Gość: Darko IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 12:31 Witam. Proszę Was o kilka zdań na temat naszego Makro na Jagielońskiej, co sądzicie o cenach, i samym asortymencie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: choco Re: Nasze Makro? IP: *.czes.gazeta.pl 18.12.01, 15:14 Byłam wczoraj. Niestety, nie zwiedzałam dokładnie, ale z tego co zdążyłam zlookać, marnie, marnie, ale to w porównianiu z Warszawą... Np. rybek b. mało, a głównie o to mi chodziło. Myślę, że na razie nie jest źle, bo to dopiero początek, sporo towaru, ale generalnie jakieś małe to nasze Makro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Nasze Makro? IP: 212.160.90.* 19.12.01, 10:29 A sprzet narciarski i snowboardowy tam jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstoch Re: Nasze Makro? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 23:48 A jak ze sprzętem RTV ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Nasze Makro? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 00:17 Ja uważam, że naprawdę żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś