Dodaj do ulubionych

eniro czestochowa

IP: *.hitech-net.pl 12.07.07, 18:43
czy zna ktos ta firme? jak sie tam pracuje? preszłam rozmowe kwalifikacyjna i
w poniedzialek na szkolenie ale troszke sie boje prosze o pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: NN Re: eniro czestochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:49
      dobrze kojarzę to firma zajmująca sie rozprowadzaniem informatorów o frimach czy
      cos takiego?
      • Gość: Gosc Re: eniro czestochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:39
        Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Nie wyjeżdzaj na szkolenie ( do Wawy???). Ja po
        miesiącu zrezygnowałam.
        • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 12.07.07, 21:00
          czemu mam tam nie pracowac? prosze o wiecej informacji
    • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 08:45
      bardzo prosze o pomoc :)
    • p16 Re: eniro czestochowa 13.07.07, 09:13
      Witam serdecznie!!

jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na ten temat to wpisz sobie proszę w
      wyszukiwarkę Eniro i wyjdzie kilka wątków na ten temat, ponieważ był on już
      wcześniej poruszany i to kilka razy. Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę
      powodzeni.(ja też jestem w podobnej sytuacji też szukam pracy) Pozdrawiam!!!
      • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 09:18
        ja juz dostałam ta prace ale po przeczytaniu forum nie wiem co zrobic szukam
        kogos kto zna ta firme albo tam pracuje
        • Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:34
          Pracowałam tam kiedyś, praca wyglądała tak:
          kampania trwała w Cz-wie kilka miesięcy , a potem praca w delegacji np. w
          Katowicach, albo Bielsku albo Krakowie albo Wrocławiu albo Opolu od
          poniedziałku do piatku,
          nacisk na sprzedaż ,telemarketing,bieganie od klienta do klienta, dostajesz
          bazę klientów i sprzedajesz reklamy.
          Ale kiedyś atmosfera była przyjemna,teraz to zupełnie inna firma ...
          Wiem że, ludzie którzy pracowali w Eniro wybierają Ditel, ta sama praca a
          atmosfera fajniejsza, ale przecież możesz pracować i szukać czegoś lepszego!!!
          Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!
          • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 10:20
            znasz kogos kto teraz tam pracuje? potrzebuje kontakt z takim czlowiekiem
            • Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:34
              Niestety, wszyscy pouciekali do Ditel-a!!!
              Ale nie sugeruj się tym co mówią, idź ,zobacz ,nabierzesz jakiegoś
              doświadczenia,będziesz miała potem możliwość porównania.Przecież nie urywają
              tam głów, każdą firmę tworzą ludzie...może Ty trafisz akurat na tych lepszych...
              Głowa do góry!!!
              • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 10:36
                w pon mam byc na szkoleniue a po tym co przeczytałam jestem przerazona nie wiem
                co mam zrobic dawno tam pracowałas?nie oszukuja przy poppisywaniu umowy??
              • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 10:39
                moge dostac jakies namiary na ta firme ditel gdzie moge sobie wyslac cv?
                sprobuje moze mi sie tez tam uda
                • Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:58
                  Jeżeli chodzi o umowę to nie można powiedzieć, to poważna firma, o to się nie
                  obawiaj!! A ditel ma adres www.ditel.pl .
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 11:04
                    na tych forach pisza ze zmuszja ludzi do pracy ze krzycza czy to wszystko
                    prawda? przepraszam ze cie tak meczy ale nie wiem co powinnam zrobic
                    • Gość: bela Re: eniro czestochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:32
                      Firmę tworzą ludzie, a baranów nie brakuje..nie wiesz kto będzie twoim
                      przełozonym, nie zakładaj z góry że trafisz na palanta, który będzie krzyczał
                      czy tp.Poza tym , ten przełożony ma swojego szefa do którego możesz się zwrócić
                      jeśli będziesz miała jakieś zastrzeżenia do jego poczynań, a w ostateczności
                      zawsze możesz powiedzieć do widzenia!To nie jest firma prywatna, nie musisz się
                      obawiać że, jak się komuś nie spodobasz to Cię będzie gnoił,a najważniejszą
                      rzeczą jest to, że jak bedziesz dobrym sprzedawcą to im będzie bardziej zależeć
                      na Tobie !!!Jeszcze raz powtarzam, głowa do góry, szanuj się i nie pozwól sobą
                      pomiatać,daj się poznać z jak najlepszej strony a zobaczysz że, będzie dobrze,
                      w końcu zawsze zostanie Ci Ditel:))))))I niech oni też maja tego świadomość!!!
                      • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 11:47
                        dziekuje ci :) pomoglas mi chociaz troszke ale mam jeszcze jedno pytanko co z
                        tymi delegacjami? ja jestem przyjeta na okres probny czy przez te 3miesiace tez
                        beda mnie gdzies wysyłac?
                      • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 11:59
                        jeszcze jedno umowe podpisuje sie przed czym po szkoleniu?
                    • Gość: x Re: eniro czestochowa IP: *.hcz.com.pl 13.07.07, 11:44
                      nie wiem jak wygląda praca w tej firmie , ale wiem jak wygląda sytuacja kiedy
                      dzwonią i wciskają reklamę , jak tylko wyczują podatną osobę , której ciężko
                      jest powiedzieć "nie dziękuję " to zaraz przysyłają ofertę. Po przysłaniu
                      oferty wydzwaniają i w natrętny sposób ponaglają do podpisania i odesłania w
                      tym samym dniu, nie ma dla nich znaczenia czy ma to podpisać właściciel czy cieć
                      , byle tylko była pieczątka . Natomias w sytuacji kiedy tej ich ofert nie
                      odsyłasz , zaczynają dzwonić i wręcz krzykiem zmuszać do wywiązania się z niby
                      "zawartej umowy" bo oni nadali jakiś tam numer . Później zaczął wydzwaniać
                      nawet jakiś dyrektor . Paranoja . Mam jak najgorsze zdanie o tej firmie i
                      ludźmi tam pracującymi.
    • Gość: Justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 13.07.07, 21:14
      moge prosic o kometarze?
      • Gość: enirowiec Re: eniro czestochowa IP: *.chello.pl 14.07.07, 06:53
        Eniro płaci za wykonaną pracę, a nie za to że się przyjdzie i przesiedzi przy
        biurku 8 godzin. Faktem jest, że nie każdy ma predyspozycje do wykonywania tej
        pracy. Jeśli przeszłaś pozytywnie proces rekrutacji, to znaczy, że Ty je masz.
        Dodatkowym elementem potrzebnym do tego, żeby praca była przyjemnością jest
        jeszcze poznanie i !!!zrozumienie!!! działania produktów Eniro (katalogu
        Panorama Firm, wyszukiwarki z lokalizatorem www.pf.pl oraz usług głosowych) a
        także wypracowanie umiejętności rozmowy z klientami.
        Pracę zaczniesz od szkolenia, które zapewni Ci podstawy do wykonywania tej
        pracy (oczywiście, jeśli wykorzystasz ten czas na naukę, a nie na imprezowanie
        w hotelu). Przez kolejne tygodnie będziesz pracować w Częstochowie i Twoim
        zadaniem będzie obsługa klientów z bazy Eniro. Twoi przełożeni będą pomagać i
        wymagać, uczyć i egzekwować. Co do wyjazdów - zdarzają się - jeśli będziesz
        miała bardzo dobre wyniki, to za kilka miesięcy możesz wyjechać do Egiptu -
        najlepsi sprzedawcy z każdego regionu, oprócz wynagrodzenia, otrzymują wiele
        atrakcyjnych nagród za wyniki.
        Jeśli masz pracować w telesprzedaży, to nie będziesz wyjeżdżać w delegacje,
        jeśli zaś w bezpośredniej, to za kilka miesięcy będziesz pracować w innym
        regionie.
        Ostatnio Eniro dostało nagrodę "Solidny Pracodawca" za warunki pracy,
        terminowość wypłacania wynagrodzeń, bezpieczeństwo pracowników, przestrzeganie
        prawa pracy.
        Decyzję o tym, czy chcesz pracować w Eniro podejmij sama.
      • p16 Re: eniro czestochowa do Justynaz 14.07.07, 09:56
        Witaj!!!!!

Czy mogłabyś mi napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Eniro. Bo też
        zastanawiam się czy nie złożyć papierów do tej firmy.Napisz mi proszę na jakiej
        ulicy ma siedzibę firma Eniro w Częstochowie. Jak składałaś aplikację z
        ogłoszenia w Gazecie Wyborczej drogą e-mail czy bezpośrednio w firmie. Proszę o
        informację!! Pozdrawiam!!! ( proszę o info na adres e-mail p16@gazeta.pl)
        Dziękuję i pozdrawiam!!!!

• Gość: justynaz Re: eniro czestochowa IP: *.hitech-net.pl 22.07.07, 14:52
      jak to jest z tym szkoleniem? kiedy ja mam im zwrocic za niego pieniadze?
      • Gość: nick Re: eniro czestochowa IP: *.icpnet.pl 29.07.07, 23:23
        ale tepa z ciebie baba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka