Gość: jamajca IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 16:46 Witam, mam pytanko; czy zrobicie na tym forum oddzielny dział np: sport , Aleje, okolice, koźla ławka itp.. bo już tutaj powolutku robi się niezły bałagan... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Do Gazety..... IP: *.look.ca 24.06.03, 07:06 Milo poczytac tekstu napisanego przez Jamajke. Usunales sie jakby na bok przyjacielu. Cos jakby lekko o tak / Pomysl oddzielnych forow tematycznych nie ma szans funkcjonowania. Sportowcy na takie fora nie wchodza z braku czasu bo musza cwiczyc, to normalne. Temat sportu porusza tylko techniczny z GW. Z gory smaruje maselkiem ta paide chleba oszukujac receptory smaku rozmieszczone na podniebieniu ze to niby do pojemnika zoladkowego trafia samo maslo. A gow.no prawda bo tym razem razowy. Razowy moze nie smakuje tak jak maslo, moze trudniej go przelykac, ale jakiz zdrowy ! A co u mnie ? Wszystko po staremu. Jeszcze raz utwierdzilem sie w przekonaniu ze tamten wyjazd sprzed laty - on nie byl tak calkiem bezsensowny. Tym razem gdy "ponoc" przeglosowano wejscie do UE ja ucieklem od totalitarnej zmory po raz drugi. I jak tu sobie nie gratulowac kiedy ma sie takie wyczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Do Gazety..... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 08:54 Gość portalu: Filip napisał(a): > Pomysl oddzielnych forow tematycznych nie ma szans funkcjonowania. Sportowcy na > > takie fora nie wchodza z braku czasu bo musza cwiczyc, to normalne. A kto powiedział ze na takie forum maja wchodzic sportowcy? Z zalozenia wszelkie fora albo grupy dyskusyjne tworzone sa z mysla o kibicach (popatrz na fora innych miast tam rozdzielanie forow swietnie sie sprawdza). Poza tym argumentowanie, ze sportowcy nie maja czasu bo musza cwiczyc jest smieszne i na poziomie pierwszoklasisty. > A co u mnie ? > Wszystko po staremu. > Jeszcze raz utwierdzilem sie w przekonaniu ze tamten wyjazd sprzed laty - on > nie byl tak calkiem bezsensowny. Tym razem gdy "ponoc" przeglosowano wejscie do > > UE ja ucieklem od totalitarnej zmory po raz drugi. > I jak tu sobie nie gratulowac kiedy ma sie takie wyczucie. Wątpie czy kogos obchodzi co dzieje sie w zyciu Filipa. Żyj sobie na emigracji, my bedziemy zyc w UE i bedziemy mieli swoje fora sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś