Dodaj do ulubionych

Jaka stawka w TRW????

06.04.08, 13:59
Chciałabym sie dowiedzieć, ile zarabia się na rękę w TRW na stanowisku
zwykłego pracownika produkcyjnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: czosnek Re: Jaka stawka w TRW???? IP: 195.116.81.* 06.04.08, 18:03
      szycie - 10.000 Euro miesięcznie
      Montaż - 7.500 Euro miesięcznie
      Kontrola - 11.200 Euro miesięcznie

Do tego każdego roku 13tka, 14tka, bony o wartości 50.000Euro na święta 2 razy w roku.
    • Gość: czosnek Re: Jaka stawka w TRW???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:17
      A i na każde świeto dostaje się po ryju świńskim !!
    • Gość: gość Re: Jaka stawka w TRW???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:32
      stawka w TRW na reke na produkcji waha sie od 1500 zl do 2200zl
      • Gość: mirek Re: Jaka stawka w TRW???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:38
        Brawa dla czosnka.
        A jesli chcesz wiedziec ile zarabiaja ludzie to drzwi czekają otwarte
      • Gość: gość Re: Jaka stawka w TRW???? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 20:47
        a na magazynie? podobnie?
    • Gość: Były TRW Re: Jaka stawka w TRW???? IP: 212.160.86.* 06.04.08, 21:03
      to nie firma tylko obóz pracy za 900 zł na poczontek po 3 misiacach 1250 przez
      agencje pracy .
    • Gość: PIOTREK Re: Jaka stawka w TRW???? IP: 212.160.86.* 06.04.08, 21:07

Agencja Pracy Tymczasowej Worker, zatrudniająca pracowników dla międzynarodowego
      koncernu TRW - światowego lidera branży komponentów samochodowych, poszukuje
      kandydatów na stanowiska:
      Pracownik produkcji
      Nasze oczekiwania:
      mile widziana umiejętność szycia
      Pracownik działu utrzymania ruchu
      Nasze oczekiwania:
      Uprawnienia SEP do 1 kV (mile widziane do 15 kV)
      Uprawnienia do obsługi sprężarek i urządzeń ciepłowniczych
      Uprawnienia do obsługi wózków widłowych
      Mile widziane badania wysokościowe
      Mechanik w Dziale Utrzymania Ruchu
      Nasze oczekiwania:
      wykształcenie minimum średnie, preferowane kierunki: elektrotechnika, mechanika,
      automatyka przemysłowa,
      umiejętność czytania schematów elektrycznych, pneumatycznych
      znajomość rysunku technicznego
      miele widziane ważne uprawnienia SEP
      umiejętność obsługi komputera (Word, Excel, AutoCad)
      Operator wózka widłowego
      Nasze oczekiwania:
      uprawnienia do obsługi wózków widłowych
      Oferujemy:
      doskonałe warunki pracy na terenie TRW Polska w Częstochowie
      atrakcyjne wynagrodzenie
      Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie dokumentów aplikacyjnych na adres:
      Gi Worker Sp. z o.o. - Oddział Częstochowa
      Al. NMP 24;
      42-200 Częstochowa
      I piętro, pok. 15 (wejście od ul. Kościuszki)
      tel. 034 3726361
    • Gość: Były TRW Re: Jaka stawka w TRW???? IP: 212.160.86.* 06.04.08, 21:09
      lepiej dostawac kase o prywaciarza spod stołu niż zapirdalac w obozie pracy
      • Gość: gość Re: Jaka stawka w TRW???? IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 21:26
        Bardzo duzo moich znajomych pracuje w TRW. Wszyscy zgodnie twierdza, ze to
        kwestia przyzwyczajenia. Na pewno nie da sie tam polezec. Tam po prostu sie
        pracuje. Nikomu nie placa za lezenie. Pracuje tam kilka moich kolezanek, ktore
        po paru latach jakos nie "padly" z przepracowania...
    • Gość: pewien z tamtąd jak na spowiedzi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 22:12
      na leginów po pięciu latach pracy mam 1860zł na rękę, jak przerobię sobotę to ok 2000zł NA RĘKĘ, nieraz ponad 2100zł + ok od 900 do 1100zł trzynastki, 300zł socjalnego raz w roku i bony na święta w kwocie 330zł, czasem wpadnie jakas kaska za inowacje w kwocie od 300zł do 1000zł (ale to bardzo żadko).

W przypadku przejścia z WS do TRW zaczynasz w tym roku od stawki 1680zł+ te wszystkie wcześniej wspomniane gratyfikacje.

Tak źle nie jest wystarczy się tylko wyłączyć i lać na całą tą chałastrę która mną dowodzi:), kwestia przyzwyczajenia i przestrzegania przepisów a żaden śmieszny lider ci nie podskoczy (znasz swoje prawa i obowiązki i się stosujesz do tego to ci mogą wszyscy razem z kierownikiem skoczyć)
      • Gość: inna Re: jak na spowiedzi!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 22:26
        jak moze work po przejsciu do trw dostac 1680zł jak ja pracuje w trw 5 lat i mam mniej o co tu ku... chodzi!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ona o to czy kupujesz kosmetyki Avon czy nie :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.08, 22:30
          j.w.
          • Gość: inna Re: o to czy kupujesz kosmetyki Avon czy nie :] IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 22:48
            fakt nie kupuje.
            odpowiadam załozycielowi wątku na jego pytanie:
            zarobki w trw sa bardzo nie sprawiedliwe aaa i jeszcze jedno nie liczy sie tu umiejetnosc tylko absencja chorobowa.
            • Gość: nugget Re: o to czy kupujesz kosmetyki Avon czy nie :] IP: *.profiline.pl 24.04.08, 21:09
              Najlepsze zarobki mają "przydupasy" liderów i liderek ;)
        • Gość: pewien z tamtąd do innej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 07:53
          Gość portalu: inna napisał(a):

> jak moze work po przejsciu do trw dostac 1680zł jak ja pracuje w trw 5 lat i ma
          > m mniej o co tu ku... chodzi!!!!!!!!!!!!

a gdzie pracujesz? bo mi się wydaje że na rolniczej, to prawda że na legionów świeżo po przejściach dostają 1680zł, wiem co czujesz ja sam pare lat temu zaczynałem od stawki trzymiesięcznej 760zł potem umowa roczna i 1260zł a teraz mam to nieszczęsne w bólach wywalczone 1860zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka