Dodaj do ulubionych

☺Sklep komputerowy - który dobry i dość tani?

27.11.07, 12:26
Hej ! Chce kupić notebooka, który sklep komputerowy w Częstochowie
możecie polecić z najlepszym sprzętem i z niewygórowanymi cenami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Danny Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: 80.54.173.* 27.11.07, 13:37
      x-kom.pl
      • peinka Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 27.11.07, 13:41
        bardziej interesuje mnie sprzedaż bezpośrednia, ale dzięki za adres
        • Gość: xkx Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.152.bloklan.org 27.11.07, 15:14
          X-Kom miesci sie na przeciwko Poczty Głównej na ul. Orzechowskiego.
      • peinka Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 27.11.07, 13:43
        Danny - kupowałeś tam notebooka, a serwis mają dobry?
        • Gość: jr Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: 80.48.49.* 27.11.07, 15:30
          tez tam niedawno laptopa kupowalem, poki co dziala bez zarzutu, wiec co do
          serwisu nie moge sie wypowiedziec, ale wybor niezly maja (na wiekszosc laptopow
          trzeba czekac 1-2 dni az sprowadza go z centrali
    • peinka Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 27.11.07, 15:48
      A co sądzisie o Vobis-ie lub Komputronik-u ?
      • Gość: tomek Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:03
        W vobisie raczej drogo tak samo w komputroniku w x-kom taniej i jak ja kupowałem
        to mieli więcej notebooków na półce niż razem wzięty komputronik z Vobisem.
        Obsługa też lepsza w x-kom, zresztą idź sama i porównaj.
    • Gość: Cfaniaczek Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 20:19
      x-kom.pl, w częstochowie są pomiędzy dworcami PKP i PKS. Na dużą
      część notków mają najlepsze ceny w Polsce, ja kupiłem u nich HP 6640
      o 250 zł taniej niż w komputronik.pl
      • al2000 Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 27.11.07, 20:30
        dzisiaj tam bylem. Koleś zachwalal tylko to co mial. I poza tym malo sie znal.
    • p_sc Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 27.11.07, 20:37
      w x-komie bardzo polecają asus.
      Co do cen to jak już się zdecydujesz na konkretny model to przejdź się po
      sklepach i kup tam gdzie będzie najtaniej, ja akurat jakbym kupował mojego w
      bino byłbym 100 zł do przodu ale sprawdziłem to dopiero po fakcie :/
      Udanego zakupu życzę.
      • Gość: Wietnamski Kucharz Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 07:07
        Dziwne, bo jak ja kupowałem to dwóch sprzedawców odradzało mi właśnie asiusiaka...
    • Gość: K2 only x-kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 21:22
      x-kom.pl uznana marka w częstochowie, można im spokojnie zaufać
      • Gość: Zack Re: only x-kom IP: *.icm.edu.pl 28.11.07, 00:25
        Ja polecam Bino większość rzeczy tam kupuje i nie narzekam, nawet jak coś jest
        nie tak to problemu z reklamacja nie ma, wszystko idzie bezproblemowo
        • Gość: K2 Re: only x-kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 07:16
          mo bino też lubię, ale x-kom ma większy wybór i chyba ciut lepszy serwis
          • Gość: paw Re: only x-kom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 08:52
            Ja kupuje od kilku lat w x-kom i zawsze można się z nimi dogadać.
    • Gość: Maryjan Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.07, 09:42
      Primakomp ul. Dbrowskiego 3, sprawdź ceny www.primakomp.pl
      Polecam.
      • Gość: Russian Girl Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: 212.87.241.* 28.11.07, 10:50
        Polecam sklep na Nowowiejskiego 4.
    • Gość: zadowolony klient Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.zimorowicza.trustnet.pl 28.11.07, 11:18
      No cóż za bardzo sie nie wyróżnię. Ja również polecam x-com. Ceny są
      umiarkowane, ale przede wszystkim duży wybór sprzętu komputerowego oraz fachowa
      obsługa. Co do komputronika, to w moim przypadku okazał się najdroższy, no i
      czas oczekiwania na kompa jakiego chciałem powiedzieli mi ok 3 tyg, podczas gdy
      w x-komie miałem go za 3 dni :-)
      • peinka Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 28.11.07, 13:38
        no to sklep mam wybrany, a teraz licze na pomoc przy wyborze sprzętu.
        czy TOSHIBA to dobry producent?
        Na co powinnam zwrócić uwagę w parametrach notebooka?
        Co powinien mieć i jakie wielkości?

pomóżcie
        • Gość: Wietnamski kucharz Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 13:44
          Jak jeszcze zapytasz o to skąd wziąć kasę na ten sprzeęt to nie
          wytrzymam i zgłoszę do skasowania. Poczytaj sobie i nie zawracaj
          głowy. Google nie boli.
          • peinka Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 28.11.07, 14:31
            nie denerwuj sie tak
            chce się dowiedzieć który procesor jest najlepszy, czy dysk twrady
            wielkości np. 80 GB nie jest za mały i czy 1024 MB pamięci RAM to
            taki standard?
            potrzebuje go do pisania pracy dyplomowej, może jakieś zdjęcia, i
            ogólnie żeby się nie wieszał.
            • Gość: Wietnamski kucharz Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.07, 14:48
              Hmmm... I na forum szukasz?
              Google naprawdę nie boli. Sam sprawdziłem ;@)
              -
              www.notebookcheck.pl/
            • Gość: Danny Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: 80.54.173.* 28.11.07, 16:47
              Ja CI chetnie wszystko wytlumacze u mnie na kawie Nawet pojde z Toba kupic aaaa
              co mi tam czasu mam ostatnio pod dostatkiem ... :D
      • Gość: Danny Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: 80.54.173.* 28.11.07, 13:45
        No wiec tak co do serwisu to jak na stalego klienta przystalo zanosze popsuta
        czesc i dostaje na miejscu nowa Z tym ze mnie juz znaja troche no i moze to
        troszeczke na innych zasadach W kazdym razie z serwisem nie ma problemu Nie wiem
        jak to wyglada w przypadku laptopow ale napewno nie zrobia CI zadnego numeru Co
        do Vobisu to dobra firma z tym ze troche droga Komputronika nie polecam wlasnie
        ze wzgledu na serwis Bino moze byc Jak juz sie zdecydujesz na zakup upewnij sie
        czy serwis jest zalatwiany przez sklep bo juz sie spotkalem z tym ze sklep sie
        wypina i daje adres serwisu producenta co moze znacznie skoplikowac sprawe i
        wydluzyc operacje w czasie To by chyba bylio na tyle

Pozdrawiam
        • Gość: Wacek Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 18:18
          X-kom co do cen są dobre, natomiast obsługa jest fatalna zachowują się w stosunku do klienta jak gwiazdy rocka
          • Gość: Ciekawhy Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 20:48
            Po co kłamiesz, jeśli można wiedzieć?
    • peinka Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość 29.11.07, 12:49

Jakie macie zdanie na temat internetowych sklepów komputerowych?
      • Gość: Danny Re: ☺Sklep komputerowy - który dobry i dość IP: 80.54.173.* 29.11.07, 13:56
        Peinka idz do tego xkomu kup tego laptopa i bedziesz zadowolona Kupisz przez
        internet cos sie popsuje i bedziesz plakac Bez sensu CO do obslugi to nie
        spotkalem sie z jakakolwiek forma arogancji i zlego zachowania ale jesli cos
        takiego mialo miejsce to trzeba bylo sprowadzic taka "gwiazde" na ziemie dobrym
        slowem a jesli jeszcze ma cos do powiedzenia to wlasciciele bardzo chetnie
        wysluchaja co masz do powiedzenia

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka