Dodaj do ulubionych

trafic na ta jedyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:46
niedawno rozstalem sie z dziewczyna. jest mi ciezko i samotnie. szukam kobiety
ktora jest wyrozumiala i szuka prawdziwej milosci. ktos taki kto chce kochac i
byc kochanym.patrze na charakter i to co kobieta soba reprezentuje. moze jest
tu jakas normalna kobieta w wieku 20-26 lat. z mila checia poznam. moze
napoczatek przyjazn.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:54
      może na początek słownik ortograficzny...
      • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:56
        tak wiem nic juz nato nie poradze ale w milosci to malo istotne.pozdrawiam anie
        • Gość: ania Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:00
          a może właśnie istotne, bo "początek miłości to czas udawania",a potem...wszytko
          widać i... już sam jesteś...
          • Gość: zła kobieta Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:07
            Aniu nie zgodzę sie z Tobą
            miłośc w prawdzie jest swego rodzaju zaslepieniem, ale jak sie szuka kogoś na całe życie to własnie chodzi o to by nie udawac, by nie dorabiać geby.........
            pozdrawiam
            • Gość: ania Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:20
              ale niestety większość udaje...dlatego tyle związków sie rozpada...
              na początku chcemy wypaść lepiej, udajemy lepszych(tak robi..80%?)
              • Gość: zła kobieta Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:31
                temu niestety zaprzeczyć sie nie da....o ile by było prosciej gdyby wszyscy skończyli z tym udawaniem, mniej zawodów i mniej złudzeń, może nareszcie skończyłyby się opowieści o księciach z bajki

pozdrawiam

• Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 18:52
                  ciezko mi sie oceniac i pisac jaki jestem ale wlasnie tak to widze ze kumple
                  ktozy udaja maja swoje kobiety. a jesli ktos jest uczciwy skromny gra w otwarte
                  karty ,tak jak ja -jest sam. tak jak mnie zranila kobieta to ja chyba nigdy
                  niezranie nikogo. pierwszy raz cos takiego poczulem. ciezko mi z tym bolem na
                  duszy.zla kobieta- niejestes taka zla przynajmniej tak wnioskuje po tych kilku
                  wpisach. pozdrawiam.
                  • Gość: zła kobieta Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 19:02
                    chyba zła nie jestem a nick jest z dowcipu, mam wsród znajomych kumpla, który zawsze jak sie sprzeczmy na żarty to mówi ...,,bo ty zła kobieta jesteś"
                    Jedrus jest cięzko jak ktoś cię zrani, ale czy warto być zakłamanym za cene trzymania kogoś przy sobie?
                    W końcu albo sam zaczniesz sie w tym dusic, pogubisz sie w kłamstwach, albo ktos odkryje to co ukrywasz i wtedy poczuje sie oszukany.
                    Nie ma recepty na zycie , tak jak nie ma panaceum na ból po rozstaniu i zranieniu. To trzeba przeżyć przetrawić i żyć dalej.
                    Jeśli masz obok siebie dobrego kumpla, albo kumpelkę to porozmawiaj o tym jak sie czujesz moze będzie ci troche lzej, łatwiej będzie zaakceptowac,ze co sie stało to sie nie odstanie.
                    Sama to przerabiałm jestesm singlem, ale znam róznice pomiędzy byciem samemu a byciem samotnym. Samotnym mozńa być nawet w ziazku z druga osoba, a nic tak nie oddala jak kłamstwa.
                    trzymaj sie
                    • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 20:27
                      gdzies sie bardzo pogobilem w tym zyciu ten rok jest ciezki dlamnie. dzieki za
                      dobre slowa. wpelni sie z toba zgadzam. nie klamie bo niepotrafie. chcialbym
                      kogos spotkac tak po prostu kogos pokochac i zeby bylo ok. niemam nikogo
                      wszyscy wyjechali ci ktorym ufalem.
    • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:06
      nio i co to tyle niema tu nikogo wiecej
      • Gość: ania Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:04
        chłopcze, może wejdż na jakiś portal randkowy, chat,forum towarzyskie..czego Ty
        tu jeszce szukasz...?
        p.s. nie z czasownikami piszemy oddzielnie...wrrrrrrrrrrrrr
        • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:56
          uwazam ze tu sa ludzie bardziej wartosciowi na forach. tam napoewno sie bede
          zagladal
          • Gość: aga Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:26
            nie wiem czy na forum znajdziesz kogos odpowiedniego, nie mniej
            skoro wybrales wlasnie taka forme poszukiwan kobiety to zycze
            powodzenia i cierpliwosci...
            • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 23:05
              widze ze duzo bebe potrzebowal tej cierpliwosci jak tylko ty siedzisz tu natym
              forum. ale ja juz cie lubie. pozdrawiam anie
              • Gość: ania Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 23:32
                dzięki za pozdro i POWODZENIA!!!
                • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 09:53
                  zobaczymy kto dzis sie odezwie mam nadzieje ze sie uda kogos poznac
                  • Gość: kajka Re: trafic na ta jedyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 10:10
                    mnie tez bylo ciezko trafic na tego jedynego, ale sie udalo. on tez juz stracil
                    nadzieje ze ulozy sobie z kims zycie, a nawet jesli sie uda to bardziej z
                    rozsadku niz z milosci. i nigdy nie przypuszczal ze trafi na taka kobiete jak ja
                    i straci totalnie glowe. wywrocilam cale jego zycie do gory nogami, ale trafil
                    na szczera i madra kobiete, ktora go nigdy nie zrani i zatrzyma przy sobie na
                    zawsze :)
                    tobie tez tego zycze i wam wszystkim singlom :))
                    chociaz troche mi sie teskni do zycia singielki :)
                    • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:40
                      nawet niewiesz jak pragne zeby ktos wywrocil moje cale zycie . to jest to czego
                      chyba kazdy pragnie, dziekuje zycze szczescia.
                      • Gość: tak sobie Re: trafic na ta jedyna IP: 212.87.241.* 14.09.07, 15:14
                        chyba nie każdy, ja na przykład wywrócenia wcale nie chcę, wręcz
                        odwrotnie, poukładania, chyba, ale sama, sama muszę wszystko
                        poukładać.
                        • Gość: ania do kajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 16:26
                          hym..tak ci dobrze, a jednak tęsknisz? hym....
                        • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 08:35
                          przewrocenia w sesie szczescia u boku drugiej osoby nigdy malo
    • Gość: Lila Re: trafic na ta jedyna IP: 80.51.223.* 14.09.07, 13:52
      Zycze Ci abys znalazl ta jedyna:) Ja tez poszukuje tego jedynego i
      mam nadieje znajde go wkoncu:) Tylko pamietaj nic na sile:) Wkoncu i
      my bedziemy szczesliwi pozdrawiam cie serdecznie
      • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 08:34
        widze ze jest na tym forum duzo ludzi pozytywnie nastawionych. dziekuje za
        szczre slowa. to moze sie mam spotkac z ktoras kolezanka. moze byc ciekawie
    • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 22:43
      i co to ma byc wszyscy milcza
      buuu niefajnie
      • Gość: Kris.. Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 16:59
        Ja już znalazłem fajna babka szkoda że mój poprzednik tego nie
        widział.Spasiba..
      • Gość: zła kobieta Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 17:22
        eee marudzisz jedrus
        ludzie pracuja ucza się i nie zawsze mają czas na zaglądanie na forum, a tobie proponuję spacer miast torturowania oczu ekranem komputera....
        usmiechni się trochę
        pozdrawiam
        Zła Kobieta
    • Gość: jasmina Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:49
      5 mld ludzi na świecie!Więc czy to w ogóle mozliwe by odznaleść tą
      drugą połókę?
    • Gość: daido Re: trafic na ta jedyna IP: *.ruckemanna.trustnet.pl 18.09.07, 17:06
      hmm właśnie te rozstania, to jest najgorsze.ale cóż miłości trzeba szukać aż się
      padnie na swoją drugą połówkę.Jest fajnie jak jest fajnie a wystarczy jeden mały
      szczegół żeby wszystko sie popsuło i to udawanie czy wręcz kłamstewka;-/no ale
      cóż w życiu raz jest sie szczęśliwym raz smutnym.oby więcej tych miłych momentów;p
    • Gość: jedrus Re: trafic na ta jedyna IP: 212.87.241.* 18.09.07, 17:31
      No coz zawsze mi zostaje reka! Jakos sobie poradze:)
    • Gość: jasmina Re: trafic na ta jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 18:00
      no więc o to Ci chodzi!A szkoda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka