IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.07, 17:08
u kogo kupic rolety do okien super jakosci i w dobrej cenie i jakiej
firmy polecacie by szybko sie nie wlamali przez nie
Obserwuj wątek
    • tadeusz186 Re: rolety 24.07.15, 11:09
      Kupiłam rolety w firmie RoletyAlu. Rzetelna firma, zamówienie , zakup oraz montaż bez zastrzeżeń. Maja spory wybór rolet. To ich strona: roletyalu.pl/. Polecam gdyż jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy .
    • olga1256 Re: rolety 29.09.15, 19:20
      Mieszkam za granicą i do domu w Polsce bardzo rzadko przyjeżdżam dlatego sama szukałam przez długi czas rolet. Znajomi polecili mi Drutex i faktycznie mieli racje- solidnie zrobione, z dobrego materiału i już nie martwię się że ktoś się włamie. Polecili mi jeszcze żeby poczytała na ich temat na stronie spam!.pl/
    • margola255 Re: rolety 29.10.15, 15:50
      Polecam Styleline. Okna są solidne, wytrzymałe i dobrze się prezentują. warto dodać,że ceny nie są wygórowane i przystępne na każdą kieszeń.
    • gienekemigrant1222 Re: rolety 29.10.15, 19:16
      Tak sobie czytam i czytam te Wasze komentarze i nic z tego nie rozumiem. W Kenii coś takiego nie jest możliwe?chyba tylko w Polsce, Częstochowie, a szczególnie na Rakowie. Ktoś dziś blokuje dostęp do mównicy i nic mu nie można zrobić?.hmmmmmmmmm?.Pamiętam jak jeden niedoszły zaiste kacyk z Mongolii chciał zaprotestować w temacie wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów na posiedzeniu ogólnym plemienia, którego byłem honorowym członkiem. Nasz wódz panujący pozwolił mu mówić , a potem nakazał zapalić wspólne zioło przy ognisku rytualnym. Zioło dało totalnego kopa w mózg, nie tylko kacykowi z Mongolii, ale wszystkim posłom i senatorom przybyłym z odległych krańców krainy Kenii. Kacyk z Mongolii zwany Cedendandyn Gambolt, został dopuszczony jeszcze z trybuny honorowej do głosu, ale już nic nie mówił, tylko śpiewał Allah Akbar. Jak chciał potem wodzowi zerwać pióropusz z głowy, to marszałek plemienia wydał rozkaz aresztowania go i bez sądu na rzucenie na pożarcie nietoperzom. Tak skończył biedaczek.. Aha?i teraz słucham jeszcze w TV, że jeden taki poseł mówi, że w odbyt to się nie da?.ciekawe skąd on to wie??? W Kenii jak ktoś zaznawał z ochotą tej przyjemności, to podczas wołał: AŁŁAAAAA, AŁŁŁŁA i też było OK. Nazywało się to w kakałko w narzeczu Górnego Nilu. I jeszcze słucham, że takiemu jednemu księdzu urodziło się dziecko. I co w tym dziwnego? Gdyby był w Kenii, to dostałby młodą Masajkę na noc i po krzyku. Mógłby potem zrobić karierę jak na Haiti. Dlatego nie rozumiem skąd takie przypuszczenia i stwierdzenia, że się nie da. U gadów żyjących na Rakowie i ich pobratymców też wszystko się da, dlatego należy tę dzielnicę totalnie izolować, bo to co robią gady z Rakowa w parku za kościółkiem przynosi wstyd niechlubny całemu naszemu miastu. W Kenii, i za moich czasów, a przede wszystkim za Pana Naszego Niegdyś Panującego Tadeusza nigdy by czegoś takiego nie był.
    • kuukusia Re: rolety 09.08.16, 22:40
      Teraz bardziej praktyczne do okien są karnisze ,rolety i żaluzje. Od siebie polecam zajrzeć na Rolbest, mam od nich parę produktów w domu (np drewniane żaluzje) i jestem z nich bardzo zadowolona. Dodatkowo pięknie komponują się z oknami . :)
    • minerwa90 Re: rolety 12.12.16, 13:32
      Warto, teraz przejrzeć ofertę firmy DAKO, mają teraz promocje rolety :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka