Gość: art IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 10:59 Kto jest za rozpoczęciem procedury odwołania Wrony ze stanowiska niech się dopisuje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawia Jestem ZA! 28.06.03, 12:21 Jestem za - i moja rodzina - łącznie 6 osób (najbliższych)! Jeśli trzeba, będzie nas więcej, tylko czy to coś da... Nie głosowaliśmy na Wronoszołoma, bo wiedzieliśmy, z czym to się wiąże, podobne rzeczy próbował robić podczas poprzedniej kadencji, a ci, co tego nie pamiętają, nie wezmą koło i walną się w czoło, może pamięć wróci... Trzeba było głosować na Grabałowskiego, może byłoby mądrzej w Częstochowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Popieram! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 12:47 PRECZ Z DYKTATURĄ WRONY! Może wojska USA nas uratują tak jak miało to miejsce w Iraku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratunku!! Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.icis.pcz.pl 28.06.03, 13:29 Gość portalu: art napisał(a): Podpisuje sie. > Kto jest za rozpoczęciem procedury odwołania Wrony ze stanowiska niech się > dopisuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeeeeeeeee Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: s1.l:* / 192.168.33.* 29.06.03, 17:36 wrona na wieże Jasnogórską , tam twoje miejsce !!!!!!!!! stań w tasiemcowej kolejce przed zamkniętym przejazdem na Jagiejońskiej i posłuchaj jak cibie klną w żywy kamień . co zrobiłeś z pieniędzmi od makro na wiadukt złodzieju!!!!!!! zeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
nawia Jestem ZA! 28.06.03, 15:01 Jestem ZA odwołaniem tego szkodnika częstochowskiego. Moja najbliższa rodzina - również! Jest nas 6 soób, ale jeśli trzeba - będzie nas więcej. Czy ktoś wie, co należy zrobić, żeby Wrona odfrunął ze stanowiska zgodnie z przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak najbardziej Re: ODWOŁaNIE WRONY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:45 Jestem za i moja rodzina i przyjaciele też. Jest nas około 100. Zacznijmy zbierać podpisy. Napiszcie gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: ODWOŁANIE WRONY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:48 Gość portalu: art napisał(a): > Kto jest za rozpoczęciem procedury odwołania Wrony ze stanowiska niech się > dopisuje!! Skróćmy jego kadencję, on już jest tak chory, że wali głową w mur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 00:56 Ja i kilka tysiecy innych normalnych ludzi nie nalezacych do zadnych organizacji przykoscielnych i nie majacych sie za dewoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 15:47 Wraz z rodzina i calym gronem znajomych i przyjaciół - definitywnie ZA odwolaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.look.ca 29.06.03, 17:14 No prosze ! Zebrala sie tu cala SLD-wska smietanka w sumie osob szesc. Co to w internecie probuja utworzyc grupe nacisku by bezkarnie muc rozpijac innych obywateli Czestochowy. To udzialowcy ogrodkow i dwoch knajp egzystujacych tylko w oparciu o sprzedaz "sikow" poedzonych na siarce i ekstrakcie smakowym chemicznie sporzadzanym w Niemczech - liczac na glupote naiwnych i ciemnych ludzi. Pokazcie mi te pola chmielu na ktorym niegdys pedzono piwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
paow Re: ODWOŁĄNIE WRONY 02.07.03, 12:26 Ta nienawiść kiedyś Cię zadusi. Gość portalu: Filip napisał(a): > No prosze ! > Zebrala sie tu cala SLD-wska smietanka w sumie osob szesc. > Co to w internecie probuja utworzyc grupe nacisku by bezkarnie muc rozpijac > innych obywateli Czestochowy. To udzialowcy ogrodkow i dwoch knajp > egzystujacych tylko w oparciu o sprzedaz "sikow" poedzonych na siarce i > ekstrakcie smakowym chemicznie sporzadzanym w Niemczech - liczac na glupote > naiwnych i ciemnych ludzi. > Pokazcie mi te pola chmielu na ktorym niegdys pedzono piwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: ODWOŁĄNIE WRONY 29.06.03, 23:52 Podpisuję się pod tym. Ze mną jest jeszcze kilkadziesiąt osób. Tylko, że lista "wirtualna" nic nie da. Czy ktoś zaczyna zbierać podpisy w sposób "ukonstytuowany"? Pozdrawiam! PS: Filip - miałem nic nie odpisywać na Twoje posty, bo jak je czytam to ręce mi opadają... Nie masz pojęcia co tu się dzieje, a bez przerwy mącisz, piszesz jakieś nawiedzone bzdury... Człowieku, nie łącz jakiegoś rozopijania narodu z pomysłem odwołania ze stanowiska prezydenta naszego miasta, "naszego" częstochowskiego taliba!!! Pozdrów swojego psychiatrę!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaneko Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.mim.pcz.czest.pl 30.06.03, 14:33 Podpisuje się wraz ze wszystkimi moimi znajomymi - nie znam żadnego, który by go nie chciał wywieźć na taczce !!! p.s. Dobrze odpisałeś temu oszołomowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoje-marzenie@wp. jak odwolac wrone IP: *.noname.net.icm.edu.pl 30.06.03, 16:49 Art. 170. Konstytucji Członkowie wspólnoty samorządowej mogą decydować, w drodze referendum, o sprawach dotyczących tej wspólnoty, w tym o odwołaniu pochodzącego z wyborów bezpośrednich organu samorządu terytorialnego. Zasady i tryb przeprowadzania referendum lokalnego określa ustawa. Referendum przeprowadza sie na wniosek 10% uprawnionych do glosowania mieszkancow. moze je zainicjowac 15 os. lub organizacja spoleczna. zglaszaja zamiar przeprowadzenia referendum prezydentowi. on musi poswiadczyc na pismie przyjecie takiego zgloszenia i ma 14 dni na przekazanie na pismie liczby osob uprawnionych do glosowania. potem trzeba referendum publicznie oglosic i od terg momentu jest 60 dni na zebranie podpisow. proste kto w to wchodzi??? wiecej szczegolow na e-mail: twoje-marzenie@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: jak odwolac wrone 30.06.03, 19:47 Yamaneko - dzięki! :) To może się jakoś zaczniemy organizować? Proponuję jakie spotkanie, może w którymś z pubów, oczywiście na wyklętej przez "wiadomo kogo" ulicy Dekabrystów? Tylko, żeby nie było potem jak ze składaniem podpisów w obronie województwa... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaneko Re: jak odwolac wrone IP: *.mim.pcz.czest.pl 01.07.03, 08:48 Nie ma sprawy - mozemy się spotkać i pogaworzyć na temat możliwości - cały czas jestem za ! Proponuje Dekabrystów PUB "Demon's art" 02.lipca (środa) po 21 (np. 21:30) Wcześniej niestety nie mogę (trening), a później może to być niewykonalne, ponieważ wyjeżdżam w czwartek i nie będzie mnie do około 25 lipca (może wcześniej wrócę... Pozdrawiam Yamaneko p.s. licząc, że E-mail jest prawdziwy wysyłam kopie na konto Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: jak odwolac wrone 01.07.03, 23:30 Gość portalu: Yamaneko napisał(a): > Nie ma sprawy - mozemy się spotkać i pogaworzyć na temat możliwości - cały czas > > jestem za ! > > Proponuje Dekabrystów PUB "Demon's art" 02.lipca (środa) po 21 (np. 21:30) > Wcześniej niestety nie mogę (trening), a później może to być niewykonalne, > ponieważ wyjeżdżam w czwartek i nie będzie mnie do około 25 lipca (może > wcześniej wrócę... > > Pozdrawiam > Yamaneko > > p.s. > licząc, że E-mail jest prawdziwy wysyłam kopie na konto Środa ok. 21:30 w "Demon's arcie" może być. Tylko trzeba się jeszcze odnaleźć w samym lokalu;). Na konto mi jeszcze nic nie przyszło - mam przekierowanie i może dlatego - myślę, że jutro przed południem będę mógł to przeczytać (no chyba, że wysyłałeś tylko do Twojego Marzenia;) Pozdrawiam, do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaneko Re: jak odwolac wrone IP: *.mim.pcz.czest.pl 02.07.03, 10:05 Niestety odrzuciło mi maila którego Tobie posłałem Będę o 21:30 w Demons'art najprawdopodobniej zielonym rowerem "Voyager" z jeansowym, szytym workiem (wracam z treningu), jeśli nie miałbym roweru (np. z powodu deszczu) to napewno i tak będe miał ów worek. Pozatym wystarczy w barze zapytać się o Leszka i wspomnieć coś o języku japońskim... Pozdrawiam Yamaneko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fankawrony Re: jak odwolac wrone IP: 217.97.140.* 04.07.03, 03:03 Gość portalu: twoje-marzenie@wp. napisał(a): > Art. 170. Konstytucji > > Członkowie wspólnoty samorządowej mogą decydować, w drodze referendum, o > sprawach dotyczących tej wspólnoty, w tym o odwołaniu pochodzącego z wyborów > bezpośrednich organu samorządu terytorialnego. Zasady i tryb przeprowadzania > referendum lokalnego określa ustawa. > > Referendum przeprowadza sie na wniosek 10% uprawnionych do glosowania > mieszkancow. > > moze je zainicjowac 15 os. lub organizacja spoleczna. > zglaszaja zamiar przeprowadzenia referendum prezydentowi. > on musi poswiadczyc na pismie przyjecie takiego zgloszenia i > ma 14 dni na przekazanie na pismie liczby osob uprawnionych do glosowania. > > potem trzeba referendum publicznie oglosic i od terg momentu jest 60 dni na > zebranie podpisow. > > proste > kto w to wchodzi??? > wiecej szczegolow na e-mail: twoje-marzenie@wp.pl > UWAGA UWAGA UWAGA SZUKAM JESZCZE 14 ODWAŻNYCH OSÓB DO ZAINICJOWANIA WNIOSKU O REFERENDUM W SPRAWIE ODWOŁANIA PTASZYSKA Z FOTELA PREZYDENTA. /Może 13 bo Leszek z PUBU chętny też/ JAK MAJA WYGLĄDAĆ LISTY? WYSTARCZY NAZWISKO IMIE I PESEL? czy musi byc adres? KTO POMOZE ????? ANTYWRONOWCY CZĘSTOCHOWY ŁĄCZCIE SIĘ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokot Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.premex.pl 30.06.03, 21:07 Najwyzszy czas zeby odfrunal i nie robil wiekszej szody. A dla kleru dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oficjalna_lista Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: 62.89.79.* 01.07.03, 01:34 kto pierwszy sie zglosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszyscy się boją Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.visp.energis.pl 01.07.03, 08:23 To miasto jest bezimienne i zastraszone. Każdy może stracić żródło utrzymania i nikt się nie narazi. Nie można mówić i podpisać się pod tym czytelnie imieniem i nazwiskiem. Pan Prezydent o tym wie. Jeśli znajdzie się odważny- TO MUSI BYĆ CZERWONY, bo jest przeciw! Jeśli ZA-CZARNY! Co jest w życiu tylko w tych dwóch kolorach? GDZIE MA SIĘ ZMIEŚCIĆ ROZSĄDNY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 09:07 popieram tylko trzeba zrobić to szybko zanim zrujnuje kolejną instytucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankawrony Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: 217.97.140.* 02.07.03, 18:50 Gość portalu: Tomek napisał(a): > popieram tylko trzeba zrobić to szybko zanim zrujnuje kolejną instytucje Podejrzewam że trzeba zacząc od nas emerytów i rencistów bo nam może Wronka nadmuchać bo nam niczego nie zabierze, a okazuje sie, że nagle tak jak z Wałęsą wszyscy byli przeciw /po wyborach/ a kto głosował ZA????? Za póżno weszłam na kompa bo już bym była na czele Organizacji ANTYRWONOWCÓW w Pubie na Dekabrystów. Jak to jeden ptak potrafi wywołać tyle nienawiści. Lechu kiedy tam będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamaneko Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.mim.pcz.czest.pl 03.07.03, 11:32 Hello Fankawrony ! Spotkałem się wczoraj z Blanc w Demon's Art, tak jak uzgodniliśmy - siedzieliśmy sobie na zewnątrz lokalu... ...szkoda, że cie nie było, ale i tak pozdrawiam :-) P.s. Teraz wyjeżdżam do 3-miasta, więc ewentualne ponowne spotkanie może się odbyć dopiero po powrocie (nie wiem jeszcze kiedy będę spowrotem, ale nie prędzej niż za tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 11:41 jestem za owolaniem wrony, ten facet nie wie co robi, czyzby wladza udezyla mu do glowy???? jakies beznadziejne pomysly.....eh.szkoda klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: ODWOŁANIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 14:56 Witam, najpierw sprawa do Yamaneko: wysłałam do Ciebie maila, póki co bez odpowiedzi. W każdym razie chcę uczestniczyć w akcji zbierania podpisów pod odwołaniem Wrony. Myślę, że gdyby to dobrze zorganizować to spokojnie doprowadzimy do referendum. Czekam na wasze propozycje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: ODWOŁANIE WRONY 04.07.03, 00:34 Hello! Spotkaliśmy się z Yamaneko, tak jak już napisał. Nikt z forum więcej się nie zdecydował, ale pierwsze koty za płoty;) Mnie nie będzie przez kilka dni (chyba do czwartku), ale jak tylko wrócę z Wawy mogę się włączyć do działania. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fankawrony Re: ODWOŁANIE WRONY IP: 217.97.140.* 04.07.03, 03:17 Blanc przeczytaj moj wpis wyżej. Patrz brakuje nam jeszcze TYLKO 13 osób do podjecia kroków dla grupy Inicjacyjnej. Do ROBOTY! podaj kontakt z Tobą. Może wejdą w to Urzędnicy i Ci co przepraszali w którymś poście SLD?? C Z E K A M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: ODWOŁANIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 11:22 Podaję mojego maila: kaes@o2.pl, możecie na mnie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk Re: ODWOŁĄNIE WRONY 04.07.03, 18:00 www.geocities.com/ruch_antypalkowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk Re: ODWOŁĄNIE WRONY 04.07.03, 18:02 zobacz: www.geocities.com/ruch_antypalkowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.org 06.07.03, 02:05 Jestem za. Niech wraca do swoich "zapijaczonych" studentów. Boże miej ich w opiece!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTEK Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:49 Kochani ! "gazetka toaletowa perforowana" - wejdźcie na forum w Czestochowie, a zobaczycie, że bardzo mocno tnie (wpisy niewygodne dla siebie); tak mocno tnie ta gazetka toaletowa, że wykonała już wpsniałą perforację ! Wejdźcie tam, popatrzcie na "wycięcia" i zobaczycie, że jest to gazetka toaletowa perforowana ! Odpowiedz Link Zgłoś