Gość: XxX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:57 Chciałabym znać opinie na temat naszych częstochowskich "OSK" i ich instruktorów.. Bardzo dużo zależy od tego jakiego masz instruktora .. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kursant Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:59 Nio znam ja chodzę na kurs w OSK ADROM - na ogrodowej . I mój instruktor R.O jet nawet nawet- fajna dupa- i moze przez to nie mogę sie skoncentrowac na jezdzie... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:06 znam na ul. obr. westerplatte w blaszaku - jurek kowalski, nauczylem sie jezdzic - zdalem za 1 razem, teraz moja siostra tam sie uczy - i widze ze daje rade za kolkiem - naprawde trzeba dobrego nauczyciela zeby moja siostra cos zakumala!!!! polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosccc Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.240.* 06.08.07, 21:10 Pan Waldemar Szostek jest nie do przebicia.Super zajęcia z teorii, a jeszcze lepsza zabawa za kółkiem.Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:28 ręce przy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toszi Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:09 A jak dla mnie to Rafał Ociepa jest najlepszy :) Jest odlotowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suli Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.pl 30.08.07, 19:56 Hoho widze ze chwalisz swego instruktorka ja moge powiedziec to samo o moim ale nie bede pisac kto bo wiesz ... afera lol Odpowiedz Link Zgłoś
xtonyx Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 05.10.07, 09:01 Szostek jest dobry - nie ma co :))))) Można sie pośmiać i uczy też całkiem spox. Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 zgoda z 'gosccc ' 04.05.08, 22:09 Z panem Szostkiem miałem tylko teorię,bardzo fajnie prowadzone wykłady.Jazdy miałem z panem Zbyszkiem,dużo mnie nauczył.Polecam tą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.241.* 10.08.07, 09:58 potwierdzam, wszyscy, których znam, którzy uczyli się u Kowlaskiego w blaszaku zdawali przeważnie za pierwszym razem i radzą sobie spokojnie za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobe Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.48.49.* 06.08.07, 21:27 Krzysztow Hołowczyc Wa-wa ul.Poległych 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.apus-net.pl 06.08.07, 21:40 Proste Proste Waldek Szostek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportfan Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 07.08.07, 09:31 Potwierdzam! Fajny gość i zdałem za 1 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.54.170.* 10.09.07, 23:37 dodacie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.244.* 06.08.07, 22:10 A co sądzicie o Robercie J. z ośrodka Riviera? Mam mieć z nim jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:14 Nie znam tego gościa ale może będzie spox.. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja _corka Rączki w gore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:20 od tego incydentu z instruktorem Prawa jazdy teraz czesto widze jak instruktorzy trzymaja rece na glowie, lub karku /swoim/ hahahahaha zeby nie bylo podtekstow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielebny Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 23:23 w 1995 uczyłem sie u Adama Nowaka z Alei. Bardzo sympatyczny i przede wszystkim kompetentny, zdałem za pierwszym razem. Serdecznie Go pozdrawiam. Moje siostry też u niego uczyły sie prowadzic. Zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbysz Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 11:25 też polecam Adama Nowaka. Moja żona, siostra i siostrzeniec uczyli się u niego - zdali za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.48.49.* 06.08.07, 23:33 Tadeusz Krecisz to czlowiek ktory ma kilkudziesiecioletnie doswiadczenie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:51 Zdecydowanie polecam pana Wojciecha Kozińskiego, ul. Worcella. Cierpliwość, spokój, i doprowadzenie do zdania egzaminu;) a do tego poczucie humoru, które bardzo pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba żart Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 217.96.15.* 07.08.07, 16:14 Gość portalu: gość napisał(a): > Zdecydowanie polecam pana Wojciecha Kozińskiego, ul. Worcella. Cierpliwość, > spokój, i doprowadzenie do zdania egzaminu;) a do tego poczucie humoru, które > bardzo pomaga to hyba jakiś mało smieszny żart:/ nie wiem czy bardziej się smiac z cierpliwości, spokoju czy z pcozucia humoru........:////// ciekawe czy płaczące po jazdach kursantki tez tam mówiły???:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:57 Nie wiem skąd taka opinia, ale nie wnikam. Ja też kiedys wysiadłam z płaczem, ale absolutnie nie z winy instruktora, a jedynie braku własnych umiejętności. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
