Dodaj do ulubionych

Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:18
Czyli jak zwykle nic nie będzie. I po co ta gmina się chwali takim badzieiwem jak to święto? Dobrze, że chociaż piwo będzie bo na trzeźwo by się tego nie dało przeżyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mark Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 06:21
      Jak co roku festyn wiejski i disco polo
    • Gość: Zdenek Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 07:32
      Nic? A koncert folkowej Kapeli Drewutnia? Przecież to wydarzenie na miarę The
      Rolling Stones co najmniej :)
      • Gość: WW Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:22
        boli Was co ? przeciez obowiazku nie ma sie stawic...
        • Gość: ela Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.45.inds.pl 01.08.07, 13:08
          ale gdzie to święto?
          • Gość: Rafal Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.sfc.pl 01.08.07, 19:27
            Złoty Potok gm Janów - 20 km od cz-wy - To samo miejsce co jurajskie lato filmowe
    • Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 05.08.07, 21:26
      Byłem dzisiaj. Nic ciekawego. Szkoda paliwa,żeby tam dojechać. 5 czy 6
      smarzalni pstrąga na placu i długie ogonki. Ludzi dużo, ale organizator
      nieprzygotowany.Wielu ludzi odchodziło z kwitkiem, bo stać 30-40 min. w kolejce
      za pstrągiem, który jest i tak o 2/3 ceny droższy jak normalnie to przesada.Nie
      było się o co bić.Wyluzowałe i przyjechałem do domu.Wielu tak zrobiło.
      • Gość: inna Opinia Bzdura.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 23:15
        bylam ,po rybke stalam ok.10minut sluchajac smiesznej muzyki z przytupasem, a
        co?! Pstragi po ok.12zl .Mowie o tych the best z Kmiotka (tam u gory
        zaplacilbys ze 3x tyle).Pierdoly atrakcje , mini quady, trampolina .Luzik.;-)
        • Gość: Rafal Re: Bzdura.. IP: *.sfc.pl 06.08.07, 16:48
          Potwierdzam fakty - impreza bardzo udana - typowo rodzinna. Bardzo miło
          spedzilem weekend i napewno za rok bede.
    • Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 06.08.07, 17:06
      Dzisiaj usmażyłem na obiad trzy pstrągi i kosztowały mnie 12 zł z przyprawami.
      W smaku lepiej nawet upieczone. Skurka chrupiąca, a nie gotowana w oleju. brrr
      • Gość: izis Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 17:21
        no ja to bym wolała skórkę ,ale skoro Twoj mial skure, hmmm to juz
        nie wiem jak Ci to moglo smakowac ;-D
    • Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 06.08.07, 19:55
      Skurke, skurke. mniam mniam.
      • Gość: ja Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:55
        chyba nie zrozumiałeś/aś aluzji :P a co do święta pstrąga było miło w niedzielę
        przed południem były zawody strażackie wiec nie było nudno :)
    • Gość: xx Re: Święto Pstrąga - w pierwszy weekend sierpnia IP: 83.2.140.* 08.08.07, 14:56
      Ja byłem 17-18 i nie było nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka