nikola2008wp.pl 15.05.08, 17:27 proszę o namiary na dobrego dermatologa lub chirurga onkologa, ponieważ mam niezbyt ładnie wyglądającego pieprzyka i chciałabym aby go obejrzał specjalista.Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lila Re: pieprzyk IP: *.profiline.pl 15.05.08, 22:34 Dr Chmielarz - przyjeżdża ze śląska , jest chirurgiem onkologiem i doskonale zna sie na znamionach. W razie potrzeby usuwa laserem. Prywatnie przyjmuje w dawnej poliklinice na Kościuszki, a na NFZ można się umówić w klinice prywatnej przy ul. Meliorantów ( nie pamiętam nazwy, jest tam też chirurgia plastyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pieprzyk IP: 80.55.221.* 15.05.08, 23:13 "w razie potrzeby usuwa laserem" - jak to - przecież po usunięciu znamiona laserem nie może zostać pobrany materiał do badania histopatologicznego, czyli po samym usunięciu pieprzyka nadal nie wiadomo czy aby zmiana nie miała złośliwego charaktetu.. a przecież chodzi właśnie o to, żeby mieć pewność, że zmiana nie jest grożna.. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: pieprzyk 17.05.08, 15:31 Ja miałam usuwane znamiona. Już wieksze 2 skalpelem i 9 laserem i zawsze znamie było wysyłane do badania..!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: pieprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 11:09 mojej znajomej usuwał chyba dr Olszowski,pracuje na PCK. MUSIAłABYś SIę DOWIEDZIEć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pieprzyk IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 19:34 Polecam doktora Suligę. Ma prywatną klinikę na Meliorantów. Usuwał mi znamię jakieś 7 lat temu. Znamię było duże a po zabiegu praktycznie nie ma śladu.To znakomity chirurg plastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: pieprzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 20:28 idź do dermatologa, badanie dermatoskopowe lub videodermatoskop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pieprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:16 a czy mogłabym prosić o namiar na dobrego dermatologa, który będzie się znał na pieprzykach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: pieprzyk IP: *.tktelekom.pl 19.05.08, 15:42 dr Mark Stempień - chirurg onkolog. Bardzo dobry specjalista. Przyjeżdża z Łodzi raz w miesiącu (sobota) do Medyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pieprzyk IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 19:32 Sprawdzoną przeze mnie,moje dzieci,męża osobiście to Pani Dr.Halina Mikulska-Gutowska-specjalista chorób skórno-wenerycznych .Przyjmuje w poniedzialki i srody na worcella 48/3 od 16-18 Odpowiedz Link Zgłoś