aga-011 11.03.08, 10:07 Dlaczego pośrednik odsyła kod sms z którego nie można skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niktszczegolny Re: kod sms do Pośrednika 11.03.08, 10:28 A dlaczego nie zapytasz o to pośrednika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: kod sms do Pośrednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 11:29 Bo ćwok umie tu wejsc a nie umie na ich strone ! www.gazeta.posrednik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble najwiekszym ćwokami sa takie nieuprzejme duupki IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.08, 21:23 jak ty pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-11 Re: kod sms do Pośrednika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 15:10 Zapytałam ale nikt mi nie umie odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrarada Re: kod sms do Pośrednika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 15:28 Rece opadają - jeśli masz jakiś problem z kodem możesz zgłosić problem www.gazeta.posrednik.pl/index.php?page=ocen Ja regularnie korzystam z internetowego wydania i bez problemów wszystko działa. Teraz zmienili jakoś numer, na który sie wysyła SMSa i w po paru sekundach kod dostaje Odpowiedz Link Zgłoś