Gość: LECHU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:18 Czyli jak zwykle nic nie będzie. I po co ta gmina się chwali takim badzieiwem jak to święto? Dobrze, że chociaż piwo będzie bo na trzeźwo by się tego nie dało przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mark Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 06:21 Jak co roku festyn wiejski i disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 07:32 Nic? A koncert folkowej Kapeli Drewutnia? Przecież to wydarzenie na miarę The Rolling Stones co najmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:22 boli Was co ? przeciez obowiazku nie ma sie stawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.45.inds.pl 01.08.07, 13:08 ale gdzie to święto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.sfc.pl 01.08.07, 19:27 Złoty Potok gm Janów - 20 km od cz-wy - To samo miejsce co jurajskie lato filmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 05.08.07, 21:26 Byłem dzisiaj. Nic ciekawego. Szkoda paliwa,żeby tam dojechać. 5 czy 6 smarzalni pstrąga na placu i długie ogonki. Ludzi dużo, ale organizator nieprzygotowany.Wielu ludzi odchodziło z kwitkiem, bo stać 30-40 min. w kolejce za pstrągiem, który jest i tak o 2/3 ceny droższy jak normalnie to przesada.Nie było się o co bić.Wyluzowałe i przyjechałem do domu.Wielu tak zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Opinia Bzdura.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:15 bylam ,po rybke stalam ok.10minut sluchajac smiesznej muzyki z przytupasem, a co?! Pstragi po ok.12zl .Mowie o tych the best z Kmiotka (tam u gory zaplacilbys ze 3x tyle).Pierdoly atrakcje , mini quady, trampolina .Luzik.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Bzdura.. IP: *.sfc.pl 06.08.07, 16:48 Potwierdzam fakty - impreza bardzo udana - typowo rodzinna. Bardzo miło spedzilem weekend i napewno za rok bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 06.08.07, 17:06 Dzisiaj usmażyłem na obiad trzy pstrągi i kosztowały mnie 12 zł z przyprawami. W smaku lepiej nawet upieczone. Skurka chrupiąca, a nie gotowana w oleju. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 17:21 no ja to bym wolała skórkę ,ale skoro Twoj mial skure, hmmm to juz nie wiem jak Ci to moglo smakowac ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 06.08.07, 19:55 Skurke, skurke. mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:55 chyba nie zrozumiałeś/aś aluzji :P a co do święta pstrąga było miło w niedzielę przed południem były zawody strażackie wiec nie było nudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 08.08.07, 14:56 Ja byłem 17-18 i nie było nic. Odpowiedz Link Zgłoś