Dodaj do ulubionych

pomóżcie : które solarium najlepsze

20.05.08, 01:54
Pod koniec czerwca wybieram się na wesele i zastanawiam się właśnie ad wyborem jak najlepszego solarium :) które Wy polecacie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: zoe Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.brutele.be 20.05.08, 09:00
      na raka skory ? kazde dobre !
      • Gość: lulu Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:36
        na dabrowskiego koło kleopatry jest fajne. miła obsługa ...tylko
        trochę drogie.
      • oliweczka02 Re: 20.05.08, 10:38
        oj tam,od razu na raka skóry ! ja naprawdę potrzebuję czyjejś porady :)
        • Gość: gość Re: IP: *.itcomp.pl 20.05.08, 10:40
          mieszkasz na Błesznie a ktośz forumowiczów poleci Ci solarium na
          Grabówce...Skorzystasz??
          • paula86k Fieldorfa Nila 1 20.05.08, 11:51
            Polecam Solarium na Północy niedaleko pętli tramwajowej!Są 2 stojące i
            leżące(polecam stojące) za 1zł.
            • Gość: Promyczek solarium IP: 212.160.86.* 20.05.08, 12:01
              a co myślicie dziewczyny o solarium w Jagiellończykach?? bodajże Aurora. bo tez
              mam zamiar się wybrać ale nie wiem gdzie jest fajne, takie, które w miarę szybko
              opala. pozdrawiam
              • Gość: oliweczka02 Re: solarium IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 12:30
                a jest cos dobrego gdzies w centrum??
                • Gość: Anakin Re: solarium IP: *.chello.pl 11.02.09, 20:52
                  Jest bardzo dobre solarium na Biznesie tzn Biznes Centrum chodzę tam od chyba
                  sześciu lat i zawsze byłem zadowolony, zawsze czysto miła obsługa i super lampy,
                  teraz w naprawdę dobrej cenie 90 gr polecam
                  • Gość: pedał ? Re: solarium IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.03.09, 19:53
                    facet na solarium?? a fe..
                    • Gość: ania Re: solarium IP: 195.205.202.* 10.03.09, 20:46
                      zdecydowanie najlepsze solarium w czestochowie jes na dabrowskiego w
                      jantarze na dole. nie jest najtansze ale odwiedzilam ich sporo i
                      zadne inne nie daje takich szybkich efektow. obsluga profesjonalna.
                      bardzo czysto i naprawde przyjemnie
              • Gość: XYZ Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 13:03
                Aurora - ok, trochę stary sprzęt, ale miła atmosfera.
                • Gość: klientka Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.06.08, 20:38
                  Aurora super solarium miła atmosfera i super efekty opalania
                  • Gość: a Re: solarium IP: 83.19.54.* 25.08.08, 17:07
                    do której godziny czynne jest solarium Aurora w tygodniu?
                    • Gość: Ania Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 28.08.08, 17:35
                      Solarium Aurora czynne jest do 20:00 pozdrawiam
                      • Gość: Ania Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 07.09.08, 08:52
                        Solarium Aurora czynne jest do 20:00 a nawet dłużej do ostatniego
                        klienta.Ponieważ przyszłam kiedyś o 20:10 i Pani już zamykała ale otworzyła
                        ponownie bardzo mile mnie to zaskoczyło dlatego zawsze tam chodzę już 4 lata
                        uwielbiam to Solarium i obsługę również SERDECZNIE POZDRAWIAM I POLECAM.
                        • Gość: Ania Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 12.01.09, 06:53
                          Słyszał ktoś o nowym łóżku w Aurorze?
                          • Gość: Klientka:) Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 12:25
                            Najlepsze solarium na północy, al. Wyzwolenia ! studio T&M
              • Gość: Słoneczko Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:01
                Ma stare, ale dobre i wypróbowane lampki. Jak się da na 20 minutek to bardzo
                dobrze opala. Nawet taki stareńki sprzęcik. A ze starego sprzęcika to i raczysko
                takie łagodniejsze, czerniaki mnie czarne, a oparzenia i plamy takie jakieś
                milsze oku.
                • Gość: . Re: solarium IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 17:52
                  Na wspólnej jest po 0.85zł/min. - koło pizzerii Tevere.
              • Gość: Ola Re: solarium IP: *.ludowa.netcominternet.pl 20.07.08, 17:24
                Ja w Aurorze się opalam i jest super rewelacyjne efekty także polecam
      • avocadou Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 15.07.14, 08:34
        Nie polecam solarium JAMAJKA w d.h. KWADRATY, na poziomie -1. Byłam tam wczoraj, przeraził mnie zaschnięty brud na łóżku, tłuszcz, kurz, jakieś farfocle i w miejscu wyrwanego guzika powiewające "koty" z kurzu. Takiego brudnego solarium jeszcze nie widziałam, na pewno tam nie wrócę, a innym też odradzam wizyty.
    • Gość: kasia Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:58
      mam pytanko, dotyczące tzw.bronzerów. vzy naprawde przyspieszaja opalanie i
      nadaja ladna opalenizne?I czy ta opalenizna nie bedzie schodzila tak jak np. po
      samoopalaczach? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)
      • Gość: oliweczka Re: ale które najładniej opala??????? IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 18:13
        no tak,ale gdzie sie najładniej opalę i niedługim czsie (mam miesiąc) tak więc co polecacie?? z góry dzieki za odp. :)
    • Gość: zaba Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:32
      solarium a studiu urody t&m na polnocy. POLECAM!
      • Gość: oliweczka02 Re: a jakies dobre w centrum????? IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 23:37
        • Gość: marta Re: a jakies dobre w centrum????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:55
          RVB kolo kortow tenisowych wiktoria.
        • Gość: MIŁA Re: a jakies dobre w centrum????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.08, 16:57
          ja chodze do megasamu na gore:) zawsze chodzlam na lezace a teraz na
          stojace, efekt naprawde widac juz po 2 razach:) polecam:) niestety
          zdrozalo...bylo po 0,8zl teraz 1zl/1 min :)
    • Gość: gość Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 09:05
      Polecam solarium w Pasażu, na ostatnim piętrze. Leżące ma brązujące
      lampy i opala bardzo dobrze. Wystarczy wybrać sie na 4-5 seansów po
      10 minut.
    • Gość: NN Solarium-dla bezmyślnych i idiotów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:43
      trzeba miec zle w głowce,żeby chodzić do solarium: wysusza bardzo
      skórę a pózniej rózne nowotworowe choroby w tym czerniak skóry
      zapewniony!!! wez sobie dziewczyno lepeij krem brązujący a bedziesz
      zdrowsza i pożyjesz dłużej -zamiast nabijac kasę posiadaczom
      solarium !!!
      • Gość: Słoneczko Re: Solarium-dla bezmyślnych i idiotów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:12
        Ale czerniaczek to za 15 lat wyjdzie albo i nie, a powszechnie wiadomo że jak
        się ktoś pokaże na weselichu na blado, to z miejsca tak jakby umarł dla
        towarzystwa. I jeszcze szansy że ktoś przynajmniej na pogrzeb przyjdzie nie
        widać. Krem brązujący? A wiesz co będzie jak ktoś to odkryje? Jak jakiś
        przystojny młodzieniec po powrocie z nocnej przechadzki upaćkany na brązowo lub
        pomarańczowo wróci? Dlatego niech się smażą na maksa - średnia inteligencja
        narodu wzrośnie.
    • Gość: Kasia Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 212.160.86.* 21.05.08, 18:55
      ja polecam solarium Lena :) w centrum w alejach! :) s
      super miła obsługa... tylko powiedz że chcesz te mocniejsze lampy i myślę że
      cztery razy po 8 minutek i super efekcik będzie! ja wyglądam super :P
      • Gość: Kasia Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 212.160.86.* 21.05.08, 18:56
        Solarium LENA
        Częstochowa, Al. NMP 3 - w bramie, tel. 694-070-974
    • Gość: Aga Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.adm.pcz.czest.pl 26.08.08, 09:54
      Ja też polecam solarium Lena w Alejach (stojące)....
      • Gość: klientka:) Ważne pytanie o łóżka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 16:27
        Wybieram się na solarium i chciałabym zapytać stałe bywalczynie o
        jedną kwestię. Czy w solarium aurora posiadają łóżka ergoline nie
        wiem czy to ta nazwa, ale chodzi mi o takie łózko na którym nie
        trzeba zamykac górnej pokrywy? jest to dla mnie ważne ponieważ nie
        moge przebywać w zamkniętych pomieszczeniach i ciasnych. Proszę o
        ewentualne namiary na salony w których sa łóżka o których pisałam.
        • Gość: kicia Re: Ważne pytanie o łóżka? IP: 193.93.91.* 27.08.08, 17:42
          łóżko o którym mówisz nazywa sie Open Sun jest ono firmy ergoline. Takie łóżko
          znajduje sie w solarium "Bliżej Słońca" w Jantarze na ul Dąbrowskiego. Cena za
          minute 1,30 (o ile dobrze pamiętam)pozdrawiam
    • Gość: myszka Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:08
      był ktoś juz może w tym nowym solarium naprzeciwko reala? jakie ceny i lampy?
      • Gość: Olenka Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 07:53
        polecam solarium w Domu Handlowo-Uslugowym Kwadraty 1 pietro
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super lozka 2 stojace i 7 lezacych duza moc lozek ,
        a od 8.02.2010 mega promocja tylko 60gr za min.
    • Gość: ana Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 23:31
      Moje drogie- jezeli chodzi o szybkie opalenie sie bez jakichkolwiek
      zagrozen dla skory to polecam opalanie natryskowe- opalenizna
      wychodzi w ciagu paru godzin i zmywa sie powoli w ciagu 10 dni a
      nawet i dluzej-zalezy od skory...Nadaje bardzo ladny odcien- mozna
      wybrac ciemniejszy albo jasniejszy odcien. Takie opalanie ma tylko
      jeden minus- musi byz poprzedzone peelingiem czego nie lubie ale
      skora korzysta ;))
      Natomiast jezeli chodzi o stare lozka do opalania to zauwazylam
      bledne myslenie u niektorych...to ze lozko jest stare to nie znaczy
      ze lampy tez sa stare. Lampy sie kupuje nowe pomimo ze lozko jest
      starej generacji. I tak np.w Aurorze sa stare lozka ale lampy nowej
      generacji ze to tak nazwe. Ladnie opalaja i sa niedrogie- dlaczego?
      bo nie trzeba splacac tych starych lozek.
    • kocurek00 Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 13.01.09, 09:54
      Ja polecam solarium cometa ,na kilinskiego 32/34,bardzo mila obsługa,mocne lampy
      ,które szybko opalają,nawet jest promocja ze jak przyprowadzi sie 2 osoby to
      wejście gratis :) www.cometasolarium.pl/kontakt.html , a to stronka nie
      jestem właścicielem tylko klientem ,tego solarium naprawdę polecam.
    • Gość: as Chcesz szkodzić zdrowiu? To każde jest dobre. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 13:18
      Nie szkoda ci zdrowia ? Wysusza skórę ,postarza pozniej , a nawet czerniaka
      skóry możesz sobie zafundowac-serio. Idz zapytaj o to dermatologa.
      • Gość: saraaaa Re: Chcesz szkodzić zdrowiu? To każde jest dobre. IP: *.51.57.30.tvksmp.pl 14.01.09, 14:05
        zdecydowanie RVB za kortami, teraz juz inaczej nazywa sie ten salon. tuba
        stojąca, nie trzeba chodzic 15 minut jednorazowo, wystarczy 7 minut. efekt
        super, bez czerwonej skóry, lampy naprawde mocne.śliczna brązowa opalenizna.
        WARTO!!!
    • bransoletkaa Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 11.02.09, 21:36
      Żadne. Każde jest niezdrowe. Pożałujecie w przyszłości.
      • Gość: ane Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 00:17
        LENA na al.Pokoju, stojące oczywiscie :)
        • Gość: dermatolog Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:29
          oprócz raka skóry na pewno można dostać grzybicy ,albo innej choroby
          skóry ,macie rację oplajcie się mam więcej roboty i kasy tylko
          dlaczego to tak obrzydliwie wygląda.Nie ma znaczenia czy solarium
          stojace leżące w kazdym się można zarazić nie macie pojęcia jakie
          brudy ludzie na sobie noszą i najzwyczjajniej w świecie się nie myją.
