Gość: ... Re: Oddaj babci dowód ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 16:37 Po wyborach.Okazało się,że nie tylko wnuczęta oddali babci i dziadkowi dowód/dowieźli na wybory!/-jeszcze sami oddali niemal gremialnie swój głos -nie na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beza Re: Oddaj babci dowód ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 22:08 Ja tez kazalem swojej Babci skreslac innych byle nie PiS-u. Upierala sie strasznie, ale w koncu ULEGLA!!! Kocham Cie Babciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Oddaj babci dowód ! IP: *.profiline.pl 23.10.07, 22:31 Też byłem świadkiem obywatelskiej postawy młodych wyborców, którzy razem ze starszymi ( babciami i dziadkami, a nawet niepełnosprawnymi) brali udział w tych wyborach dla dobra Polski. Dzięki dla wszystkich młodych wyborców. Wy wybraliście przyszłość, nie emigrację !!! I Ci dziadkowie też poczuli, że są z rodzinią, a nie w rozłące z rodziną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek Re: Oddaj babci dowód ! IP: 195.116.81.* 23.10.07, 23:26 moja babcia glosowac chciala na PO ,schowalem jej dowod tak jak radziliscie ,chociaz ona do tego reki nie przylozyla,dzieki za rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Oddaj babci dowód ! IP: 80.48.49.* 28.10.07, 08:04 No i z czego tak się cieszycie,że wygrało PO? Zobaczymy jak długo będzie to zaufanie będzie trwało.Ja wróżę najwyżej rok euforii, a potem zmierzch ..... i zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Oddaj babci dowód ! IP: *.iplus.com.pl 28.10.07, 11:57 " A ty prawdziwy Polak jesteś " Im gorzej tym lepiej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Oddaj babci dowód ! IP: 80.48.49.* 28.10.07, 12:35 Zyczę jak najlepiej krajowi, ale trudno mi uwierzyć ,że Liberałowie w zespół z PSL , zrobią to dobrze. To już było. Plagą tego kraju jest korupcja i układy.Człowiek się nie liczy , chociażby był dobrze wykształcony , ale jeśli nie ma tzw. plecków to przegrywa.Zobaczymy czy się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś