Gość: Pieniu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.07, 01:13 nie polecam TIRa jakbym mógł to bym właściciela... Glupi ch..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:49 a najlepszą szkołą jazdy jest "Emzet" w Krzepicach k.Częstochowy;) Naprawdę polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
david007s Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 17.06.09, 18:31 A KODEKS? Dobry jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:46 dobry "kodeks" nie jest zły . - młody to na necie siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
czajusssss Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 08.03.10, 18:34 Ja polecam szkołe jazdy Adept w Częstochowie przy ulicy Niepodległości. Bardzo wysoka zdawalnośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.prenet.pl 18.05.10, 11:15 Adept? chyba jakieś żarty. Każdemu będę odradzać ten ośrodek. Swój kurs zaczęłam w marcu ubiegłego roku skończyłam go po 5miesiącach, bo instruktorzy ciągle odwoływali jazdy a moją koleżankę wystawili przed samym egzaminem i nie przyjechali i nawet tel nie umieli odebrać. Do egzaminu podchodziłam już 5razy i szczerze mówiąc z każdym mam coraz mniej pewności siebie, bo każdy instruktor z tamtej szkoły inaczej tłumaczył.Słyszałam,że OSK PLUS jest dobry i tam mam zamiar sie wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc NIEZLA JAZDA- nie polecam!!!!!!!! IP: 188.33.9.* 23.06.09, 11:46 nie polecam szkoly Nielza Jazda, instruktorzy, nie sa to osoby godne polecenia, szkola nastawiona na zarabianie pieniedzy niz na dobre wyszkolenie przyszlego kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: NIEZLA JAZDA- polecam!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 01:23 Ja tam robiłem kurs i byłem bardzo zadowolony zdałem za pierwszym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas198 Re: NIEZLA JAZDA- polecam!!!!!!!! IP: *.apus-net.pl 22.04.10, 15:11 Witam, ja podobnie polecam Niezłą Jazdę super ośrodek, jazdy trwają po dwie godziny i jeździ się z jednym instruktorem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody kierowca Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 14:33 A ja nie polecam kodeksu urwali mi jazdy i udali ze nic sie nie stało po dodatkowych w innej szkole przekonalem sie ze to był bład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 14:47 A ja Zielony listek uwazam za najlepszy wybor bardzo profesjonalna szkoła super prowadzone z ajecia ogromna cierpliwosc i bardzo dobrze wytłumaczone wszystkie manewry najlepsi instruktorzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz kierowca Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:45 odpuście też sobie szkoły pani Małgosi Swodczuk:) START i ZIELONY LISTEK- teoria prowadzona do bani i pan instruktor Piotruś-mąż właścicielki teź żadnen talent pedagogiczny:)a dobry kombinstor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz kierowca Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:49 przepraszam za literówki SWODCZYK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmrol-ms Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 15:21 Przepraszam że się wtrącam i to w dodatku dość późno. Ale chciałam sprostować. Szkoła START i ZIELONY LISTEK to są dwie różne szkoły nie prowadzone przez tą samą osobę. Jestem właścicielką ZIELONEGO LISTKA i imię i nazwisko to zbieżność. Odpowiedz Link Zgłoś
stajlaaj Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 25.01.08, 16:13 LUDZIE APELUJE DO WAS NIE WYBIERAJCIE KURSU PRAWKA W "STARCIE" GDZIE WŁŚCICIELAMI SĄ PAŃSTWO SWODCZYKOWIE - TO JEDNA WIELKA PORAŻKA UCZĄ TRAGICZNIE W OGÓLE SIE NIE PRZYKŁADAJĄ NO I DLATEGO TYLE LUDZI PO NICH OBLEWA EGZAMINY- NAJTAŃSZE PRAWO JAZDY W CZĘSTOCHOWIE A NAJGORSZE!!!!!!! WIEM BO TAM CHODZIŁAM I OBLAŁAM PIERWSZY RAZ NA ŁUKU TAK ONI NAWET ŁUK ŹLE UCZĄ !!!! A POLECAM Z CAŁEGO SERCA KURS "DRIVER-CAR" PANI MADZI BEDNAREK ŚWIETNIE UCZĄ I PRZEDE WSZYSTKIMK SIĘ PRZYKŁADAJĄ NO I PO NICH OD RAZU SIĘ ZDAJE SĄ NAJLEPSI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 14:57 A JA POLECAM ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM W STARCIE SĄ OK !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 28.02.09, 15:25 ja mysile że to sie nadaje do prokuratory kto używa imion i nazwiska kto jest oeratorem strony i jak dlugo to jest pokazywane jak to jest z danymi osobowymi nazwa ok ale iniona nazwiska nie oki 2 dni na usunięcie a potem zglaszam to do sicigania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 28.02.09, 15:29 stajlaaj mam nadzieje ze masz kase bo to cie bedzie kosztowalo znieslawienie dobrego imienia za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.prenet.pl 07.07.09, 11:27 polecam FORMAT naprawdę dobrze uczą. w moim gronie znajomych cieszy się naprawde duzym powodzeniem. teoria prowadzona rewelacyjnie i dobrze uczący i sympatyczni instruktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brbvrt Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 17:13 zgadzam się z opinią na temat FORMATU ... jeśli chodzi o naukę teorii, to nie mam żadnych zastrzeżeń - wykłady prowadzone w efektywny sposób :)... przy każdym danym dziale, wszystko było dokładnie tłumaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Niezła jazda & Waldemar Szostek IP: 212.87.240.* 07.07.09, 10:28 Ja chodziłem do „niezłej jazdy”… teoria wyłożona fajnie, nie mogę powiedzieć-zajęcia indywidualne ok. :) znacznie gorzej przedstawiał się kwestia jazdy… moim instruktorem był Marcin P. Ponoć wiele osób go sobie chwali, ale ja-idąc na naukę jazdy bez żadnego doświadczenia za kierownicą - strasznie się zawiodłem… Nie tłumaczył mi prawie nic, jeździliśmy bardzo wiele za jego sprawami-na osiedla, po jego kolegów, pod kantor albo do jego panny :/ masakra… kiedy w samochodzie był ktoś inny to już w ogóle nie mogłem liczyć na to żeby mi cokolwiek tłumaczył… już nie mówię o tym że jeździłem prawie non stop nissanem micrą, trochę zgruchociałym, a na corsie przypadło mi w sumie może około 5 godzin… no i jeszcze jedna kwestia – Marcin jest nerwowy i dość porywczy… Na mnie to nie działało, a wręcz przeciwnie – kiedy dostawałem kolejny ochrzan „jak ja to źle jeżdżę”, to nie mobilizowało to mnie w ogóle, ale jeszcze bardziej stresowało przez co zdarzało mi się jeszcze więcej błędów… :( naprawdę nie polecam… Przez to wszystko uznałem że kierowcy dobrego ze mnie nie będzie i bardzo znielubiłem jeżdżenie samochodem… nie popełniajcie tego błędu co ja… Wiadomo-pierwszy egzamin oblałem – już na łuku, bo dostałem corsę… Tak naprawdę idąc na ten egzamin wiedziałem że mam małe szanse… :( Na drugi egzamin czekałem ponad 2 miesiące… zanim więc na niego poszedłem to wykupiłem sobie za namową kolegi jazdy u Pana Waldemara Szostka – ośrodek szkoleniowy przy I LO im Juliusza Słowackiego… Jazd dokupiłem sobie 4… choć początkowo nie byłem zbyt przekonany to już po poznaniu tego wspaniałego człowieka polubiłem go :) Jest to człowiek o bardzo przyjacielskim usposobieniu, spokojny, cierpliwy, żartobliwy – no i przede wszystkim-zna się na rzeczy… w tym ośrodku mogłem sobie wybierać jakim samochodem chcę jeździć, pan Szostek szedł mi na rękę odnośnie godzin… Jeździło się z nim całkiem inaczej niż z Marcinem… Przede wszystkim nic mnie nie stresowało, instruktor tłumaczył mi wszystko od początku – nawet ustawiał mi nogi na pedałach (co po 30 godzinach powinienem mieć we krwi), na co Marcin w ogóle nie zwracał uwagi… W Słowackim dano mi wiele praktycznych rad które wykorzystałem na egzaminie… Zrobiłem też znaczne postępy na placu manewrowym i nabrałem pewności siebie za kierownicą :) Wszystkie manewry – typu zawracanie, parkowanie itd. Miałem opanowane w jednym paluszku :) tak więc oczywiście drugi egzamin przebiegł sprawnie i pozytywnie, oczywiście zdałem… Uważam że zasługę mogę przypisać panu Waldemarowi Szostkowi, który powiedział mi że „jeszcze jeżdżenie zacznie sprawiać mi przyjemność i że będzie ze mnie kierowca bo mam na to zadatki” :) „Niezłą jazdę” wspominam niemiło – strata kasy i utrata wiary w siebie i swoje możliwości… Przemyślcie to zanim wybierzecie swoją szkołę jazdy :) gorąco polecam naukę jazdy przy pierwszym LO :)Ale oczywiście wybór należy do was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśśśśs Re: Niezła jazda;/ IP: *.ludowa.netcominternet.pl 14.10.09, 21:27 ja tez chodziłam do "niezłej jazdy" teoria spoko była , Łukasz miły facet ale niestety miałam jazdy z Marcinem P ;/ porażka jednym słowem ;/ oczekuje na 2 egzamin ale wiem ze u niego nie wykupię jazd;/ wyzywał na mnie i w ogolę stresował mnie nawet nie chciałam chodzić na jazdy ;/ nie polecam Marcina żałuje ogólnie swojego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one blood Re: Niezła jazda & Waldemar Szostek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 15:00 Waldemar SZOSTEK GÓRĄ!!!! Od poczatu chcialem isc do niego poniewaz starszy brat robil tam prawo jazdy. Jazdy mialem z panem Waldkiem-bardzo w porzadku, mily, zartobliwy gosc. Brat mial z p. Krzyśkiem, dziewczyna z Wieśkiem i nikt nie narzekał. Nie zdazylem zrobic wszystkich jazd bo wczesny termin egzaminu sobie zaklepalem i zdalem za 1 razem:) Nie chwale sie tutaj jednak chwale tą szkołę jazdy! Musze wspomniec ze przed zrobieniem prawa jazdy wiele lat praktyki mialem na samochodach roznego rodzaju i na pierwszej jezdzie Pan Waldek pytal czy mame do kosciola woze ze tak jezdze:P Mozna bylo sie z nim posmiac pogadac a jezdzilo sie z nim idealnie. Ale wiele kolegow z mojego polecenia robilo u niego prawo jazdy bez wczesniejszej praktyki i tez zdawali za 1 razem:) Polecam bardzo serdecznie O.K.S.K. WALDEMAR SZOSTEK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant Re: Niezła jazda & Waldemar Szostek IP: *.net.stream.pl 07.06.11, 10:02 Chciałbym zauważyć, że Pan Marcin jest instruktorem od jakiegoś czasu w szkole jazdy F1 w Częstochowie, a instruktorzy w "Niezła jazda" są na prawdę bardzo mili, cierpliwi i wyrozumiali. Na jazdy chodzi się bezstresowo, nikt na nikogo nie krzyczy, instruktor wszystko wytłumaczy i powtarza do skutku jeśli się czegoś nie umie, albo robi źle. Nie ma presji jak coś nie wyjdzie, wiadomo nikt od razu nie umie jeździć rewelacyjnie dlatego ja bardzo chwale sobie tą miła atmosferę podczas kursu. Co do części teoretycznej, zajęcia ustalane są indywidualnie w godzinach jakie pasują kursantowi i w ciągu nawet 2 tyg można skończyć teorie. Łukasz jest bardzo sympatyczny, zwraca szczególną uwagę na najistotniejsze rzeczy, mówi o błędach popełnianych najczęściej na egzaminie przez kursantów i radzi jak ich unikać. Wszystko odbywa się rzetelnie i bardzo sprawnie. Wszyscy moi znajomi są zadowoleni, bo to najważniejsze iść na kurs spokojnie bez stresu i nerwów i uczyć się w miłej atmosferze, a instruktorzy mają bardzo duże doświadczenie w tym co robią i dokładają wszelkich starań, żeby każdego nauczyć jeździć jak najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka.87 OSK Częstochowa 22.06.11, 09:29 Założyłam nowy wątek mimo, że już kilka o podobnej tematyce jest, aby każdy kto aktualnie chodzi na kurs prawa jazdy, albo niedawno go skończył mógł wypowiedzieć się na temat swojej szkoły jazdy. Jest prośba, aby te opinie były prawdziwe, a nie na zasadzie zasłyszanych informacji na przystanku czy ulicy. Posty typu polecam tą czy inną szkołę bez uzasadnienia np co mi się podobało, a co nie też nie mają najmniejszego sensu moim zdaniem. Chodzi o to, żeby pomóc w wyborze najlepszego OSK tym którzy się wahają i nie wiedzą, gdzie iść się zapisać. Prośba do kursantów o udzielanie wyczerpujących odpowiedzi. Ile trwał kurs, jego cena, w jaki sposób prowadzona jest teoria, jak jazdy, czy są często, czy długo się czeka na kolejne godzinki. Ile trwał cały kurs i oczywiście w jakiej atmosferze przebiegał, podejście instruktorów do kursantów. Myślę, że w ten sposób pomożemy młodszym w podjęciu dobrej decyzji, polecimy ośrodek godny zaufania, a odradzimy te, które naszym zdaniem się nie sprawdziły. Wiem, że poszczególni instruktorzy z OSK też się udzielają i prośba do nich, aby nie oczerniać bezpodstawnie konkurencji. Jeśli chcecie się wypowiedzieć to proszę bardzo podać informacje o swojej szkole jazdy i zachęcić to siebie. Żeby nie było bałaganu w tytule proszę wpisać nazwę ośrodka, żeby każdy mógł z łatwością znaleźć interesujący go temat. Liczę na owocną współpracę :) Powodzenia na egzaminach :) forum.gazeta.pl/forum/w,55,126360623,126360623,OSK_Czestochowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomponia Re: Niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 13:53 zgadzam sie w 100% z toba. Ja jezdzilam w niezlej jezdzie z panem Lukaszem wlascicielem tego osrodka i bardzo niemilo wspominam ten kurs. Nie mialam nic tlumaczone a na placu bylam moze z 2 razy po 20 minut. Parkowanie mialam moze z 4 razy przez caly kurs strata kasy i nic wiecej. Przez ciagly ochrzan od niego bardzo zniechecilam sie do jazdy samochodem na kazda lekcje szlam z bolem brzucha i oczywiscie nie zdalam egzaminu ani za pierwszym ani za drugim razem. Teraz zapisalam sie na jazdy dodatkowe z panem Szostkiem mam nadzieje ze sie podciagne i bede mogla spokojnie przystapic do egzaminu ale tej straconej kasy i nerwow w ,,Niezlej jezdzie'' juz nikt mi nie zwroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuśka92 niezla jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.12, 20:20 Ja robilam prawko w Niezlej Jezdzie. to samo moj brat. Dziwne jest troche to co piszesz, bo np ja tez mialam jazdy z p. Lukaszem. Moj brat nie, ale jego instruktor Michal tez okazal sie byc dobrym intruktorem. ;) Oboje zdalismy za pierwszym!! ;)wg mnie Lukasz podchodzil do calych jazd tak jak powinien, czyli jak robilam cos zle to mnie poprawial i tlumaczyl co zle zrobilam... nie przypominam sobie tez zeby na mnie krzyczal czy cos.... Aha, a na jazdy zawsze nie moglam sie doczekac, bo bardzo milo spedzalo mi sie czas i na teorii i na jazdach, wiec ja osobiscie POLECAM!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 13.08.10, 18:07 ale jaja ja tez. moze bednarkowa cie nuczyla jest cienką nauczcielką i jej instruktorzy też, bo ja tez chodziłem do pani bednarek. "drajer" to lipa na maxxa chamstwo i obluda, ratuje ich tylko ranking a moze sama bednarkowa to napisala o konkuręcji. Pewnie ją przygniata presja konkuręcji ponieważ firma "Start" jest leprza od jej firmy i psze banaly na forum, zazdrości im że sa lepsi i potrafia uczyc ja mialem 2 podejsicia a po 6 godzinach w Starcie wiecej sie nauczylem niz po 40 godzinach w drajwerze stracilem czas kase i nerwy POLECAM FIRME START I PANISTWA SWODCZYK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Duda Gracz Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 17:50 Sam jesteś cięki a prawko to. Masz od 15 lat w kieszeni zajmi się lepiej dobrą nauką za nazwiska i tego typu post można cię oskarżyć o zniesławienie to co piszesz mija się z prawdą malutki człowieczku odwarzny to ty jesteś ale w domku przy klawiaturce czuć od ciebie zazdrość konkurencyjoko malutka i cieniuta są najlepsi na ryku numer 1::::,, O S K ,,START ,, i ty tego nie zmienisz malutki człowieczku nara monci wodo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 19:32 Skoro nie wiesz jak się jak się nazwa pani Gosia jak ma na nazwisko a wiec nie masz nic ciekawego do powiedzenia żal ci torbe śćiska bo tym ośirodką wszło a tobie bidulo prucz śiana z butów i zamenczonego głoda w pacynce nie !!!!! ale jest wyjśćie do pacynki kóleczkę i za nuszki i mamy grzechotkę odrób lekcję dzwoni ale nie w tym kośiele a może z tą grzechotką sam na to wpadłeś nie na prawdę o u ciebie w dini daj se spokój zejdz na ziemię ludzie są ok a ty mieszasz ale są ludzie którym nie trzeba mówić idą sami z polecenia a u pani Gosi na rakowie zawsze jest kolejka jestem kibicem rakowa może po meczu o tym pogadamy nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy lady Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 21:02 a ja tam robilem bylo zajefanie instruktorzy full wypas profesjonalni maja czas na nauke i dowcip a jak trzeba i reprymende dadza takze polecam fajne chlopaki nawet dosc przystojni i super kierowniczka kobitka niczego sobie zreszta zobaczcie na stronie www.oskstart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze jak Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.oginskiego.trustnet.pl 19.02.09, 00:11 Ciezko zrozumiec o co koledze tak na prawde chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raga Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:46 Nie jednej Małgośka i nie jednej Swodczyk "juz kierowco" a Szkola ZIELONY LISTEK jest tylko jedna i nie ma nic współnego ze STARTEM! To profesjonalna Szkola, ktora dobrze uczy i wypuszcza spod swych skrzydel świetnych kierowców! Wiem, bo dzieki nim zdalm i śmigam po drogach jak Leon zawodowiec :) Współczuje wszystkim Janom Kowalskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 79.191.228.* 07.02.09, 15:00 Ktoś się pomylił i nie ma pojęcia co pisze bo "Zielony listek" to szkoła która nie ma nic wspólnego z tą drugą może trzeba się doinformować i dopiero może coś głupiego palnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 13.08.10, 18:13 KOLEGO JAK NIE POTRAFISZ PISAĆ TO SIĘ ZA TO NIE BIERZ . ANALFABECI SIĘ RACZEJ NA FORUM NIE POWINNIM WYCHYLAĆ !! PO 1 TO START I ZIELONY LISTEK TO DWIE ODRĘBNE FIRMY A PO 2 NA NAZWISKO MAJĄ SWODCZYK A NIE SWODCZUK . OD 15 LAT UCZĄ JEŹDZIC A TY DOPIERO ZACZYNASZ SIĘ UCZYĆ PISAĆ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.96.228.216.tvksmp.pl 11.11.11, 09:08 bzdura ty nawet nie wiesz o kogo chodzi to dwie inne firmy start i zielony listek a moze odrazu napisz nazwe firmy ze to twoja firma jest kullllll a tak naprawde to ty masz najlepsza szkole polecasz to nic ze nic nie umiesz i nic nie nauczysz ale to ja debesiciak jaj lepszy i tak piszesz bzdury nic nie wiesz pokemonku robaczku takie bajki to nikt nie uwierz tyle co sobie napisalesi o to nara koniski zwisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.173.* 12.08.07, 21:52 polecam ABES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.streamcn.pl 12.08.07, 22:10 ja również polecam ABES.świetnie wykłady...Instruktorzy spokojni,sympatyczni...Ja zdałam bez problemu za pierwszym razem.Bardzo dobre przygotowanie.Z reszta ABES słynie z dobrych wykładów:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.173.* 13.08.07, 09:47 wlasnie to w ABESIE mi sie podobalo ze teoria byla prowadzona dzialami i po kazdym byl robiony test; a przede wszytkim to ze osrodek dostosowuje sie do kursanta a nie odwrotnie, dzieki czemu mozna naprawde szybko zrobic prawko:)instruktorzy tez super:) p.s niewiem jak jest teraz gdyz robilam tam prawko 7 lat temu. wszystkim zycze wlasciwego wyboru i szerokiej drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:25 no wlasnie 7 lat temu a teraz wyklady z teori sa nadal ok. ale jazdy glownie po stradomiu i do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja :) Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:13 Gość portalu: ola napisał(a): > no wlasnie 7 lat temu a teraz wyklady z teori sa nadal ok. ale jazdy glownie po > stradomiu i do bani a po ilu jazdach juz jesteś że tak twierdzisz ? ja też na początku tylko po stradomiu jeździłam, żeby sie wczuć w sytuacje na drodze ;] teraz już powoli centrum zaczyna byc moje ;] troszkę cierpliwości dziewczyno, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:08 od roku mam prawko po stradomiu jezdzilam do konca zdalam za 3 razem po dodatkowych lekcjach . powodzenia na egzaminie moze bedziesz lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.173.* 13.08.07, 13:01 czyli nic sie nie zmienilo od 7lat; ja tez jezdzilam na poczatku po stradomiu i rakowie dopiero pozniej w centrum; poprostu na poczatku nauki biora tam gdzie jest mniejszy ruch! spokojnie napewno zdazysz sie zjezdzic po calej czewie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:13 odradzam z calego serca abes Odpowiedz Link Zgłoś
huankaa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 12.08.07, 22:23 No i podniosłam swoim egzaminem statystykę komuś ze środka stawki pomimo, że OSK sobie na to zupełnie nie zasłużyło nie ucząć mnie niczego:/ - najlepszy przykład, że takie statystyki można sobie poczytać przed snem i nic poza tym a wyboru OSK dokonac lepiej na podstawie innych kryteriów. NO i parę OSK spoza Cz-wy tez może by niezłych i lepszych od tych częstochowskich, ale nikt ich nie uwzględnił. Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek-fiolek Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. 12.08.07, 23:59 polecam po raz któryś, bo wątek już był w tym temacie, Ro-Wit Roman Witasik, ul. Dąbrowskiego, w budynku Politechniki Czestochowskiej, wejście pod daszkiem do Międzywydziałowego Studium Kształcenia i Doskonalenia Nauczycieli. Zdałam za 1 razem, kupa ludzi od tego Pana zdaje za 1 razem. Stanowczo polecam!Jak ja chodziłam na prawko - Pan Roman uczył kazdego kursanta osobiście, teraz nie wiem, czy nie ma czasem jeszcze jednego instruktora.Ale to tylko przypuszczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 08:54 Równiez odradzam TIR. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka110 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 13.08.07, 12:26 Progrees polecam, zdałam za pierwszym razem i ok wszystko prowadzone, podobno tylko nowy instruktor jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhfj Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:07 Równiez polecam ABES,rzeczywiscie wyklady sa swietnie prowadzone,instruktorzy tez OK,pozdrawiam Pana Janka W:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 14:58 ja nie polecam progress niska technika zero wiadomosi o przepisach brak dosiwiatczenia sa zagrorzeniem na drodze zreszom wystarczy na nich popatrzec mapet szol dworzec pkp kolo taxi dzieci ucza dzieci niezile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eonet plus Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 06.03.09, 21:24 adept to najgorsza szkola jazdy w czestochowie zeo jazdy spuzniaja sie albo wcale nie przyjerzdzaja hamskie odzwki instruktorow wyzwiska oraz opryskliwe odzwki wlasicelki oraz wlasiciela i to ja za to place zeby mnie tak traktowali jak simiecia zero zaplacilam wzaz koerzanka odradza nie porozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 13:27 Zgadzam się z tą opinią, właściciele to niepoważni ludzie. zero profesjonalizmu. Nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 20.03.11, 15:29 zgadzam sie z progres SA DO BANI najgorsza szkola jazdy w czestochowie dzieci ucza dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmax-czestochowa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.cdma.centertel.pl 06.04.11, 00:18 Witam, w szkole L-MAX Częstochowa sam/a wybierasz promocję z której chcesz skorzystać! Zapłać za kurs nauki jazdy kat. B 900zł lub 950zł i w przypadku nie zdania pierwszego egzaminu zwrócimy Ci za niego pieniądze! Zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z naszą ofertą! lmax-czestochowa.pl kontakt. 517 052 062 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:05 nie polecam szkoły MIREX żal żal żal.. tym b że szkoła ta ma już spory staż.. i może dlatego leją sobie na wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 19:34 Tir to jakaś masakra. Pięć razy podchodziłam do egzaminu na prawko... jeździłam po 2 dzielnicach Częstochowy, bałam się później wyjechać z Ośrodka Egzaminacyjnego. Nabrałam złych nawyków i to później wyszło... kilka razy oblałam. Aż mnie krew zalewa, że tam poszłam się uczyć. Każdy ma swoje tempo i inaczej łapie jak się jeździ. Ja byłam bardzo oporna, co nie zmienia faktu, że puścili mnie do egzaminu zupełnie nieprzygotowaną, chyba tylko żeby tam sobie dokupić jazdy...A swoją drogą, to znajoma dostała wezwanie na policję w sprawie szkoły jazdy TIR. Przejęła się nie licho. Funkcjonariusze powiedzieli, że chodzi tylko o to, że szkoła nielegalnie przeprowadzała badania lekarskie kierowców. Nic takiego, ale źle świadczy o szkole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz kierowca Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:27 Ja tez nie polecam ,,start"-u tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.streamcn.pl 13.08.07, 15:51 TYLKO ABES!!!Pozdrowienia dla pana Janka W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 15:31 JA SIĘ NIE ZGADZAM SĄ DEBEST OK JEDNO PODEJSIE START I ZALICZONE ZDAŁEM DZIĘKI PANU PIOTROWI ZNA SIĘ NA ŻECZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 15:02 a ja sie nie zgadzam start jest ok lata praktyki sa dobrz w tym co robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oojoo Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 15:03 zerz tak uwarza tylko osk start na rakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss to jakas rekra Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 15:59 zgadza sie to rekrama najpierw obrzucenie błotem a potem !!!!potem ja czli polecam!!! sprytne ~~dobra firma nie potrzebuje reklamy sama jest dobra a wiec ktoooooo po obrzuceni jest tak słaby a naj lepszy i nie ma nic sobie samemu do zarzucenia kto jest najlepsz 100 nawet 150% sami sobie robicie antyreklame dobre barodzo dobre ktosi kto czyta to nie widzi skad sa te komentarze mysilę że ludzie kórzy nie radzą sa kiepscy wpisują te komentarze typu nie !!!!! albo tam jest dobrze!! a tu nie!! gdyby nie takie firmy które mają dosiwatczenie twoja mama tata dziadek babcia lub ciocia wujek kuzyn jezdzili by dalej rowerami lub tranwajem wiec obrobine szacuneczku dla firm które już przetatły ci drogę są tam od zawsze i tam bedą a jak ci się to nie podoba to zejdz z drogi bo cię rozjadą i wcale z tego powodu nie bedą płakały na koniec kto mieczem wojuje od miecza ginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bardzo prostete Odpowiedz Link Zgłoś
czarnuch232 Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. 13.08.07, 23:01 Polecam MOT-MAR przy placu daszynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:20 ja polecam ADEPT super atmosfera instuktorzy ok i zdawalnosc duza sala wkladowa na miejscu bardzo obszerne materialy dydaktyczne naprawde polecam bo WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony groszek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.tktelekom.pl 11.08.08, 18:57 witam!!! po moich doswiadczeniach z ADEPT-em nie polecam zadnego innego instruktora jak pana waldka tylko u niego zadnych problemow ja juz mam trzeciego instruktora i po raz trzeci nikt mnie nie raczyl poinformowac o zmianach w grafiku jazd. Takze czlowiek moze dymac przez pol Czestochowy zabijac sie zeby zdazyc na czas a tu kuku jazdy odwolane i nikt nie mial czasu cie o tym poinformowac. Przykro mi ale mam bardzo zle zdanie o tej firmie i nie polecam za zadne skarby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki nie oki Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 06.03.09, 21:27 adept najgorszy kolo zjezdni tramwjowej nigdy sa do bazy nie nie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.205.32.* 14.08.07, 11:32 a ty tu kogo chcesz ugryźć? co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 13:09 Ja rowniez odradzam OSK TIR, jego wlasciciel to zwykly cham, i by zżorł własne g... z chciwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzam Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 19.08.07, 14:25 odradzam start...pani malgosia kierowniczka przeszkadza tylko na teori glosno komentujac ... <poprostu jej sie nudzi> jazdy tragedia...i co chwila zmiana instruktora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fart:) Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:59 Wszystkim przyszłym kursantom odradzam ośrodek "Fart"... pozytywne ukończenie kursu w tym ośrodku to rzeczywiście fart:) rozpadające się samochody, opryskliwy instruktor, koszmarne wykłady... to wizytówka tej szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:37 Zdecydowanie polecam PLUS w II Alei: www.prawojazdy.czest.pl/ Bardzo fajny właściciel, spokojny, ma cholerną cierpliwość. Jeździ się wszędzie: i po trasie, i po zadupiach, gdzie krowa na łańcuchu wychodzi nagle na ulicę i naturalnie po centrum miasta i to muszę powiedzieć, że jeśli widzi, że ktoś sobie w miarę radzi, na centrum wyjeżdża o ile się nie mylę na 3 czy 4 godzinie. Mam prawko od półtora roku i nigdy nie bałam się jeździć. Zaraz po odebraniu dokumentu wsiadłam za kierownicę i duuużo jeździłam. Po porstu na kursie zostałam dobrze przygotowana! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_26 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.205.202.* 03.12.07, 09:27 Niestety muszę się dołączyć :( Miałam to nieszczęście przejeździć trzy godziny z Panem Trejtowiczem i nigdy nikomu go nie polecę, a co najwyżej gorąco odradzę. Mam mu wiele do zarzucenia, a tekst "szkoda, że nie przejechaliśmy tego kotka" zabił mnie zupełnie :((( Stanowczo odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_26 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.205.202.* 03.12.07, 09:29 Gość portalu: eve_26 napisał(a): > Niestety muszę się dołączyć :( Miałam to nieszczęście przejeździć > trzy godziny z Panem Trejtowiczem i nigdy nikomu go nie polecę, a co > najwyżej gorąco odradzę. Mam mu wiele do zarzucenia, a > tekst "szkoda, że nie przejechaliśmy tego kotka" zabił mnie > zupełnie :((( Stanowczo odradzam!! W tym miejscu miałam na myśli FART Odpowiedz Link Zgłoś
zmrol-ms Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 27.08.07, 15:29 Przepraszam że się wtrącam i to w dodatku dość późno. Ale chciałam sprostować. Szkoła START i ZIELONY LISTEK to są dwie różne szkoły nie prowadzone przez tą samą osobę. Jestem właścicielką ZIELONEGO LISTKA i imię i nazwisko to zbieżność. Osobę komentującą podpisującą się "juz kierowca" zapraszam do mojej szkoły ZIELONY LISTEK żeby sprawdzić na własnej skórze czy to ta sama szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdałem za pierwszy Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.48.157.* 27.08.07, 18:35 Najlepsza szkoła to Al. NMP 35 Rzeczywiście uczą jeździć a nie tak jak w innych szkołach naciskają za człowieka sprzęgło itd Pozdrawiam wszystkich uczących się do prawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:23 A ja polecam szkołę na Armii Krajowej "zielony listek" wykłady są super instruktor cierpliwy i wyrozumiały i najważniejsze maja auta takie jak na egzaminie. Niedawno robiłam tam prawko i zdałam za pierwszym razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hogata Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:42 Polecam szkołę jazdy "Zielony Listek" Małgorzaty Swodczyk i instruktora Adama. Świetna załoga. Profesjonalne zajęcia, nowiste autka takie jak na egzaminie. Zdałam za 1 razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 15:16 a i owszem gosiu zdalas za pierwszym razem z tatą i bratem ponieważ to ja cie uczyłem piotr z o.s.k Start Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec cz-wa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:42 A ja nie polecam O.K.S.K. na ulicy Dąbrowskiego 40. Facet od wykładów nie umie zaciekawić tematem a właściciel szkoły który jest instruktorem umie się tylko wyżywać na kursantach i wyzwać na nich za byle co. Jak się źle złapie drążek zmiany biegów to z ust pana instruktora słyszy się ze to jest chamstwo. Albo pan instruktor mówi ze dla kursanta lepszy byłby ośrodek szkolenia ze wsi bo tam tylko jeżdżą po wsiach. Jak się powie panu instruktorowi ze nie można przyjść na jazdy w terminie który on podał bo ma się np. wizytę u lekarza to pan instruktor na to odpowiada ze jemu łaski się nie robi przychodząc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.cn.com.pl 28.08.07, 15:44 najgorsza szkoła to jest u Szostka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 19:16 a czemu jeszcze nie ma nic o progresie i L-maxie?? sympatycy na wczasach?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 30.01.08, 17:34 O właśnie L-max jest fajny, uczyłem się jeździć z Panek Krzysztofem ... super atmosfera i luźna gadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satsinek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.centertel.pl 05.03.08, 19:58 no nie ma to jak luzne "gatki":),a ciu... z uczniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
black.dog STOP Chamstwu 04.09.07, 15:40 Ten artykuł jest ciekawy, bo wywiązała się ważna dyskusja. A poza tym to tylko statystyka. Czytam Wasze wypowiedzi i przekonuje się ile jeszcze spotykamy ludzi, którzy nie pomylili się z powołaniem. Piszecie "instruktor wyżywa się", jest "chamski", itd. To wielkie nieporozumienie, że człowiek któremu płacimy za naukę potrafi jeszcze być niemiły w stosunku do nas lub nawet zachowywać się agresywnie! APELUJĘ O BOJKOT TAKICH SZKÓŁ! Ja NIE POLECAM p. Adamiaka i jego szkoły ADROM. Choć pani w sekretariacie na ul. Ogrodowej jest miła i szef też wydaje się OK, to tak nie jest. Pan Adamiak jest miernym pedagogiem, a poza tym wielkim chamem, który podnosi głos na kursantów i nadużywa, popularnego skądinąd, słowa "ku.wa". Pomijam jego kwalifikacje, bo instruktaż tego typu nie jest naprawdę skomplikowaną rzeczą. Taki instruktor może skutecznie zniechęcić do dalszej nauki jazdy, nie wspominając o przygotowaniu na jakże stresujący egzamin. pozdrawiam wszystkich walczących w eLkach! BLACK.DOG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lev Re: STOP Chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:52 Po pierwsze to w szkole ADROM nie uczy tylko pan Adamiak więc zawsze instruktora można zmienić jeśli komuś nie podoba sie dotychczasowy.I nie oceniam tu osoby pana Adamiaka,ani jego instruktorów z Ogrodowej i Botanicznej bo ich poprostu nie znam. Po drugie "To wielkie nieporozumienie, że człowiek któremu płacimy za naukę potrafi jeszcze być niemiły w stosunku do nas" to co oznacza wg Ciebie bycie niemiłym?Jaka na myśli masz sytuacje?Jeżeli instruktor jest taki z natury to najczęściej można go zamienic na kogoś innego [bo spędzenie przynamniej 30 godz. z takim człowiekiem to nic fajnego],i to on sam wystawia o sobie opinie.A jak wiadomo poczta pantoflowa jest najlepszą reklama lub też antyreklama.Ale z drugiej strony co ma taki instruktor powiedziec jak mówi po kilka razy a kursant po raz kolejny robi ten sam błąd lub nie stosuje sie do podstawowych zasad kodeksu drogowego jak by ich nie znał.Wszystko ma swoje granice.Łatwo sie mówi kursantowi bo to przecież nie jego auto,a on płaci to mu wszystko wolno?Takie myślenie jest chyba trochę zgubne i jednostronne.Każdy instruktor liczy się z tym że takie ryzyko jego zawodu,że uczy jeżdzić niedoświadczonych ludzi i nikt po 30 godz jazd nie będzie R.Kubicą.Niestety występuje taka skłoność że jeśli instruktor będzie niemiły w pewnej sytuacji to lepiej powiedzieć że jest chamski niż zastanowić sie nad sobą.Zresztą to że ktoś przez cały kurs będzie miły nie oznacza że umie nauczyć.Ja wolałem jak instrukro po moim kolejnym błędzie powiedział mi coś dosadnie,i nie zawsze był miły,ale przynamniej szczery i trafiało to do mnie bardziej niż kolejne tłumaczenie. I nie,nie popieram chamów ani w eLkach[instruktorów jak i kursantów] ani w życiu. Nie jestem również instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: STOP Chamstwu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 21:07 Całkowicie się zgadzam...Słowa "ku.wa" w ustach pana Adamiaka to norma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: STOP Chamstwu IP: *.pcz.pl 29.02.08, 19:04 Byłem, chodziłem, jeszcze jeżdże i nie spotkało mnie to co wy wyżej wypisujecie. odnosze wrażenie, że albo mówicie o kimś innym albo odezwała się konkurencja. Ani razu na zajęciach nie usłyszałem przekleństw, niechęci, takiego odepchnięcia. Zostałem bardzo dobrze przyjęty, zajęcia są wesołe, interesujące i ani razu nie ma zanudzania. Wprawdzie omawiamy kodeks, który jest napisany językiem...łamliwym i niezrozumianym...ale tłumaczenie przez Pana Adamiaka były jak najbardziej wzorowe. Co do jazdy też nie mam żadnych zarzutów. Pierwsze zajęcia na placu i już pojechałem w miasto.Łuki pokonywałem za pierwszym razem, parkowania skośne też, może trudniej prostopadłe tyłem ale to kwestia ćwiczeń. Jazda po mieście jest bardzo miła i przyjemna. Poprostu żadnych wyzwisk, niechęci nie dostrzegłem.Nie wiem bo może nie umiecie jeździć albo sie do tego nie nadajecie ale wątpie żeby było tak jak piszecie (indywidualności sie zdarzają). Co do egzmainu to zobaczymy bo jeszcze sporo godzin mi zostało ale powiedzcie mi jaka była przyczyna nie zdania egzaminu państwowego ? Wasza wina, brak wiedzy z prawa czy może brak umiejętności a może egzaminator ? To tak jakby nie zdać matury i obwiniać nauczycieli ale to inny temat. Każdemu gorąco polecam tą szkołę. Ja się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: STOP Chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 22:46 a co sadzicie o instruktorach nauki jazdy w czestochowskich osk;kogo polecicie?chce nauczyc sie jezdzic ale troche sie boje;dobry nauczyciel to jest to czego mi trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli REFLEX IP: 80.48.49.* 04.09.07, 16:33 Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam konta na Gazecie i nie mogę założyć nowego wątku. Wczoraj zapisałam się na kilka jazd doszkalających przed egzaminem, właśnie w Reflexie. Tylko, że zupełnie zapomniałam się dowiedzieć, skąd się wyjeżdża ;) i nie wiem, gdzie mam się stawić. samochody stoją na tym parkingu przy Wolności 22 czy gdzieś indziej? z góry dziękuję za pomoc PS: NIE pytam o opinie nt. Reflexu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: REFLEX IP: 80.54.170.* 04.09.07, 16:42 Gość portalu: juli napisał(a): > Przepraszam, że w tym temacie, ale nie mam konta na Gazecie i nie mogę założyć > nowego wątku. > > Wczoraj zapisałam się na kilka jazd doszkalających przed egzaminem, właśnie w > Reflexie. Tylko, że zupełnie zapomniałam się dowiedzieć, skąd się wyjeżdża ;) i > nie wiem, gdzie mam się stawić. samochody stoją na tym parkingu przy Wolności 2 > 2 > czy gdzieś indziej? Pod Filharmonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś_@com. Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 212.160.86.* 12.09.07, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 212.160.86.* 12.09.07, 14:56 odradzam TIRa, nie wiem czy istnieje gorsza nauka jazdy. Tam już działa cały klan, a tylko zalezy im na kasie, żeby wydusić jak najwięcej się da!!!!! nie potrafią nic kompletnie wytłumaczyc, patrza zeby tylko minela godzina jak najszybciej i tyle. calkowite beztalencie pedagogiczne!!! porażka! a wyraz twarzy to maja odrazajacy juz na pierrwszy rzut oka!!!oni sie do tego calkowicie nie nadaja. juz nie mowiac o tym ze jakies wycieczki sobie urzadzaja w czasie jazd!!!! sa beznadziejni! jak sie czlowiek o cos spyta, co sprawia mu trudnosc to z taka łaska to tlumacza jakby to bylo niewiadomo co. a w koncu kazdy płaci wiec wymaga zeby tlumaczyli, ale odnioslem wrazenie ze oni oczekuja zeby kazdy juz umial jezdzic i wszystko wiedzial a oni by tylko kasowali z portfela niezle sumy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.profiline.pl 14.09.07, 11:32 Zgadzam się! W TIRze pracują skończone chamy i buraki! W d.... mają kursantów i nie zależy im na jakości prowadzonych zajęć - wszystko na odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 212.160.86.* 15.09.07, 12:44 to, jaką nauką jazdy jest TIR widac juz po rankingu i tym, że na forum nie ma ani jednej pozytywnej opinii na ich temat!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 212.160.86.* 15.09.07, 12:44 to, jaką nauką jazdy jest TIR widac juz po rankingu i tym, że na forum nie ma ani jednej pozytywnej opinii na ich temat!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dara Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 212.160.86.* 02.10.07, 09:33 witam!! czy ktos moze mi podac nr telefonu do :środek Szkolenia Kierowców DRIVER-CAR, Magdalena Bednarek i Paweł Kopacz, ul. Michałowskiego 12 m. 6?? BARDZO PROSZE!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 02.10.07, 10:30 Gość portalu: dara napisał(a): > witam!! czy ktos moze mi podac nr telefonu do :środek Szkolenia > Kierowców DRIVER-CAR, Magdalena Bednarek i Paweł Kopacz, ul. > Michałowskiego 12 m. 6?? BARDZO PROSZE!! Wiam. Posiadam nr tel do instruktora,który pracuje u P.Kopacza. Może Ci jakos pomoże. Super instruktor,przynajmniej ,jeżeli chodzi o kat. "D" :)) Po skończonym kursie u Bohdana na pewno zda się egzamin na pewno. Bohdan:605-934-940. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mozg3 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 02.10.07, 11:07 witam. czy ktos moze podac mi namiary na jakiegos fajnego i dobrego instruktora kat.B w celu dokupienia dodatkowej jazdy przed egzaminem. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 212.160.86.* 21.10.07, 04:41 najlepszą nauką jazdy jest OSK Al.NMP 35!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przede wszystkim dobra atmosfera, zero stresu,bardzo dobre przygotowanie do egzaminu- umiejętność tłumaczenia wszelkich niejasności itp.Także jak zdawać prawko to tylko z tą nauką jazdy!!!!pozdrowienia dla Pana Sławka Ś.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.strefa.com 16.12.08, 22:38 Niestety Pan Sławek Ś od prawie pół roku nie żyje!! Zmarł w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
sonkoo Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. 24.10.07, 09:14 Co sadzicie o szkole nauki jady Reflex ?? Z gory dziekuje o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 89.174.23.* 12.01.08, 20:46 bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 212.160.86.* 15.01.08, 22:27 mnie też się, to zdarzyło, to brak szacunku dla kursanta to co Pan Z robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććć Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.rev.masterkom.pl 01.12.11, 21:37 Ja bardzo polecam 'Sukces' na Kilinskiego. Polecila mi kolezanka i na prawde warto. Cena rowniez zachecajaca bo 969zl. Jezdzi sie Swiftami, fajni instruktorzy, dobre przekazywanie wiedzy, jestem zadowolona. Takze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.of.pl 03.12.11, 19:40 to czy zdasz za pierwszym czy za dziesiątym zależy tylko i wyłącznie od szczęścia i od tego czy egzaminator chce Cię oblać czy nie a nie od tego do jakiej szkoły uczęszczasz Odpowiedz Link Zgłoś
sonkoo Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. 24.10.07, 09:16 Reflex ul. Wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś