Dodaj do ulubionych

Miejsce do prób - zespół

15.12.07, 12:50
Gdzie można znaleźć jakieś miejsce do prób dla kapeli? Nie posiadamy żadnego
garażu ani innego pomieszczenia gdzie można by pograć, nie przeszkadzając
innym hałasem. Proszę o jakieś pomysły, gdzie mam szukać czegoś takiego. Dom
kultury? jakaś szkoła po godzinach?
Obserwuj wątek
    • Gość: lagwagon Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 11:31
      Nikt nie ma żadnych pomysłów?
    • Gość: nie muzyk Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 13:07
      Może poszukajcie jakiegoś domu kultury w pobliżu, w zamian możecie dać jakiś występ.
      • Gość: Strażak Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 21:23
        Są wolne sale w OSP na wsiach.
    • Gość: dedee Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.07, 15:19
      Ja mam budynek gospodarczy ale tam nie ma ogrzewania ... i prądu więc raczej się
      nie nadaje :)
      • Gość: lagwagon Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 19:08
        No właśnie raczej nie bardzo :) Jakby był prąd to można by jakiś piec wstawić
        czy coś takiego (coś by się wykombinowało), ustalilibyśmy warunki i płacilibyśmy
        Ci jakąś kasę na tydzień, jakbyś się zgodził oczywiście. Ale jak nie ma prądu to
        lipa :)
        • Gość: norbi Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.icpnet.pl 17.12.07, 03:48
          bezpłatnie można grac w paradoksie w podziemiach filharmonii oraz w
          konduktorowni na piłsudzkiego oraz kiedyś wiem ze można było w mdku na
          spadzistej....pozdro
    • Gość: SoNgo^Star Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.montecassino.trustnet.pl 17.12.07, 21:37
      Tez chciał bbym to wiedziec gram na perkusi na 4 pietrze w gnloku a to jest lipa nie granie napisałem kilka postów do domów kultury i zero odzewu to do dupy miasto poprostu porazka Mozemy sprobowac poszukac razem ja nawet gotow jestem zaplacic za miejsce nqa ptroby za jakies minim 6 h tygodniowo... jesli ktos chce zqarobic lub ma jakeis wskazówki prosze o kontakt gg.4637906 lub emial tomi_os@wp.pl
      • Gość: Tomek Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.gre.pl 17.12.07, 22:00
        Zależy jakie macie układy w swoich szkołach, ale wiem że jest to do załatwienia.
        Możecie dodatkowo dać później występ dla szkoły :-). Dochód na cele szkolne (coś
        się zawsze znajdzie). A skromną złotówkę czy dwie za wolne lekcje każdy jest w
        stanie zapłacić. Same korzyści tylko trzeba je umiejętnie przedstawić dyrekcji.
      • Gość: lagwagon Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 23:04
        No możemy poszukać, tylko gdzie? Po domach kultury postaram się podzwonić w tym
        tygodniu, po szkołach nie mam kiedy chodzić bo pracuję, no może po osiedlowych
        mi się uda. Najlepiej to mieć dom jednorodzinny i duży garaż, ale takowego
        niestety nie posiadam. A może masz kogoś w rodzinie/znajomych, kto ma garaż albo
        jakąś kanciapę, i zgodizłby się udostępnić 1-2 razy w tygodniu na 2-3 godziny,
        za kase oczywiście?
        • Gość: norb Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.icpnet.pl 18.12.07, 00:45
          bezpłatnie można grac w paradoksie w podziemiach filharmonii oraz w
          konduktorowni na piłsudzkiego oraz kiedyś wiem ze można było w mdku na
          spadzistej....pozdro
    • Gość: Gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 21:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gosc Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 01:20
      a jaka muzyke gracie,mam garaz , wysokie piwnice , pomieszczenie
      gospodarcze,pomoglabym z koncertami,ile dajecie na tydzien jaka
      muzyka???
    • Gość: gosc Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 01:21
      gg4211348
      • Gość: lagwagon Re: Miejsce do prób - zespół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 07:19
        Narazie chodzi o to by się zgrać - gitara i perkusja, a co z tego
        wyjdzie - zobaczymy:) A muzyka raczej ciężka (nie metal), lecz z
        początku może to nue być miłe dla ucha :) A ile dajemy? To Ty napisz
        ile chcesz, wtedy bedziemy negocjować. Chodzi o 3 może 4 godziny w
        tygodniu, jednorazowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka