Dodaj do ulubionych

TRW- praca na magazynie

07.01.08, 20:23
poprzez firmę Worker. Ile tam miesięcznie mozna zarobic jako operator wózka
widłowego? Telefonicznie mozna sie niewiele dowiedzieć na ten temat w workerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: ehh Re: TRW- praca na magazynie IP: 195.116.125.* 07.01.08, 22:02
      bylem tam na rozmowie to nie gadaja z toba osobiscie tylko w grupie (oprocz mnie
      bylo z 10 osob) musisz miec uprawnienia na wozki dozorowe, ja nie mialem a i tak
      mnie chcieli :), i z tego co mowili to na poczatek jestes tylko na telefon jest
      potrzeba to dzwonia, co prawda mowia ze dbaja o to zebys mial wypracowane iles
      tam godzin, ale jak masz stala prace to daje do myslenia, po miesiacu mozesz
      przejsc na tryb pracownika (czyli robisz po te 8 godz dziennie), ale nie musisz
      wcale, a poza tym jak juz bedziesz w takiej sytuacji to w kazdej chwili mozesz
      spasc z powrotem do punktu wyjscia (czyli na tel) ja sobie odpuscilem, ale idz
      na rozmowe zobacz co powiedza moze Ci sie spodoba pozdro
    • Gość: xxx Re: TRW- praca na magazynie IP: 195.116.125.* 07.01.08, 22:05
      a z tego co pamietam proponowali 8 pln na godz ale to bylo z pol roku temu, wiec
      teraz moze lepiej, ale i tak to jest podejrzane bo ogloszenia z gazet nie
      znikaja :)daj znac jak poszlo na rozmowie
      • Gość: wspomnienia z trw Re: TRW- praca na magazynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 21:19
        suchaj jesli ciekawi cie praca w trw czyli maxymalny wyzysk praca od gwizdka do gwizdka oraz jedna sobota i niedziela w wolna w miesiacu to idelanie trafiłes
        • Gość: rob Re: TRW- praca na magazynie IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 12:34
          Czy kotos wie gdzie sie sklada papiery do trw ale na Legionow. Na Rolnicza
          sklada sie przez Workera na Kosciuszki. Ale tam tylko na Rolnicza a Legionów?
          • Gość: ON Re: TRW- praca na magazynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 13:06
            Z tego co wiem to w work service na Kosciuszki. Na magazynie jest jeszcze jeden
            minus. Czesto sa nadgodziny bo malo ludzi jest do roboty.
            • Gość: rob Re: TRW- praca na magazynie IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 14:16
              Ale gdzie sklada sie oferte chcac sie dostac na Legionow. W workerze na
              Kosciuszki powiedzieli mi ze oni tylko na Rolnicza przyjmuja, ze Legionow to nie
              ich dzialka.
              • Gość: ON Re: TRW- praca na magazynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:19
                Czytaj uwaznie. Worker przyjmuje na Rolnicza a Work Service na Legionów
    • Gość: Maurycy Re: TRW- praca na magazynie IP: *.84-48-39.nextgentel.com 25.02.08, 19:57
      bardzo ale to bardzo zastanawia mnie na jakiej podstawie prawnej
      działa taka złodziejska firma jak worker, kilka lat temu do TRW
      mozna się było dostac w sposób normalny tzn. szło się do działu kadr
      i pytało o pracę bezpośredno w TRW, jeśli było zapotrzebowanie,
      pracowałeś, fakt że z czasem zaczęto załatwiać pracę poprzez
      znajomości, dobrze było mieć jakiegoś znajomego kierownika czy
      majstara, i już do działu kadr ochrona przestała wpuszczać ludzi z
      ulicy,
      ale to co jest teraz to masakra - skąd się wziął taki wrzód na dupie
      TRW jak worker, kto bierze kasę i pozwala aby takie ..e hieny,
      żerowały na ludzkiej krzywdzie, dlaczego zwiazek (o ile w tym obozie
      jest) zawodowy pozwala na coś takiego,
      jesli możecie odpowidzieć mi na te pytania to będę wdzięczny, bo ja
      już z tego nic nie rozumiem
      • Gość: tryruj Re: TRW- praca na magazynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 01:25
        suchajcie chopy robilem w tym syfir najpierw sie robi w worku czy innym serwisie przez conajmniej połtora roku jesli pracujesz na prosukcjii ipotem przechodzisz do trw
        a co do magazynu to juz zniesli wszelkie przejscia i całe zycie robisz w łorku i innym worku
        • Gość: magazynier Re: TRW- praca na magazynie IP: *.tktelekom.pl 13.03.08, 12:20
          Na wozku musisz jezdzic z predkoscia nie 5 km./godz.tylko musisz
          zapiepszac jak gokardem,wozki sa podkrecone wiec jak niemiales
          doswiadczenia w jezdzie na magazynie to nawet niestartoj jadąc z
          kambanem to takie pudelka na palecie musisz juz widły brac do gory i
          wstawiac w regał nikt niebedzie czekał jak podjedziesz podniesiesz
          wstawisz
          • Gość: Gość Re: TRW- praca na magazynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 12:22
            Czyli łamane są przepisy.
            PIP.
            • Gość: x Re: TRW- praca na magazynie IP: *.hcz.com.pl 13.03.08, 13:20
              jak już to BHP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka