Gość: Justynaz IP: *.hitech-net.pl 12.07.07, 18:43 czy zna ktos ta firme? jak sie tam pracuje? preszłam rozmowe kwalifikacyjna i w poniedzialek na szkolenie ale troszke sie boje prosze o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NN Re: eniro czestochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:49 dobrze kojarzę to firma zajmująca sie rozprowadzaniem informatorów o frimach czy cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: eniro czestochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:39 Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Nie wyjeżdzaj na szkolenie ( do Wawy???). Ja po miesiącu zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 12.07.07, 21:00 czemu mam tam nie pracowac? prosze o wiecej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 08:45 bardzo prosze o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
p16 Re: eniro czestochowa 13.07.07, 09:13 Witam serdecznie!! jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na ten temat to wpisz sobie proszę w wyszukiwarkę Eniro i wyjdzie kilka wątków na ten temat, ponieważ był on już wcześniej poruszany i to kilka razy. Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę powodzeni.(ja też jestem w podobnej sytuacji też szukam pracy) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 09:18 ja juz dostałam ta prace ale po przeczytaniu forum nie wiem co zrobic szukam kogos kto zna ta firme albo tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:34 Pracowałam tam kiedyś, praca wyglądała tak: kampania trwała w Cz-wie kilka miesięcy , a potem praca w delegacji np. w Katowicach, albo Bielsku albo Krakowie albo Wrocławiu albo Opolu od poniedziałku do piatku, nacisk na sprzedaż ,telemarketing,bieganie od klienta do klienta, dostajesz bazę klientów i sprzedajesz reklamy. Ale kiedyś atmosfera była przyjemna,teraz to zupełnie inna firma ... Wiem że, ludzie którzy pracowali w Eniro wybierają Ditel, ta sama praca a atmosfera fajniejsza, ale przecież możesz pracować i szukać czegoś lepszego!!! Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 10:20 znasz kogos kto teraz tam pracuje? potrzebuje kontakt z takim czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:34 Niestety, wszyscy pouciekali do Ditel-a!!! Ale nie sugeruj się tym co mówią, idź ,zobacz ,nabierzesz jakiegoś doświadczenia,będziesz miała potem możliwość porównania.Przecież nie urywają tam głów, każdą firmę tworzą ludzie...może Ty trafisz akurat na tych lepszych... Głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 10:36 w pon mam byc na szkoleniue a po tym co przeczytałam jestem przerazona nie wiem co mam zrobic dawno tam pracowałas?nie oszukuja przy poppisywaniu umowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 10:39 moge dostac jakies namiary na ta firme ditel gdzie moge sobie wyslac cv? sprobuje moze mi sie tez tam uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:58 Jeżeli chodzi o umowę to nie można powiedzieć, to poważna firma, o to się nie obawiaj!! A ditel ma adres www.ditel.pl . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 11:04 na tych forach pisza ze zmuszja ludzi do pracy ze krzycza czy to wszystko prawda? przepraszam ze cie tak meczy ale nie wiem co powinnam zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:32 Firmę tworzą ludzie, a baranów nie brakuje..nie wiesz kto będzie twoim przełozonym, nie zakładaj z góry że trafisz na palanta, który będzie krzyczał czy tp.Poza tym , ten przełożony ma swojego szefa do którego możesz się zwrócić jeśli będziesz miała jakieś zastrzeżenia do jego poczynań, a w ostateczności zawsze możesz powiedzieć do widzenia!To nie jest firma prywatna, nie musisz się obawiać że, jak się komuś nie spodobasz to Cię będzie gnoił,a najważniejszą rzeczą jest to, że jak bedziesz dobrym sprzedawcą to im będzie bardziej zależeć na Tobie !!!Jeszcze raz powtarzam, głowa do góry, szanuj się i nie pozwól sobą pomiatać,daj się poznać z jak najlepszej strony a zobaczysz że, będzie dobrze, w końcu zawsze zostanie Ci Ditel:))))))I niech oni też maja tego świadomość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 11:47 dziekuje ci :) pomoglas mi chociaz troszke ale mam jeszcze jedno pytanko co z tymi delegacjami? ja jestem przyjeta na okres probny czy przez te 3miesiace tez beda mnie gdzies wysyłac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 11:59 jeszcze jedno umowe podpisuje sie przed czym po szkoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: eniro czestochowa IP: *.hcz.com.pl 13.07.07, 11:44 nie wiem jak wygląda praca w tej firmie , ale wiem jak wygląda sytuacja kiedy dzwonią i wciskają reklamę , jak tylko wyczują podatną osobę , której ciężko jest powiedzieć "nie dziękuję " to zaraz przysyłają ofertę. Po przysłaniu oferty wydzwaniają i w natrętny sposób ponaglają do podpisania i odesłania w tym samym dniu, nie ma dla nich znaczenia czy ma to podpisać właściciel czy cieć , byle tylko była pieczątka . Natomias w sytuacji kiedy tej ich ofert nie odsyłasz , zaczynają dzwonić i wręcz krzykiem zmuszać do wywiązania się z niby "zawartej umowy" bo oni nadali jakiś tam numer . Później zaczął wydzwaniać nawet jakiś dyrektor . Paranoja . Mam jak najgorsze zdanie o tej firmie i ludźmi tam pracującymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 21:14 moge prosic o kometarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enirowiec Re: eniro czestochowa IP: *.chello.pl 14.07.07, 06:53 Eniro płaci za wykonaną pracę, a nie za to że się przyjdzie i przesiedzi przy biurku 8 godzin. Faktem jest, że nie każdy ma predyspozycje do wykonywania tej pracy. Jeśli przeszłaś pozytywnie proces rekrutacji, to znaczy, że Ty je masz. Dodatkowym elementem potrzebnym do tego, żeby praca była przyjemnością jest jeszcze poznanie i !!!zrozumienie!!! działania produktów Eniro (katalogu Panorama Firm, wyszukiwarki z lokalizatorem www.pf.pl oraz usług głosowych) a także wypracowanie umiejętności rozmowy z klientami. Pracę zaczniesz od szkolenia, które zapewni Ci podstawy do wykonywania tej pracy (oczywiście, jeśli wykorzystasz ten czas na naukę, a nie na imprezowanie w hotelu). Przez kolejne tygodnie będziesz pracować w Częstochowie i Twoim zadaniem będzie obsługa klientów z bazy Eniro. Twoi przełożeni będą pomagać i wymagać, uczyć i egzekwować. Co do wyjazdów - zdarzają się - jeśli będziesz miała bardzo dobre wyniki, to za kilka miesięcy możesz wyjechać do Egiptu - najlepsi sprzedawcy z każdego regionu, oprócz wynagrodzenia, otrzymują wiele atrakcyjnych nagród za wyniki. Jeśli masz pracować w telesprzedaży, to nie będziesz wyjeżdżać w delegacje, jeśli zaś w bezpośredniej, to za kilka miesięcy będziesz pracować w innym regionie. Ostatnio Eniro dostało nagrodę "Solidny Pracodawca" za warunki pracy, terminowość wypłacania wynagrodzeń, bezpieczeństwo pracowników, przestrzeganie prawa pracy. Decyzję o tym, czy chcesz pracować w Eniro podejmij sama. Odpowiedz Link Zgłoś
p16 Re: eniro czestochowa do Justynaz 14.07.07, 09:56 Witaj!!!!! Czy mogłabyś mi napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Eniro. Bo też zastanawiam się czy nie złożyć papierów do tej firmy.Napisz mi proszę na jakiej ulicy ma siedzibę firma Eniro w Częstochowie. Jak składałaś aplikację z ogłoszenia w Gazecie Wyborczej drogą e-mail czy bezpośrednio w firmie. Proszę o informację!! Pozdrawiam!!! ( proszę o info na adres e-mail p16@gazeta.pl) Dziękuję i pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 22.07.07, 14:52 jak to jest z tym szkoleniem? kiedy ja mam im zwrocic za niego pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: eniro czestochowa IP: *.icpnet.pl 29.07.07, 23:23 ale tepa z ciebie baba Odpowiedz Link Zgłoś