oliweczka02 20.05.08, 01:54 Pod koniec czerwca wybieram się na wesele i zastanawiam się właśnie ad wyborem jak najlepszego solarium :) które Wy polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoe Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.brutele.be 20.05.08, 09:00 na raka skory ? kazde dobre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:36 na dabrowskiego koło kleopatry jest fajne. miła obsługa ...tylko trochę drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliweczka02 Re: 20.05.08, 10:38 oj tam,od razu na raka skóry ! ja naprawdę potrzebuję czyjejś porady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.itcomp.pl 20.05.08, 10:40 mieszkasz na Błesznie a ktośz forumowiczów poleci Ci solarium na Grabówce...Skorzystasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
paula86k Fieldorfa Nila 1 20.05.08, 11:51 Polecam Solarium na Północy niedaleko pętli tramwajowej!Są 2 stojące i leżące(polecam stojące) za 1zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek solarium IP: 212.160.86.* 20.05.08, 12:01 a co myślicie dziewczyny o solarium w Jagiellończykach?? bodajże Aurora. bo tez mam zamiar się wybrać ale nie wiem gdzie jest fajne, takie, które w miarę szybko opala. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliweczka02 Re: solarium IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 12:30 a jest cos dobrego gdzies w centrum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakin Re: solarium IP: *.chello.pl 11.02.09, 20:52 Jest bardzo dobre solarium na Biznesie tzn Biznes Centrum chodzę tam od chyba sześciu lat i zawsze byłem zadowolony, zawsze czysto miła obsługa i super lampy, teraz w naprawdę dobrej cenie 90 gr polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał ? Re: solarium IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.03.09, 19:53 facet na solarium?? a fe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: solarium IP: 195.205.202.* 10.03.09, 20:46 zdecydowanie najlepsze solarium w czestochowie jes na dabrowskiego w jantarze na dole. nie jest najtansze ale odwiedzilam ich sporo i zadne inne nie daje takich szybkich efektow. obsluga profesjonalna. bardzo czysto i naprawde przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:03 Aurora - ok, trochę stary sprzęt, ale miła atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.06.08, 20:38 Aurora super solarium miła atmosfera i super efekty opalania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: solarium IP: 83.19.54.* 25.08.08, 17:07 do której godziny czynne jest solarium Aurora w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.08.08, 17:35 Solarium Aurora czynne jest do 20:00 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 07.09.08, 08:52 Solarium Aurora czynne jest do 20:00 a nawet dłużej do ostatniego klienta.Ponieważ przyszłam kiedyś o 20:10 i Pani już zamykała ale otworzyła ponownie bardzo mile mnie to zaskoczyło dlatego zawsze tam chodzę już 4 lata uwielbiam to Solarium i obsługę również SERDECZNIE POZDRAWIAM I POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 12.01.09, 06:53 Słyszał ktoś o nowym łóżku w Aurorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka:) Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 12:25 Najlepsze solarium na północy, al. Wyzwolenia ! studio T&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczko Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:01 Ma stare, ale dobre i wypróbowane lampki. Jak się da na 20 minutek to bardzo dobrze opala. Nawet taki stareńki sprzęcik. A ze starego sprzęcika to i raczysko takie łagodniejsze, czerniaki mnie czarne, a oparzenia i plamy takie jakieś milsze oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: solarium IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 17:52 Na wspólnej jest po 0.85zł/min. - koło pizzerii Tevere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 20.07.08, 17:24 Ja w Aurorze się opalam i jest super rewelacyjne efekty także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
avocadou Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 15.07.14, 08:34 Nie polecam solarium JAMAJKA w d.h. KWADRATY, na poziomie -1. Byłam tam wczoraj, przeraził mnie zaschnięty brud na łóżku, tłuszcz, kurz, jakieś farfocle i w miejscu wyrwanego guzika powiewające "koty" z kurzu. Takiego brudnego solarium jeszcze nie widziałam, na pewno tam nie wrócę, a innym też odradzam wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:58 mam pytanko, dotyczące tzw.bronzerów. vzy naprawde przyspieszaja opalanie i nadaja ladna opalenizne?I czy ta opalenizna nie bedzie schodzila tak jak np. po samoopalaczach? Z gory dziekuje za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliweczka Re: ale które najładniej opala??????? IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 18:13 no tak,ale gdzie sie najładniej opalę i niedługim czsie (mam miesiąc) tak więc co polecacie?? z góry dzieki za odp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:32 solarium a studiu urody t&m na polnocy. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliweczka02 Re: a jakies dobre w centrum????? IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: a jakies dobre w centrum????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:55 RVB kolo kortow tenisowych wiktoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŁA Re: a jakies dobre w centrum????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.08, 16:57 ja chodze do megasamu na gore:) zawsze chodzlam na lezace a teraz na stojace, efekt naprawde widac juz po 2 razach:) polecam:) niestety zdrozalo...bylo po 0,8zl teraz 1zl/1 min :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 09:05 Polecam solarium w Pasażu, na ostatnim piętrze. Leżące ma brązujące lampy i opala bardzo dobrze. Wystarczy wybrać sie na 4-5 seansów po 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Solarium-dla bezmyślnych i idiotów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:43 trzeba miec zle w głowce,żeby chodzić do solarium: wysusza bardzo skórę a pózniej rózne nowotworowe choroby w tym czerniak skóry zapewniony!!! wez sobie dziewczyno lepeij krem brązujący a bedziesz zdrowsza i pożyjesz dłużej -zamiast nabijac kasę posiadaczom solarium !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczko Re: Solarium-dla bezmyślnych i idiotów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:12 Ale czerniaczek to za 15 lat wyjdzie albo i nie, a powszechnie wiadomo że jak się ktoś pokaże na weselichu na blado, to z miejsca tak jakby umarł dla towarzystwa. I jeszcze szansy że ktoś przynajmniej na pogrzeb przyjdzie nie widać. Krem brązujący? A wiesz co będzie jak ktoś to odkryje? Jak jakiś przystojny młodzieniec po powrocie z nocnej przechadzki upaćkany na brązowo lub pomarańczowo wróci? Dlatego niech się smażą na maksa - średnia inteligencja narodu wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 212.160.86.* 21.05.08, 18:55 ja polecam solarium Lena :) w centrum w alejach! :) s super miła obsługa... tylko powiedz że chcesz te mocniejsze lampy i myślę że cztery razy po 8 minutek i super efekcik będzie! ja wyglądam super :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 212.160.86.* 21.05.08, 18:56 Solarium LENA Częstochowa, Al. NMP 3 - w bramie, tel. 694-070-974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.adm.pcz.czest.pl 26.08.08, 09:54 Ja też polecam solarium Lena w Alejach (stojące).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka:) Ważne pytanie o łóżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 16:27 Wybieram się na solarium i chciałabym zapytać stałe bywalczynie o jedną kwestię. Czy w solarium aurora posiadają łóżka ergoline nie wiem czy to ta nazwa, ale chodzi mi o takie łózko na którym nie trzeba zamykac górnej pokrywy? jest to dla mnie ważne ponieważ nie moge przebywać w zamkniętych pomieszczeniach i ciasnych. Proszę o ewentualne namiary na salony w których sa łóżka o których pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Ważne pytanie o łóżka? IP: 193.93.91.* 27.08.08, 17:42 łóżko o którym mówisz nazywa sie Open Sun jest ono firmy ergoline. Takie łóżko znajduje sie w solarium "Bliżej Słońca" w Jantarze na ul Dąbrowskiego. Cena za minute 1,30 (o ile dobrze pamiętam)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:08 był ktoś juz może w tym nowym solarium naprzeciwko reala? jakie ceny i lampy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 07:53 polecam solarium w Domu Handlowo-Uslugowym Kwadraty 1 pietro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super lozka 2 stojace i 7 lezacych duza moc lozek , a od 8.02.2010 mega promocja tylko 60gr za min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:31 Moje drogie- jezeli chodzi o szybkie opalenie sie bez jakichkolwiek zagrozen dla skory to polecam opalanie natryskowe- opalenizna wychodzi w ciagu paru godzin i zmywa sie powoli w ciagu 10 dni a nawet i dluzej-zalezy od skory...Nadaje bardzo ladny odcien- mozna wybrac ciemniejszy albo jasniejszy odcien. Takie opalanie ma tylko jeden minus- musi byz poprzedzone peelingiem czego nie lubie ale skora korzysta ;)) Natomiast jezeli chodzi o stare lozka do opalania to zauwazylam bledne myslenie u niektorych...to ze lozko jest stare to nie znaczy ze lampy tez sa stare. Lampy sie kupuje nowe pomimo ze lozko jest starej generacji. I tak np.w Aurorze sa stare lozka ale lampy nowej generacji ze to tak nazwe. Ladnie opalaja i sa niedrogie- dlaczego? bo nie trzeba splacac tych starych lozek. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek00 Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 13.01.09, 09:54 Ja polecam solarium cometa ,na kilinskiego 32/34,bardzo mila obsługa,mocne lampy ,które szybko opalają,nawet jest promocja ze jak przyprowadzi sie 2 osoby to wejście gratis :) www.cometasolarium.pl/kontakt.html , a to stronka nie jestem właścicielem tylko klientem ,tego solarium naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Chcesz szkodzić zdrowiu? To każde jest dobre. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 13:18 Nie szkoda ci zdrowia ? Wysusza skórę ,postarza pozniej , a nawet czerniaka skóry możesz sobie zafundowac-serio. Idz zapytaj o to dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saraaaa Re: Chcesz szkodzić zdrowiu? To każde jest dobre. IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 14.01.09, 14:05 zdecydowanie RVB za kortami, teraz juz inaczej nazywa sie ten salon. tuba stojąca, nie trzeba chodzic 15 minut jednorazowo, wystarczy 7 minut. efekt super, bez czerwonej skóry, lampy naprawde mocne.śliczna brązowa opalenizna. WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 11.02.09, 21:36 Żadne. Każde jest niezdrowe. Pożałujecie w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ane Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 00:17 LENA na al.Pokoju, stojące oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dermatolog Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:29 oprócz raka skóry na pewno można dostać grzybicy ,albo innej choroby skóry ,macie rację oplajcie się mam więcej roboty i kasy tylko dlaczego to tak obrzydliwie wygląda.Nie ma znaczenia czy solarium stojace leżące w kazdym się można zarazić nie macie pojęcia jakie brudy ludzie na sobie noszą i najzwyczjajniej w świecie się nie myją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 77.87.124.* 08.03.09, 19:53 Ja osobiście odradzam wszystkim solarium JAMAJKA w Megasamie na górze!! Obsługa fatalna i nieprofesjonalna - z wyprzedzeniem poszłam zapisać się na solarium, bo kolejki były spore, przychodzę tego dnia, na którego się umówiłam, mówię, że byłam zapisana, a tu Pani mi mówi, że ona nie ma nic takiego w zeszycie! Żarty sobie po prostu zrobili. Zapewne skreślili mnie, bo ktoś inny mnie wyprzedził :/ Chamstwo! Poszłam do solarium LENA w Alejach i serdecznie je polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ra Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 10.03.09, 21:48 do czerwca to na dworze się zdążysz opalić. Wiosna idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 18:49 Najlepsze i najfajniejsze solarium to Blue Sun na Niepodległości- dobre lampy i miłe dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 19:51 Ja polecam solarium "LENA" na Alei Pokoju, jest dużo łóżek, 4 stojące, 4 leżące, , ostatnio otwarli następne solarium LENA na ul. Palmowej 2 stojące, 2 leżące z bryzą Odpowiedz Link Zgłoś
eveli-ne19 Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 12.04.09, 15:50 Ja polecam solarium "TĘCZA" na ul. Palmowej 1/9 chodze tam od kiedy istnieje i jestem bardzo zadowolona, sa naprawde bardzo dobre lampy podwojnie brązujące!! - sprawdzilam:) mila i profesjonalna obsluga, doradzają na ile min. wejsc i jaki dobrac kosmetyk! a poza tym dają GRATISY!! :) oprocz tego chodze tam na Tipsy bo są świetnie zrobione w niskiej cenie - 50zl!! Dziewczyny POLECAM bo naprawde warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aac Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 18:45 Czy znajdę w okolicy pl. Biegańskiego jakieś solarium z umiarkowanymi cenami? Czasem korzystam z opalania przy ul. Nowowiejskiego, ale jak dla mnie mają za wysokie ceny - 1,30 zł za minutę. Mam też następujące wątpliwości: niedawno byłam na solarium jako pierwsza klientka i miałam wrażenie, że lampy były nierozgrzane, a powietrze z dmuchawy leciało dość chłodne i po wyjściu nie poczułam żadnych efektów. Czy jest coś na rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiak Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 00:35 Ja polecam to nowe solarium koło reala. tam sie szybko opalisz i masz do wyboru 12 solarium do wyboru do koloru i miła obsługa.... ceny tez normalne. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królewna Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 15:22 Najlepsze jest solarium LENA w Częstochowie! Byłam juz chyba wszędzie ,ale tam jest najlepiej,ze wszystkim!W 2 Aleii w bramie,i polecam z łóżko z bryzą,podwójnie brązujące,efekt natychmiastowy,rewelka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Lena IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 15:58 Mam "głupie" pytanie - jestem początkującą solarką. Byłam 2 razy w Lenie - jest OK. Mam pytanie w temacie mleczka które stoi w każdym gabineciku. Ono jest "przed" czy "po" opalaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OwnU Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.prenet.pl 20.05.09, 18:15 najlepsze solarium jest to naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.spidernet.pl 20.05.09, 19:50 zdecydowanie polecam solarium LENA na Al. Pokoju jak i na Palmowej( na ul. Palmowej niedawno otworzyli). Na Al. Pokoju lampy są dobre jedynie to w dwóch są tylko starsze obudowy ale to w niczym nie przeszkadza oraz na jednym z solarium (leżące) są mocniejsze lampy na twarz. Na ul. Palmowej są 2 stojące i 2 leżące. Solaria są nowe... różnią się jedynie tymi na Al.Pokoju... że na Palmowej stojące są mocniejsze i mają funkcję bryzy oraz jest jedno leżące z wyprofilowaną leżanką i posiada dwie funkcje bryzy ( 2 różne zapachy :P)oraz pomoc w obsłudze sterownikiem (włącza się lektor i mówi co robić). Akurat w innych solariach LENA nie zawitałam więc nie wiem jak jest. Jak dla mnie Lena jest rewelacyjna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia_ma Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:32 Ja uczęszczam do solarium "LENA" Al.NMP 21 w bramie... jestem bardzo zadowolona :) solarium czynne jest od pon-pt od 8:30 - 21:30 a w soboty 8:30-19:00 Chodzę tam od tamtego roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 11:06 dziewczyny ja nie bede polecala .... ale ostrzegę was przed jedny miejscem !!! nie dajcie sie namowic na solarium w cz-wie na ul. kisielewskiego 19 !!!! nie dosc ze lampy sa chyba z "odzysku" bo nawet 15 minut tam siedzac to wogole nie daja koloru .... alb taka alternatywa ze na pradzie oszczedzaja hehe , po drugie bardzo drog , a po trzecie niemila obsluga , pracownice traktuja klientke jak "gó..." ktore nie ma prawa zadecydowac ile in ut chce wziasc , tylko one narzucaja ile mam wziasc , przecie ja za to place i decyduje a one na to ze one wiedza najlepiej , ogolnie opryskliwe i wynoszace sie ponad wszystko !!! no zatkalo nie zeby za moje pieniadze one mowily mi co mam robic . aha , no i za wydane prawie 20 zl wyszlam blada jak sciana :(((( zero opalenizny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 11:11 dziewczyny ja nie bede polecala .... ale ostrzegę was przed jednym miejscem !!! nie dajcie sie namowic na solarium w cz-wie na ul. kisielewskiego 19 !!!! nie dosc ze lampy sa chyba z "odzysku" bo nawet 15 minut tam siedzac to wogole nie daja koloru .... albo taka alternatywa ze na prądzie oszczedzaja i mniejsze naterzenie lamp jest niz powinno byc , po drugie bardzo drogo , a po trzecie niemila obsluga , pracownice traktuja klientke jak "gó..." ktore nie ma prawa zadecydowac niczego , tylko one narzucaja ile mam wziasc , przecie ja za to place i decyduje a one na to ze "tylko one wiedza najlepiej" nawet to na ktore lozko mam isc , ogolnie opryskliwe i wynoszace sie ponad wszystko !!! no zatkalo mnie zeby za moje pieniadze one mowily mi co mam robic . aha , no i za wydane prawie 20 zl wyszlam blada jak sciana :(((( zero opalenizny sprawdzilam i teraz trzymam sie daleko od tego solarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oph Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 93.189.2.* 11.09.09, 21:53 Ja polecam solarium na Dąbrowskiego na wprost restauracji chińskiej. A co do skutków ubocznych czerniaka i nabawienia się grzybicy to myślę, że nawet idąc ulicą można zarazić się świńską grypą, czy jeszcze jakimś innym badziewiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:20 ZADNE Odpowiedz Link Zgłoś
140ania Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 04.04.14, 18:53 Najlepsze solarium niedawno przeze mnie odkryte jest na ul.Barbary34 salon nazywa się Calispa 5 minut wystarczy choc byłam na 10 min ale to za duzo przynajmniej na tym solarium pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
avocadou Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 15.07.14, 08:38 Nie polecam solarium JAMAJKA w d.h. KWADRATY, na poziomie -1. Byłam tam wczoraj, przeraził mnie zaschnięty brud na łóżku, tłuszcz, kurz, jakieś farfocle i w miejscu wyrwanego guzika powiewające "koty" z kurzu. Takiego brudnego solarium jeszcze nie widziałam, na pewno tam nie wrócę, a innym też odradzam wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś