Gość: dr brach Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 14:39 to zapraszam zloz podanie do trw przez work serwice to zobaczysz caly etat zarobki przez 3 miesiace 900 zl potem wiecej i tak przez dwa lata zaczym przejdziesz do trw i praca nawet w niedziele jak wypadnie chyba ze trafisz na legionow na pasy tam system 3 zmianowy u mnie na rolniczej 4 brygadowka pot po dupei sie czasem leje tak trzeba gonic ale darmowe soki kawa herbata talony na swieta podwyzki co roku nagroda roczna jest ale to i tak za malo na dzisiejsze czasy ale lepiej tyle niz nic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy-prezydent Re: WKRET MET 30.10.08, 19:24 Na pakowni też się dzieją różne cuda.Szkoda gadac.Chciałem się przenieśc na wtryskarki ale nie dało rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr p Re: WKRET MET IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 23.04.12, 00:30 ja na pakowni robiłem 10 lat najlepsze cuda były jak pojebali wymiar i robote lub metki popiepszyli no to normalne jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo1 Re: WKRET MET IP: *.chello.pl 11.11.08, 21:35 tat tak panie kaleki teraz masz odwage wyzywac bo sie zwolniles tacy ludzie jak ty to sa dopiero cioty skonczone i mendy. Powodzenia w nowej pracy czyli na smietniku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WKRET MET IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 12.11.08, 15:40 jak ja bede chcial cos napisac to nie bede sie ukrywal tak jak ty ja nie pisaLEM NA TYM FORUM a ty synku odpiepsz sie odemnie bo zglosze cie tam gdzie trzeba i jak dostaniesz wyrok to nauczysz sie szacunku do innych ale widac tylko znasz wkret met i nic wiecej zegnam bo na takich jak ty to szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo 1 Re: WKRET MET IP: *.chello.pl 12.11.08, 23:55 Prosze ja cie bardzo zglaszaj to cie wysmieja strasznie a to co pisalem to jest prawda. Wiecej nie pisz na tym forum bo analfabetow nam tu nie trzeba kaleko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-only Re: WKRET MET 13.11.08, 09:08 Tylko ty mule robisz takie błędy.A żeby byc szanowanym najpierw trzeba szanowac innych.Straszyc to możesz kolegów z AA. Odpowiedz Link Zgłoś
monopauza kalekomania 13.11.08, 09:20 adres "AA" IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl WIADOMO WSZYSTKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kalekomania IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 13.11.08, 15:13 zal mi was dalny Odpowiedz Link Zgłoś
ja-only Re: kalekomania 14.11.08, 09:39 Może się zdziwisz,ale oprócz alkoholu istnieją słowniki. Odpowiedz Link Zgłoś
cichawoda.pl WKRET MET:) 21.12.08, 15:38 Wesołych świat i do siego 2009 roku życzę:)dla wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: WKRET MET:) IP: 212.87.240.* 09.01.09, 14:53 Witam! mam jedno pytanko czy w waszym zakladzie pracują kobiety? oczywiście na produkcji bo szukam pracy i byłabym zainteresowana czy może mi ktoś odpowiedzieć? z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WKRET MET:) IP: *.chello.pl 21.01.09, 15:26 Jak ci sie nie podoba to droga wolna przeciez nikt nikomu nie nakazuje pracy we wtret-mecie. Takich jak ty przez ten zaklad przewinely sie dziesiatki jak sie nie podoba to kadry czynne sa od 07 do 15. POZDRAWIAM wszystkich ktorzy chca pracowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: WKRET MET:) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.01.09, 17:28 kolejny dupoliz się wymądrza niestety ale {cicha woda}ma w 100% racje Odpowiedz Link Zgłoś
cichawoda.pl Re: WKRET MET:) 08.09.09, 21:21 Gość: :) 21.01.09, 15:26 Do tego ,,pana,, sorka znaczy wlizodupowłaza tak się składa że już tam nie pracuje nie z tego powodu że miąłem dość trafiła mi się dużo lepsza robótka teraz więcej patrze na maszyny jak robią za mnie a nie ja i życzę wszystkim tym co zostali aby szukali lepszego dnia bo warto, i nie wierzcie w to że, tam do czegoś dojdziecie bo doszli tylko Ci co w dupkę pięknie wchodzą:D pozdrawiam Cichawoda.pl 2009-09-08 Może tam kiedyś wrócę ale już nie jako zwykły pracownik:) pozdrowienia dla działu wtryskarki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WKRET MET:) IP: *.spidernet.pl 29.11.09, 19:23 hej czy sa teraz przyjęcia do was jak tak to gdzie mozna sie dowiedziec o pracy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: WKRET MET:) IP: *.54.173.56.tvksmp.pl 30.11.09, 12:11 spytaj w kadrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: WKRET MET:) IP: *.chello.pl 04.09.10, 19:48 Jaka rzeżnia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-only Re: WKRET MET:) 15.02.09, 18:13 Cicha woda nie przesadzaj.Rewelacji niema ale nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WKRET MET:) IP: *.sileman.net.pl 16.05.09, 07:04 Z punku handlowego jest podobinie, tzw terror, nie robisz planu przez jakis okres jestes do wymiany, to ze nie ma np danego asortymentu to nic, handluj tym co jest, czego zabraknie to znaczy ze za wiele sprzedales, zawsze dostawca zawalil, firma kierowana jest bardzo twardo, o urlop nawet nie pytaj ..........., na magazynie masz pracowac, jak idze Gora to jest poploch, masz pracowac i nie myslec, to nic ze robisz cos bezsensownie w taki a nie inny sposob, tak ma byc i tyle, na produkcji tez nie ma lekko, ale kto mowil ze bedzie ...... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: WKRET MET IP: *.chello.pl 17.06.09, 07:21 Zgadzam sie z tym wszystkim w 100% kierownictwo wogole nie dba o sprawy ludzi jak ktos chce urlop to jest wielki problem bo nie ma kto robic a przeciez urlop jes wlasnoscia pracownika a nie zakladu a kiedy ktos z nich potrzebuje urlopu to sobie idzie i nie ma wtedy zadnego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meLAN [...] IP: *.net.stream.pl 18.06.09, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WKRET MET:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 18:05 prosimy o zaplate za nadgodzinyyyyyyyyyyy my kierowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET:) IP: 209.107.217.* 04.07.09, 23:46 Zawsze mozesz iść do MPK Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.rysio Re: WKRET MET 05.07.09, 23:03 Do ludzi ze zmiany M.G. Ale nam dali szychę na zmianę,co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: WKRET MET IP: *.apus-net.pl 07.07.09, 14:50 no slyszalem ze macie nowego workera hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.ludowa.netcominternet.pl 22.10.09, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.10.09, 11:55 Dosadnie ale to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.10.09, 23:04 pisze się przez ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: WKRET MET IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 01:24 chciałem zapytać jak z innymi działami tam co robią rzeczy metalowe i tam co cynkują jak sie u nich robi z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremir Re: WKRET MET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 10:56 Mam pytanie o warunki pracy i płacy na galwanizerni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: WKRET MET IP: *.sc.czest.pl 21.11.09, 13:55 Tak naprawde to nie mam pojecia dlaczego Wy tak narzekacie. Dacie soba pomiatac, to macie to na co sobie zasluzyliscie. Jak by kazdy twardo postawil na swoim to i ta cala elita miala by go.no do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.leo Re: WKRET MET 13.12.09, 11:41 Wtryskarki sprzątają a my jak zwykle luzy na koniec roku hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:25 a mam pytanie, najlepiej jechac do siedziby firmy żeby złożyć cv czy wystarczy przesłać pocztą albo przez e-mail?? jak wygląda rekrutacja do tego zakładu albo do centrum logistycznego? pozdrawiam i prosze o odpowiedź tych co wiedzą coś więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.02.10, 21:55 ale o co co chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan ktos Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 22:45 Powiem tak. Szok!!! Nie pracuje ani nie pracowalem w tej firmie. Przeczytalem watek z ciekawosci. Doszedlem do wniosku, ze polak zawsze zostawnie polakiem, czyli wielkim skur... Swoj swojego wpierdzieli na sniadanie. Solidarnosci mowimy NIE!!! Pracowalem kiedys na wtryskarkach przez 8 lat i powiem jedno. Nie pracowalem jak chinczyk na 5 czy 7 maszyn za 1200zl. Kierowca tez nie pojedzie na kilka samochodow. Operator, to operator. Dajecie sie w trabe robic wasz problem. Ale prawda jest tylko jedna. Nie pasuje, to nie pracuj. Jak ktos ma troche ambicji i zapalu oraz oleju w muzgu, to nie pracuje w syfiarni z frajerami. Proste ale prawdziwe. Kolejna sprawa. Forum jest dla madrych ludzi, a nie dla lebkow, co przepracowali pare miesiecy i chca byc kierownikami. Teraz wiem jedno. Zrobiliscie super antyreklame tej firmie i mam nadzieje, ze moje aplikacje tam niezagoszcza. Pozdrawiam anty pracownikow, picerow i podlizusow. Zenada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niby nikt Re: WKRET MET IP: *.prenet.pl 10.02.10, 23:13 Panie nie chinczyk,dobrze ze Pan nie pracuje.Po pierwsze ciesze sie ze Pan umie czytac i fajnie Pan napisal, ze forum jest dla madrych ludzi,a nie dla lebkow (spojrz na siebie) Jestem na NIE Panu juz podziekujemy. Mózgu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Ktos Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 18:35 "Panie nie chinczyk,dobrze ze Pan nie pracuje." Po przeczytaniu wszystkich postow tez sie ciesze. "Po pierwsze ciesze sie ze Pan umie czytac i fajnie Pan napisal, ze forum jest dla madrych ludzi,a nie dla lebkow (spojrz na siebie)" Tez sie ciesze...Wyraznie Pan nie potrafi czytac ze zrozumieniem i nie rozumie problemu mentalnosci w tym kraju. Widocznie lepiej szczekac jeden na drugiego i rznac bosa na forum, a w Firmie udawać, że jestem kolegą. Po co robic szum jak mozna odejsc z honorem. Poziom kultury widac w postach. Oczywiscie nie kazdy jest taki sam. Spojrzalem. "Jestem na NIE Panu juz podziekujemy. Mózgu:) Pozdrawiam" Ja tez jestem na NIE i dziekuje. hehe + za ortografie ;) Btw zastanwomy sie co bedzie jak takie zaklady upadna. Szef i tak zawsze bedzie zlodziejem i skur... bo sobie kupil Hammera, a ja nie mam. O czym to swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:31 jeśli pasuje ci 1200 zł to tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.stk.vectranet.pl 14.02.10, 21:40 O co Wy macie pretensje są czasy jakie są sprzedaż na poziomie 0 ściągalność kicha. Więc kolego nie pier... ciesz się, że w ogóle była wypłata. I pomyśl jak musi być ciężko w firmie skoro do takich rzeczy dochodzi z tego co wiem to pierwszy raz w historii firmy się zdarzyło. Zima trzyma i nie widać żeby puszczała więc przygotujmy się na takie sytuacje. Co do dostawania wypłat wszystko zależy od tego w jakim banku jest konto!!! I pamiętaj ,że w Firmie pracuje prawie 700 osób Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: WKRET MET 14.02.10, 23:43 wynagrodzenie rzecz święta i nie powinna zależeć od liczby pracowników, ani tym bardziej od nazwy banku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik [...] IP: *.chello.pl 04.09.10, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonzgazowni Wkręt-met Będą strajki!!!!!!!! IP: *.net.stream.pl 20.03.10, 07:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iglo Re: WKRET MET IP: *.sc.czest.pl 21.03.10, 01:08 Fakt faktem, ze placa zalosne pieniadze. Podobno dzial wtryskarek zaprotestowal i przez godzine nie pracowal?! Ps. Leonie skoro tak Ci tam zle, to nikt na sile Cie tam nie trzyma. Narzekac to kazdy potrafi, ale zeby zrobic cos ze swoim zyciem to juz ciezko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WKRET MET IP: 195.205.202.* 22.03.10, 22:45 W tych czasach nie stać ludzi na taką nonszalancję- nie lubię tego i tamtego, więc się zwolnię bo mi nie pasuje.. Nie lubię takiego gadania, większość z nas ma dom na utrzymaniu, a o pracę nie łatwo, więc nawet jeśli znajdzie się niewygodną to się trzeba jej kurczowo trzymać. Smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 09:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: 80.54.142.* 26.03.10, 15:01 dokładnie. A teraz zwolnili kilka osob, a jak przydzie sezon to tym co zostali jeb... po 10-12 maszyn i beda zapierdzielac jak roboty, chyba ze wzieli sie na sposob ze z worka ludzi beda brac tydzien porobia i beda wymieniac ,,na lepszy model,, konkurencja coraz wieksza jak tak beda robic dlugo nie pociagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WKRET MET IP: 80.50.168.* 30.03.10, 14:32 Zastanawiałam się nad wysłaniem cv do działu exportu. Po tym co tutaj przeczytałam zostaję w starej firmie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WKRET MET IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.10, 15:48 Życzę szefostwu powodzenia w dalszym wykańczaniu firmy... Jak dobrze, że mnie już tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 10:27 ludzie zawsze się znajdą tylko automatów brak człowiek ma swoje granice, a w tym zakładzie jest testowana wytrzymałość, dasz sobie radę to i tak cię zwolnimy za 4 lata, jak mniemam o wynagrodzeniu nie ma co pytać bo rozumiem że od razu jesteś zdyskwalifikowany wychodzi na to że pełna rotacja jak sam nie odejdziesz to i tak po czasie cię zwolnimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.chello.pl 20.04.10, 12:59 Racja racja ale dlaczego to co najgorsze dotyka wtryskarek np na wtryskarkach brygadzista musi zrobic wszystko produkcje beczki zasypywac kontrolowac jakosc usuwac usterki a najlepiej jakby jeszcze ze 2 formy zalozyk a na pakowni jest brygadzista gosciu od metek i jeszcze wozkowy tak wiec oni tylko o pierdolach mysla a na wtryskarkach najlepiej zajechac czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojeciec Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 14:31 To na ilu wtryskarkach robi jedna osba odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op wtryskarek Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:10 Każdy się chwali jak to mądrze zrobił że się zwolnił ale żaden nie napisze swojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w temacie Re: WKRET MET IP: *.sc.czest.pl 25.04.10, 21:19 Osoba zatrudniona na wanatach jako magazynier ma stawke 1300zl brutto. Tak wiec na reke chlopaki dostana moze 1000zl. Poprostu zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
sskkorpioon Re: WKRET MET 01.10.10, 23:52 racja na walcarkach wcale nie lepiej ponad 60 nadgodzin cały miesiąc zasuwanie po 10 godzin a pensyjka 2100 z premią pożal się boże firma bez przyszłości zakład pracy chroońńonej heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: WKRET MET IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.10, 17:17 wkret met porzadna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: 80.54.142.* 09.05.10, 20:33 bardzo porządna dla niektórych nierobów które 8 godzin nic nie robia tylko sie opier.... a wyplaty biora konkretne a na osobe przypada ok 10 wtryskarek!! moze wydawac sie to nierealne ale to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 07:16 Dlaczego co firma tu na forum to " ogólnie syf " Skąd się to bierze , że ludzie nie są zadowoleni z pracodawcy , z warunków pracy o płacy nie mówię, bo zawsze każdy chciałby mieć większą pensję . Chodzi mi o uczciwość pracodawcy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnuczek emeryta Re: WKRET MET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:47 WKRET MET czy TRW powinno z tymi normami do Księgi Rekordów Guinnessa startowac.Wygrana murowana .Takie normy nie jednego Chińczyka zwaliły by z nóg . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki Re: WKRET MET IP: *.poczesna.netcominternet.pl 07.06.10, 16:39 Czy ktoś może wie ,dlaczego ludzie dostali wypowiedzenia z zakładu pod Częstochową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr p Re: WKRET MET IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 23.04.12, 00:48 to proste mało sie zarabia i nawet nie na czas sie te jałmużne dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: WKRET MET IP: 193.138.243.* 03.06.10, 08:50 Na wtryskarkach jak pracowała też kablowała! A ściemniała i tejej gatki że że ona mogła by na 8 maszynach robić a ledwo dawała sobie na trzech Odpowiedz Link Zgłoś