Gość: mela IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.08.07, 19:17 Witam, firmę w której pracuję obsługuje Pan S. ... jest bardzo przystojny i ma to coś w oczach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mela Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.08.07, 19:19 Do tematu wdarł się Chochlik...chciałam napisać Wkręt - Met*sorry za błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking 07.08.07, 19:27 gucio nas to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CENTRUM Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 20:31 Super jej powiedziałaś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking IP: 89.174.23.* 07.08.07, 21:46 Gość portalu: mela napisał(a): > Witam, firmę w której pracuję obsługuje Pan S. ... jest bardzo przystojny i ma > to coś w oczach... i co w zwiazku z tym...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:56 Mela zaloz kolejny temat- na pewno jest wiele takich jak Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking IP: *.masterkom.pl 08.08.07, 03:53 skoro ma to cos , to zrób mu dobrze na zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:55 SSIJ MU JAJA!! Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz80 Re: Przedstawiciele Wkręt-Mat*ranking 08.08.07, 17:26 Witam! Ja jestem jednym z przedstawicieli Wkret-Met, a o ktory sklep chodzi? Moze Pani sproboje i sie przekona czy faktycznie mamy cos w tym oku;)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Przedstawiciele Wkręt-Met*ranking IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.08.07, 19:49 Wszystkim prostaczkom z forum dziękuję za odpowiedź na założony przeze mnie temat...szkoda, że w Częstochowie mieszka tak wielu idiotów . zakładaliście wątki na temat : Przystojny policjant, weterynarz , i wiele innych jakże głupich!!!!Dodam tylko, że przedstawiciele firmy Wkręt-Met to z reguły ludzie wykształceni i na poziomie...nie tacy jak wy ubolewający nad swoim bezsensownym życiem w ciągłym poszukiwaniu ,, dobrze '' płatnej pracy . Jak czytałam te Wasze wypociny to żal mi Was było....cóż w życiu trzeba czasami używać mózgu a matka natura nie dała Wam go zbyt wiele. Jeszcze jedno nie pracuję w sklepie i nie mam zaplecza żeby ssać czyjeś jaja, a jeśli będę miała na to ochotę to umówię się z Panem S. na kolację ze śniadaniem...Wiem, dla Was to obce pojęcie ,, umówić się '' cóż see you later... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Przedstawiciele Wkręt-Met*ranking IP: *.masterkom.pl 08.08.07, 20:08 No cóż , na idiotyczy temat, idiotyczne odpowiedzi..... A jezeli Pan S , jest profesjonalistą , to na 100% się z klientką nie umówi .cóż w życiu trzeba czasami > używać mózgu a matka natura nie dała Wam go zbyt wiele. Załozenie tego tematu, dowodzi,że ty masz mózg i jesteś niezwykle kreatywna w jego wykorzystywaniu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: Przedstawiciele Wkręt-Met*ranking 08.08.07, 20:53 ale mi pojechalas po rajtuzach strasznie i glupio nie wiem co mam teraz zrobic ehhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Przedstawiciele Wkręt-Met*ranking IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.08.07, 22:18 Z Tobą nie da się już nic zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham Re: Przedstawiciele Wkręt-Met*ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:35 W trakcie kolacji bedziesz mu ssać jaja, czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: Przedstawiciele Wkręt-Met*ranking 08.08.07, 23:12 oj melcia melcia :) heheh pewnie stara dupa jestes a pod kopula rozumek 12 letniej dziewczynki :) Odpowiedz Link Zgłoś