edgard4 28.01.08, 11:01 Kogo mozecie polecic? Ile kosztuje + - wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edgard4 Re: Szukam dobrego weterynarza 28.01.08, 11:02 Chodi o lekarza ze specjalizacja dla psów, ktory moze wykonac zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia77 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 16:00 dr Glińska przyjmuje przy ul .Ogrodowej 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:04 brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 17:05 troch sie pomyliłas z adresem nie znasz nie pisz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh123 dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarnej/Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:01 Dla jasności: dr Glińska to jedna z lekarek przyjmujących w Zwierzyńcu -u;.Cmentarna/waly Dwernickiego .Jest tam chyba szefową-o ile wiem.Mamy bardzo mieszane uczucia i doświadczenia co do leczenia psa u nich .Ich skutecznść leczenia w stosunku do cen nie jest proporcjonalna-niestety....Raczej nie polecamy-można bardziej tam zaszkodzić zwierzęciu niż pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarn IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 08.04.09, 23:29 Tak dr Glinska jest szefowa. Jezeli chodzi o umiejetnosci lekarzy w klinice to jestem milo zaskoczony. Natomiast nie wiem kim jest taki przemadrzaly facet, ktory gada jakby wszystkie rozumy zjadł!!! Napewno to nie jest lekarz po zrobionym przezmnie wywiadzie. Jest to arogancki cham i naciagacz, ktory nie szanuje ludzi. Szczerze wspolczuje komukolwiek kto byl na wizycie ze zwierzakiem przy obecnosci tego czleka. Nawet zwierzeta sie go boja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarn IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 13:08 to chyba syn dr. Glinskiej ale na mnie zrobił bardzo miłe wrazenie nawet apetyczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtz Re: dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarn- IP: *.116.125.210.tvksmp.pl 02.02.11, 21:42 Zwierzyniec na wałach dramat!!!!!!!!tak mi leczyły królika że prawie zdechł, pani Glinska kazała dawać dawki antybiotyku jak dla konia i królik dostał jakiejś grzybicy, ledwo odratowali ją na bór w bodajże forvet-polecam.Polecam również dr Golca(krakowska), to najmilszy i najbardziej profesjonalny lekarz, może nie jest tani, ale diagnozy są trafne i zwierzak się nie męczy, bo od razu zostaje wyleczony, i nie zgodzę się z tym że za byle co kasuje, wiele razy tam byłam i nie płaciłam za wizyte(ewentualnie za jakieś leki.Mój pies jak tam wchodzi to cieszy się i wita z doktorem.Vita w kiedrzynie-tylko doktor Kasia kulpińska i doktor Ania, szef naciągacz i konował!!!!!!!podsumowując Golc jest najlepszy.!!!!Zwierzyniec-POTWORY BEZ SERCA KASA KASA KASA TYLKO SIĘ LICZY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 19:55 W vicie nie ma już dr kulpińskiej! pracuje teraz na Sikorskiego 120 - w nowym gabinecie, dobrze, żeznajomi mieli na nią namiary, bo poskładała mi psa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociara Re: dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarn IP: *.237.spine.pl 26.09.10, 11:19 W końcu ktoś napisał o tym niekompetentnym ośrodku prawdę...polecam przeczytać: www.gazetacz.com.pl/artykul.php?id=10862&idm=456 ODRADZAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: dr Glińska-to także Zwierzyniec z ul.Cmentarn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 21:47 P . Glińska to konował . jakiś czas temu , stwierdziła iz trzeba przeprować i mojej suczki cesarskie ciencie . owszem cesarka była miała 3 szczeniaki ,ale to co sie tam działo to była żeznia widzialam wszelkie wnętrznosci ,mojej suki. pies włascicielki lezał pod stolem i zlizywał wszysko co wylatywalo z mojej suki , dzis dziekuje bogu ze nie sterylizowalam jej . mało tego pies po operacji bardzo chorowal . miał drgawki zapelenie sutków chodziłam co dzien na antybiotyki wydawałem kupe kasy a co sie okazało w pozniejszym czasie pies dosatawał sterydy by stanąc na nogi a ja głupi cieszyłem sie ze pies ma poprawe . myslałem ze to koniec niestety zbagatelizowałem fakt ze nie obserwowałem czy robi kupe . okazało sie ze mój pies ponad 8 dni nie wypruzniał sie kiedy kropka dostała wysokiej temperatury przestraszyłem sie i zaczołem dzwonic do znajomej lekarki w radomsku dosc ze byłem juz bez kasy to leczenie u pani glinskiej szarplo mnie prawie trzy tysi \szok / Pani doktor z radomska znalazła mi szybko weter..... w radomsku na ul słowackiego . lekarz 100 procent prawdziwy , dał leki wyszły choroby o których nie miałem pojecia . suka była biliska zdechnieciu okazało sie ze ma NIEDROZNOSC i WPACHWOWIENIE JESLIT JAKO POWIKLANIA OPERACJI I TRZEBA BYLO CIASC NA NOWO > dosc ze nic nie zapłaciłem to człowiek uratował mojemu psu zycie .... a pania doktor glinska powinni wsadzic bo w polsce jest takie głupie prawo ze jak pies po operacji zdechnie to sekcji sie nie robi a powinni ... dowiedziałęm sie od lekarza ze pani glinska była pozbawiana prawa dowykonywania zawodu , ale jakos jej udało ..ciekawe jak Artur .b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naciagnięta Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 195.242.90.* 13.03.09, 08:03 Moi kochani chciałam Was przestrzec przed dr Glińską Gruba niska,krótkie włosy, obwisłe piersi)z ul. Ogrodowej i Wałów Dwernickiego!!!! Chodziałam tam z moi psem, który miał raka skóry. Pani doktor, ja nazywam ją konowałem naciągnęła mnie na około 2 tyś zł, żeby "ratować" mojego psa. Wymyślała rówżne choroby, żeby tylko jak najdłużej przychodzić tam z moim pieskiem i płacić za coraz to nowe zastrzyki, witaminki, rozpoznania, leczenie. Pies schudł tak, że wisiała na nim sama skóra i kości, a ona nadal go "leczyła'. W końcu, gdy mu pękła skóra na Lapie, pojechałam do innego lekarza, aby uśpić mojego pupila. :( Glińska, gdy tylko widzi, że może naciągnąć, że właściciele zrobią wszystko dla zwierzęcia, naciąga aż miło. Lekarze z lecznicy mają przykaz, żeby liczyć klientów tak, aby firma miała duży zysk. UWAŻAJCIE NA NACIĄGACZY!!! Są w Częstochowie naprawde dobrzy lekarze wet., dla których dobro i zdrowie zwierzątka jest najważniejsze, a nie pieniąchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden ona wcale nie jest naciagnieta!!! IP: *.2.141.64.tvksmp.pl 11.07.09, 10:33 Dr.Glińska jest bardzo mila!! Ma śliczną suszke rasy golden.r . Moje koleżanki tam chodzą i mowią że są bardzo zadowolona .Wiec nie pisz głupstw ok? Pani dr.Glińska jest bardzo mila i ja ją lubie!!! Polecam! Uratowala mojego psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: ona wcale nie jest naciagnieta!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 21:47 ja też nie mam dobrego zdania jeżeli chodzi o Zwierzyniec. Chodzę tam z moją kotką /a właściwie chodziłam/ bo po 5 wizytach i ponad 300 zł wydanych nadal nie wiem nic. To właśnie tam straciłam swoje 2-ie suczki i jak mi Bóg miły, nie powtórzę tego błędu z moją Kotką!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola79 Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:11 Mam już 2-go psa który żyje dzięki lekarzowi Strzelczykowi,już tłumacze pierwszy pies miał prostatę(problemy z moczem) mając 4 lata wyjeździłam się z po całej Częstochowie każdy lekarz mówił uśpić ale Strzelczyk mówił walczymy i leczymy .....i pewna część czytających powie że leczył dla kasy, wręcz przeciwnie brał grosze dosłownie grosze za wizytę on po prostu chciał tego psa wyleczyć pies dożył 12 lat i zdechł we śnie ......drugi miał problemy z jelitami niby inni mówili ze rak jelita co oczywiście okazało się bzdura Astor w wtedy miał 2 lata teraz ma podobnie jak pierwszy 12 lat i czuję się dobrze Lekarz weterynarz nie wtedy dobry kiedy zaszczepi i miło sobie pogdad do pieska i ma super gabinet- Im skromniejszy gabinet tym lepszy lekarz mam sprawdzone w 95% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorti Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.172.64.tvksmp.pl 14.06.09, 13:17 Dziękuje bardzo za ta klinike tylko naciagaja byłam tam z psem to tylko naciagli nas na 200zł i jeszcze nie powiedzieli co mu jest ... najlepsze bylo to ze kazali kupic karme za 65 zł a nastepnego dnia powiedzieli zeby mu nie dawac tylko rzeczy lekko strawne!! .... nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorti Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.172.64.tvksmp.pl 14.06.09, 13:21 Zapominialam dodac klinike na Wałach P.Glinskiej 'zwierzyniec' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.2.141.64.tvksmp.pl 11.07.09, 10:35 co ty gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyGLIŃSka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.183.128.38.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.06.12, 11:28 Widać pani Glińska że się pani broni pod różnymi pseudonimami: raz jako Golden a raz jako FE, ale nie ma pani również wiedzy o komputerach bo nie wie pani nawet że numer IP zostaje zawsze ten sam i po tym można panią zidentyfikować. Nie błaźnij się kobieto i nie pisz tu więcej w swojej obronie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasco Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 22:19 Polecam weterynarza w Poraju -p.Synowiec.Ma pacjentów z kilku powiatów , własną hodowlę psów. Wyleczył mojego psai wiele innych , robi skomplikowane zabiegi - jeżdżą do niego hodowcy psów rasowych. Ceny są niskie , nie "częstochowskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.aster.pl 13.03.09, 11:55 Polecam lekarzy wet. Agnieszkę i Marcina Żurawskich, gabinet "Centrum Małych Zwierząt" przy Al.Wolności 68 - to nasi 'lekarze rodzinni' od lat:) Zabiegi, profilaktyka, analizy itp., do tego przemiły kontakt, wspaniałe podejście do zwierzaków i pełen profesjonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pańcia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.net.stream.pl 25.10.09, 22:44 polecam młodą lekarkę w Zwierzyńcu, ma na imię Agnieszka. jest to pani doktor z wysoką kultura i wiedzą, pomoże i doradzi. Mój kotek już był przeznaczony na straty a jednak udało się. Pańcia kotkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 11:51 Słyszałem że na ulicy Władysławy jest dobry od psów, jest to uliczka w okolicy ulicy Barbary i Jadwigi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frencz Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 10:57 na Władysławy dobry lekarz? ten kto to napisał albo tam nie był albo jeszcze nie poznał się na tym człowieku...byliśmy tam z naszym psiakiem za to jaki podał jej środek powinniśmy złożyć skargę do izby lekarskiej bo mógł ją wykończyć... nie polecam i nie życzę nikomu żeby tam trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.prenet.pl 24.10.11, 15:05 najwiekszy konował jakiego swiat zesłał serdecznie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 20:13 Dobry ale od krów Odpowiedz Link Zgłoś
madejdobosz Re: Szukam dobrego weterynarza 28.01.08, 11:17 witaj mogę polecić Ci weterynarza do którego chodzę z moim pieskiem:) lecznica mieści się przy ulicy Bór blisko skrzyżowania z al.Niepodległości. Za wizytę tam się nie płaci a jedynie za zakupione tam leki lub przeprowadzone zabiegi. gabinet czynny jest od 8 do 20 i pełnią również dyżur całodobowy jak również wizyty domowe lekarze są młodzi, otwarci, kompetentni i bardzo sympatyczni polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:34 a ja polecam lecznicę Vita na Kisielewskiego- przeniosłam sie tam po niemiłych doświadczeniach w lecznicy przy Cmentarnej ( co za brak kompetencji...) i jestem bardzo zadowolona. - to dotyczy moich kotów. mialy tam sterylizację, i rózne badania, szczeopionki. Nie wiem jak wyglądają jakies poważniejsze zabiegi czy operacje. tel 3226380. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:00 Mika na Bełchatowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montanna Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.prenet.pl 08.12.08, 14:49 lecznica Vita byla byla kiedys naprawde dobra lecznica, chodzilam tam od 6 lat i nie moglam narzekac na prace weterynarzy,ale teraz bardzo tam sie pozmienialo jest to niby klinika gdzie mozna naprawde zrobic wiele rzeczy ale w rzeczywistosci rutyna i chec dorobienia sie coraz wiekszej kasy spowodowala ze nie mozna juz na nich liczyc ostatni raz bylam z moim nowym szczeniakiem gdzie od razu najmlodsza lekarka pani Ania zauważyła grzybice skory co okazalo sie nieprawda niby lupiez na skorze byl spowodowany podraznieniem skory od siuskow gdyz jak wiadomo trudno dbac o higiene u kilkunastu malych psiakow, wystarczyla kapiel i bylo po wszystkim, nastepnymrazem leczono ja bardzo drogimi antybiotykami i witaminami w zastrzykach na siersc lecz oczywiscie po poradach innego lekarza dowiedzialam sie o niepotrzebnych kosztach kupilam w aptece wapno i po trzech dniach byla zdrowa bez zadnych stanow zapalnych jak mowil ten siwus taki gosciu stary. Ostatnia wizyta zmusila mnie do przestania korzystania z ich uslug gdyz stwierdzono ze moja sunia rasy bokser powinna przejsc operacje chirurgiczna prawie plastyczna gdzyz ma zaduzo skory na glowie marszczy sie na powiekach ( wogole jak u psow rasy sharpei , u ktorych trzeba przeprowadzac tego typu operacje) co powoduje u mojej suni osuszanie sie oka i wysychanie rogowki co moze doprowadzic do utraty wzroku... to byla okropna bzdura, glowa jeszcze miala czas urosnac i tak sie stalo moze nie za duzo moze nie az tak ze naciagnelo jej oczy i uszy ale niemam z nia zadnych problemow i to naprawde byly by zbedne i niepotzrebne zabiegi. moja sunia ma juz ponad 4 lata i jest wspanialym i zdrowym psem choc nie ukrywam ze ma apetyt jak francuski piesek tzn wolowina kurczaki indyk i tylko z makaronem. uwazam ze korzystalam juz z tak wielu uslug wterynaryjnych ze smialo moge stwierdzic ze nie ma w Częstochowie naprawde dobrego wterynarza z pasja z sercem , takiego ktory nie mysli tylko jak wyciagnac najwieksza kase zmyslajac choroby i nie potrzebne problemy oraz stres jak wiadomo dla wlasciciela ktory zaplaci kazda kase bo jak wiadomo kto kocha zwierze ten traktuje go jako czlonka rodziny i zrobi dla niego wszystko !!!! pozdrawiam i was i mowie wam nie chodzcie do weterynarza z byle czym wystarczy troche poczytac popotac i nie mowie zawsze ale czesto mozecie sami pomoc swoim zwierzaczkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasas Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.strefa.com 16.12.08, 22:13 A gabinet ESKULAP przy wojska polskiego przy estakadzie! Maiałam boksera , dożył 10 lat, jużgo nie ma od półtora roku, teraz w naszej rodzinie pojawiła się suczka labradorka, korzystamy cały czas z usług tej lecznicy, pan doktor Kędzia wykonuje zabiegi, operacje, jest specjalistąwłąśnie od małych zwierząt, a przede wszystkim jest weterynarzem z powołania, a nie koniowałem których niestety pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Eskulap - to wykańczalnia zwierzat -uważajcie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:30 Nie polecamy korzystać z leczenia u p.Kędzi.Jest znany jako wykańczacz wszelkich zwierzaków -a szczególnie psów i kotów.Taką opinie ma już od dawna:(.Nazywają go konowałem i wykańczaczem zwierzaków.Partaczy wiele zabiegów i leczenie nawet prostych chorób-zabija nawet szczepiąc psa czy kota ,bo nie chce/nie umie zbadać zwierzaka zaziębionego czy w stanie podchorobowym.I nie ma powołania jako wet-jego powołanie to KASA -jak najwięcej pieniędzy zarobić na zwierzakach!!. A zabiegi -weci jak on robią we dwoje,troje -bo sam jeden nie potrafi.I nie jest żadnym chirurgiem wet. - a potrafi spartaczyć nawet prosty zabieg -trzeba póżniej poprawiać po nim u innych wetów .Dla niego na wejściu każdy pies ,czy kot jest jego ulubionym pacjentem :) --z tego już go znają wszyscy.Wiadomo-zyskując takim podejściem sympatię właścicieli zwierzaków -więcej zarobi :).Uważajcie-bo to nie jest dobry wet.-on kocha wasze pieniądze ,a nie swoich pacjentów ,czy zawód.Ma coraz mniej pacjentów-popytajcie na Rakowie czy Błesznie psiarzy o niego -to wam potwierdzą wszystko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika80 Re: Eskulap - to wykańczalnia zwierzat -uważajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.10, 16:52 Również nie polecam ! Liczyć to on potrafi grubą kasę za byle co :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Eskulap - to wykańczalnia zwierzat -uważajcie IP: 212.59.252.* 18.08.13, 20:48 A ja polecam doktora Kędzię i to bardzo.Opiekuje się moją sunią już dwanaście lat i wcale nie "leci" na pieniądze. Wyprowadził ją z wielu opresji. Jestem z Rakowa i znam dużo zdowolonych pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 20:15 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 193.138.241.* 13.11.10, 21:29 Najgorsza lecznica jaka może być niekompetentni lekarze nie wiedzą co robią!! Uśpili mi psa bo zbyt dużo leków nasennych dali do badania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzil Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.183.128.38.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.06.12, 11:32 No raczej syna pani Fornal ( ordynatorki ) nie polecam bo bardzo zagubiony i niekompetentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredithz Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:22 ja polecam przychodnie dla zwierzat "Feniks" na św.Rocha 182. swietne podejscie do zwierząt, profesjonalny gabinet. jedyni poprawnie zdiagnozowal mi psa i odpowiednio jest leczony. Nie wiem, ile kosztuje wizyta, bo zawsze jak jestesmy tam z psem, to albo po tabletki, albo na szczepienie. radze zadzwonic i sie zapytac: 034 372 64 68 polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.42.inds.pl 28.01.08, 14:23 Tylko Mika na Bełchatowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający holender Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 80.48.49.* 14.02.08, 19:26 a co powiecie o weterynarzu na lisincu na Łęczyckiej, byliście u niego z pupilkami i czy polecilibyście go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 80.54.168.* 14.02.08, 21:20 Henryk Płonka na Stradomiu ul. Łokietka Weterynarz z prawdziwego zdarzenia, kompetentny, bardzo trafnie stawia diagnozy, poswieca wiele czasu na przekazanie potrzebnych informacji, chetnie dzieli sie swoja wiedzą. Moją psinę dwa razy uchronił od śmierci [ropomacicze- usunięcie narządów, guzy sutków- usuniecie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 83.2.142.* 15.02.08, 21:46 a mojemu pieskowi nie pomogl baaaa nawet nie potrafil powiedziec co jest nie tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i-izabellg Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:19 Owszem potwierdzam ze dr Płonka jest dobrym lekarzem ale nie jest tani.Ale naprawde kompetentny gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.09, 19:42 Polecam lecznice w Poraju dr.Synowiec,świetny lekarz:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.czest.pl 26.08.09, 14:14 Również polecam dr. Synowca z Poraja. Świetny specjalista, sam prowadzi hodowlę psów. Zna się na rzeczy. Polecam ja i mój psiak, który go uwielbia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.10, 16:56 To że prowadzi hodowlę o niczym nie świadczy ! Nie znam go, natomiast wiem że w Poraju jest pewien wet, który ma hodowlę i tatuuje swoje szczeniaki, a potem wmawia że one są rasowe ale nie daje rodowodu :) Nie wiem o czym ma świadczyć tatuaż w uchu, bo skoro nie mają rodowodu to nie są rasowe ot tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.09, 22:58 Może i panie z Feniksa są miłe, ale najlepiej swoją niewiedzę przykryć ładnym uśmiechem.Mnie prawie wykończyły psa, ale na szczęście polecono mi dr Golca z Krakowskiej.wtedy wyszło ile popełniły błędów i że niepotrzebnie mój pupil się tak wycierpiał. Uszkodzili mi wątrobę i nerki lekami, teraz jest na specjalnej diecie, ale cieszymy się, że w ogóle żyje. Dla mnie powinny się cofnąć się do szkoły, ile one wykończyły zwierząt na grabówce. Teraz podobno przenoszą się w inne miejsce, bo na Rocha są już spalone. Teraz bedą wykańczały zwierzaki gdzie indziej póki się ludzie na nich nie poznają. Ciekawe jak długo będą tak się przenosić. Ceny też jak z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapka tylko nie ten rzeźnik z cmentarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:49 pani Gliń., jak pani nie wstyd!!! te ceny z kosmosu i te metody z epoki kamienia łupanego. chciała operować mojego psa, ze stwierdzeniem "a potem, to się zobaczy", ale na szczęście specjalista z warszawy powiedział, ze operacja nie jest konieczna. pies do tej pory biega i normalnie żyje. kobieta ta nabiera ludzi...przejechała mojemu psu w uchu jakimś papierkiem, po godzinie powiedziała, ze to grzyb- ciekawe, ze tak szybko wyrósł, po zrobieniu wymazu w profesjonalnym laboratorium obecności grzybów nie stwierdzono, to był gronkowiec... a na wynik czekałam prawie 5dni!!!! nazwa ulicy adekwatna do serwowanych usług!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_pie Re: tylko nie ten rzeźnik z cmentarnej IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.08, 12:56 hmm... czy to mowa o wecie tym nie dawno otwartym przy cmentarzu Kule (przy skrzyżowaniu)? Jeśli tak to również nie polecam!!!! Mój piesek zachorował, ale weterynarze, którzy zostali na dyżurze nie umieli mu pomóc (szefowej nie było). Pani stwierdziła, że trzeba poczekać do rana, aż wróci szefowa, bo ona usg robić nie potrafi. Tzn po namowach zrobiła, ale stwierdziła że i tak się na tym nie zna i nic tu nie pomoże. POdłączono psa pod kroplówkę i został na noc na tzw. obserwacji. Rano pies zdechł... :( Przyczyny niestety nie były w stanie same ustalić... Może to a może tamto... Drugą kwestią jest nie wydawanie pokwitowań za pobrane pieniądze. Za hotel, za badania i utylizacje wzięto pieniądze paragonu żadnego... A więc zanim zostawicie tam pieska grubo się zastanówcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmn Re: tylko nie ten rzeźnik z cmentarnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 22:13 kasa za hotel psa- jesli leżal tam biedny sam całą noc -za co ?? to skandal -bo pies na pewno nie jadl tam ani nie miał specjanlenj obslugi ... ja bym tam nigdy nie zostawil psa czy kota samego - albo wcale nie poszedl tam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powinna wiedzieć Re: tylko nie ten rzeźnik z cmentarnej IP: 94.254.138.* 26.06.09, 22:49 a ulica adekwatna.kiedyś była naprawde ok.ale kasa przyćmiła jej chyba myślenie...tak bardzo krótko.przez miesiąc codziennie jeżdziłam na zastrzyki przygotowujące do operacji guzów sutków po czy miało być prześwietlenie czy nie ma przerzutów ipowiedzieli,że są.i lipa.leki na raka w dawce na 140kg,chyba żeby lepiej pomogły a psina ważyła już wtedy 32 kg.po tygodniu kuracji zaczęła wymiotowac skrzepami krwi.wysiadła wątroba. pani doktor powiedziała,że musimy się z psem pożegnać,że pożyje jeszcze parę godzin.trafiłam do dr.kulpińskiej.wyciągneła psa po 3 miesiącach guzy pękły i trzeba było operować.prześwitlenie. i wielki szok!nie ma przerzutów!od tamte pory minęły już trzy lata i sunia jest nadal z nami. uważajcie!!ale to tylko jedna historia...miałam 2 psy i 4 koty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Dobry vet -Dr. Glińska IP: *.net.stream.pl 26.10.09, 18:26 Ja osobiście polecam dr Glińska, gdyż mojego psiaka wyleczyła, a stan jego był bardzo poważny. Wiadomo jednak, iż ile przeżyć tyle opinii na temat weterynarzy. Jeżeli komuś Glińska czy inny lekarz nie pomógł, to ludzie będą na nich "psy wieszać", tak jest zawsze i już się chyba nie zmieni. Poza tym ile osób tyle zdań na temat lecznic. Mam wielu znajomych z pupilami, i każdy praktycznie chodzi do innej lecznicy, i jednocześnie każdy ma swoje zdanie na ich temat. Oczywiście są one pozytywne, ponieważ iż psiaki żyją, i nie stało się nic poważnego. Założę się jednak, że gdyby stało się inaczej, każdy szukałby winy tylko i wyłącznie w postawie weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madro Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.hcz.com.pl 20.02.08, 09:31 tylko nie Siejka - bez serca dla zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka-monika Re: Szukam dobrego weterynarza 20.02.08, 10:44 Polecam lecznice pani Krawczyńskiej-Fornal - "Forvet" na ul. Bór. Bardzo mili i kompetentni lekarze. W innej lecznicy na ul. Mireckiego (Pro-Wet) zarazili mi psy grzybicą skóry, jak również leczyli jamniczke twierdząc, że konieczny będzie zabieg usuniecia macicy, a jak sie okazał pies był w ciąży :). W FORVECIE zajęli się nimi bardzo rzetelnie i wyleczyli całkowicie. Ponieważ chodziłam tam z 3 psami na raz, liczyli tylko jak za jednego, mimo że badane były wszystkie. Bardzo fajna jest też lecznica FENIKS na ul. Rocha (dzielnica Grabówka). Prowadzą ja młode ale bardzo fajne dziewczyny i co najważniejsze znają się na rzeczy. Sterylizowałam u nich suczke, bardzo dobrze się nią zajęły. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 11:46 A moglby ktos polecic weterynarza zajmujacego sie papugami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:54 tylko nie do lecznicy na kisielewskiego za realem. byłam tam z chorym rannym ptakiem z wypadku i lekarka konował oblepiła go plastrem i ptak zdechł. i jeszcze zdarła kase!!!!!!!!!! polecam mojego weterynarza z przychodni Animals na POW ( boczna od Nowowiejskiego). Naprawde mądry, miły,kompetentny lekarz i nie zdzierca. Juz trzykrotnie uratował zycie mojemu króliczkowi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gilza33 Re: Szukam dobrego weterynarza 27.10.17, 01:44 Mój kot po podaniu zastrzyku przez Doktora Fornal na odrobaczenie- IWERMEKTYNY stracił wzrok . IWERMEKTYNA NIE JEST ZAREJESTROWANA W POLSCE dla psów i kotów o czym nie zostaliśmy przez lekarza poinformowani . Kot miał wiele szczęścia ,że w ogóle przeżył dzięki pomocy Pani Doktor z Przychodni NA POŁUDNIOWEJ , która przez trzy dni podawała kici kroplówki .Przed nami kolejna wizyta w Dąbrowie Górniczej u Dr Dagmary Milanowskiej okulisty . I w taki sposób bezmyślność lekarza może zrujnować zdrowie niewinnego zwierzęcia i portfel opiekunów . STANOWCZO NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 18:34 Ja polecam weterynarza z Irzykowskiego. leczę tam moje koty. miły bardzo przyjazny dla zwierząt i nie zdziera. Odpowiedz Link Zgłoś
boki_czwa Re: Szukam dobrego weterynarza 07.05.08, 09:46 Dr Golc na Krakowskiej. Normalnie do rany przyłóż. Polecam. Kilka razy byłem też w Zwierzyńcu u dr Glińskiej. Nie byłem zbytnio zadowolony. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.wip.pcz.pl 08.05.08, 13:13 dr Golc ul. Krakowska - trafne diagnozy - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl10 dr Golc-owszem-ale czemu tak drogo ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:15 Nie wiem ,czemu do rany przykładać? Chyba dlatego,że u niego można duzo kasy zostawić-bo to chyba najdrozszy wet w Cz-wie.Owszem- naszemu psu kiedyś pomogli ,ale za jednym razem zostawiliśmy tam prawie 500 zł /nie bylo żadnych zabiegów chirurg. a tylko zastrzyki,kroplowka i rtg /.Mają dość dobrą opinię -ale stanowczo powinni mieć niższe ceny za leczenie u nich !!!! Co do Zwierzyńca: radzę ostrożność: dużo trzeba płacić a często prędzej zaszkodzą tam- niż pomogą .Zwierzęta traktują obcesowo -jak rzeznik swoje ofiary. Samo badanie już może nadwyrężyć zdrowie psa czy kota . Unikamy tam leczenia -chyba,że nagła konieczność w nocy -bo mają dyżury. Nie polecamy jednak ogolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten dr Golc-50 zl za samą wizytę tam . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:02 Może i nie najgorzej leczą u dr Golca-ale słono za wszystko trzeba płacić ..nawet za samą poradę ustną /bez badania psa/ i obejrzenie oraz komentarz przyniesionych wyników /od innych lekarzy/ -trzeba zapłacić tam 50 zł a co dopiero dłuższe leczenie i badania : wtedy minimum kilkaset zł -na początek tylko ..Ale cóż-jesli nie ma innego wyjścia -a kogoś stać na droższe leczenie ...Uważamy jednak,że przy ddrogich kosztach leczenia dr Golc nie powinien już inkasować od każdego /chyba / te 50 zł za samą wizytę .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: dr Golc-50 zl za samą wizytę tam . IP: *.54.170.29.tvksmp.pl 12.06.09, 12:23 Chodziłam do dr Golca z 2 psami - jeden bardzo chory - nigdy nie zalacilam olbrzymich sum , a czasami wydawało mi się , że płacę symbolicznie - bardzo trafne diagnozy -od razu badanie moczu, usg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yassi Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 12:03 Golc? nigdy w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 15:31 Polecam dr. Stanisława Płonkę - dobry a przede wszystkim bardzo tani weterynarz. Przyjmuje na ul.Łokietka, nr. telefonów 503066303 lub 034 3221989 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangoo Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.itcomp.pl 08.05.08, 16:21 Płonka-dyskusyjne metody leczenia zwierząt Feniks-ja byłem zadowolony z wizyty Zwierzyniec-nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:25 my z naszym "łosiem" chodzimy do gabinetu w blaszaku na PCK. Porady adekwatne i skuteczne. Świetne podejście do zwierzaka. Ceny przystępne (przy tych o których słyszeliśmy za Realem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam5sierściuchów;) Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 09:49 Stary wątek, ale może się komuś przyda. Lecznicy 24h na Wałach Dwernickiego nie polecam, najlepsi jej lekarze odeszli. Zostali stażyści i lekarze, którzy co chwilę się zmieniają. Żaden wet, szanujący etykę nie będzie tam zbyt długo pracował. Zdzierstwo, czasem kosztem zwierząt niestety. Dużo się tam pozmieniało odkąd lecznica powstała :( Kiedyś liczyło się zwierze, teraz głównie kasa. NIE polecam też Jamnika czy Pod jamnikiem na północy na kukuczki. Podejście mają do zwierząt i na tym się chyba kończy ;) Nie oddałabym drugi raz mojego psa, czyszczenie zębów tam to była trauma. Gdyby nie moi obecni lekarze myślałabym, że tak ma być. Polecam FENIKSa na ul Rocha, od miasta jadąc za ulicą Wręczycką po prawej stronie. Mają RTG, inkubator, który uratował życie mojemu kotu, podejście do zwierząt i dużo serca. Zdarzyło mi się ściągać lekarkę o 3 w nocy, a spróbujcie się gdzie indziej chociażby dodzwonić o tej godzinie :/ Dobrze zaopatrzony sklep z jedzonkiem, a dla pięknisiów salon fryzjerski. Jeżdżę tam z całym stadem mimo, że mam bardzo daleko. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Szukam dobrego weterynarza 11.09.08, 10:21 Nie do konca sie zgodze,jak ktos nie ma wyjsca to pojedzie do tej 24 godz lecznicy... O Feniksie tez slyszalam same dobre opinie,dodatkowo powiem ze lekarze wspolpracuja ze spacjalistami i w razie gdy nie sa w stanie pomoc kieruja do lekarzy w danej specjalnosci. Dobry jest tez J.Mika ale nie ma dobrego wyposazenia gabinetu wiec na RTG czy jakies specjalistyczne zabiegi trzeba jechac gdzies indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.strefa.com 11.09.08, 13:40 Wetki z Rocha są może i miłe, ale nie dziwie się skoro tak zdzierają. A co do diagnoz, to też bym się tak nie zachwycała - najważniejsza kasa! I dziwnie giną wyniki badać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelG Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 20:01 A ja polecam dr Daniela Płaczkowskiego - Argo. Przyjmuje przy Armii Krajowej 12/30. Chodzę tam ze swoim Westem i świnkami morskimi. Młody fachowiec. Bardzo sympatyczny i zna się na rzeczy. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 15:35 Zna ktoś jakiegoś weterynarza, który podejmie się leczenia hormonalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Do Zuzy IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 10.11.08, 21:48 Źle zadałaś pytanie. Bo podjąć to się może każdy oszołom, ale czy będzie wiedział co robi to już inna para kaloszy. Najlepiej jedź na Uniwersytet Przyrodniczy do Wrocławia, klinika rozrodu - bo pewnie chodzi Ci o leczenie zaburzeń w rozrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.prenet.pl 18.02.10, 20:04 Ja również mogę polecic dr Płaczkowskiego,bardzo sympatyczny i zna się na rzeczy, wyleczył mojego goldenka za co mu bardzo dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-samantha Re: Szukam dobrego weterynarza 10.11.08, 23:05 Nie będę opisywać szczegółów bo robiłam to już w innych tego typu tematach jednak powiem w skrócie. W przychodni Vita przy ulicy Kisielewskiego uratowano życie mojemu pieskowi, który wcześniej był leczony na Bór. Szereg zaniedbań jakiego dopuścili się "lekarze" z forvetu omal nie doprowadził do śmierci zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.rev.inds.pl 08.12.08, 15:04 Weterynarz Zieliński z ulicy Nałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikado Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 18:15 Czy warto pójść do weta na Wolności 68 , nie pamiętam nazwiska ale to narożna kamienica?, jakie macie z nimi doświadczenia ?, czy są dobrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.08, 19:35 A gdzie można iść ze zwierzakiem któremu trzeba zrobić prześwietlenie? Z tego co piszecie to cmentarna odpada.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Szukam dobrego weterynarza 08.12.08, 20:17 Przychodnia Feniks na ul.Rocha ForVet kolo Niepodleglosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaj!! Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 94.254.138.* 26.06.09, 23:05 prześwietlenia robi tam syn p.dr.który zaczynał w jakiejś szkole fotograficznej i nawet może skończył jeden semestr,a pożniej stwierdził,że może dobrze by było się zając rtg.a co to za różnica. przecież też zdjęcie....no i super...szkoda im pieniędzy na zatrudnienie kogoś kto się na tym zna... Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: Szukam dobrego weterynarza 08.12.08, 21:15 dr Siejka, dość drogi, ale bardzo dobry...naprawdę warto! Polecam! Powodzenia i zdrówka dla Zwierzaczka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reivena Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.apus-net.pl 08.12.08, 21:35 Lecznica Animal na POW (róg Focha). Niedrogo (USG 30zł, w Zwierzyńcu 100zł i robią tylko raz w miesiącu, jak się zbierze wystarczjąca liczba osób), przesympatyczni weterynarze (Olgierd Piotrowski, nazwiska drugiego pana niestety nie pamiętam). Od pół roku leczę tam kota. Kiedy był pogryziony i nie mogłam zabrać go do gabinetu (był bardzo przestraszony) "Pan, którego nazwiska nie pamiętam" przyjechał do domu, na miejscu zaszył łapę. Pojechał ze mną do innej lecznicy na założenie gipsu na drugą łapę. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:50 Ten drugi to Artur Piega. Też polecam tę lecznicę. Bardzo mili i uważam, że naprawdę kompetentni ludzie. Dłużej znam Piotrowskiego. Ma on świetne podejście do zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.strefa.com 16.12.08, 22:23 Z pewnością gabinet eskulap przy estakadzie, dr Kędzia, specjalista od chorób małych zwierząt, psów i kotów, korzystamy z jego porad już 12 lat, leczył mojego boksera, robił mu operację, pies miał raka, teraz kiedy w naszej rodzinie pojawił się szczeniak i okazało się że niestety z parwowirozą, przyjechał do domu w ciągu pół godziny i sunia dostała zastrzyki,dzięki tej szybkiej reakcji pies żyje, pierwszy raz zdarzyło mi się żeby to lekarz dzwoni i pytał o stan psiaka, bo pan Kędzia to przede wszystkim wspaniały człowiek i weterynarz z przwdziwym powołaniem, a przykładów o tym świadczących mogę podać jeszcze wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: P.O.W. 33 tylko tam! 16.12.08, 22:39 ANIMAL na P.O.W. 33.. idź do pana Olka.. tylko on uratował mojego psa.. już nikt nie dawał mi nadziei :( wysyłali mnie do Wrocławia do kliniki.. a on przywrócił do życia mojego psa, który już wcale nie ruszał się.. jego tata też jest bardzo dobrym weterynarzem.. ten Pan ma powołanie i talent. polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: P.O.W. 33 tylko tam! IP: *.159.15.3.static.crowley.pl 20.05.09, 01:31 z psem ok bo tam chodze, ale na szczurach to sie nie znają, spryskali szczura nie badajac wogole nie patrzac czy na oczy czy nie... szczura nadal sie drapia i sa chore... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_maruda Re: P.O.W. 33 tylko tam! 16.12.08, 22:40 zapomniałam dodać, że nie jest drogi.. idź a nie pożałujesz :) w końcu chodzi o zdrowie Twojego pupila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek dr Golc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:14 Chciałem dodać tylko że byłem ostatnio i za wizytę zapłaciłem 40zł, razem z zabiegami (badanie, zastrzyki) więc może trochę zeszli z ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Mika 19.01.09, 17:09 Kolejny raz polece dr Jaroslawa Mike. Dzisiaj na moich oczach potracilo psa:(Przyjechal w 10 minut:( Zrobil co mogl,niestety piesek odszedl:( Na tego lekarza mozna liczyc,mi juz dwa razy psa ratowal.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martuskownik Re: Mika 08.04.09, 17:40 Za nic w świecie nie polecam weterynarz Glińskiej. Niestety to tylko weterynarz tytułem, zero wiedzy, nieuzasadnione postępowania doprowadziły niemalże do śmierci psiaka :( Polecam za to doktora Golca z Krakowskiej- to On wyciągnął moją psicę z ciężkiej sepsy i ropowicy stawu skokowego, którą zafundowała nam dr Glińska swoją niewiedzą. Super wet to też dr Kulpińska z Vity na Kisielewskiego. To na prawd dobrzy weterynarze od spraw poważnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin Re: Mika IP: 94.254.138.* 26.06.09, 23:18 w 100 % się zgadzam.niestety oddałam w jej ręce moją suczkę z ropomaciczem. co prawda piesa żyła jeszcze po operacji 3ipół roku,ale zszyli jej otrzewną nierozpuszczalną nicią i do końca życia wychodziła jej z brzuszka nitka.rana sie ślimaczyła.można było operować ale miała 10 lat i było to duże ryzyko.dożyła prawie 14 lat. wczoraj pochowaliśmy ją.temp.przez tydzień koło 41 stopni. ogólne zakażenie organizmu...kochamy CIĘ MALTUŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiol P.O.W. 33 - Krakowska IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 21:34 Ja osobiście odradzam tę klinikę, mam suczkę rasy bulterier, która ma problemy uczuleniowe na łapach, u obu Panów w klinice na P.O.W bywałam kilkakrotnie za każdym razem jakieś inne pomysły w końcu pogrzebałam w necie i znalazłam diagnozę dla mojej suczki, poszłam po raz kolejny dostałam lekarstwa i przeszło na jakiś czas, niestety choroba powróciła i tym razem już bez marnowania czasu i pieniędzy pojechałam na Krakowską i tam moja Mrówcia została zaleczona na dłuższy okres. Kolejną historia, kiedy mojej suni do ucha wpadł jakiś robak byłam 3 razy na P.O.W nikt w uchu nic nie widział a pies dostawał szału w końcu znowu na Krakowską i przyczyna się od razu znalazła. Ponieważ stanowczo bliżej mam na P.O.W nadal czasami korzystam z ich usług w sprawach nie wymagających wielkiej filozofii np. szczepienie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leluri Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 94.251.143.* 09.04.09, 08:33 polecam dr Magdalenę Zatoń z Orkana . uratowała mojego kota przed amutacją przedniej łapki. wszedł pod maske do samochodu, spał na silniku, jak ruszył samochód to pasek klinowy wciągnął łapkę. to było straszne. pozrywane ścięgna, uszkodzone nerwy, a Pani Dr poskładała wszystko poprawnie,kot biega i ma się dobrze.u psa mojej córki trafnie rozpoznała chorobę i zaordynowała właściwe leki. lubi zwierzaki ze wzajemnością :). natomiast Golc z Krakowskiej tak fatalnie dał mojemu poprzedniemu kotu Eskulapowi zastrzyk przeciwko chorobie skórnej,że to prawie nie do uwierzenia,ale masa nie zresorbowanego płynu zamieniła sie w raka i kot dawno już jest kocim raju. Odpowiedz Link Zgłoś
adizip Re: Szukam dobrego weterynarza 10.04.09, 12:18 potwierdzam wszystko co tu napisane o konowale nazwiskiem Glińska...po prostu zwykła naciągaczka nie wiem czemu ma tytuł weterynarza?? co najwyżej powinna szczepić ale to i tak za duzo:/ super pani"weterynarz" 3 miesięcznym leczeniem na uczulenie!! [okazało się później ze to pęcherzyca ]doprowadziła moja 9 letnia amstafinke Adele do piachu :/ nie polecam i przestrzegam!! konował i tyle...żenująca "klinika" gdzie nikt się nie zna na niczym...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.poczesna.netcominternet.pl 10.04.09, 16:07 Ja polecam w 100% panią Olę Klajn z przychodni na ul. Rakowskiej. Super podejście, bardzo trafne diagnozy. Jako jena z nielicznych weterynarzy ( a było ich kilku zanim dotarliśmy do niej ) zdecydowała się na zrobienie testów alergicznych u mojego psa. Inni tylko leczyli na chybił trafił: może to to, a może coś innego. Pies jest odczulany od ponad dwóch lat, większość dolegliwości minęła. Widać znaczną poprawę. Polecam każdemu. A byłam z nim i na Kisielewskiego i u pana Kędzi, u pani Fornal żaden z nich nie trafił w diagnozę. Ona najpierw zdecydowała się na wszystkie badania a dopiero po ich wynikach zaczęła leczyć psa a nie odwrotnie. A do tego nie wydałam fortuny. Polecam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 11.04.09, 21:08 Ja chodzę do dr.Jędruszki na Jasnogórskiej. Bardzo miła obsługa i nie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 195.205.202.* 12.04.09, 02:01 Ja sie zapytam z tego miejsca, poniewaz sledze watki zoologiczne :) gdzie jest ten dobry lekarz ? Osobiscie wizytuje sie ze swym Pupilem u dr. Golca. Płace i pomaga , wiec czego szukac wiecej . Moze napisze ktos o nim cos złego, bo to ze najdrozszy w miescie to juz wiemy. Chodzi mi o to czy ktos byl z jego leczenia nie zadowolony. Bylo juz pare watkow na ten temat ,ale nic nie slyszalem o Golcu zlego procz ceny za wizyty. Nie chce rozpetywać tu III wojny swiatowej , ale skoro pomaga to wlasnie o to chodzi, a ze trzeba zaplacic wiecej niz gdzie indziej ,odpowiedzcie sami czy skorka Waszego pupila jest tego warta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 13:30 Ja polecam weterynarza na Bardowskiego tam koło firmy z częściami samochodowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 13.04.09, 22:48 a ja tego z Bardowskiego nie polecam. Byłam tam z moim pierwszym psiakiem. Pies byl słaby i nie chciał jeść, ten knował dał mu zastrzyki na wzmocnienie,a w nocy psina zdechła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:55 chciałem zapytać gdzie najlepiej wykastrować kocura i jakie sa ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitanca Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 195.117.22.* 25.05.09, 15:02 a co z ubezpieczniem od kosztów leczenie? o ile się nie mylę PZU coś takiego oferuje www.horabik.pl/php/index.php?s=321&did=31&l=pl www.dogomania.pl/forum/f92/ubezpieczenie-psa-poczytajcie-32531/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akita polecam Zwierzyniec w czewie sa jedyni IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 13:02 mysle ze jak na szczepienie to wszedzie po prostu tam gdzie blisko ale jak na leczenit to tylko zwierzyniec na wałach dwernikiego super sprzet fachowa obsługa przyjezdzają tam specjalisci z uczelni weterynaryjnych a ich szefowa choc troszke czasem irytujaca to i tak swietny fachowiec. W czewie to tyklo tam i nie rozumiem tych postow ktore ich szkaluja bo mi wyprowadzili psa z wyrokiem smierci z innego gabinetu poza tym tylko tam mozna wykonac komplet badan na miejscu maja po prostu wszystko a juz rentgenem cyfrowym to mnie rozwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
gniot3 Re: polecam Zwierzyniec w czewie sa jedyni 10.06.09, 23:52 A Ty Akita rozwaliłaś mnie tym swoim pochlebnym o Zwierzyńcu postem zwłaszcza tą fachową obsługą .Wrogowi nie poleciłabym tej lecznicy . Specjaliści tam przyjeżdżają ,no i co z tego.Biorą kasę i to nie małą za byle jaką poradę.Komplet badań w tej chwili można zrobić w zasadzie w każdej lecznicy a rentgen cyfrowy to nie tylko oni mają w Czewie . W Zwierzyńcu fachowcy tacy jak z koziej dupy trąba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: polecam Zwierzyniec w czewie sa jedyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 07:48 Podanie ceny okazało się tematem tabu. Myśle że z podaniem gabinetu który dzisiaj jest czynny byłyby niemałe kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gniot3 Re: polecam Zwierzyniec w czewie sa jedyni 11.06.09, 14:48 Dzisiaj może być czynny Zwierzyniec i lecznica Vita w Kiedrzynie.O tzw.dr.Siejce nie wspominam nawet bo mi szkoda tych zwierząt które do niego trafiają.Co do ceny to trudno tak sobie podać bo to zależy od tego jakiej porady czy leczenia zwierzak potrzebuje no i do jakiego specjalisty częstochowskiego się trafi.Jedni(Zwierzyniec)za często nietrafione diagnozy i leki żądają kosmicznych cen a inni nie dość że pomogą to jeszcze cena jest w granicach rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.54.170.29.tvksmp.pl 12.06.09, 12:18 Dr Golc, ulica Krakopwska - na przeciw Liceum mickiewicza - nie POLECAM WETERYNARZA UL. CMENTARNA - NIGDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 193.138.241.* 25.06.09, 14:59 A ja z czystyn sumieniem moge polecic przychodnie Animal na ul POW tam pracuja lekarze zpowołania ciepli zyczliwi i znajacy sie na rzeczy moja Sonia jest ich pacjetka po tym jak dr Siejka leczył ja na chorobe której nie miała nie zrobiwszy prz tym badań natomias zaraz jak tylko Sonia stała sie pacjetka tej ze przychodni ANimal zdrobiono jej badania i na drugi dzien wiedziałam co jest mojemu pieskowi.A co do dr Rubika hmmmmmm dobry ale drogi choc siejki nic nie przebije >Pozdrawiam i zycze zdrowia dla pieków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:31 Nie polecam Vity przy Kisielewskiego , jedno wielkie oszustwo , wyciagaja kase , nie maja pojecia o weterynarii , w czasie wizyty doczytuja w ksiazkach w innym pokoju , ceny z kosmosu , bez twarzy i honoru ,zwlaszca wet.Kulpinska . Natomiast polecam p.dr.Bogdana Zielinskiego , przyjmuje w Blachowni,ogromna wiedza , praktyka , doskanale podejscie do zwierzat ,b.przyzwoite ceny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 20:33 Polecacie na tym forum konowałów przez których straciliśmy naszą najukochańszą przyjaciółkę,która wiernie i oddanie służyła nam 12 lat.To znana lecznica w centrum miasta,zdawałoby się ludzie z sercem do zwierząt.A to gó... prawda.Kasiora się liczy ,jak najwięcej wyciągnąć,bo zdesperowany człek zapłaci każda kasę za zdrowie przyjaciela.Następny lekarz mógł tylko sunię uśpić.A nas serce krwawi.Mówi Wam coś ul.Bór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 195.205.202.* 23.08.09, 13:43 Pisz konkrety a nie owijasz w bawelne , gdzie taka zla przychodnia ? Na ul.Bor ? To centrum miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:22 A ul.Bór to nie centrum? Dla mnie pobocza miasta to Grabówka ,Kiedrzyn,Północ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ MK Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 13:51 Przeczytałam wszystkie Wasze wypowiedzi i wywnioskowałam z nich,że nie ma jednomyślnie dobrego weterynarza.Zdania Wasze są bardzo zróżnicowane,podzielone,lekarz dla jednego dobry dla drugiego jest konowałem.A prawda jest taka: dobry jest ten ,który wyleczy,który trafnie postawi diagnozę.I taki zasługuje na pochwałę.Przykre tylko jest to ,że mimo iż skończyli takie same studia mają tak różną wiedzę.I tak jak wcześniej piszecie nastawieni są na kasę.A może nie wyleczenie zwierzaka to "wypadek przy pracy". Skomentujcie moją wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:10 Najlepiej krytykować. Wszyscy chcieliby podczas jednej wizyty wyleczyć psa .Mam wrazenie że sami opluwacie się na tym forum. Konkurencja najeżdza na drugą. Nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mapi Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 195.205.202.* 19.09.09, 14:16 Wiem, że to już chyba setna wypowiedź na temat ZWIERZYŃCA i dr Glińskiej. Chodzę tam od czterech lat i jestem coraz bardziej zdegustowana. Jest coraz drożej - prawdę mówiąc sami nie wiedzą ile brać "za nic".Od roku praktycznie chodzę tylko po tabletki na odrobaczenie i środki przeciw pchłom i kleszczom. Wszystkie zwierzaki leczą tam zastrzykami z penicyliny bez względu na chorobę. Pani Maria dawniej starała się leczyć, teraz myśli tylko o kasie. Po waszych wypowiedziach zastanawiam się czy mojej Kamusi, którą uśpiła rzeczywiście nie dało się wyleczyć? Drugą suczkę tak zaszczepili przeciw wściekliźnie, że przez dwa lata miała w tym miejscu sączącą się ranę. Wszystkich ostrzegam przed tą lecznicą. Ja sama na pewno nigdy tam już nie pójdę.Znajomi polecili mi dr Stanisława Płonkę, który opiekuje się ich zwierzakami od 15 lat i mówią o nim w samych superlatywach. Pan dr przyjmuje obecnie na ul.Łokietka, tel.34 322 19 89. To on wyleczył Kamusię z ropomacicza. Szkoda, że nie było go w Polsce gdy zachorowała na nerki. Nie poszlibyśmy wtedy do Zwierzyńca i może psina by żyła... Jak dobrze, że dr Płonka znowu przyjmuje i możemy do niego wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciel PSA Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 213.25.71.* 03.11.09, 10:36 TOTALNA POMYŁKA !!! ODRADZAM - Pro-Wet S.C. - Częstochowa, Mireckiego 31. Trafność diagnoz obojga lekarzy tego gabinetu woła o pomstę do Nieba. P. Michał (jeden z dwóch lekarzy) w przypadku dyskopati u psa, zaproponował zabawy z piłką dla psa, który nie mógł chodzić na tylne łapy. Nie mógł się zgodzić ze swoją diagnozą z drugim lekarzem p. Edytą (ta pani ma przynajmniej ludzkie odruchy i podjeście do zwierząt). Jestem zrażony do tego gabinetu. Poza tym w naszym mieście PRO_WET nie ma najlepszej opinii. Zawiedli mnie, pokazali się z najgorszej strony. Zapewne znajdzie się kilka osób, które są zadowolone z obsługi w tym gabinecie, ale jeżeli się chodzi tylko po szczepionki przeciw wściekliźnie... Podsumowójąc - ODRADZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolinsky , Pierre Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 194.25.129.* 28.01.10, 12:20 Kiedys na zjezdzie weterynarzy w Warszawie bylem swiadkiem jak jeden z uczestnikow podsumowal weterynarie polska w nastepujacy sposob : "weterynarze w Polsce dziela sie na dobrych , zlych i czestochowskich." Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 11:45 UWAGA!!! Nigdy ale to przenigdy nie leczcie swoich ukochanych pupili w przychodni PRO-WET!!! Pani EDYTA ŻYGULSKA wczoraj pozwoliła aby nasza kochana Zuzia się wykończyła!!! Psinka drugi dzień wymiotowała, owa pani zrobiła USG i stwierdziła, że piesek ma torbiele na nerkach podała trzy zastrzyki po których pies miał nabrać apetytu i miało mu się polepszyć. W ogóle bardzo się jej spieszyło ale zapewniła ze gdyby coś się działo będzie pod telefonem. Po powrocie do domu Zuzia nie nabrała apetytu, zaczęła słaniać się na łapkach i wymiotować krwią.Na telefony i sms-y nie odpowiadała, oddzwoniła po 20-tej jak już było za późno. Pojechaliśmy do Pana doktora Stroby (bylibyśmy tam od razu gdyby nie inne okoliczności) zrobił USG i nie było żadnych torbieli na nerkach a miała guza na śledzionie i chorą wątrobę, niestety nie można już było uratować Zuzi była w stanie agonalnym, Pan doktor musiał ją uśpić. Jak lekarz weterynarii robiąc USG jamy brzusznej może nie zauważyć że pies ma guza w zupełnie innym miejscu a nerki ma w 100% zdrowe. Ta pani ma chyba dyplom z kosmetologii a nie z weterynarii!!! Życzę jej aby ona również w chwili potrzeby trafiła na takiego konowała jakim jest ona sama!!! Jeżeli chcecie żeby wasi ukochani żyli i byli zdrowi omijajcie PRO-WET i panią ŻYGULSKĄ to złodziejka a nie lekarz. Polecam Pana doktora Strobę, przede wszystkim chce ratować zwierzaka do ostatniej chwili, jest bardzo wyrozumiały i najważniejsze ma wiedzę której zabrakło pani ŻYGULSKIEJ. [*] Zuzorku nigdy o Tobie nie zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.183.128.38.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.06.12, 11:53 Stroba to naciągacz i alkoholik. Kiedy do niego nie poszedłem to był nawalony i czuć było alkohol z jego ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 193.138.240.* 01.09.10, 14:42 Dr Kulpińska jest najlepszą wet. jaką znam mam po kilka kotów od zawsze i wszystkie zawsze ratuje nawet takie które u innych lekarzy nie miały szans na przeżycie bo miały raka lub jakąś inna poważna chorobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 16:46 a gdzie ona przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 17:50 faktycznie, ja też się z tym spotkałam, że ta lekarka Kulpińska doczytuje w książkach i bardzo trudno ją zrozumieć o czym mówi ale reszta personelu jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekn126 Re: Szukam dobrego weterynarza 08.02.12, 12:57 Zdecydowanie nie polecam przychodni Cztery Łapy na ul.Dunikowskiego.P.Joanna Wypych -Ścigała zrobiła sterylizcję naszej Majeczki i w końcu musiała ja uśpić.Podejrzewała chorobę Kushinga i zaproponowała odchudzanie psa namawiając na kupno drogiej karmy która do tej pory leży .Rana po operacji wcale nie chciała się goić.Odniosłem wrażenie że im tylko chodzi o kasiorę a nie leczenie chorych zwierząt .Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Szukam dobrego weterynarza 03.11.09, 11:41 na bór miła obsługa i widać, że zależy lekarzowi wet. na psinie a nie na wynagrodzeniu, no i mają świetnego rosjanina, niezwykle towarzyski, jak na tę rasę. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.coelho Re: Szukam dobrego weterynarza 03.11.09, 14:27 Korzystałam z usług pani Glińskiej (i jej pracownicy), kiedy jeszcze gabinet był na Ogrodowej i mam sporo uwag natury technicznej i medycznej również. W sumie (na szczęście) nie była nigdy potrzebna fachowa porada (poza jednym przypadkiem), zwykle tylko szczepienia i takie śródroczne "przeglądy" mojego kota (odrobaczanie itd.). Teraz widzę, że nie odbywało się to jednak prawidłowo, o czym napiszę później. Wcześniej byłam u Golca na Krakowskiej, ale wg mnie to bardzo niesympatyczny, gburowaty gość (odwrotnie niż jego pracownik), któremu wydaje się, że wszystko wie najlepiej, więc w sumie skończyło się na jednej wizycie z kotem. Do Kędzi mam obecnie za daleko, ale kiedy opiekował się przez kilkanaście lat naszym psem - moi rodzice nie mieli uwag. Niedawno trafiłam do innej lecznicy - na ul. Podwójnej 7 (Zawodzie), właściwie przypadkowo, przekopując net, znalazłam stronę: www.aviavet.pl/. Strona wywołała bardzo przyjemne wrażenie, a że zbliżał się termin szczepień, postanowiłam sprawdzić lekarza. Pan doktor Stanisław Jadczak to bardzo sympatyczny pan o świetnym podejściu do zwierząt. Zadaje dużo pytań na temat zwierzęcia i dopiero potem decyduje o zastosowanych środkach i ewentualnej terapii. Jako jedyny z weterynarzy, z jakimi miałam kontakt - ku mojemu zdziwieniu - najpierw sprawdził, jakie pasożyty egzystują w moim kocie - a dopiero potem zaaplikował środek przeciwko. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką praktyką, chociaż o tym czytałam w poradnikach na temat pielęgnacji zwierząt domowych. Panie z gabinetu Glińskiej zawsze aplikowały "jakiś tam" środek na odrobaczanie, nie pytając, jakie są objawy. Nawet mogłam pójść po lek sama, nie przynosząc zwierzęcia do badania. Nic dziwnego, że pasożyty egzystowały w najlepsze. A teraz? Kicia czysty jak koci arystokrata. ;> Co jeszcze mogę wytknąć pani Glińskiej? Że nie zrobiła ani jednego wpisu w książeczce zdrowia zwierzęcia. Jakbym nigdy z kotem do niej nie chodziła. Owszem, coś tam sobie w komputerze zawsze wpisywały, ale nie miało to przełożenia na informacje zamieszczane w książeczce. Informacje co do zabiegów czy porad wpisywałam "na gorąco" sama, nawet o zabiegu po wypadku mojego kota. Sądziłam, że to normalne, ale doktor Jadczak pokazał mi, że jednak powinien być inny standard obsługi pacjenta. Ponieważ na Podwójnej gabinet dopiero niedawno został otwarty, pan doktor stosuje promocyjne ceny (zabiegi i leki o kilka-kilkanaście złotych taniej niż u konkurencji). :) Odpowiedz Link Zgłoś
paula.coelho Re: Szukam dobrego weterynarza 03.11.09, 14:33 Aha. W gabinecie można zaopatrzyć się w markowe karmy (Eukanuba, Hills i jakieś jeszcze) kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt złotych taniej niż w sklepach zoologicznych. Sprawdziłam, niestety, na sobie, zapłaciwszy za trzykilogramową Eukanubę w sklepie tyle, ile za 5 kg u doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu j. Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 19:37 Dziękuje Ci paula.-Stasiu J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smierć Glińskiej Re: Szukam dobrego weterynarza IP: 188.33.17.* 12.12.09, 19:22 Zwierzyniec na ul.Cmentarnej to banda złodziei oszustów i sadystów z piekła rodem cieszą się i śmieją gdy wasze zwierze cierpi leczą bez zrobienia badań traktują was jak debili a co do obsługi całodobowej to raczej żart , bo oprócz recepcjonistki po szkole zawodowej nikogo tam nie ma!więc pogadacie sobie tylko z tą debilną panienką która nawiasem mówiąc pod względem fachowości niczym się nie różni od tzw. "weterynarzy" ze "zwierzyńca"nie potrafią podać tabletki , dać zastrzyku , pobrać krwi a co dopiero zdjagnozować i leczyć! Ostrzegam i wnioskuję o zrobienie pikiety pod tą żeźnią wszystkich pokrzywdzonych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zator Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 18.02.10, 01:11 Witam. Ja mogę polecić z czystym sumieniem gabinet Golc-Vet ul Krakowska, Dr. Golc na prawdę zna się na rzeczy i stawia b. trafne diagnozy. Leczę swego "synka" od 2 latek u Niego ( standard -szcepienia, odrobaczenie itp.). Filonek bardzo się drapał- zastrzyk odczulający tydzień wzmożonego siusiania i syncio zdrów jak ryba hehe, lekarz przewidział elegancko cały okres leczenia i tak faktycznie było, ostatnio problemy z biegunką-z krwią - zmiana suchej karmy, 3 zastrzyki , tablety i jogurt przez tydzień i.....po tygodniu pies zdrowiutki i mało tego zaczął Panicz heheh sam jeść z miski bo do tego czasu były lekkie problemy z moim niejadkiem- cena 50zł!!!! To jest dużo wizyta, standard badania i tabletki, porównajcie sobie ile lekarz 1-go kontaktu bierze za wizytę i jeszcze wypisze recepte na stówkę. Jeszce raz polecam,DR.GOLC... poza tym kolegi pieska też uratował po wypadnięciu biedaczka z 2 piętra!!!!!Pozdrawiam wszystkie zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Szukam dobrego weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:16 nie życz bliżniemu Golca bo to wstrętny człowiek nastawiony tylko na usypianie a nie ratowanie psów,wiem co piszę bo to dotknęło mojego młodego psiaka,którego nawet nie starał się ratować Odpowiedz Link Zgłoś