Dodaj do ulubionych

Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie takich

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:57
Chciałabym znać opinie na temat naszych częstochowskich "OSK" i ich
instruktorów.. Bardzo dużo zależy od tego jakiego masz instruktora .. Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: kursant Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:59
      Nio znam ja chodzę na kurs w OSK ADROM - na ogrodowej . I mój instruktor R.O jet
      nawet nawet- fajna dupa- i moze przez to nie mogę sie skoncentrowac na
      jezdzie... heh
      • Gość: bartek Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:06
        znam na ul. obr. westerplatte w blaszaku - jurek kowalski, nauczylem
        sie jezdzic - zdalem za 1 razem, teraz moja siostra tam sie uczy - i
        widze ze daje rade za kolkiem - naprawde trzeba dobrego nauczyciela
        zeby moja siostra cos zakumala!!!!
        polecam!!!!!!
        • Gość: gosccc Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.240.* 06.08.07, 21:10
          Pan Waldemar Szostek jest nie do przebicia.Super zajęcia z teorii, a jeszcze
          lepsza zabawa za kółkiem.Polecam :)
          • Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:28
            ręce przy sobie
          • Gość: Toszi Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:09
            A jak dla mnie to Rafał Ociepa jest najlepszy :) Jest odlotowy
            • Gość: Suli Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.pl 30.08.07, 19:56
              Hoho widze ze chwalisz swego instruktorka ja moge powiedziec to samo
              o moim ale nie bede pisac kto bo wiesz ... afera lol
          • xtonyx Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 05.10.07, 09:01
            Szostek jest dobry - nie ma co :))))) Można sie pośmiać i uczy też całkiem spox.
          • johny5678 zgoda z 'gosccc ' 04.05.08, 22:09
            Z panem Szostkiem miałem tylko teorię,bardzo fajnie prowadzone wykłady.Jazdy
            miałem z panem Zbyszkiem,dużo mnie nauczył.Polecam tą szkołę.
        • Gość: ania Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.241.* 10.08.07, 09:58
          potwierdzam, wszyscy, których znam, którzy uczyli się u Kowlaskiego w blaszaku
          zdawali przeważnie za pierwszym razem i radzą sobie spokojnie za kółkiem.
    • Gość: lobe Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.48.49.* 06.08.07, 21:27
      Krzysztow Hołowczyc Wa-wa ul.Poległych 23
      • Gość: Tom Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.apus-net.pl 06.08.07, 21:40
        Proste Proste Waldek Szostek!
        • Gość: sportfan Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 07.08.07, 09:31
          Potwierdzam! Fajny gość i zdałem za 1 razem.
      • Gość: karusia Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.54.170.* 10.09.07, 23:37
        dodacie cos wiecej?
    • Gość: michał Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.244.* 06.08.07, 22:10
      A co sądzicie o Robercie J. z ośrodka Riviera?
      Mam mieć z nim jazdy...
      • Gość: ... Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:14
        Nie znam tego gościa ale może będzie spox.. Powodzenia
        • Gość: ja _corka Rączki w gore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:20
          od tego incydentu z instruktorem Prawa jazdy teraz czesto widze jak instruktorzy
          trzymaja rece na glowie, lub karku /swoim/
          hahahahaha
          zeby nie bylo podtekstow
    • Gość: wielebny Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 23:23
      w 1995 uczyłem sie u Adama Nowaka z Alei. Bardzo sympatyczny i
      przede wszystkim kompetentny, zdałem za pierwszym razem. Serdecznie
      Go pozdrawiam. Moje siostry też u niego uczyły sie prowadzic.
      Zadowolone
      • Gość: zbysz Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:25
        też polecam Adama Nowaka. Moja żona, siostra i siostrzeniec uczyli
        się u niego - zdali za pierwszym razem
    • Gość: Tomek Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.48.49.* 06.08.07, 23:33
      Tadeusz Krecisz to czlowiek ktory ma kilkudziesiecioletnie doswiadczenie polecam
      • Gość: gość Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:51
        Zdecydowanie polecam pana Wojciecha Kozińskiego, ul. Worcella. Cierpliwość,
        spokój, i doprowadzenie do zdania egzaminu;) a do tego poczucie humoru, które
        bardzo pomaga.
        • Gość: chyba żart Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 217.96.15.* 07.08.07, 16:14
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Zdecydowanie polecam pana Wojciecha Kozińskiego, ul. Worcella.
          Cierpliwość,
          > spokój, i doprowadzenie do zdania egzaminu;) a do tego poczucie
          humoru, które
          > bardzo pomaga

to hyba jakiś mało smieszny żart:/ nie wiem czy bardziej się smiac z
          cierpliwości, spokoju czy z pcozucia humoru........://////
          ciekawe czy płaczące po jazdach kursantki tez tam mówiły???:/
          • Gość: gość Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:57
            Nie wiem skąd taka opinia, ale nie wnikam. Ja też kiedys wysiadłam z płaczem,
            ale absolutnie nie z winy instruktora, a jedynie braku własnych umiejętności.
            Pozdrawiam.
            • huankaa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 10.08.07, 18:54
              Gość portalu: gość napisał(a):

> Nie wiem skąd taka opinia, ale nie wnikam. Ja też kiedys wysiadłam z płaczem,
              > ale absolutnie nie z winy instruktora, a jedynie braku własnych umiejętności.
              > Pozdrawiam.

Taaaaakkk, moze miałaś "szczególne" względy....

Tak po przemyśleniu stwierdzam, że rozwścieczenie instruktora na uwagę, że jazda
              powinna przecież trwać 60 minut a nie 40 - było pod koniec kursu nawet smieszne.
              Ale uczenie i wmawianie, że luk na egzaminie moge wykonywać posługując się tylko
              i wyłącznie lusterkami już smieszne nie było. Ani nie nauczenie mnie żadnego
              parkowania przez 30 godzin kursu czy ruszania z ręcznego hamulca.
              I jeśli za spokój brać to, że instruktor ograniczal się tylko do komend "prawo",
              "Zawróć", "prawo" a resztę czasu spędzał nad zajmowaniem się swoją komórką....
              to rzeczywiście bylo bardzo spokojnie:/

Pozdrawiam wszystkie kursantki tego pana!!
              • Gość: misako Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.eranet.pl 22.08.07, 16:35
                serdecznie polecam kurs u pana Wojtka Kozińskiego ul Worcella k
                Gastronomika:) koleś spoko i humor ma:) a to ze ktoś pisze,że
                zajmuje się komórką albo wydaje tylko i wyłącznie rozkazy to nasuwa
                się jedno stwierdzenie, że ta osoba nie miała pojęcia o jeździe i
                zawsze w takiej sytuacji zwala się winę na instruktora...:|
                Ja sama zdałam za 3 razem ale to z własnej głupoty, bo nie słuchałam
                co do mnie mówili:)a teraz mam już prawko i drajwuje po Polsce:)
                APEL:Panie Wojtku prosze uważać:):)
                pozdrawiam pana i trzymam kciuki za dalsze osiagnięcia w szkoleniu
                nas-zwykłych ludzi:)
                • linia.frontu Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 23.08.07, 22:44
                  Gość portalu: misako napisał(a):

> serdecznie polecam kurs u pana Wojtka Kozińskiego ul Worcella k
                  > Gastronomika:) koleś spoko i humor ma:) a to ze ktoś pisze,że
                  > zajmuje się komórką albo wydaje tylko i wyłącznie rozkazy to nasuwa
                  > się jedno stwierdzenie, że ta osoba nie miała pojęcia o jeździe

Achhhh w takim razie i ja przepraszam, że idąc na K U R S prawa
                  jazdy nie miałam pojęcia o jeździe (o ja głupia założyłam, że na
                  kurs idzie człowiek, ktory chce się czegoś nauczyć i o jeździe
                  dowiedzieć, powinnam wiedzieć, że to tylko taka ściema:/ i już
                  powinnam wszystko umieć, żeby pan instruktor nie musiał się za
                  bardzo wysilać).

> i zawsze w takiej sytuacji zwala się winę na instruktora...:|

Ooooo to chyba Pan Instruktor sam pisał - własnie tak, zawsze
                  powtarzał - jak kursant się nie stara - to napewno jego wina (bardzo
                  wygodna gadka) - to co ja się będę wysilał (lepiej sobie
                  poesemesować), a że kursanta najpierw trzeba nauczyć, żeby coś
                  umiał, bo w końcu od tego są I N S T R U K T O R Z Y (jak sama nazwa
                  wskazuje) to już instruktorowi do głowy nie przyszło.

> Ja sama zdałam za 3 razem ale to z własnej głupoty, bo nie
                  słuchałam
                  > co do mnie mówili:)a teraz mam już prawko i drajwuje po Polsce:)

A ja dzięki Panu instruktorowi .... straciłam nerwy, czas i kasę, a
                  dzięki innemu kompetentnemu instruktorowi ... zdałam egzamin za
                  pierwszym razem.

> pozdrawiam pana i trzymam kciuki za dalsze osiagnięcia w szkoleniu
                  > nas-zwykłych ludzi:)

Podpisała: równie zwykła kursantka, która dla odmiany czuje się
                  oszukana....

Z całego serce polecam wybór innego OSK z 79 znajdujących się w
                  Częstochowie, ale to jest tylko moje zdanie......

A żadnego dobrego instruktora nazwiska nie wymienię - dobrzy
                  instruktorzy nie muszą się polecać (na tym też polega
                  profesjonalizm).
                  • Gość: karol Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.centertel.pl 06.10.07, 19:59
                    dziękuje panie instruktorze...a Ciebie K. również pozdrawiam
                    • taniarada Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 02.02.14, 21:38
                      Ja nie znam
              • Gość: :* Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.142.* 11.09.07, 00:31
                Przez 30 godzin się tgo nie nauczyć???!!!! Boże co za nieudolne
                stworzonko. Przez 30 godzin to bez intruktora powinnaś się
                nauczyć!!!! :-) Nie dziwię się, że wymiękł:-)
          • Gość: :* Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.142.* 11.09.07, 00:29
            Może jakieś niezrównoważone.... hmmm i nie powinny robić
            prawka ,skoro takie płaczliwe. Na drodze są różne sytuacje i co?
            wtedy też zaczną buczeć???? :-)
            Ja zdawałam u p. Wojtka 5 lat temu i szczerze polecam i serdecznie
            pozdrawiam:-)
      • karola-michal Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 04.10.07, 21:54
        PERFEKT!!!!! polecam
        pozdrowienia dla Jurka ;)
    • Gość: Pablo79 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:52
      Ja i kilku moich znajomych chodziliśmy na botaniczną

Nie wiem czy są dobrzy ale wszyscy zdaliśmy za 1 razem
      • Gość: ;)) Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.142.* 07.08.07, 14:04
        Pan Krzysztof :) ze szkoly od P. Szostka :)
    • Gość: job Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:44
      Wczoraj widziałam w "bananowej mikrze" takiego chłopaka - nawet fajnie sie
      prezentował za szybka :) Ciekawe jakim jest instruktorem i w jakim ośrodku
      pracuje?? JAk byście coś wiedzieli to dajcie mi namiar ..thx
      • Gość: ala Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:47
        jest kilka ale może adrom mój instruktor takim kolorem jeżdzi jest
        spoko
    • Gość: Magda Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 08.08.07, 21:57
      Pan Andrzej Olewiński to najwspanialszy instruktor:)Zdalam prawko rok temu a
      nadal utrzymuję z nim kontakt. Ma ośrodek na Legionów a wykłady są w Abesie.
      Polecam gorąco. To najlepszy człowiek pod słońcem:)
      • Gość: Ol.... Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:02
        Ja tam z moim instruktorem non stop pije non stop walimy oboje jezdzimy pijani
        .. aaa i egzaminator tez z nami pije zdałam za 10 razem wow.. A tak serio to ta
        bananową mikra jedzi najlepszy instruktor na ziemi .. polecam OSK Adrom .. Rafał
        for you :*
        • Gość: egzaminator Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:19
          twoje zdrowie ola powodzenia do jutra
          • Gość: zuch Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:52
            A ja miło wspominam jazdy u śp.Irka Kowalczyka firma Duo na Wolności
            w "Medyku">Nie żyje już jednak od dwóch lat.Takie życie niestety
      • Gość: Małgorzatka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.08.07, 20:58
        Zgadzam się, pan Andrzej jest suuuper!!! Przeniosłam się od
        Włodzimierza Spalika, odradzam dno, aż mi się nie chce do tego
        wracać. To był koszmar!
        Pan Andrzej Olewiński to człowiek z wysoką kulturą, cierpliwy,
        spokojny, a jednoczeście konkretny i co najważniejsze w dostępny
        sposób potrafi przekazać swoją wiedzę i fascynację motoryzacją.
        Polecam bardzo. Teraz pan Andrzej ma siedzibę na ul. Piłsudskiego 23
        lok.20.
        • Gość: ania Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 19.08.07, 09:39
          ale ty głupoty piszesz Spalik to super instruktor i chyba nikt kto z nim jeździł
          nie zaprzeczy że tak jest
          • agata.czest Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 21.08.07, 14:54
            Potwierdzam, też jeżdżę z panem Włodkiem i jest naprawdę OK. ( cóż kankurencja -
            bo w reflexie maja dobre ceny )
          • Gość: byly kursant wlodk Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 03.01.08, 18:13
            Gość portalu: ania napisał(a):

> ale ty głupoty piszesz Spalik to super instruktor i chyba nikt kto
            z nim jeździ
            > ł
            > nie zaprzeczy że tak jest

Ja z nim jezdzilem i muszę Cię zmartwic, ale Wlodek wywolywal
            czasami taka dziwną atmosfere w samochodzie, ze mialem ochote
            wysiasc i wiecej do niego nie przychodzic. Chami i prostak. Jego
            kultura pozostawia wiele do zyczenia:(

• Gość: byly kursnat Wlodk Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 03.01.08, 18:18
              Pomijajac fakt ze Spalik z kazdej jazdy ucina sobie lacznie 10 min
              (5 na poczatku, 5 na koncu) wiec na koniec kursu mnie wychoojal na 5
              pelnych godz;/ I nie tlyko mnie, bo z kazdym tak robi. Smutne, ale
              prawdziwe.
            • Gość: andy Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.ludowa.netcominternet.pl 26.03.09, 13:17
              emzet krzepice instruktor Andrzej Gawlik
        • Gość: mimi Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 06.09.07, 14:05
          czy Ty sie aby dobrze czujesz?!chyba słoneczko przygrzało w główke albo konkurencja robi krypto reklame ja z nim jezdze i na prawde nie moge złego słowa o nim powiedziec!!
        • Gość: agatka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 11:58
          Dziś miałam egzamin :) zdałam :) a to wszystko dzięki Panu
          Andrzejowi...:) cierpliwy,miły,wspaniały człowiek:) na egzaminie nie
          było drogi której nie przejechałabym na lekcjach jazd:) nie muszę
          dodawać chyba,że jestem mega szczęśliwa z tego powodu,że
          zdałam,aleee...jest mi strasznie przykro że nie bede już jeździć z
          Panem Andrzejem :(((( eh :( ale będę Go pamiętać i wszystkim
          polecać :) warto..serio,serio ;)
          pozdrawiam:]
    • Gość: kursant'99 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.54.173.* 09.08.07, 08:27
      milo wspominam dwoch braci Artura i Roberta Jundziłłow:) spoko goscie! gdy
      robilem prawko kilka lat temu jezdzili w Abesie.
      • Gość: ja Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:21
        Polecam P.Janusza z Adromu na Ogrodowej. Bardzo dobry instruktor. A odradzam
        W.Majchrzaka. Czy ktos wie w ktorym OSK teraz uczy??
        • Gość: AniaP Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:01
          U Sobisia W Kłobucku Ale CHyba jedno warci chodziłam to wiem!!!
    • fiolek-fiolek Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 09.08.07, 10:38
      Roman Witasik, ośrodek RO-WIT przy ul Dąbrowskiego /budynek Politechniki
      Częstochowskiej, wejście pod daszkiem mniejszym, mieści się tam też
      Międzywydziałowe Studium kształcenia i Doskonalenia Nauczycieli/

Atmosfera na kursie super, ja zdałam za 1 razem, i wiele osób, które uczył jazdy
      p. Roman zdaje za 1 w porywach drugim razem /ale to już rzadkość/

POLECAM!
      • Gość: aqq Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 19:57
        OSK WILK i Marcin Wilk
      • daga1974 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 10.08.07, 14:55
        rzadkość jeśli w ogóle zdają :-)))
        • Gość: ;) Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 11.08.07, 20:15
          czy moze mi ktos powiedziec o instruktorze Pawle G. z riviery (pezetmotu). bo
          mam miec z nim jazdy
    • Gość: xxc mirosław K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:21
      znany w całej polsce z pewnego programu na tvn-ie, nie wiem jak was ale mnie nie zgwałcił, bardzo fajny smieszny gościu i do tego nieźle kawały opowiada:)
      • Gość: daga Re: mirosław K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 21:11
        pewnie ,że fajny :-)
    • dziwny55 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 18.08.07, 22:42
      mnie najbardziej odpowiadał i nauczył bardzo dobrze Pan Mirek
      Wszędybył. Biuro gdzieś na Kilińskiego, między kościołem Jakuba a
      teatrem.
      Spokojny, kompetentny, cierpliwy. Miguś w lewo, miguś w prawo
      zapamiętam do końca życia! Pozdrowienia Panie Mirku!
      • Gość: BUZIAK Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 02:29
        a już była nadzieja, że nikt Wszędybyła nie ruszy! jezu i wszyscy
        swięci! lepiej już zdawać 2 razy, niż przeżyć jazdy z 'panem
        mirkiem', miguś? a darcie ryja? a wieczne darcie ryja? a
        wszechobecne darcie ryja? a nie informowanie o tym, że właśnie
        zaczynamy jazdy płatne dodatkowo? a 'celne' uwagi na temat życia
        osobistego kursanta? o darciu ryja już było? taaa...
        polecam dla masochistów, ewentualnie pierwsi drzyjcie ryja na 'pana
        mirka', spokojny? jezusicku...
        ps: a może przeszedł na dobre leki (dla spokojnośći), bo nieco
        konkurencji narosło?
      • Gość: BUZIAK Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 02:31
        hmmm.... poniewczasie widzę, że post pisał "dziwny55", jeśli nie
        kumam żartu to wielkie przeprosiny...
      • Gość: xxx Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 23:16
        zgadzam się z Tobą ja tez uważam , że M. Wszędybył jest b. dobrym
        instruktorem
    • Gość: Y@ Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.streamcn.pl 19.08.07, 16:56
      Szkoła jazdy przy ul. Śląskiej (niestety zapomniałem nazwy) - pan
      Krzysztof Falana ... po nauce z nim zdałem za pierwszym razem ...
      Szczerze polecam !!
      • Gość: Uhu Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 23:43
        Zgadzam się.Można szczerze polecić p.Krzysztofa,tylko siedzibę ma
        nie na Śląskiej a na Pułaskiego.
    • piotrmas Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 21.08.07, 14:41
      Ja polecam p.Kuligowskiego z Wolności " LUZ".
    • Gość: jasmina Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 08:56
      Sławek Śpiewak
    • Gość: Iwa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:33
      Mam prawo jazdy od 4 lat. Ja chodziłam do Moto-szkoły w Alejach i
      jeździłam z właścicielem tej szkoły. Mimo ówczesnych tylko 20 jazd
      zdałam za 1 razem. Uważam że jest to kompetentny instruktor, umie
      wytłumaczyć i co było najwazniejsze nie krzyczał na mnie.
      • Gość: xxx Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 94.254.157.* 10.02.09, 18:47
        hahahahahah nie krzyczal, chyba mowa o Panu Kosinskim :/
        No chyba musialas dobrze jezdzic skoro ani razu nie krzyknal "ku...a".
    • Gość: matik Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.masterkom.pl 22.08.07, 14:41
      polecam Marcina Wilka z placu daszynskiego jesli nie oblejesz testow
      to na bank zdasz za 1 albo dlugim razem
    • Gość: jazzzzzda jazzzzzd Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:45
      NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM PRAWA JAZDY JEST BŁAŻEJ WIŚNIEWSKI!!! NIE MA
      LEPSZEGO ;) ZAPRASZAM DO MOJEJ NIEZRZESZONEJ SZKOŁY JAZDY...

* jazzzzada jazzzda jazdaaaa, biała gwiazda ;d
      • Gość: Mała Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:45
        Bardzo dobrym instruktorem jest Dariusz Dzionek, polecam w ogóle jego szkolę :
        www.prawojazdy.czest.pl/ Jego autko to czerwony punciak
    • Gość: Kasiunia Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.centertel.pl 23.08.07, 22:55
      napewno jest wielu wspaniałych ALE dla mnie najwspanialszy jest

WITASIK!

egzamin za razem pierwszym, pewnosc jazdy, zdecydowanie a kurs
      pelen radosci i wrazen!

ah, to juz 12 lat... mialam 17 kiedy zaczynalam :)

