Gość: inna IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 12:33 uwazajcie,mój antywirus wyłapał na stronie google,wirusa szpiegujacego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calineczka Re: wirus na stronie google IP: *.man.czest.pl 07.09.07, 12:50 no comment ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><>< Re: wirus na stronie google IP: *.112.inds.pl 07.09.07, 13:08 Gość portalu: inna napisał(a): > uwazajcie,mój antywirus wyłapał na stronie google,wirusa > szpiegujacego. ROTFLLLL !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: wirus na stronie google IP: *.hcz.com.pl 07.09.07, 13:48 Dobre ! A jak sądzisz ? Czym jest w ogóle Google ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: wirus na stronie google IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 13:59 chciałam dobrze ale was to smieszy,napisałam bo nigdy wczesniej nie zdazyło sie aby tam był wirus,i nie musisz sie mnie pytac czym jest google bo czesto z tej przegladarki korzystam w odróznieniu od innych.pozdrawiam.przeskanujcie lepiej swoje kompy zamiast sie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: wirus na stronie google IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:07 To co Ci wyskoczyło to najprawdopodobniej informacja o tzw ciasteczku które ma za zadanie określić położenie Twojego komputera i dopasować do niego język, wyświetlane informacje i reklamy. Niektóre skanery tak mają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: wirus na stronie google IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 14:28 to nie było ciasteczko tylko alarm od antywirusa o wirusie wir32,usunełam juz bo napisałabym cała nazwe.kiedys juz go miałam to robak który miedzy innymi wyłacza neta. Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: wirus na stronie google 07.09.07, 16:55 Zmien antywira i przegladarke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wirus na stronie google IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 16:53 Przegladarka google z robakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wirus na stronie google IP: *.tktelekom.pl 08.09.07, 08:55 Masz rację - ja wczoraj też miałam problem z otwieraniem stron internetowych. Dziś jest ok. i nic nie robiłam. Musiała być jakaś awaria Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: wirus na stronie google 08.09.07, 11:39 Ale masz Aniu powiazanie z Inna, ona korzysta z netii a ty z TKT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: wirus na stronie google IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 19:30 Lesio myslisz ze Cie szanowne kolezanki zrozumialy? Jak tam exodus sie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: wirus na stronie google 10.09.07, 00:34 Pewnie nie :] Exodus upadl jakies 2 lata temu jak wiekszosc malych hubow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIT Re: wirus na stronie google IP: 89.174.23.* 10.09.07, 08:46 I juz jestes z siebie zadowolony, patrzac w lustro mozesz bez zajakniecia powiedziec JAKI JA JESTEM MADRY!!! a cała reszta baranow niech mnie podziwia i zazdrosci mi elokwencj. żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś