Gość: gal Re: Pakownia IP: 195.205.171.* 20.08.11, 23:14 Na pakowni jest super,najlepiej jest przed wizytą pani prezes poprostu czeski film.Trzeba tam być i czuć tą adrenalinę,można sie od tego uzależnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Pakownia IP: *.netcominternet.pl 23.08.11, 11:02 a co slychac na magazynie na wanatach??? jaka atmosfera i jaka kasa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 20:29 Panowie - sady kris, fazi zdzich, wolny arci weźcie sie w koncu za robote bo ladnie bedziecie wygladac na fotkach w lokalnej prasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymista Re: WKRET MET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 10:08 czy dysponujecie e-mailami prezesostwa i glownej ksiegowej? podajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no wkońcu :) Re: WKRET MET IP: *.stk.vectranet.pl 15.09.11, 20:33 1-sza litera imienia.nazwisko@wkret-met.com.pl np: k.kowalski@wkret-met.com.pl powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.09.11, 21:30 I co chcesz napisać prezesom i głównej księgowej, podziel się z nami proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: WKRET MET IP: *.net.stream.pl 25.10.11, 16:24 podwyzki by na swieta dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WKRET MET IP: 91.222.75.* 04.12.11, 23:39 A czy ktoś wie czy kiedykolwiek w firmie były wydawane druki RMUA, które powinny być wydawane raz na miesiąc ewentualnie raz na rok na jego wniosek,no nie mówiąc juz o zaległych paskach z wypłat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość WKRET MET IP: *.opera-mini.net 30.08.11, 22:20 Mafi nie jest tak łatwo się pozbyć. Nikt z pracowników nie jest na tyle odważny żeby stanąć przed szefem i mu powiedzieć co się dzieje i jaką kadre zarządzającą sobie wybrał i że cały ten biznes mu się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: WKRET MET IP: *.stk.vectranet.pl 30.08.11, 23:01 Ludzie piszcie na forum co się dzieje w firmie. Co CI ludzie wyprawiają bo jak każdy będzie siedzieć jak mysz pod miotłą to dalej wszyscy będą narzekać, że jest źle w firmie i tonie idzie na dno i etc. Proszę o konkretne fakty !!! Pozdrawiam Pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość WKRET MET IP: *.180.79.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.11, 23:14 popieram musimy pisać to co nas booli bo inaczej pod nosem będziemy wyzywać i narzekać a to nic nie da musi się ktoś o tym dowiedzeć i zmienić tą sytuacje bo jeśli nie to firma się rozleci a mafia zostanie nieruszona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 01.09.11, 22:00 Moim zdaniem szefostwo wprowadzane jest w błąd,nie maja pojecia co się dzieje na zakładziei brakuje im zaufanych ludzi.Pracuje od kilku lat widze co się dzieje a dzieje się żle.I niestety te wpisy na forum to prawda wiem bo mam to na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: WKRET MET IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.11, 16:40 Może jakieś konkrety ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 03.09.11, 22:24 A jakie numery z urlopami odchodziły wcześniej,niestety tak to jest jak rodzina rządzi.Jako ludzie nie są najgorsi ale mogli by być lepsi,pozdrawiam Wanaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 22:55 bygadziści i ustawiacze maszyn olewaja robote i pozwalają na to ze 1\4 wyprodukowanego produktu idzie na przemial bo nie nadaje sie na pakowanie. tak wyglada praca w wanatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: WKRET MET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 12:25 szefostwo juz dawno zapomnialo o przyznawanych premiach dla osob ktore na to zasluguja. soboty nie sa placone zgodnie z kodeksem pracy. kierownicy zmian zapominaja ze maja dobrych pracownikow ale kazdy pilnuje swojego tylka. czy wlasciciele firmy pomysla o jakichkolwiek podwyzkach? bo za te pieniadze nie da sie zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: WKRET MET IP: 83.19.65.* 11.09.11, 16:41 Za te pieniadze nie da sie pracowac, a jednak pracujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śli-ski Re: WKRET MET IP: *.net.stream.pl 14.09.11, 21:22 Na tych Wanatach, to chyba jedno wielkie zatajenie, jak przyjeżdża "kontrola" to oficjalnie wszystko jest OK a w rzeczywistości to byle do następnego dnia. :-) masakra z takimi rządzącymi na tych wanatach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: WKRET MET IP: 80.50.84.* 15.09.11, 06:16 Może jakieś szczegóły ?? a ciche narzekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: WKRET MET IP: *.netcominternet.pl 19.09.11, 21:56 chyba chciales napisac "wkręt met" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 27.09.11, 22:10 A może PRZE-KRĘT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 11:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 10.11.11, 19:52 ZAPRASZAM WSZYSTKICH;) DO NOWEGO FORUM www.wkretki.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: WKRET MET IP: *.net.stream.pl 11.11.11, 13:07 podoba mi sie gosia w czy ktos moze mi doradzic jak z nia zagadac czy ma kogos czy pali bo moze na fajce bym z nia zagadal lub na stolowce doradzcie mi niesmialy koles pozdro dla wszystkich pomocnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.stk.vectranet.pl 11.11.11, 22:24 Nie chcesz pracować to się zwolnij !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: WKRET MET IP: *.xdsl.centertel.pl 16.11.11, 21:49 Czy ktoś może coś powiedzieć na temat przyszłości firmy? Czy już zawsze będą wysyłki kurierskie czy może wrócą do oddziałów w całej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xxx Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 16.11.11, 22:14 A po co ci takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 16.11.11, 23:44 Z tego co słyszałem to z tego nie mają już odwrotu ,poprostu wdupili się jak śliwka w kompot z tym kurierem!!!Trzeba tylko poczekać jak kurier dzwignie ceny w przyszłym roku ,a to zapewne nie uniknione;) Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 17.11.11, 12:18 Gość portalu: do wpc napisał(a): > to zle slyszales bardzo ciekawe,dlaczego kolejne oddziały ida na ostrzał ???\Warszawa+Bydgoszcz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.182.158.241.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.11.11, 16:49 Jak to dlaczego ? Czysta ekonomia .... po co trzymać wszędzie stany na mniejszych magazynach opłacać za ich wynajem jak można na jednym centralnym, z którego można wszystko obsłużyć. Wynajęcie powierzchni magazynowej to nie koszt 5 tys zl.... Pochwalam działanie firmy choć inni, którzy patrzą tylko na siebie sądzą inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1231 Re: WKRET MET IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 16:08 Tak sie mowi o magazynach o tym o tamtym a w polsce wszystko drozeje a pesje stoja w miejscu. podwyzka byla tak ale 150 zł co to jest w przeciagu 4 lat? teraz za przewoz zabiora 40 zl. Pani klimas powinna sie zastanowic i pomyslec nad kolejna jakas podwyzka bo ludzia jes juz ciezko zwiazac koniec z koncem POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.stk.vectranet.pl 18.11.11, 17:22 40 zł na dojazd do pracy i tyle halo !!!! Cieszcie się , że macie czym dojeżdżać do pracy. Przeliczcie sobie ile by Was wyniósł dojazd autem. Dziś nawet bilet miesięczny kosztuje 120 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr p Re: WKRET MET IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 23.04.12, 01:15 polska najgorszy kraj w uni europejskiej a ja ostrzegałem po co nam unia będzie gorzej i jest Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 29.11.11, 21:47 No i poleciały głowy z magazynu z Wanat..............nadzwyczaj dziwne zachowanie ,chyba juz nikt nie może czuc się tam bezpieczny,stary czy młody pracownik traktowany tak samo -poprostu ma zap.......c i nic więcej.Normalną zasadą jest że starego pracownika się docenia A we Wkręt Mecie odwrotnie -TU STARYCH PRACOWNIKÓW SIĘ POPROSTU ZWALNIA druga rzecz gdzie ten pełny socjal ,chyba ze p.Klimas uważa że te kamizelki spełniają już wymóg zasad BHP,buty pewnie będą w przyszłym roku no nie mówie juz o uniformach!!!!!Życzę wytrwałościyum ,którym uda się doczekac tego dnia w którym nie będą musieli nosic swoich rzeczy do pracy (typu kurtki ,buty,spodnie-uniformy) zanim ich nie zwolnią!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 29.11.11, 21:56 www.wkretki.fora.pl/forum-wkret-met,1/magazyn-wanaty,4.html#7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wpc Re: WKRET MET IP: 193.138.243.* 30.11.11, 08:05 Widze ze sie konkretnie nudzisz,skoro jestes taki dobry w zarzadzaniu i masz tyle pomuslow to czemu nie otworzysz swojej firmy i tam siej zament na internecie a nie jak zwykly tchorz chowas sie za klawiatora i szczekasz. Masz cos do powiedzenia szefostwu to im to powiedzw twarz,wlasnie tacy debile sa w tym kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 30.11.11, 17:10 Gość portalu: do wpc napisał(a): > Widze ze sie konkretnie nudzisz,skoro jestes taki dobry w zarzadzaniu i masz ty > le pomuslow to czemu nie otworzysz swojej firmy i tam siej zament na internecie > a nie jak zwykly tchorz chowas sie za klawiatora i szczekasz. > Masz cos do powiedzenia szefostwu to im to powiedzw twarz,wlasnie tacdebily e s > a w tym kraju!!!! Po pierwsze musisz być naprawdę ślepym człowiekiem albo i bardzo oddanym(ładnie w du...e musisz tam wchodzić) jeśli nie widzisz tego wszystkiego co się dzieje w tej firmie, a od rozmawiania z szefostwem są wyznaczeni ludzie którzy powinni takie rzeczy zgłaszać !!!!!A co do ubliżania to daruj proszę sobie te teksty...cytuję:(własnie tacy debile są w tym kraju )!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wpc Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 30.11.11, 19:54 Zobacz czlowieku co robisz zakladazs jakies fora piszesz bzdury nakrecasz jakas chora sytuacje oraz ludzi jak ci praca nie pracuje to sie zwolnij ,ale gdzie kolwieke pojdziesz to zawsze ci bedzie zle.Poprostu jestes takim typem czlowieka ktory wzystko wie najlepiej zalusz swoja firme i tam zaradzaj ciekawe jak daleko zajdziesz. I nie mow mi ze twoje zacowanie zakladanie jakis glupich stronek uzywajac loga firmy i smiejac sie z tego piszac przekret no to chyba nie jest zdrowe Dlatego to jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 30.11.11, 21:38 po pierwsze kto powiedział że tam jeszcze pracuje??????po drugie to sa tylko gołe fakty które się tam dzieją nic więcej no i mam nadzieje ze własnie na forum mozna o takich rzeczach swobodnie pisac a nie byc zastraszanym tak jak to sie (działo -dzieje)w firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wpc Re: WKRET MET IP: 193.138.243.* 01.12.11, 08:49 To powiedz w jaki sposub byles jestes zastraszany i przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 02.12.11, 13:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: do wpc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 19:25 Dorobił się kosztem innych? tzn co dokładnie? Nie dostał firmy w spadku, nie ukradł jej nikomu. Miał pomysł, zatrudnił ludzi, ustanowił pensje, kto chciał to pracował kto nie chciał to nie pracował, nikt pod przymusem czy za darmo nie musiał pracował. ( i dalej nie musi) Proszę Cię więc przestań pierniczyć takie hasła, że ktoś dorobił się kosztem kogoś. Masz pomysł, myślisz ze lepiej mógłbyś prowadzić firmę i będziesz mógł więcej płacić pracownikom to działaj a nie marnuj czasu na wylewanie żali na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op. wtryskarek Re: do wpc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 20:37 Ludzie, tak czytam i nie wiem o co wam chodzi?? Jak dawali bony to narzekaliście, że za mało i że mogliby sobie darować taką jałmużnę, jak nie dają to źle bo nie dają. Może się w końcu zdecydujecie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: do wpc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 18:47 Prezesom i ich zaproszonym gościom ( w liczbie 200 osób) na zakładową Wigilię pracownicy życzą smacznej rybki i udanej imprezy. A o zwykłych robotnikach się nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: do wpc IP: *.stk.vectranet.pl 15.12.11, 21:28 DZIĘKUJEMY SERDECZNIE ;) NA PEWNO KOLACJA BĘDZIE WYŚMIENITA.... Z RESZTĄ JAK CO ROKU.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: do wpc IP: *.stk.vectranet.pl 12.12.11, 22:12 Boże ale tu ludzie mają porycie .. A TY myślisz, że Klimasowa kupiła sobie maszynkę do robienia pieniędzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Re: do wpc IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.12.11, 22:35 Chyba taka biedna znowu nie jest. Wystarczy popatrzeć na kameralny domek w Kuźnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: do wpc IP: 94.42.104.* 13.12.11, 08:08 A po ile dali bonów w tej zajebistej firmie!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: do wpc IP: 188.95.29.* 13.12.11, 09:13 Ja sie osobiscie nie dziwie ze nie dostaniemy bonow wystarczy poczytac wypowiedzi z calego roku na tym forum ,jeszcze sie dziwicie ze bonow nie dostalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
read67 Re: WKRET MET 22.12.11, 00:46 teraz nawet talonow nie dali a ci co ich bronia sa to przydupasy firmy i ludzie slepi na prawde Odpowiedz Link Zgłoś
read67 Re: WKRET MET 22.12.11, 00:49 zeby tak około 2200 na ręke zarobić a tu nawet 1500 na pakowni nie ma wszystko drozeje ale pracodawcy to olewaja to duzy bład ze w sejmie sa pracodawcy wykurzyc ich stamtad bo nic nie robia kase ogromna zarabiaja a w nagrode jak w wkręt mecie prcownikow po 5-10 latach z pracy zwalniają Odpowiedz Link Zgłoś
read67 Re: WKRET MET 22.12.11, 01:00 leon jeszcze jacy pajace smiałbym sie jakby ich w nagrode za to zwolniono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.11, 09:05 Człowieku naucz się pisać albo myśl wolniej. Bóg raczy wiedzieć co napisałeś -żadnej interpunkcji tylko potok słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: WKRET MET IP: *.183.155.183.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.12.11, 22:15 Wy jako pracownicy bonów na święta nie dostaliście a my jako klienci z promocji lipcowej jeszcze nie ma my a co dopiero następne promocje kupili choinki ludzie chcieli co innego masz choinke a jak nie to s= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do byly Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 23.12.11, 22:44 Wez ty spie...j wiesniku je..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: read67 Re: WKRET MET IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 24.12.11, 02:10 Jest coraz gorzej tak żle tam nie było jeszcze ciekawe jak to długo potrwa ludzie są nerwowo niektóry przynajmniej załamani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: READ67 Re: WKRET MET IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 24.12.11, 02:12 JA MIAŁEM KOSZMAR CAŁY RZĄD WTRYSKAREK DO OBSŁUGI ZA NĘDZNĄ KASE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.zabrze.vectranet.pl 02.02.12, 21:23 biznes.interia.pl/praca/news/uwaga-30-tysiecy-zl-kary-za-prace-na-mrozie,1754774 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikikiki Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.02.12, 12:11 ojtam ojtam zaplaca a ludzie dalej beda dymac na mrozie Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-wpc Re: WKRET MET 11.02.12, 20:36 Dziękujemy pani księgowej oraz panu S.Siarce za szybkie wypłaty w tym m-cu i tym powinno się w końcu zainteresować PIP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdg mag Re: WKRET MET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.12, 18:10 mamy 13 a kasy jak nie ma tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adhd Re: WKRET MET IP: *.netcominternet.pl 18.02.12, 22:51 jak wam nie pasuje to sie zwolnijcie Odpowiedz Link Zgłoś
osa-5 Re: WKRET MET 19.02.12, 12:49 narzekać tylko umiecie na forum a nic z tym nie robicie tylko zapie...cie tak jak wam karzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly [...] IP: 83.12.194.* 03.03.12, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basen ogrodowy Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.03.12, 16:05 z tego co wyczytalem na tym forum o firmie wkret-met nasuwa mi sie tylko jedno skojarzenie ktore mozna smialo podczepic pod nazwe firmy,a mianowicie bedzie to tak- WKRET-MET-YODOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 03.03.12, 22:44 POZDRO DLA BRYGADZISTÓW OD NICH TRZEBA SIE UCZYĆ ...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: WKRET MET IP: *.upc-a.chello.nl 10.03.12, 11:06 i co tam jak tam na magazynie:) macie ta podwyzke i jak tam sliski :/Pdalej zaczyna robote jak starzy przyjada albo swojska kielbasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: WKRET MET IP: *.ice-net.pl 04.04.12, 12:40 zle sie dzieje we wkret mecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.04.12, 18:28 na jakiej podstawie wysuwasz taką hipotezę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WKRET MET IP: 31.42.6.* 04.04.12, 19:18 Ludzie jakie zarobki na galwanizerii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: WKRET MET IP: *.ice-net.pl 05.04.12, 10:18 na takiej ze jak stanie sie komus cos zlego to pretensje sa kerowane do nic niewinnych a nie do osob odpowiedzialnych za to, nie wiem jak ten zaklad zamerza dalej funkcjonowac z taka atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.slowackiego.trustnet.pl 06.04.12, 13:55 pies mnie nie zrobił ale nie daje się wykorzystywać i pracować w święta za normalną stawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gosc Re: WKRET MET IP: 188.95.29.* 06.04.12, 14:15 to wogole nie pracuj i zrob sobie swieta caly rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pchhhh Re: WKRET MET IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.04.12, 15:23 Co za kmiot odpowiada w tak beznadziejny sposób. Praca w godzinach nadliczbowych, a w szczególności w święta i niedziele to 100% stawki zasadniczej. Inaczej jest to bezprawie i sku...syństwo pracodawcy, a odpowiedzi typu "zrób sobie święta przez cały rok" to chyba prezes po pijaku wpisuje, co czasem mu się zdarza. Niech przyjdą te czasy że się rynek pracy polepszy w okolicy to połowa zakładu powie "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: *.slowackiego.trustnet.pl 06.04.12, 16:02 mam pytanie do szefostwa czy uważają święta wielkanocne bo jeżeli tak to czemu karzą ludziom pracować w święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: WKRET MET IP: *.96.239.235.tvksmp.pl 21.05.12, 23:56 Czy są przyjęcia , jestem obecnie zarejestrowany PUP . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttttttt Re: WKRET MET IP: *.net.stream.pl 25.06.12, 23:54 ja mam wolne juz 7 lat i żyje z procentu :) ,a nie zapierda.....w takich zakładach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: read67 Re: WKRET MET IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 24.12.11, 02:16 głupoty gadasz weż np;pakownie tyrają ludzie nawet było po 12 godzin i zwykłe nadgodziny nic ani 50% ani 100% gołe nadgodziny zapłacili a miało być tak ładnie hehe 1200 na miesiąc żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ws pedaly Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 25.12.11, 00:37 jak wam nie pasuje to sie zwolnijcie city je...ne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny pracownik Wkret-met (Na Nowy Rok 2012) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 29.12.11, 20:57 Szokujące forum! Nie jestem pracownikiem tej firmy już od lat jednak uważam że jej właściciele nie zasługują na taki poziom agresji jaki jest tutaj prezentowany. Może i prawdą jest, że mało płacą ale wskażcie mi proszę alternatywę gdzie płacą więcej. Może i nie mają szacunku do pracownika ale sami tego szacunku jako pracodawca nie doświadczają. Możliwe także że wiele można zmienić. Trudno jednak rzucać się nawet na dobre pomysły będąc zewsząd okradanym, opluwanym i kopanym, a bywa że i publicznie. Sam nie raz z J i W Klimas koty darłem i wiem że życie nie jest czarne lub białe - zazwyczaj przybiera odcienie szarości. Lekko nie mają, to fakt i nie chciałbym się z nimi zamienić, choć wiedzę że większość dostrzega tylko luksusowe samochody, domy i "kasę" Klimasów, nie patrząc ile to kosztuje w życiu osobistym - wielu wie o czym mówię. Któż zatem broni zarabiać Wam internauci więcej? To wolny kraj...tyle że narzekających wielu ale odważnych do zainwestowania nie ma prawie wcale. Na koniec życzę właścicielom tej firmy (jawnej i zoo) aby trwali przy swoim, zatrudniali solidnych ludzi, którzy wiarę w pracownika przywrócą. Wówczas i zarobki inaczej będą tam wyglądać. Życzę spokoju w życiu prywatnym i łatwo dostępnej linii kredytowej zawodowo , ja :-) wierzę że w 2012, trudnym i kryzysowym, dacie Państwo radę przetrwać wychodząc z zapaści silniejszymi na rynku. Niechaj Koelnerzy i Stalco "piorun strzeli" wraz z ich problemami i zakulisowymi działaniami, a własne dzieci niech się czasem pukną w głowę i rodziców posłuchają. Ani firma, ani jej właściciele tak źli nie są jak piszecie. Znam gorsze (Dospel ;-) ??? ) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: Wkret-met (Na Nowy Rok 2012) IP: *.96.245.89.tvksmp.pl 10.01.12, 23:55 witajcie w swiecie gdzie dobry pracownik.... giniecie... potrzebuje rymu :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABS Re: Wkret-met (Na Nowy Rok 2012) IP: *.rev.masterkom.pl 11.01.12, 09:23 Wszystko można zmienić wystarczy chcieć i zamiast się ciągle użalać nad sobą, warunkami pracy, i wynagrodzeniem ruszyć trochę głową. Państwo Polskie daje wiele możliwości wyegzekwowania od pracodawcy praw pracownika. Istnieją instytucje rządowe jak i niezależne poza rządowe którym zależy właśnie na tym by zmieniać sytuacje pracowników. Prawo Polskie działa na korzyść pracowników. Wystarczy tylko przestać narzekać, wyzywać i zużywać klawiaturę komputera na swoje żale, i w końcu coś zrobić. Nic trudnego. Proszę o kontakt Memens@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do abs Re: Wkret-met (Na Nowy Rok 2012) IP: 195.205.171.* 12.01.12, 07:18 I ty niby jesteś ta instytucja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wkret-met (Na Nowy Rok 2012) IP: *.ice-net.pl 12.01.12, 10:30 czemu nie dacie tego na sam koniec wątku tutaj nie każdy przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 26.02.12, 10:01 A ja pracuje tam od miesiaca i jest mi bardzo dobrze warunki super czysto przewoz wozi wyplata na czas itp......a co do starych pracownikow to nie roby nr1!!!!niw wszyscy oczywiscie ale ci co zostali zwolnieni to jak najbardziej a teraz placza ze i zwolnili heheheh jak chodziliscie i du....y obrabialscie spowalnialiscie robote to juz nie pamietaja hehhehe zenada!mobbing? kur...a takie sa czasy i tyle sami piszecie ze roboty nie ma dlatego trzeba zapie...c i szanowac robote bo wcale nie jest zla jak tu piszecie pracowalem w gorszych firmach wam tez sieprzyda stare byki isc di innej roboty to moze docenicie wkret-met Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WKRET MET IP: 109.95.31.* 07.03.12, 00:27 Jak jesteś taki odważny i piszesz nazwiska to Ty sam również powinieneś się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazyn odp Re: WKRET MET IP: *.upc-a.chello.nl 10.03.12, 11:47 co tam u was na magazynie :) kogo wgl zwolnili od pierdoly kogos tak? i slyszalem ze ktos sam jeszcze od niego ze zmiany nie awno odszedl kto? pozdro dla was i jak tam schnker? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 14.03.12, 20:59 Z panem Ślizkim miałem doczynienia jakiś czas temu naprawdę szkoda gadać ,obecnie jestem pracownikiem innego działu i jest nieżle chociaż też zapowiadają się zmiany oby na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: WKRET MET IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.12, 17:00 na dobre ? raczej nie ! i zacznij wozić z sobą torbę na ciuchy bo jak cie zwolnią to gdzie spakujesz swój dobytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze obecny Re: WKRET MET IP: *.146.50.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.12, 19:17 Yyy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.03.12, 20:19 yyy co się dzieje w firmie ???? wszystko dobrze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: WKRET MET IP: *.ice-net.pl 28.03.12, 20:27 jak najlepszy porzadek, niektrzy moga nawet zaczac sie bac o swoja d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtr Re: WKRET MET IP: 195.205.171.* 31.03.12, 21:26 A tak na marginesie mają fajne CIACHA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WKRET MET IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.03.12, 22:08 że jakie ciacha ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr p Re: WKRET MET:) IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 23.04.12, 00:33 ja 13 lat wytrzymałem aż mnie sami zwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr p Re: WKRET MET:) IP: *.96.233.99.tvksmp.pl 23.04.12, 01:03 cyrki tam są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi [...] IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 25.05.12, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś