Dodaj do ulubionych

Masakra tramwajowa

10.01.08, 20:04
Czy zauwazyliscie jak dziala mpk ? tramwaje jezdza jak im sie zywnie podoba,
trzeba czekac czesto nawet po kilkanascie/ dziesiat minut. ludzie sposniaja
sie do pracy itd. nie za to placcimy za bilety, aby pomarznac na przystankach,
po czym wezwac droga taksowke, bo szefa nie obchodzi to , ze kolejny raz w
tygodniu tramwaj nie przyjechal. Nie bede wychodzila godzine wczesniej zeby w
razie czego isc na nogach ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: ehh Re: Masakra tramwajowa IP: 212.87.241.* 10.01.08, 20:26
      Mnie tez to strasznie wkur... ale co zrobic jak nie stac mnie na auto ;( trzeba
      sie zdac na MPK i tyle :/ a ze jezdza jak chcą.... trzeba przezyc :/
      • Gość: asdf Re: Masakra tramwajowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:35
        jak wyjdziesz dziesiec minut wczesniej z domu to korona ci z glowy nie spadnie
        • dzafel Re: Masakra tramwajowa 10.01.08, 20:49
          I już znalazł się superbohater, który musi zwyzywać ludzi aby poczuć się lepszym.

Nie każdy może wyjść 10 minut wcześniej z domu, nie każdy mieszka przy linii
          tramwajowej, a Ci co mieszkają poza miastem PKSy mają nawet co kilka godzin,
          nikt nie będzie wstawał 5 godzin wcześniej żeby zdąrzyć na tramwaj.
          Ludzie mają rację, tramwaje jeżdżą zupełnie nie przestrzegając rozkładu, a w
          weekendy odstępy między kursami przyprawiają o ból głowy - wiem, bo jeżdżę
          tramwajem na studia i często zdarza mi sie spóźnić mimo, że staram się być
          wcześniej. Co zrobić, MPK dorównuje poziomowi do miasta - radni dziwią się
          potem, że młodzi wyjeżdżają do innych miast...
          • Gość: ja Re: Masakra tramwajowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 22:07
            > wcześniej. Co zrobić, MPK dorównuje poziomowi do miasta - radni dziwią się
            > potem, że młodzi wyjeżdżają do innych miast...

I wyjezdzają zapewne z powodu że tramwaj sie spoznił...
            • Gość: Wietnamski kucharz Re: Masakra tramwajowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 23:16
              Nie, nie - bo zupa była za słona...
            • Gość: 22 Re: Masakra tramwajowa IP: 80.54.174.* 11.01.08, 07:33
              nie ze tramwaj sie spoznil, ale takie mpk i wiele innych rzeczy, gdy sie je
              zsumuje, naprawde nie chce sie tu zyc
              • Gość: Młody który wyjech Re: Masakra tramwajowa IP: *.apus-net.pl 12.01.08, 02:33
                Gość portalu: 22 napisał(a):

> nie ze tramwaj sie spoznil, ale takie mpk i wiele innych rzeczy,
                gdy sie je
                > zsumuje, naprawde nie chce sie tu zyc

O, to ! To !
            • lunch Re: Masakra tramwajowa 11.01.08, 10:53
              Oczywiście że tak. Dla mnie zapaść komunikacji pod rządami tych
              trzech śmiesznych ludków jest głównym powodem, dla którego nigdy do
              Częstochowy nie wrócę.
    • Gość: loook Re: Masakra tramwajowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 11:18
      ooo teraz to ładnie się uśmiałem hehejak jestem w czewie i musze na tramwaj
      poczekać pare minut to mi się świat nie wali. ot nic nadzwyczajnego 5 minut mnie
      nie zbawi. ale jak zimą czekam na wiosce na zasranego PKSa który jak śniegu
      niema to ma zwyczaj spóźnić sie z 15 minut to mnie dopiero kur.... bierze spóźni
      się 40 minut nie przyjedzie a następny za godzine... a jak się spóźni?? tak więc
      to Twoje kilka minut czekania na tramwaj mnie poprostu śmieszy. a co najlepsze
      to jak PKS nie dojechał kiedyś jak jeszcze do technikum chodziłem i poszedłem do
      tych ...... żeby mi napisali że autobus nie przyjechał i dlatego na sprawdzian
      nie poszedłem to nie napisali bo to nie ich wina!! fuck
      • Gość: 22 Re: Masakra tramwajowa IP: 80.54.174.* 13.01.08, 21:17
        Ty masz problem z pskem a my z tramwajami i padlo pyt czy nikt nie zauwazyl, ze
        jezdza jak im sie podoba i tu nie chodzi o kilka minut tylko kilkanascie i to
        czesto a nawet kilkadziesiat. po to sa rozklady jazdy, aby jezdzily wedlug nich.
        • Gość: storima Re: Masakra tramwajowa IP: *.d4.club-internet.fr 13.01.08, 21:34
          Gość portalu: 22 napisał(a):
          > czesto a nawet kilkadziesiat.

A na którym kilkadziesiąt minut czekasz przystanku? Ja od ponad ćwierci wieku
          2ka na Starym Rakowie.
          • lukasz861103 Re: Masakra tramwajowa 13.01.08, 21:39
            kilkadziesiąt czyli przynajmniej 30 minut ?? o której to się dzieje ?? bo ja
            jeszcze nigdy tak długo na bimbajke nie czekałem...
          • Gość: do ilona Re: Masakra tramwajowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 21:40
            Nikt nie zmusza cię do wychodzenia godzinęwcześniej,bo za godzinę to
            pieszo można przejść około 5 km.Wyjdż 15 minut wcześniej i zawsze
            zdąrzysz.Nie pisz bzdur.
          • Gość: Niedowiarek Re: Masakra tramwajowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 07:05
            taaa...
            jasssne...
            zwłaszcza jak jedziesz płacić rachunki za "d4.club-internet.fr"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka