Dodaj do ulubionych

ODWOŁĄNIE WRONY

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 10:59
Kto jest za rozpoczęciem procedury odwołania Wrony ze stanowiska niech się
dopisuje!!
Obserwuj wątek
    • nawia Jestem ZA! 28.06.03, 12:21
      Jestem za - i moja rodzina - łącznie 6 osób (najbliższych)! Jeśli trzeba,
      będzie nas więcej, tylko czy to coś da...
      Nie głosowaliśmy na Wronoszołoma, bo wiedzieliśmy, z czym to się wiąże, podobne
      rzeczy próbował robić podczas poprzedniej kadencji, a ci, co tego nie
      pamiętają, nie wezmą koło i walną się w czoło, może pamięć wróci...
      Trzeba było głosować na Grabałowskiego, może byłoby mądrzej w Częstochowie...
    • Gość: alfa Popieram! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 12:47
      PRECZ Z DYKTATURĄ WRONY!
      Może wojska USA nas uratują tak jak miało to miejsce w Iraku!
    • Gość: ratunku!! Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.icis.pcz.pl 28.06.03, 13:29
      Gość portalu: art napisał(a):

Podpisuje sie.

> Kto jest za rozpoczęciem procedury odwołania Wrony ze stanowiska niech się
      > dopisuje!!
      • Gość: zeeeeeeeeee Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: s1.l:* / 192.168.33.* 29.06.03, 17:36
        wrona na wieże Jasnogórską , tam twoje miejsce !!!!!!!!!
        stań w tasiemcowej kolejce przed zamkniętym przejazdem na Jagiejońskiej i
        posłuchaj jak cibie klną w żywy kamień .
        co zrobiłeś z pieniędzmi od makro na wiadukt złodzieju!!!!!!!

zeeeeeeeeeee
    • nawia Jestem ZA! 28.06.03, 15:01
      Jestem ZA odwołaniem tego szkodnika częstochowskiego. Moja najbliższa rodzina -
      również! Jest nas 6 soób, ale jeśli trzeba - będzie nas więcej.
      Czy ktoś wie, co należy zrobić, żeby Wrona odfrunął ze stanowiska zgodnie z
      przepisami?
    • Gość: jak najbardziej Re: ODWOŁaNIE WRONY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:45
      Jestem za i moja rodzina i przyjaciele też. Jest nas około 100. Zacznijmy
      zbierać podpisy. Napiszcie gdzie?
    • Gość: Tak Re: ODWOŁANIE WRONY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:48
      Gość portalu: art napisał(a):

> Kto jest za rozpoczęciem procedury odwołania Wrony ze stanowiska niech się
      > dopisuje!!
      Skróćmy jego kadencję, on już jest tak chory, że wali głową w mur.
    • Gość: ya Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 00:56
      Ja i kilka tysiecy innych normalnych ludzi nie nalezacych do zadnych
      organizacji przykoscielnych i nie majacych sie za dewoty!
      • Gość: Morning Calm Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 15:47
        Wraz z rodzina i calym gronem znajomych i przyjaciół - definitywnie ZA
        odwolaniem!
        • Gość: Filip Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.look.ca 29.06.03, 17:14
          No prosze !
          Zebrala sie tu cala SLD-wska smietanka w sumie osob szesc.
          Co to w internecie probuja utworzyc grupe nacisku by bezkarnie muc rozpijac
          innych obywateli Czestochowy. To udzialowcy ogrodkow i dwoch knajp
          egzystujacych tylko w oparciu o sprzedaz "sikow" poedzonych na siarce i
          ekstrakcie smakowym chemicznie sporzadzanym w Niemczech - liczac na glupote
          naiwnych i ciemnych ludzi.
          Pokazcie mi te pola chmielu na ktorym niegdys pedzono piwo ?
          • paow Re: ODWOŁĄNIE WRONY 02.07.03, 12:26
            Ta nienawiść kiedyś Cię zadusi.
            Gość portalu: Filip napisał(a):

> No prosze !
            > Zebrala sie tu cala SLD-wska smietanka w sumie osob szesc.
            > Co to w internecie probuja utworzyc grupe nacisku by bezkarnie muc rozpijac
            > innych obywateli Czestochowy. To udzialowcy ogrodkow i dwoch knajp
            > egzystujacych tylko w oparciu o sprzedaz "sikow" poedzonych na siarce i
            > ekstrakcie smakowym chemicznie sporzadzanym w Niemczech - liczac na glupote
            > naiwnych i ciemnych ludzi.
            > Pokazcie mi te pola chmielu na ktorym niegdys pedzono piwo ?
    • blanc Re: ODWOŁĄNIE WRONY 29.06.03, 23:52
      Podpisuję się pod tym. Ze mną jest jeszcze kilkadziesiąt osób. Tylko, że
      lista "wirtualna" nic nie da. Czy ktoś zaczyna zbierać podpisy w
      sposób "ukonstytuowany"?
      Pozdrawiam!

PS: Filip - miałem nic nie odpisywać na Twoje posty, bo jak je czytam to ręce
      mi opadają... Nie masz pojęcia co tu się dzieje, a bez przerwy mącisz, piszesz
      jakieś nawiedzone bzdury... Człowieku, nie łącz jakiegoś rozopijania narodu z
      pomysłem odwołania ze stanowiska prezydenta naszego miasta, "naszego"
      częstochowskiego taliba!!! Pozdrów swojego psychiatrę!!!!!!!!!!
      • Gość: Yamaneko Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.mim.pcz.czest.pl 30.06.03, 14:33
        Podpisuje się wraz ze wszystkimi moimi znajomymi - nie znam żadnego, który by
        go nie chciał wywieźć na taczce !!!

p.s.
        Dobrze odpisałeś temu oszołomowi !
        • Gość: twoje-marzenie@wp. jak odwolac wrone IP: *.noname.net.icm.edu.pl 30.06.03, 16:49
          Art. 170. Konstytucji

Członkowie wspólnoty samorządowej mogą decydować, w drodze referendum, o
          sprawach dotyczących tej wspólnoty, w tym o odwołaniu pochodzącego z wyborów
          bezpośrednich organu samorządu terytorialnego. Zasady i tryb przeprowadzania
          referendum lokalnego określa ustawa.

Referendum przeprowadza sie na wniosek 10% uprawnionych do glosowania
          mieszkancow.

moze je zainicjowac 15 os. lub organizacja spoleczna.
          zglaszaja zamiar przeprowadzenia referendum prezydentowi.
          on musi poswiadczyc na pismie przyjecie takiego zgloszenia i
          ma 14 dni na przekazanie na pismie liczby osob uprawnionych do glosowania.

potem trzeba referendum publicznie oglosic i od terg momentu jest 60 dni na
          zebranie podpisow.

proste
          kto w to wchodzi???
          wiecej szczegolow na e-mail: twoje-marzenie@wp.pl

• blanc Re: jak odwolac wrone 30.06.03, 19:47
            Yamaneko - dzięki! :)

To może się jakoś zaczniemy organizować? Proponuję jakie spotkanie, może w
            którymś z pubów, oczywiście na wyklętej przez "wiadomo kogo" ulicy Dekabrystów?

Tylko, żeby nie było potem jak ze składaniem podpisów w obronie województwa...
            Pozdrawiam!
            • Gość: Yamaneko Re: jak odwolac wrone IP: *.mim.pcz.czest.pl 01.07.03, 08:48
              Nie ma sprawy - mozemy się spotkać i pogaworzyć na temat możliwości - cały czas
              jestem za !

Proponuje Dekabrystów PUB "Demon's art" 02.lipca (środa) po 21 (np. 21:30)
              Wcześniej niestety nie mogę (trening), a później może to być niewykonalne,
              ponieważ wyjeżdżam w czwartek i nie będzie mnie do około 25 lipca (może
              wcześniej wrócę...

Pozdrawiam
              Yamaneko

p.s.
              licząc, że E-mail jest prawdziwy wysyłam kopie na konto
              • blanc Re: jak odwolac wrone 01.07.03, 23:30
                Gość portalu: Yamaneko napisał(a):

> Nie ma sprawy - mozemy się spotkać i pogaworzyć na temat możliwości - cały
                czas
                >
                > jestem za !
                >
                > Proponuje Dekabrystów PUB "Demon's art" 02.lipca (środa) po 21 (np. 21:30)
                > Wcześniej niestety nie mogę (trening), a później może to być niewykonalne,
                > ponieważ wyjeżdżam w czwartek i nie będzie mnie do około 25 lipca (może
                > wcześniej wrócę...
                >
                > Pozdrawiam
                > Yamaneko
                >
                > p.s.
                > licząc, że E-mail jest prawdziwy wysyłam kopie na konto

Środa ok. 21:30 w "Demon's arcie" może być. Tylko trzeba się jeszcze odnaleźć w
                samym lokalu;). Na konto mi jeszcze nic nie przyszło - mam przekierowanie i
                może dlatego - myślę, że jutro przed południem będę mógł to przeczytać (no
                chyba, że wysyłałeś tylko do Twojego Marzenia;)
                Pozdrawiam, do jutra!
                • Gość: Yamaneko Re: jak odwolac wrone IP: *.mim.pcz.czest.pl 02.07.03, 10:05
                  Niestety odrzuciło mi maila którego Tobie posłałem

Będę o 21:30 w Demons'art najprawdopodobniej zielonym rowerem "Voyager" z
                  jeansowym, szytym workiem (wracam z treningu), jeśli nie miałbym roweru (np. z
                  powodu deszczu) to napewno i tak będe miał ów worek. Pozatym wystarczy w barze
                  zapytać się o Leszka i wspomnieć coś o języku japońskim...

Pozdrawiam
                  Yamaneko
          • Gość: Fankawrony Re: jak odwolac wrone IP: 217.97.140.* 04.07.03, 03:03
            Gość portalu: twoje-marzenie@wp. napisał(a):

> Art. 170. Konstytucji
            >
            > Członkowie wspólnoty samorządowej mogą decydować, w drodze referendum, o
            > sprawach dotyczących tej wspólnoty, w tym o odwołaniu pochodzącego z wyborów
            > bezpośrednich organu samorządu terytorialnego. Zasady i tryb przeprowadzania
            > referendum lokalnego określa ustawa.
            >
            > Referendum przeprowadza sie na wniosek 10% uprawnionych do glosowania
            > mieszkancow.
            >
            > moze je zainicjowac 15 os. lub organizacja spoleczna.
            > zglaszaja zamiar przeprowadzenia referendum prezydentowi.
            > on musi poswiadczyc na pismie przyjecie takiego zgloszenia i
            > ma 14 dni na przekazanie na pismie liczby osob uprawnionych do glosowania.
            >
            > potem trzeba referendum publicznie oglosic i od terg momentu jest 60 dni na
            > zebranie podpisow.
            >
            > proste
            > kto w to wchodzi???
            > wiecej szczegolow na e-mail: twoje-marzenie@wp.pl
            >

UWAGA UWAGA UWAGA

SZUKAM JESZCZE 14 ODWAŻNYCH OSÓB DO ZAINICJOWANIA WNIOSKU
            O REFERENDUM W SPRAWIE ODWOŁANIA PTASZYSKA Z FOTELA PREZYDENTA.
            /Może 13 bo Leszek z PUBU chętny też/
            JAK MAJA WYGLĄDAĆ LISTY?
            WYSTARCZY NAZWISKO IMIE I PESEL?
            czy musi byc adres?

KTO POMOZE ?????
            ANTYWRONOWCY CZĘSTOCHOWY ŁĄCZCIE SIĘ !!!!!!!
    • Gość: kokot Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.premex.pl 30.06.03, 21:07
      Najwyzszy czas zeby odfrunal i nie robil wiekszej szody. A dla kleru dobrze!
    • Gość: oficjalna_lista Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: 62.89.79.* 01.07.03, 01:34
      kto pierwszy sie zglosi?
      • Gość: Wszyscy się boją Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.visp.energis.pl 01.07.03, 08:23
        To miasto jest bezimienne i zastraszone. Każdy może stracić żródło utrzymania i
        nikt się nie narazi. Nie można mówić i podpisać się pod tym czytelnie imieniem
        i nazwiskiem. Pan Prezydent o tym wie. Jeśli znajdzie się odważny- TO MUSI BYĆ
        CZERWONY, bo jest przeciw! Jeśli ZA-CZARNY! Co jest w życiu tylko w tych dwóch
        kolorach? GDZIE MA SIĘ ZMIEŚCIĆ ROZSĄDNY?
    • Gość: Tomek Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 09:07
      popieram tylko trzeba zrobić to szybko zanim zrujnuje kolejną instytucje
      • Gość: fankawrony Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: 217.97.140.* 02.07.03, 18:50
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> popieram tylko trzeba zrobić to szybko zanim zrujnuje kolejną instytucje

Podejrzewam że trzeba zacząc od nas emerytów i rencistów bo nam może Wronka
        nadmuchać bo nam niczego nie zabierze, a okazuje sie, że nagle tak jak z Wałęsą
        wszyscy byli przeciw /po wyborach/ a kto głosował ZA?????
        Za póżno weszłam na kompa bo już bym była na czele Organizacji ANTYRWONOWCÓW
        w Pubie na Dekabrystów. Jak to jeden ptak potrafi wywołać tyle nienawiści.
        Lechu kiedy tam będziesz?
        • Gość: Yamaneko Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.mim.pcz.czest.pl 03.07.03, 11:32
          Hello Fankawrony !
          Spotkałem się wczoraj z Blanc w Demon's Art, tak jak uzgodniliśmy -
          siedzieliśmy sobie na zewnątrz lokalu...

...szkoda, że cie nie było, ale i tak pozdrawiam :-)

P.s.
          Teraz wyjeżdżam do 3-miasta, więc ewentualne ponowne spotkanie może się odbyć
          dopiero po powrocie (nie wiem jeszcze kiedy będę spowrotem, ale nie prędzej niż
          za tydzień)
          • Gość: antyfan Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 11:41
            jestem za owolaniem wrony, ten facet nie wie co robi, czyzby wladza udezyla mu
            do glowy???? jakies beznadziejne pomysly.....eh.szkoda klawiatury
            • Gość: Kamila Re: ODWOŁANIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 14:56
              Witam,
              najpierw sprawa do Yamaneko: wysłałam do Ciebie maila, póki co bez odpowiedzi.
              W każdym razie chcę uczestniczyć w akcji zbierania podpisów pod odwołaniem
              Wrony. Myślę, że gdyby to dobrze zorganizować to spokojnie doprowadzimy do
              referendum. Czekam na wasze propozycje.

pozdrawiam
              • blanc Re: ODWOŁANIE WRONY 04.07.03, 00:34
                Hello!
                Spotkaliśmy się z Yamaneko, tak jak już napisał. Nikt z forum więcej się nie
                zdecydował, ale pierwsze koty za płoty;)
                Mnie nie będzie przez kilka dni (chyba do czwartku), ale jak tylko wrócę z Wawy
                mogę się włączyć do działania.
                Pozdrawiam!
                • Gość: Fankawrony Re: ODWOŁANIE WRONY IP: 217.97.140.* 04.07.03, 03:17

Blanc przeczytaj moj wpis wyżej. Patrz brakuje nam jeszcze TYLKO 13 osób do
                  podjecia kroków dla grupy Inicjacyjnej. Do ROBOTY! podaj kontakt z Tobą.
                  Może wejdą w to Urzędnicy i Ci co przepraszali w którymś poście SLD??
                  C Z E K A M
                  • Gość: Kamila Re: ODWOŁANIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 11:22
                    Podaję mojego maila: kaes@o2.pl, możecie na mnie liczyć.
    • starysmyk Re: ODWOŁĄNIE WRONY 04.07.03, 18:00
      www.geocities.com/ruch_antypalkowski/
    • starysmyk Re: ODWOŁĄNIE WRONY 04.07.03, 18:02
      zobacz:
      www.geocities.com/ruch_antypalkowski/
    • Gość: Kostek Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.org 06.07.03, 02:05
      Jestem za. Niech wraca do swoich "zapijaczonych" studentów. Boże miej ich w
      opiece!!!!!!!!!!!!!11
    • Gość: ARTEK Re: ODWOŁĄNIE WRONY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:49
      Kochani ! "gazetka toaletowa perforowana" - wejdźcie na forum w
      Czestochowie, a zobaczycie, że bardzo mocno tnie (wpisy niewygodne dla
      siebie); tak mocno tnie ta gazetka toaletowa, że wykonała już wpsniałą
      perforację ! Wejdźcie tam, popatrzcie na "wycięcia" i zobaczycie, że jest to
      gazetka toaletowa perforowana !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka