megi-111 26.04.08, 12:58 Czy orientuje się ktoś,czy 2 maja są czynne urzędy i tego typu podobne instytucje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: petent Re: Urząd-2 maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 14:45 Nie jestem pewien ale znając urzędy w Polsce wszyscy wtedy wezmą sobie urlop lub będą odrabiać w którąś sobotę tylko ze Ty nie będziesz wiedział która to sobota .TYLKO ROBOLE PRACUJĄ,Panie mają wolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi-111 Re: Urząd-2 maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:18 Tak też właśnie myślałam!!! Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Urząd-2 maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:58 Macie wolne w pracy to chcielibyście pozałatwiać spray w urzędach niestety oni też mają wolne , to też ludzie ale wy tego nie zrozumiecie . Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urząd-2 maj IP: *.tktelekom.pl 26.04.08, 17:09 Chwileczke.. Wczoraj telefonowalem do Um i powiedziano mi ,ze 2 maja Urzad normalnie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urząd-2 maj IP: *.gre.pl 26.04.08, 22:42 wniosek o dowod osobisty, ktory chcialem zlozyc 2 maja poniewaz mam wolne(pracuje 3 maja takie zmiany) ktos przyjmnie w innym terminie tzn w sobote tylko jest pewien problem mnie wtedy nie bedzie w urzedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi-111 Re: Urząd-2 maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 23:10 Wyobraź sobie, że nie wszyscy mają wolne 2 maja! Dla niektórych jest to zwykły dzień powszedni i należy iść do pracy. Także nie pisz, że ktoś tego nie zrozumie. Dużo firm i instytucji w ten dzień pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Urząd-2 maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 19:44 urząd pracuje normalnie a dowody osobiste i rejestracja do 17 Odpowiedz Link Zgłoś