POWODZENIA!!!
    • Gość: aga Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 16:03
      Adam Koń - ośrodek Wiarus czy wiarkot /wszystko sie zmienia/ ale gość jest the
      best !! polecam
      • Gość: Tomek Ania ;-) IP: *.gre.pl 30.08.07, 22:14
        Ania Nowak z Reflexu. Choć jeździłem też z Tomaszem Grzybem i było spoko (choć
        zawsze mu się siusiu chciało :P).
        • Gość: dorotka Re: Ania ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:50
          Polecam Pana Włodka Spalika, niech nikt nie pisze że jest zły!!!
          Miałam 43 lata, zero doświadczenia(no bo samochód dla męża)i nauczył
          mnie!!!Zdałam za drugim razem-przez nerwy, albo przez egzaminatora
          taki fagas w kapeluszu czarnym była zima i kazał zamiatać śnieg.
          pozdrawiam Pana Włodka. Zapisał mnie siostrzeniec który też uczył
          sie u niego i mówił ciotka idziesz i koniec!!!No i mam to prawko!!!
          Ale mąż i tak mi nie daje samochodu. Ale mam. Całuski papapa
          • Gość: mimi Re: Ania ;-) IP: 89.174.23.* 06.09.07, 14:00
            Zdecydowanie nikt go nie pobije!!!!!!!!!!!!
          • czestochowianka10 Re: Wlodek??? 03.01.08, 18:08
            > Polecam Pana Włodka Spalika,

Wlodka? Pozostawie to bez komentarza:))))

Panie Wlodku, polecam jakis poradnik z savoir vivr'u!
            Nie wiem czy wie Pan, ale jak sie chce zapalic w samochodzie, to
            pasuje sie zapytac, czy komus to nie przeszkada! Nie ziewa sie jak
            wsiok na polu i nie wysmiewa się błedów kursantów!
        • Gość: Kinga Re: Ania ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:10
          Odnosnie tego siusu u P. Grzyba to gość trochę za mocno przesadza chyba
          prostatka się odzywa bo na 60 min. jazdy 20 spędzone pod kiblem to chyba przesada?
      • Gość: rafallski Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.gre.pl 15.03.09, 21:44
        Również go polceam. Zdałem za pierwszym razem :D
        Fajnie się z nim jeździło, pełen luzik, nigdy nie było wyrywanie kierownicy czy krzyków.
    • Gość: aw Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:18
      każdy wychwala instruktora i każdy pisze, że zdał za pierwszym
      razem, a zazwyczaj zdaje 10-20% na każdym egzaminie
      nie sądzicie, że to jakieś dziwne? ja zdałam za trzecim razem przez
      własne zdenerwowanie i stres, uważam, że zdany egzamin ma tak
      naprawdę niewiele wspólnego z posiadana wiedzą i "fajnych jazdach".
      A tak naprawdę to wy płacicie za kurs, więc dziwie sie, że można
      sobie pozwalać, żeby ktos na Was krzyczał, czy obrażał? chyba
      jesteście dorosłymi ludźmi?
    • Gość: Szypa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 06.09.07, 01:41
      Jacek Karolczak z ośrodka na Dąbrowskiego(prowadzony przez Andrzeja Tyłę).
      • Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:24
        Ja polecam Pana Adama Swodczyk z Zielonego Listka kiedyś w Start. Bardzo
        cierpliwy instruktor wszystkiego potrafi nauczyć. Zdałam co prawda za drugim
        razem ale tylko dlatego że wygrał u mnie stres.
    • Gość: GG Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:14
      A
    • Gość: GG Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:16
      A Piotr Swodczyk ze Startu jaki jest?? Niedługo zaczynam i
      chciałabym wiedzieć. Dzięki za opinie.
      • Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:52
        Kiedyś uczył bardzo dobrze a teraz jak to się mówi nastąpiło "zmęczenie
        materiału" a to oznacza niezbyt dobre opinie o nim.
      • Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:53
        Kiedyś uczył bardzo dobrze ale jak to sie mówi nastąpiło "zmęczenie materiału" a
        to oznacza niezbyt dobre opinie.
        • Gość: fifi Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:36
          Polecam p.Wojciecha Kozińskiego. Dobry instruktor,poczucie humoru i profesjonalne podejscie do nauki.Zgadzam sie ze nie zawsze miescimy sie w czasie 60min na jazdy czesto konczas sie przed czasem ,rozumiem tez ze romowa przez komorke jest fascynujaca , i zabija szybciej czas.Taka praca.Mimo to goraco plecam tego instruktora Oki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka