Gość: Martita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martita Re: Język hiszpańki!! Gdzie polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:27 Nikt nie uczył się tego języka w częstochowskich ośrodkach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martita Re: Język hiszpańki!! Gdzie polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:27 Nikt nie uczył się tego języka w częstochowskich ośrodkach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Język hiszpańki!! Gdzie polecacie? IP: *.apus-net.pl 27.09.07, 14:40 Akademickie Centrum Lingwistyczne - Nowowiejskiego 6. Chodziłam w zeszłym roku szkolnym, zajecia miałam z obcokrajowcem. Ceny sa przystępne w porównaniu do tych w Empiku.Materiały do nauki w cenie i małe grupy - kilkuosobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromo Re: Język hiszpańki!! Gdzie polecacie? IP: *.net 27.09.07, 20:01 Jak ocenilabys poziom zajec? Sam chodzilem do empiku w poprzednim semestrze i uwazam, ze troche przeplacalem za jakosc uslug, ktora tam serwowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Język hiszpańki!! Gdzie polecacie? IP: 212.87.232.* 27.09.07, 15:32 Centrum Lingwistyczne "Sapienza", Al. NMP 61/5 - korzystne ceny, są rabaty, zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: Język hiszpańki!! Gdzie polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:43 ja zapisalam sie do studio jezykow obcych w 2 alei, nie pamietam numeru budynku, ale wejscie maja w bramie za citibankiem, nad sklepem oh-la-la. male grupy maja i niedrogo. moja siora chodzila tam na angielski i byla bardzo zadowolona. wczesniej byli na kosciuszki,zmienili siedzibe. Odpowiedz Link Zgłoś