magdalena23232323 20.01.08, 22:53 czy ktoś pracował W Cinema City? Jesli tak to porsze o odpowiedz. jakie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 20:53 Już kolejny wątek zakładasz o tym samym, jeżeli tak Cię to interesuje to idź do kina i się zapytaj, albo złóż aplikację przez www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: praca W Cinema City IP: 89.174.23.* 21.01.08, 21:48 Ale skladajac aplikację na www nikt jej nie powie jakie wrazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:03 no ale zawsze może iść do kina i się zapytać kogoś z obsługi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca W Cinema City IP: *.olenki.trustnet.pl 22.01.08, 07:52 a beznadziejne, nawet nie ma chyba 5 zł na godzine przynajmniej jak ja bylem 2 lata temu to na poczatku mowili 3,4 za godzinę ale teraz z tego co słysze od znjomych wcale nie jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mansi Re: praca W Cinema City IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.08, 22:21 Nie wiem gdzie cie tak okłamali... W katowickim CC brutto kwoty oscylują w granicach 5,7 do 6,5 w zależnosci od działu Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: praca W Cinema City 04.02.08, 22:57 no to sobie przelicz ile z tego 5,7 brutto bedzie netto - tragedia. Druga sprawa Katovitze to nie Czestochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinema Re: praca W Cinema City IP: *.apus-net.pl 17.02.08, 01:23 Ja pracuje zarabia sie roznie w zaleznosci od dzialu od 5zl - 6zl na reke atmosfera zajebista Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytong Re: praca W Cinema City IP: *.sfc.pl 18.02.08, 20:08 płaca jak pisał poprzednik, ale za to jakie orgie odchodza i za to nie trzeba płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: praca W Cinema City IP: *.pcz.pl 25.02.08, 12:01 chce pracowac tam.ogladal bym filmy za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magdaleny232323 Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:14 Trzeba popracować a nie zadawać dziwnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinooperator Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.08, 01:45 kasa beznadzieja na kabinie da się wyciągnąć 1000zł. Pracuję rok i jeśli chodzi o orgie to tylko ze strony klientów (nie biorę pod uwagę imprez kinowych:).Atmosfera nie zawsze jest ok ale przeważnie. Lepiej do multikina więcej płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: praca W Cinema City IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.08, 15:43 tak to jest w zydowskiej firmie ten kto tam chce pracowac to niech sie zastanowi nie wie czy warto zycie marnowac na to zeby bc tak ganianym za marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egn Re: praca W Cinema City IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.08, 15:49 pamietajcie ze to umowa zlecenie i warto w tych czasach poszukac czegos ciekawszego do robot niz kino i nie plakac pozniej jk sie przyjdzie tam pracowac. Pracy w czewie oczywiscie nie ma zbyt wiele ale jak ktos chce to cos znajdzie ciekawego. Wymag to chodzenia i dowiadywania ale warto bo praca w cinema to ladny poczatek jak cie zatrudniaja a pozniej szara rzeczywistosc. W tygodniu sa przeprowadzane kilka rozmow kwalfikacyjnych ale to nie z tego powodu ze firma sie rozwija tylko z tego ze jest taka rotacja w kinie i ludzie uciekaja. Bo kto chce pracowac po 60 do 100 godzin miesiecznie i zarabiac w porywach 400 zlotych to prosze bardzo. Tera nie musisz spełniac zadnych kryteriow wystarczy ze masz dwie sprawne konczyny gorne i dolne i jedziesz z koksem na 3 dzialach do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 18:19 Nie moglam pracować przez 3 dni, chociaż przeprosiłam ich z góry i poryczalam się jak mówilam powód nieobecności. Dzień później zadzwonili i powiedzieli, że główny menager postanowiła rozwiązać ze mną umowę, bo ne podalam powodu nieobecności. Widocznie przez płacz mówiłam zbyt niewyraźne ;/ Ludzie super Ci co pracują, atmosfera ok, ale nuda straszna. Na rękę miałam 5,22 po przepracowaniu 250 godzin, wcześniej 4,88. Na OW mają mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: praca W Cinema City 23.03.08, 20:30 Gość portalu: kinooperator napisał(a): > o orgie to tylko ze strony klientów (nie biorę pod uwagę imprez > kinowych:). To mowisz, ze te panienki są takie latwe? Ilu ich srednio zalicza na jednej imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.08, 22:26 siedleczka.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilu dają?!! Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 15:29 dołączam się do pytania Edgarda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: praca W Cinema City IP: 89.174.23.* 25.03.08, 21:26 co za gey to wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 17:25 a od ilu lat można pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos2 Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 21:03 po maturze Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: praca W Cinema City 03.06.08, 21:27 Zarobki marne, bo tam sie pracuje przez agencje alljob - kolejny super wybawiciel bezrobotnych, ktory zabiera polowe wyplaty. A Cinema CIty, tez gupie, zamista zatrudniac bezposrednio, to ludzie by mieli lepszą pensję i dluzej by zabawili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 22:50 Agencja AllJob jest firmą matką CinemaCity a dzięki temu że firma zatrudnia tylko studentów cinema zaoszczędza grube miliony rocznie, jak chcecie wiedzieć to poczytajcie o podatkach od studentów itp. A teraz ciekawostka - podwyszenie cen biletów we wszystkich kinach średnio o 2zł to kolejne miliony. licząc że do kina średnio dziennie przychodzi 600 osób to na jednym kinie w ciągu roku zysk wynosi 2X600X356 = 438000zł to przemnóżmy to teraz przez 64 kina i wychodzi piękna sumka w zaokrągleniu 28000000zł. To tylko zysk z podniesienia cen biletów, nie wspominam o barze itp. A pracownicy jak nie mieli podwyżek tak nie mają. Teraz widzicie jaki to wspaniały pracodawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 11:40 jeden wielki syf podchodzący pod mobbing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 12:26 Były może powiesz coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 19:44 sztuczne uśmieszki szefostwa, groźby zwolnienia z dziwnie wymyślanych powodów, brak szacunku dla pracownika, o małej płacy nie wspominam nawet. Ale oni nie chcą chyba widzieć dlaczego jest taka rotacja pracowników. w przeciągu roku prawie cały skład wymieniony. A będzie jeszcze gorzej bo każdy chce awans do nowego kina w galerii dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:11 Dzięki za uświadomienie, ale jak już atmosfera nie ciekawa to chyba podziękuję... Bo nawet przy nie za wysokiej stawce jak jest w pracy ok, to jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:36 współpracownicy są wspaniali ale szefostwo **** przemilcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: praca W Cinema City IP: 89.174.23.* 24.10.08, 17:20 nigdy do nikogo nie usmiecham sie sztucznie, wierz mi, a powodów do zwolnienia się nie wymysla... albo są albo ich nie ma, i nikomu się nie grozi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:38 sam wiem jak było kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:04 Mam pytanie o stawki jakie są w CC. Ile ma się na OW, Kasie czy barze? dziękuję z góry za odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca W Cinema City IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 01:24 ok. 4,7; 4,9; 5.2 wg kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: praca W Cinema City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 13:19 masakra Odpowiedz Link Zgłoś