Dodaj do ulubionych

Filologia angielska

IP: 77.87.120.* 11.07.07, 18:11
Proszę o mądre wypowiedzi, gdzie w Częstochowie studiowac filologię angielską
i co możecie napisac o języku biznesu na AJD?
Obserwuj wątek
    • Gość: student?? Re: Filologia angielska IP: *.man.czest.pl 11.07.07, 21:03
      Właśnie wybieram się na filologię angielską na AJD (mam nadzieję, że się tam
      dostanę) i osobiście wybrałbym specjalność nauczanie języka, bo przynajmniej
      mógłbym tego potem uczyć w szkole czy na jakimś kursie, a po języku biznesu to
      niby co??
      Pozdrowionka :)
      • Gość: Marta Re: Filologia angielska IP: 77.87.120.* 12.07.07, 13:47
        Może ktoś ze studentów sie wypowie na temat tego kierunku?
        • Gość: ja Re: Filologia angielska IP: 83.2.141.* 12.07.07, 15:09
          dzienne czy zaoczne studia?? a ile mieliscie punktow namaturze tez sie tam
          wlasnie wybieram chyba chociaz wolalbym sie dostac do Centrum Ksztalcenia
          Jezykow tam jest o wiele wyzszy pozniom i mozna wiecej wyniesc po tej szkole
          • Gość: KS Re: Filologia angielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:46
            Nie wiem jaki jest poziom ale język biznesu to przyszłosciowy kierunek wg mnie.
            Sama studiuje nauki ekonomiczne ale zamierzam sie wybrać na kurs w którym
            podszkole się języka biznesu bo tego wymagają w firmach obecnie.
            • Gość: zorea Re: Filologia angielska IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 17:23
              Ja decyduję się na nauczanie. Języka biznesu mogę nauczyć się wszędzie, a
              uprawnienia do nauczania języka to duży atut mimo nieciekawych zarobków w szkołach.
              • Gość: student?? Re: Filologia angielska IP: *.man.czest.pl 12.07.07, 21:46
                dokładnie tak samo myślę chociaż szczerze powiem, że też mnie trochę przerażają
                ewentualne praktyki (oby nie w gimnazjum):/
    • jaa88 Re: Filologia angielska 12.07.07, 19:13
      mnie osobiescie przerazaja praktyki w szkolach ;/ wlasnie dlatego miedzy innymi
      zastanawiam sie nad jezykim biznesu jesli pojde na filologie angielska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka