Gość: nnn IP: *.profiline.pl 07.08.07, 14:22 Nie sądzicie, że ten koleś wygląda śmiesznie?? Ma chyba z 190cm. i jeździ Smartem w dodatku żółtym. To chyba babskie auto. hehe Zna go ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carmen Re: Karol ze Smarta IP: 80.54.171.* 07.08.07, 14:30 ludzie jacy wy jestescie zmierzli ,niech sobie chlopak jezdzi czym chce,po co sie ktos wtraca i komentuje glupio,wkurza mnie to u Polakow takie wtracanie ze ktos ma cos ,jezdzi czyms czy tak wyglada.zajmijcie sie soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 07.08.07, 14:34 Zastanawia mnie jego pewność siebie wyglada w nim co najmniej smiesznie a buja się jakby jeździł Porsche. Ale to juz chyba skrzywienie Częstochowian. Niech sobie każdy jeździ czym chce tylko tak jak śmiesznie wygladaja ludzie lansujacy się w starych BMkach tak i on wyglada smiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:38 A moze nie ma kasy na nic lepszego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:45 Ja tam lubie panny w nowym garbusie z puszka Red Bulla:) Tylko po co one zajezdzaja na Rzasawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subaru Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:27 Może po prostu nie ma kompleksów. Przedłużenie męskości mu nie potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:30 Bardzo "oryginalna" odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 08.08.07, 07:34 Dla mnie to go nie stać na nic innego co by się za tą cenę rzucało w oczy. Pewnie dużo osób tak robi. Tylko nie każdy ma taki wzrost;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domini Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 08.08.07, 10:41 wiem chyba o ktorego chodzi ma taka dziure w zderzaku. hehe no niezły jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan-smarta :) Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:36 Ja sam też często pomykam smartem mojej żony i nie widze w tym nic niestosownego. Co gorsza mam 195 cm wzrostu, a do tego mało modelową sylwetkę. Innymi słowy w oczach forumowiczów popełniam grzech ciężki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 15:00 Zazdrość...a i przy tym wychodza wasze kompleksy....blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subaru Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 19:09 Wstyd w Smarcie ale w Cinquecento już nie wstyd. Niezbadane są wyroki częstochowian. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Karol ze Smarta IP: *.masterkom.pl 08.08.07, 19:51 To czym gostek mjezdzi, jest tylko i wyłącznie, jego prywatną sprawą. A czym jezdzi autor tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 20:34 koniem (wieczorem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krav-maga Re: Karol ze Smarta IP: 83.18.124.* 09.08.07, 00:56 qfa autor tego tematu jest poroniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 09.08.07, 07:27 Widać ze nie wiecie o kogo chodzi. Dużo chlopaków jeżdzi smartem i nic mi do tego ale od jest hmmmm "wyjatkowy".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Re: Karol ze Smarta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 08:39 Przestań rozsiewać pierdoły ! Kogo i co obchodzi jakiś koleś w smarcie ? Nie masz co robić ? Nie masz poważniejszych problemów tylko obgadywać kogoś ? Gratuluje chęci podzielenia się z innymi "ważnymi" i spostrzegawczymi uwagami, które rzeczywiście rzutują na powagę sytuacji. Boże chroń mnie przed takimi osobami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 09.08.07, 08:50 A ja popieram założyciela. Takich osób jak ten ze smarta jak najmniej, pusty, lanserski babiarz. I to tacy robią wstyd. A Wy nie wiecie o kim mowa to się nie wypowiadajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gon Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 08:54 On lubi jezdzic smartem i sie lansowac A Ty lubisz pic orenzade i zbierać kapsle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:03 Ale mi to lans.To tak jakby isc do kibla i sie wysrac. Odpowiedz Link Zgłoś
mix2ra Re: Karol ze Smarta 10.08.07, 13:10 Malo pali, a ze mieszka kawalek za Czestochowa to sobie nim dojezdza do miasta i juz. Ciekawe jakby Karol wygladal w tym smarcie kilka lat temu hm hm hm... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 10.08.07, 13:14 Chodzi o to, że podobno był hmmm troche grubszy?? Nie wiem bo go nie znałam ale tak słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiben Re: Karol ze Smarta IP: *.eurotel.cz 10.08.07, 14:50 rozumiem ze przezywacie to ze karol jezdzi smartem jak mrowka okres ale na jakies podstawie nowa wyciagasz takie wnioski na temat jesgo osobowosci?! znasz go wogole? wiesz jaki jest? czy tak tylko napisalas bo jezdzi smartem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Karol ze Smarta IP: *.profiline.pl 10.08.07, 14:52 Znam go niestety. Nie należe do osób nietolerancyjnych itp. Wierz mi mam prawo tak o nim mowic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiben Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 04:21 to dziwne bo ja go znam bardzo dobrze i nieco odbiega od Twojego opisu. czy mogla bys podac nieco wiecej szczegolow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 13:18 ale macie problem: Karol jeździ smartem. wstrząsające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Karol ze Smarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 19:40 Odpier dolcie sie odemnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: Karol ze Smarta IP: 80.54.171.* 19.08.07, 07:53 Ja popieram autorkę tematu i chciałbym złożyć odrazu wniosek o mianowanie jej jako osobe która będzie wydawała pozwolenia kto może jedzić smartem , ponieważesz jest bystra i wyłapała ten oto element (karol) który się nie nadaje do tego auta i mimo wszystko robi to nam na złość . Na szczęście nic nie umknie autorce tematu , widać , że zna się na ludziach umie oceniać szybko i dokładnie , oczywiście wszytsko po wyglądzie - jedno spojżenie i już wiadome kto może jedzić smartem . VIVA LA REVOLUTION PRECZ Z KAROLEM W SMARCIE . Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia189 Re: Karol ze Smarta 20.08.07, 10:39 hahahahahahahahahaha ja pierdykam ludzie ogarnijcie się !!! zajmijcie sie soba a nie Karolem czy kimkolwiek innym jezdzacym po czestochowie obojetnie jakim samochodem!!! kazdy jezdzi tym co ma i tyle!! wy moze nie macie i moze zazdroscicie???????????????? bez przesady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to kim on jest co robi nie musicie wypisywac na forum chyba ze jakas dziewczyne bardzo skrzywdzil hahahaha to juz jej problem!!! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi babu Re: Karol ze Smarta IP: *.eranet.pl 26.08.07, 16:14 Karol nie płacz, kupimy Ci lizaka... z dziurą... a propos to wygladasz jak pół dupy zza krzaka... Prymitywie naucz się zasad ortografii... jakbym wyglądał jak Karol to bym chodził (jeździł smartem) po kanałach i prosił pana Boga o przebaczenie.. :) co go widze to mi ch.. sie chowa do kieszeni :D Odpowiedz Link Zgłoś