huankaa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 10.08.07, 18:54 Gość portalu: gość napisał(a): > Nie wiem skąd taka opinia, ale nie wnikam. Ja też kiedys wysiadłam z płaczem, > ale absolutnie nie z winy instruktora, a jedynie braku własnych umiejętności. > Pozdrawiam. Taaaaakkk, moze miałaś "szczególne" względy.... Tak po przemyśleniu stwierdzam, że rozwścieczenie instruktora na uwagę, że jazda powinna przecież trwać 60 minut a nie 40 - było pod koniec kursu nawet smieszne. Ale uczenie i wmawianie, że luk na egzaminie moge wykonywać posługując się tylko i wyłącznie lusterkami już smieszne nie było. Ani nie nauczenie mnie żadnego parkowania przez 30 godzin kursu czy ruszania z ręcznego hamulca. I jeśli za spokój brać to, że instruktor ograniczal się tylko do komend "prawo", "Zawróć", "prawo" a resztę czasu spędzał nad zajmowaniem się swoją komórką.... to rzeczywiście bylo bardzo spokojnie:/ Pozdrawiam wszystkie kursantki tego pana!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misako Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.eranet.pl 22.08.07, 16:35 serdecznie polecam kurs u pana Wojtka Kozińskiego ul Worcella k Gastronomika:) koleś spoko i humor ma:) a to ze ktoś pisze,że zajmuje się komórką albo wydaje tylko i wyłącznie rozkazy to nasuwa się jedno stwierdzenie, że ta osoba nie miała pojęcia o jeździe i zawsze w takiej sytuacji zwala się winę na instruktora...:| Ja sama zdałam za 3 razem ale to z własnej głupoty, bo nie słuchałam co do mnie mówili:)a teraz mam już prawko i drajwuje po Polsce:) APEL:Panie Wojtku prosze uważać:):) pozdrawiam pana i trzymam kciuki za dalsze osiagnięcia w szkoleniu nas-zwykłych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 23.08.07, 22:44 Gość portalu: misako napisał(a): > serdecznie polecam kurs u pana Wojtka Kozińskiego ul Worcella k > Gastronomika:) koleś spoko i humor ma:) a to ze ktoś pisze,że > zajmuje się komórką albo wydaje tylko i wyłącznie rozkazy to nasuwa > się jedno stwierdzenie, że ta osoba nie miała pojęcia o jeździe Achhhh w takim razie i ja przepraszam, że idąc na K U R S prawa jazdy nie miałam pojęcia o jeździe (o ja głupia założyłam, że na kurs idzie człowiek, ktory chce się czegoś nauczyć i o jeździe dowiedzieć, powinnam wiedzieć, że to tylko taka ściema:/ i już powinnam wszystko umieć, żeby pan instruktor nie musiał się za bardzo wysilać). > i zawsze w takiej sytuacji zwala się winę na instruktora...:| Ooooo to chyba Pan Instruktor sam pisał - własnie tak, zawsze powtarzał - jak kursant się nie stara - to napewno jego wina (bardzo wygodna gadka) - to co ja się będę wysilał (lepiej sobie poesemesować), a że kursanta najpierw trzeba nauczyć, żeby coś umiał, bo w końcu od tego są I N S T R U K T O R Z Y (jak sama nazwa wskazuje) to już instruktorowi do głowy nie przyszło. > Ja sama zdałam za 3 razem ale to z własnej głupoty, bo nie słuchałam > co do mnie mówili:)a teraz mam już prawko i drajwuje po Polsce:) A ja dzięki Panu instruktorowi .... straciłam nerwy, czas i kasę, a dzięki innemu kompetentnemu instruktorowi ... zdałam egzamin za pierwszym razem. > pozdrawiam pana i trzymam kciuki za dalsze osiagnięcia w szkoleniu > nas-zwykłych ludzi:) Podpisała: równie zwykła kursantka, która dla odmiany czuje się oszukana.... Z całego serce polecam wybór innego OSK z 79 znajdujących się w Częstochowie, ale to jest tylko moje zdanie...... A żadnego dobrego instruktora nazwiska nie wymienię - dobrzy instruktorzy nie muszą się polecać (na tym też polega profesjonalizm). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.centertel.pl 06.10.07, 19:59 dziękuje panie instruktorze...a Ciebie K. również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 02.02.14, 21:38 Ja nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.142.* 11.09.07, 00:31 Przez 30 godzin się tgo nie nauczyć???!!!! Boże co za nieudolne stworzonko. Przez 30 godzin to bez intruktora powinnaś się nauczyć!!!! :-) Nie dziwię się, że wymiękł:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.142.* 11.09.07, 00:29 Może jakieś niezrównoważone.... hmmm i nie powinny robić prawka ,skoro takie płaczliwe. Na drodze są różne sytuacje i co? wtedy też zaczną buczeć???? :-) Ja zdawałam u p. Wojtka 5 lat temu i szczerze polecam i serdecznie pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
karola-michal Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 04.10.07, 21:54 PERFEKT!!!!! polecam pozdrowienia dla Jurka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo79 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 09:52 Ja i kilku moich znajomych chodziliśmy na botaniczną Nie wiem czy są dobrzy ale wszyscy zdaliśmy za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.142.* 07.08.07, 14:04 Pan Krzysztof :) ze szkoly od P. Szostka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: job Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:44 Wczoraj widziałam w "bananowej mikrze" takiego chłopaka - nawet fajnie sie prezentował za szybka :) Ciekawe jakim jest instruktorem i w jakim ośrodku pracuje?? JAk byście coś wiedzieli to dajcie mi namiar ..thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:47 jest kilka ale może adrom mój instruktor takim kolorem jeżdzi jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 08.08.07, 21:57 Pan Andrzej Olewiński to najwspanialszy instruktor:)Zdalam prawko rok temu a nadal utrzymuję z nim kontakt. Ma ośrodek na Legionów a wykłady są w Abesie. Polecam gorąco. To najlepszy człowiek pod słońcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol.... Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:02 Ja tam z moim instruktorem non stop pije non stop walimy oboje jezdzimy pijani .. aaa i egzaminator tez z nami pije zdałam za 10 razem wow.. A tak serio to ta bananową mikra jedzi najlepszy instruktor na ziemi .. polecam OSK Adrom .. Rafał for you :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminator Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:19 twoje zdrowie ola powodzenia do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuch Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:52 A ja miło wspominam jazdy u śp.Irka Kowalczyka firma Duo na Wolności w "Medyku">Nie żyje już jednak od dwóch lat.Takie życie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzatka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.08.07, 20:58 Zgadzam się, pan Andrzej jest suuuper!!! Przeniosłam się od Włodzimierza Spalika, odradzam dno, aż mi się nie chce do tego wracać. To był koszmar! Pan Andrzej Olewiński to człowiek z wysoką kulturą, cierpliwy, spokojny, a jednoczeście konkretny i co najważniejsze w dostępny sposób potrafi przekazać swoją wiedzę i fascynację motoryzacją. Polecam bardzo. Teraz pan Andrzej ma siedzibę na ul. Piłsudskiego 23 lok.20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 19.08.07, 09:39 ale ty głupoty piszesz Spalik to super instruktor i chyba nikt kto z nim jeździł nie zaprzeczy że tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
agata.czest Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 21.08.07, 14:54 Potwierdzam, też jeżdżę z panem Włodkiem i jest naprawdę OK. ( cóż kankurencja - bo w reflexie maja dobre ceny ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kursant wlodk Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 03.01.08, 18:13 Gość portalu: ania napisał(a): > ale ty głupoty piszesz Spalik to super instruktor i chyba nikt kto z nim jeździ > ł > nie zaprzeczy że tak jest Ja z nim jezdzilem i muszę Cię zmartwic, ale Wlodek wywolywal czasami taka dziwną atmosfere w samochodzie, ze mialem ochote wysiasc i wiecej do niego nie przychodzic. Chami i prostak. Jego kultura pozostawia wiele do zyczenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kursnat Wlodk Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 03.01.08, 18:18 Pomijajac fakt ze Spalik z kazdej jazdy ucina sobie lacznie 10 min (5 na poczatku, 5 na koncu) wiec na koniec kursu mnie wychoojal na 5 pelnych godz;/ I nie tlyko mnie, bo z kazdym tak robi. Smutne, ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.ludowa.netcominternet.pl 26.03.09, 13:17 emzet krzepice instruktor Andrzej Gawlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 06.09.07, 14:05 czy Ty sie aby dobrze czujesz?!chyba słoneczko przygrzało w główke albo konkurencja robi krypto reklame ja z nim jezdze i na prawde nie moge złego słowa o nim powiedziec!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 11:58 Dziś miałam egzamin :) zdałam :) a to wszystko dzięki Panu Andrzejowi...:) cierpliwy,miły,wspaniały człowiek:) na egzaminie nie było drogi której nie przejechałabym na lekcjach jazd:) nie muszę dodawać chyba,że jestem mega szczęśliwa z tego powodu,że zdałam,aleee...jest mi strasznie przykro że nie bede już jeździć z Panem Andrzejem :(((( eh :( ale będę Go pamiętać i wszystkim polecać :) warto..serio,serio ;) pozdrawiam:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant'99 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.54.173.* 09.08.07, 08:27 milo wspominam dwoch braci Artura i Roberta Jundziłłow:) spoko goscie! gdy robilem prawko kilka lat temu jezdzili w Abesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:21 Polecam P.Janusza z Adromu na Ogrodowej. Bardzo dobry instruktor. A odradzam W.Majchrzaka. Czy ktos wie w ktorym OSK teraz uczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaP Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:01 U Sobisia W Kłobucku Ale CHyba jedno warci chodziłam to wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek-fiolek Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 09.08.07, 10:38 Roman Witasik, ośrodek RO-WIT przy ul Dąbrowskiego /budynek Politechniki Częstochowskiej, wejście pod daszkiem mniejszym, mieści się tam też Międzywydziałowe Studium kształcenia i Doskonalenia Nauczycieli/ Atmosfera na kursie super, ja zdałam za 1 razem, i wiele osób, które uczył jazdy p. Roman zdaje za 1 w porywach drugim razem /ale to już rzadkość/ POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 19:57 OSK WILK i Marcin Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 10.08.07, 14:55 rzadkość jeśli w ogóle zdają :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 11.08.07, 20:15 czy moze mi ktos powiedziec o instruktorze Pawle G. z riviery (pezetmotu). bo mam miec z nim jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxc mirosław K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:21 znany w całej polsce z pewnego programu na tvn-ie, nie wiem jak was ale mnie nie zgwałcił, bardzo fajny smieszny gościu i do tego nieźle kawały opowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: mirosław K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 21:11 pewnie ,że fajny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny55 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 18.08.07, 22:42 mnie najbardziej odpowiadał i nauczył bardzo dobrze Pan Mirek Wszędybył. Biuro gdzieś na Kilińskiego, między kościołem Jakuba a teatrem. Spokojny, kompetentny, cierpliwy. Miguś w lewo, miguś w prawo zapamiętam do końca życia! Pozdrowienia Panie Mirku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUZIAK Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 02:29 a już była nadzieja, że nikt Wszędybyła nie ruszy! jezu i wszyscy swięci! lepiej już zdawać 2 razy, niż przeżyć jazdy z 'panem mirkiem', miguś? a darcie ryja? a wieczne darcie ryja? a wszechobecne darcie ryja? a nie informowanie o tym, że właśnie zaczynamy jazdy płatne dodatkowo? a 'celne' uwagi na temat życia osobistego kursanta? o darciu ryja już było? taaa... polecam dla masochistów, ewentualnie pierwsi drzyjcie ryja na 'pana mirka', spokojny? jezusicku... ps: a może przeszedł na dobre leki (dla spokojnośći), bo nieco konkurencji narosło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUZIAK Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 02:31 hmmm.... poniewczasie widzę, że post pisał "dziwny55", jeśli nie kumam żartu to wielkie przeprosiny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 23:16 zgadzam się z Tobą ja tez uważam , że M. Wszędybył jest b. dobrym instruktorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y@ Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.streamcn.pl 19.08.07, 16:56 Szkoła jazdy przy ul. Śląskiej (niestety zapomniałem nazwy) - pan Krzysztof Falana ... po nauce z nim zdałem za pierwszym razem ... Szczerze polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhu Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 23:43 Zgadzam się.Można szczerze polecić p.Krzysztofa,tylko siedzibę ma nie na Śląskiej a na Pułaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrmas Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 21.08.07, 14:41 Ja polecam p.Kuligowskiego z Wolności " LUZ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 08:56 Sławek Śpiewak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:33 Mam prawo jazdy od 4 lat. Ja chodziłam do Moto-szkoły w Alejach i jeździłam z właścicielem tej szkoły. Mimo ówczesnych tylko 20 jazd zdałam za 1 razem. Uważam że jest to kompetentny instruktor, umie wytłumaczyć i co było najwazniejsze nie krzyczał na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 94.254.157.* 10.02.09, 18:47 hahahahahah nie krzyczal, chyba mowa o Panu Kosinskim :/ No chyba musialas dobrze jezdzic skoro ani razu nie krzyknal "ku...a". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matik Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.masterkom.pl 22.08.07, 14:41 polecam Marcina Wilka z placu daszynskiego jesli nie oblejesz testow to na bank zdasz za 1 albo dlugim razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzzzzda jazzzzzd Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:45 NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM PRAWA JAZDY JEST BŁAŻEJ WIŚNIEWSKI!!! NIE MA LEPSZEGO ;) ZAPRASZAM DO MOJEJ NIEZRZESZONEJ SZKOŁY JAZDY... * jazzzzada jazzzda jazdaaaa, biała gwiazda ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:45 Bardzo dobrym instruktorem jest Dariusz Dzionek, polecam w ogóle jego szkolę : www.prawojazdy.czest.pl/ Jego autko to czerwony punciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.centertel.pl 23.08.07, 22:55 napewno jest wielu wspaniałych ALE dla mnie najwspanialszy jest WITASIK! egzamin za razem pierwszym, pewnosc jazdy, zdecydowanie a kurs pelen radosci i wrazen! ah, to juz 12 lat... mialam 17 kiedy zaczynalam :) POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 16:03 Adam Koń - ośrodek Wiarus czy wiarkot /wszystko sie zmienia/ ale gość jest the best !! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Ania ;-) IP: *.gre.pl 30.08.07, 22:14 Ania Nowak z Reflexu. Choć jeździłem też z Tomaszem Grzybem i było spoko (choć zawsze mu się siusiu chciało :P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Ania ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:50 Polecam Pana Włodka Spalika, niech nikt nie pisze że jest zły!!! Miałam 43 lata, zero doświadczenia(no bo samochód dla męża)i nauczył mnie!!!Zdałam za drugim razem-przez nerwy, albo przez egzaminatora taki fagas w kapeluszu czarnym była zima i kazał zamiatać śnieg. pozdrawiam Pana Włodka. Zapisał mnie siostrzeniec który też uczył sie u niego i mówił ciotka idziesz i koniec!!!No i mam to prawko!!! Ale mąż i tak mi nie daje samochodu. Ale mam. Całuski papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ania ;-) IP: 89.174.23.* 06.09.07, 14:00 Zdecydowanie nikt go nie pobije!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czestochowianka10 Re: Wlodek??? 03.01.08, 18:08 > Polecam Pana Włodka Spalika, Wlodka? Pozostawie to bez komentarza:)))) Panie Wlodku, polecam jakis poradnik z savoir vivr'u! Nie wiem czy wie Pan, ale jak sie chce zapalic w samochodzie, to pasuje sie zapytac, czy komus to nie przeszkada! Nie ziewa sie jak wsiok na polu i nie wysmiewa się błedów kursantów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Ania ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:10 Odnosnie tego siusu u P. Grzyba to gość trochę za mocno przesadza chyba prostatka się odzywa bo na 60 min. jazdy 20 spędzone pod kiblem to chyba przesada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafallski Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.gre.pl 15.03.09, 21:44 Również go polceam. Zdałem za pierwszym razem :D Fajnie się z nim jeździło, pełen luzik, nigdy nie było wyrywanie kierownicy czy krzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:18 każdy wychwala instruktora i każdy pisze, że zdał za pierwszym razem, a zazwyczaj zdaje 10-20% na każdym egzaminie nie sądzicie, że to jakieś dziwne? ja zdałam za trzecim razem przez własne zdenerwowanie i stres, uważam, że zdany egzamin ma tak naprawdę niewiele wspólnego z posiadana wiedzą i "fajnych jazdach". A tak naprawdę to wy płacicie za kurs, więc dziwie sie, że można sobie pozwalać, żeby ktos na Was krzyczał, czy obrażał? chyba jesteście dorosłymi ludźmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szypa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 89.174.23.* 06.09.07, 01:41 Jacek Karolczak z ośrodka na Dąbrowskiego(prowadzony przez Andrzeja Tyłę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:24 Ja polecam Pana Adama Swodczyk z Zielonego Listka kiedyś w Start. Bardzo cierpliwy instruktor wszystkiego potrafi nauczyć. Zdałam co prawda za drugim razem ale tylko dlatego że wygrał u mnie stres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:14 A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:16 A Piotr Swodczyk ze Startu jaki jest?? Niedługo zaczynam i chciałabym wiedzieć. Dzięki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:52 Kiedyś uczył bardzo dobrze a teraz jak to się mówi nastąpiło "zmęczenie materiału" a to oznacza niezbyt dobre opinie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:53 Kiedyś uczył bardzo dobrze ale jak to sie mówi nastąpiło "zmęczenie materiału" a to oznacza niezbyt dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:36 Polecam p.Wojciecha Kozińskiego. Dobry instruktor,poczucie humoru i profesjonalne podejscie do nauki.Zgadzam sie ze nie zawsze miescimy sie w czasie 60min na jazdy czesto konczas sie przed czasem ,rozumiem tez ze romowa przez komorke jest fascynujaca , i zabija szybciej czas.Taka praca.Mimo to goraco plecam tego instruktora Oki Odpowiedz Link Zgłoś