gangsta-7 02.01.08, 11:27 jak wyzej od dwoch miesiecy zauwazyłem ze jak smarkam to pojawia mi sie coraz wiece krwi na smarkatce czym to moze byc spowodoane wie ktos i do jakiego np specjalisty sie wybrac !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Krwawienie z nosa !!! IP: *.gprs.plus.pl 02.01.08, 12:49 od tego typu spraw jest laryngolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Krwawienie z nosa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 08:13 ...od tego rodzaju spraw jest lekarz "domowy'pierwszego kontaktu,który skieruje na odpowiednie badania-do specjalistów.to może być tak anemia jak i nadciśnienie, również polipy i inne paskudztwa .Lekarz pierwszego kontaktu tam Twe pierwsze kroki.zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik Re: Krwawienie z nosa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 23:25 moze za duzo bialego wciagasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Krwawienie z nosa !!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 18:17 Bez paniki spróbój wziać przez kilka dni 3x2 tabletki dziennie rutinoskorbin -mnie pom ogło a jeżeli nie pomoże to do lekarza pierwszego kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Krwawienie z nosa !!! IP: 89.174.23.* 03.01.08, 18:29 Masc tranowa wsmarowana w scianki wewnetrzne nosa na noc i witamina K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupka_o Re: Krwawienie z nosa !!! IP: *.org 03.01.08, 18:37 odwiedź lekarza pierwszego kontaktu.. Pewnie zleci podstawowe badania oraz skieruje w razie potrzeby do odpowiedniego specjalisty.. Pozdrawiam i życzę zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / \ nie bij się i po sprawie :-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 13:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow do gangsta-7 IP: *.gprs.plus.pl 06.01.08, 20:33 Chłopie ty w ogóle to powinieneś iść się porządnie przebadać bo wiecznie jakiś schorowany jesteś w Wigilię jakaś gorączka reumatyczna,nerwowy jesteś,serce szwankuje,plamy na ciele,teraz znowu jakieś krwawienia z nosa.Co z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś