IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:23
Ile kosztuja u nas badania na HIV i AIDS?
Obserwuj wątek
    • Gość: & Re: HIV AIDS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:31
      Kto wykonuje takie badania? Gdzie?...
      • Gość: ja Re: HIV AIDS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:33
        tego sie wlasnie probuje dowiedziec
        • Gość: baba Re: HIV AIDS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:24
          Dwa lata temu takie badanie robiono w szpitalu na Zawodziu, kosztowalo to 20zl. Chyba dalej robia. Zadzwoncie to Wam powiedza.
          • Gość: crystall Re: HIV AIDS IP: 80.54.171.* 30.08.07, 22:50
            bezplatnie wykonasz badanie w Domu Ksiecia przy ul.wolnosci w siedzibie monaru
            • Gość: tommy Re: HIV AIDS IP: 89.174.23.* 30.08.07, 23:15
              megasam 60zł, wynik na nastepny dzien
              • Gość: expertum credere p Re: HIV AIDS IP: *.mysmart.ie 30.08.07, 23:51
                to laboratorium w megasamie działało za moich czasów dokładnie jak windows 3,11
                który był nakładką na system operacyjny DOS. Otóż po zleceniu badania, dajmy na
                to posiewu, próbki wędrowały na zawodzie gdzie sympatyczna laborantka dorabiała
                sobie. To taki praktyczny przykład wielozadaniowości/wielowątkowości z
                wywłaszczaniem. Niektóre procesy (cicha prywatyzacja, łapownictwo itd)
                wywłaszczają inne, a wszystko to kosztem zamulenia, niewydolnego, dychawicznego
                systemu, który nie może operować.

No i kolejna analogia, ja tam zawsze wolałem rezygnować z sexownego interfejsu,
                aby tylko zyskać na wydajności i innych tam takich. Jak kto chce mieć ładnie
                idzie w Megasam, kto chce mieć taniej niech wali prosto jak w dym na Zawodzie.
                Może nie będzie tak elegancko, ale za to szybciej i bez pozorów uczciwości, co
                na jedno w sumie wyjdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka