          początek końca...
    • Gość: cc Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: 83.2.140.* 09.07.07, 20:27
      Aj czy wy wiecie co znaczy faszysta. Czy ty wiesz kto to był, jakimi kryteriami
      się posługiwali. Jesteście za młodzi i tego nie używajcie bo się ośmieszacie i
      widać jaką macie niewiedze.
      • Gość: anty Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:33
        mam tylko 35 lat :) więc cóż ja mogę wiedzieć o faszystach.... a Tobie
        działania obecnego rządu i vicepremiera Giertycha i chłopców z Młodzieży
        Wszechpolskiej z niczym ci się nie kojarzą?? Hitler i młodzieżówka Hitlerjugend
        też była niewinna na poczatku... a finał braku sprzeciwu przeciwko tej
        niewinnej organizacji doskonale znamy.
        • Gość: do anty Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:53
          Jak nie chodziłeś do szkoły albo szkoła przeszła obok ciebie, to masz problem na
          całe życie i nie tylko w kwestji pojęcia jakim był faszyzm.
      • Gość: ppp2 Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:37
        portalwiedzy.onet.pl/55178,,,,faszyzm,haslo.html
    • Gość: alek Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:32
      no jest jeszcze sprawiedliwość.Nareszcie zmaze mu sie "debilny" i sarkastyczny
      uśmiech z twarzy.
    • p_sc Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! 09.07.07, 20:35
      To wyjaśnia dlaczego wczoraj rządu właził w d ojcu dyktatorowi. Kampania
      wyborcza rozpoczęła się wczoraj na Jasnej Górze.
    • Gość: cc Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: 83.2.140.* 09.07.07, 20:41
      Powinni zostać zdymisjonowani ci na samej górze. Oni wprowadzają dyktature.Kto
      im się sprzeciwi to go zrzucają,bez dialogu.czysty ikak.
    • Gość: mrófka Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:53
      Nie ma się co cieszyć, za tydzień albo dwa będzie z powrotem.
      On się nie da tak łatwo wyrzucić.
    • Gość: Janosik Dobre posunięcie premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:01
      Niezłe posunięcie ze strony premiera Kaczyńskiego, teraz nikt już nie mówi o
      "sprawie Rydzyka", wszyscy trąbią o dymisji premiera Leppera. Dymisje w rządzie
      to odwrócenie uwagi od problemu wywołanego "taśmami ojca Dyrektora".
    • krzepice.city Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! 09.07.07, 21:35
      a Ty wykształciuchu najpierw przejrzyj to co napisałeś przed
      kliknięciem "wyślij"
      takim jak ty oddać władze to dopiero horror - najpierw zrobią (napiszą) a potem
      musimy się wsydzić za nich (literówka!)
      • Gość: Ewka Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: 80.54.174.* 09.07.07, 22:58
        O biednych pielegniarkach juz zapomnieli.One juz pod kancelaria zostana na stałe.
        • Gość: K2 Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:12
          heh:) no biedne te pielęgniarki, do zimy tam zostana a potem uciekna z zimna, o to chodzi naszemu rządowi, wezma je tak jak ruscy napoleona:)
    • Gość: K2 Są jak wszy, tak łatwo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:08
      ... z nimi n9ie pójdzie, leper pewnie w jakiś cudowny sposób się wybroni, po jakims czasie sprawa ucichnie i bedzie lajcik:). Jak na mój gust to powienien iść siedzieć na dobre pare latek.
      A pamiętacie rywingate:) SLD wykończył o wiele mniej znaczący człowiek

Nie takie kryzysy ci zatwardzialcy przechodzili, ja naprawdę nie wiem co się musi stać aby ten rząd oddał władzę komus innemu, może jeszcze nie jest za późno na nowy rząd który utrzyma wspaniały okres gospodarki i głębokimi reformami pchnie ją do przodu
      • Gość: zdezorientowany Re: Są jak wszy, tak łatwo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:25
        To do K2 - przepraszam bardzo, a kogo masz na myśli? Komu można oddać władzę,
        przecież wszyscy, którzy są, już byli u steru, a nowych brak, bo albo się boją,
        albo nie mają siły przebicia. Ot co!
        • Gość: K2 Re: Są jak wszy, tak łatwo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:01
          wiem że to głupio zabrzmi ale gdyby wygrała PO to mogła by wejść w koalicje z (i tutaj szok!!) z PiS, na warunkach PO
    • Gość: gość Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: 80.48.49.* 09.07.07, 23:26
      Z czego tu się cieszyć ? Mamy najgorszy z możliwych kryzys polityczny .
      Nic nie jest obecnie pewne . Może rozpisać sejm w formie przetargu ?

Obecny rząd może szukać mało stabilnych wolnych elektronów ,
      które dadzą się przyciągnąć za stołki o czym już były jedne taśmy.

Może się zakończyć votum nieufności i próbą rozwiązania parlamentu ,
      o ile opozycja będzie na tyle mocna aby tego dokonać .

Tylko co po wyborach ? Poparcie PO jest większe niż PIS , ale nic pewnego
      bo fanatyków Rydzyka stale przybywa , a wykształciuchy stale wyjeżdżają .

Wygra znów PIS , a może jednak PO , ale inni będą na tyle słabi ,
      że nie będzie możliwe utworzenie innej koalicji niż tych dwoje razem .

Koło się zamknie , kraj będzie biedniejszy o kilka milionów na opłacenie
      wyborów i kilka straconych miesięcy , a do upragnionego 2012 coraz bliżej .

• Gość: K2 niestety masz rację:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:34
        Ale ja bym wrócił z chęcią do próby kolalicji PO i PiS z tym że PO by miało głos większościowy, może nie jest to jakies idalne rozwiązanie ale chyba w tej chwili najlepsze z mozliwych
        Idąc na wybory w 2005 miałem taką nadzieję, wiem teraz pewnie mnie zganicie ale PiS jako taki niektóre pomysły miał OK tylko wykonanie było tragicznene i to chore zamieszanie z teczkami WSI itd:(
        Wszystko by zalezało jak PO by ich ustawiło
    • Gość: gość Re: Lepper zdymisjonowany!!! Hurrrraaaa???? IP: 80.48.49.* 09.07.07, 23:41
      Na temat samego Leppera powiem krótko . Jak gość ma możliwość spokojnie
      powiedzieć to co myśli , to ma to wszystko sens i logikę . Po prostu
      pan przewodniczący ma najwyraźniej nieodpowiednich ludzi wkoło siebie ,
      co widać czasami aż za bardzo . Obserwując go w telewizji , czy też
      słuchając w radiu uważam mimo wszystko , że jest dobry w tym co robi .

Ostatnie kilka tygodni pięknie pokazuje "o co tu k... chodzi" .
      Do domów opozycji wpada się z karabinami o 6 rano , wyprowadza
      lekarzy w kajdankach przed kamerami , wypuszcza na nieszczęście
      dość młodych policjantów w stronę pielęgniarek , również jak chodzi
      o współrządzących , to jest równie ciekawie . Gosiewski unika
      prokuratury w sprawie dworca , za krytykę minister Fotygi wylatuje się
      z partii , diler - doradca prezydenta po prostu znika po cichu
      ze stanowiska , Leppera ponoć się podsłuchuje i szuka papierów .
      Zmierzamy w kierunku dyktatury bliźniaków wspartej fanatykami .

Dlatego potrzebne jest trzęsienie w postaci zmiany parlamentu ,
      ALE IDŹMY K***A NA TE WYBORY !!! Mohery potrafią się zmobilizować
      i pójdą co do sztuki , a chcący normalności zostaną w domu ???

Co za biedny i smutny kraj...
    • Gość: angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:22

Do anty :
      PiS ma stałe poparcie również i moje .
      Nie sądzisz , że ktoś inny straci i stracić musi .
      Kto ?? PO LiD S-a
      • Gość: anty-Angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:47
        wykształciuszek popiera PiS??? no coś takiego.... w głowie się nie mieści :)
        • Gość: K2 Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:14
          Bo taki wykształciuszek z niego jest;) jak ze mnie zastępca rydzyka:)
          • Gość: angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:13

Do K2 :

Kogo masz na myśli ??
        • Gość: angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:12

Do any-angrusz :

Tak popieram i co z tego . Tka będzie coraz częściej .
          Po pierwsze jak zwykle partia rządząca no i zwykla sympatia do tego sposobu
          myslenia politycznego .
          Ja już znacznie wczesniej ale jesli teraz znajdą się nowi zwolennicy to tez
          dobrze .
    • Gość: Iva Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.21.pl 10.07.07, 12:22
      z czego tu sie cieszyc to niewiem. wszystko poprzewracane do gory nogami, jedni
      handluja prochami inni chca eutanazji, a to na nas sie odbija. myslicie,ze
      teraz w kraju bedzie pieknie, bedzie jeszcze gorzej, wstyd,ze mamy takich
      przedstawicieli naszego kraju, z ktorych wszyscy sie smieja. to panstwo jest
      dla nas, a oni chca zrobic je dla siebie i wszystkich sobie podporzadkowac.
      • Gość: ppp2 Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:40
        Niestety, muszę się z tobą zgodzić. Ale mam nadzieję, że wybory się odbędą szybko i wygra Platforma Obywatelska i utworzy koalicję wraz z PSL.
        • Gość: anty Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:20
          no też właśnie się cieszymy że banda pajaców i idiotów odchodzi na śmietnik
          historii!!
          • Gość: angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:15

Do anty :

Ja też się cieszę , że banda pajaców i idiotów pójdzie na smietnik :
            ale po nazwisku to kogo masz na myśli , ciekawe czy tych samych co ja !!!
            • Gość: anty-Angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:34
              no jeśli Ty jesteś elektoratem PiS i ich popleczników to chyba nie myślimy o
              tych samych pajacach:) Po nazwisku?? Proszę Kaczyński, Giertych, Lepper,
              Gosiewski, Kalata, Fotyga, Kuchciński, Wierzejski... mam wymieniać dalej ??
              Banda debili i dyletantów:) I niech mnie który do sądu poda to nie wycofam
              słowa:)
              • Gość: hmm... Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:09
                będziesz siedział
                • Gość: anty-Angrusz Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:37
                  a sram na to :)
                  • Gość: K2 Re: Lepper zymisjonowany!!! Hurrrraaaa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:05
                    dodałbym Rydzyka, prezydenta kaczyńskiego (specjalnie z małej litery), renie beger, tego drugiego z samoobrony,a tak wogule to co lepsze towarzystwo już PiS opuściło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka