lan-cet 12.03.08, 23:14 Trzymaj się Piotrze jesteś dzielnym, wytrwałym i mądrym człowiekiem. Też wierzę że jeszcze wiele przed Tobą. Powodzenia na maturze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Deox Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.realestate.net.pl 13.03.08, 01:09 Kiedyś ześlizgnął mi się taki drążek z futryny i spadłem na kolana myślałem, że serce mam w żołądku.. ból krzyża i kolan przez kilka dni jak sam skr. czułem sie połamany w środku ale na szczęście nic mi nie stało, Piotrek niestety nie miał tyle szczęścia.. współczuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muni Pomóżmy Piotrkowi IP: 80.48.49.* 13.03.08, 01:19 studenci i nauczyciele Politechniki łaczcie się,razem mozna wiele zrobic dobrego dla tego chlopca:) 3maj sie chlopie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka do redakcji IP: 80.50.242.* 13.03.08, 13:44 w artykule brakło numeru konta na które mozna przelewać datki dla Piotra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 19:27 Kiedys napisalem do "redakcji" - tez prosilem o numer konta lub adres osoby potrzebujacej, o ktorej pisali. Zero odzewu... Pisalem do "dziennikarza dyzurujacego". Dziady ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Pomóżmy Piotrkowi IP: *.um.gov.pl 13.03.08, 14:50 Znam Piotra i jego rodziców, to wspaniała rodzina. Proszę wszystkich, aby pomogli Piotrowi, niech finanse nie będą przeszkodą w odzyskaniu zdrowia. Niech wołanie o POMOC DLA PIOTRA nie "utonie" wśród wielu oszustów wyłudzających pieniądze na ulicy i od organizacji harytatywnych, przez których stajemy sie zobojętniali na ludzkie potrzeby. Przykład zobojetnienia na dużą skalę to urzędnicy ZUS. Jest czas refleksji dla katolików, proszę więc WAS, pomóżcie Piotrowi. Piotruś, pamietam Cię z podstawówki, a później widywałam Cię jak wyrosłeś na pięknego chłopaka. Będzie dobrze, musi być dobrze. Medycyna czyni cuda, a w ludzi wierzmy, w ich dobroć i pomoc. Pozdrawiam, mama Bartka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 19:44 a jak tam koledzy i kadra z liceum? Zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 20:48 Nie, niewymienienie w artykule nie oznacza, ze nie pamietamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec piotra Pomóżmy Piotrkowi IP: *.apus-net.pl 13.03.08, 20:38 Piotra możesz wesprzeć bezpośrednio, dokonując wpłaty na konto:Bank Pekao S.A. I/Warszawa 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362, z dopiskiem — darowizna na Piotra Robaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:56 aq ten sie zna z lekarzami zparkitki to ich strajki sklrzywdzily piotrka a żeby tak sał pod siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzruszona Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 22:36 Będzie dobrze Piotrek, tyle ludzi to wierzy, a wiara czyni cuda i pieniądze, których tak bardzo potrzeba.Napewno dzięki temu forum będą wpłaty,składamy PITy pamietajmy o tym 1% ; jest konto na innych postach; może zrobić świateczną akcję smsową??? czy ktoś wie jak to się robi, wkrótce Wielkanoc i ten czas powinien wzbudzić we wszystkich refleksję, przecież może/mogło to spotkać nasze dzieci; może akcje w kościołach, niektórzy księża są chetni, aby pomóc... Jest dużo możliwości, a najważniejsza jest wiara i nadzieja. Forumowicze do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o lancecie fałszyw Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 23:13 Ancymonko? Czemu nie można skasować tego wypławka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Kap. Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:41 Znam Piotrka osobiście. Chodziliśmy razem do jednej klasy. Niestety, pewnego czasu nasze drogi się rozeszły, zdecydowanie z mojej winy :/ Nie zapomniałem natomiast boję się do tej pory go odwiedzić. Co nie znaczy, że zapomniałem. Na pewno razem z rodzicami przekażemy chociaż 1%. I do tego będę namawiał wszystkich znajomych przy rozliczaniu PITa. Trzymaj się Stary Kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzeta Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.hcz.com.pl 14.03.08, 06:25 Ojciec Piotra powinien zamieścić taki artykuł w Głosie Hutnika ISD Huty Częstochowa. W takich przypadkach my hutnicy potafimy się jednoczyć i pomagać. Zresztą władze huty też to robią. Jesteśmy w trakcie składania PITów i myślę a raczej jestem pewna że jeśli moi koledzy i koleżanki zapoznają się z problemami Piotra to wszyscy przekażą 1 % podatku dla niego. Więc proponuję nagłośnić sprawę w hucie. Ja już 1% przekazuję. Zachęcam i proszę wszystkich hutników. Pomóżmy Piotrowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K+ Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 07:49 Sumka faktycznie jest ogromna. nie rozumiem kto ustala takie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StarszyKumpel Wawa Pomóżmy Piotrkowi IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 16:33 super kolega... Gralismy w kosza w szkole razem, chodzilismy na mecze Tytana, a w przed samym zdarzeniem, w ten dzien, jak nigdy, razem wracalismy w wesloych nastrojach w strone naszych domow...:/ 3maj sie Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomóżmy Re: Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 14:59 Piotra możesz wesprzeć bezpośrednio, dokonując wpłaty na konto:Bank Pekao S.A. I/Warszawa 41 1240 1037 1111 0010 1321 9362, z dopiskiem — darowizna na Piotra Robaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zojka50 Pomóżmy Piotrkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 21:44 Pamiętam Cię Piotrze doskonale .Byłeś uczniem naszej SP14. Wierzę ogromnie ,że dojdziesz do zdrowia. Całuję mocno Ciebie i Twych wspaniałych rodziców. Była dyrektorka szkoły Zofia Ciszek Odpowiedz Link Zgłoś