    • Gość: maja Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 77.87.124.* 08.03.09, 19:53
      Ja osobiście odradzam wszystkim solarium JAMAJKA w Megasamie na górze!! Obsługa
      fatalna i nieprofesjonalna - z wyprzedzeniem poszłam zapisać się na solarium, bo
      kolejki były spore, przychodzę tego dnia, na którego się umówiłam, mówię, że
      byłam zapisana, a tu Pani mi mówi, że ona nie ma nic takiego w zeszycie! Żarty
      sobie po prostu zrobili. Zapewne skreślili mnie, bo ktoś inny mnie wyprzedził :/
      Chamstwo! Poszłam do solarium LENA w Alejach i serdecznie je polecam :)
    • Gość: Ra Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 10.03.09, 21:48
      do czerwca to na dworze się zdążysz opalić. Wiosna idzie.
      • Gość: don Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 18:49
        Najlepsze i najfajniejsze solarium to Blue Sun na Niepodległości- dobre lampy i
        miłe dziewczyny.
        • Gość: karinka Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 19:51
          Ja polecam solarium "LENA" na Alei Pokoju, jest dużo łóżek, 4
          stojące, 4 leżące, , ostatnio otwarli następne solarium LENA na ul.
          Palmowej 2 stojące, 2 leżące z bryzą
    • eveli-ne19 Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 12.04.09, 15:50
      Ja polecam solarium "TĘCZA" na ul. Palmowej 1/9 chodze tam od kiedy
      istnieje i jestem bardzo zadowolona, sa naprawde bardzo dobre lampy
      podwojnie brązujące!! - sprawdzilam:) mila i profesjonalna obsluga,
      doradzają na ile min. wejsc i jaki dobrac kosmetyk! a poza tym dają
      GRATISY!! :) oprocz tego chodze tam na Tipsy bo są świetnie zrobione
      w niskiej cenie - 50zl!! Dziewczyny POLECAM bo naprawde warto!!
      • Gość: aac Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 18:45
        Czy znajdę w okolicy pl. Biegańskiego jakieś solarium z umiarkowanymi cenami?
        Czasem korzystam z opalania przy ul. Nowowiejskiego, ale jak dla mnie mają za
        wysokie ceny - 1,30 zł za minutę.
        Mam też następujące wątpliwości: niedawno byłam na solarium jako pierwsza
        klientka i miałam wrażenie, że lampy były nierozgrzane, a powietrze z dmuchawy
        leciało dość chłodne i po wyjściu nie poczułam żadnych efektów. Czy jest coś na
        rzeczy?
    • Gość: Kasiak Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 00:35
      Ja polecam to nowe solarium koło reala. tam sie szybko opalisz i
      masz do wyboru 12 solarium do wyboru do koloru i miła obsługa....
      ceny tez normalne. polecam
    • Gość: królewna Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 15:22
      Najlepsze jest solarium LENA w Częstochowie! Byłam juz chyba
      wszędzie ,ale tam jest najlepiej,ze wszystkim!W 2 Aleii w bramie,i
      polecam z łóżko z bryzą,podwójnie brązujące,efekt
      natychmiastowy,rewelka!
      • Gość: bb Lena IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 15:58
        Mam "głupie" pytanie - jestem początkującą solarką. Byłam 2 razy w Lenie - jest
        OK. Mam pytanie w temacie mleczka które stoi w każdym gabineciku. Ono jest
        "przed" czy "po" opalaniu
    • Gość: OwnU Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.prenet.pl 20.05.09, 18:15
      najlepsze solarium jest to naturalne
      • Gość: gość Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.spidernet.pl 20.05.09, 19:50
        zdecydowanie polecam solarium LENA na Al. Pokoju jak i na Palmowej( na ul.
        Palmowej niedawno otworzyli). Na Al. Pokoju lampy są dobre jedynie to w dwóch są
        tylko starsze obudowy ale to w niczym nie przeszkadza oraz na jednym z solarium
        (leżące) są mocniejsze lampy na twarz. Na ul. Palmowej są 2 stojące i 2 leżące.
        Solaria są nowe... różnią się jedynie tymi na Al.Pokoju... że na Palmowej
        stojące są mocniejsze i mają funkcję bryzy oraz jest jedno leżące z
        wyprofilowaną leżanką i posiada dwie funkcje bryzy ( 2 różne zapachy :P)oraz
        pomoc w obsłudze sterownikiem (włącza się lektor i mówi co robić). Akurat w
        innych solariach LENA nie zawitałam więc nie wiem jak jest. Jak dla mnie Lena
        jest rewelacyjna ;-)
        • Gość: misia_ma Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:32
          Ja uczęszczam do solarium "LENA" Al.NMP 21 w bramie... jestem bardzo zadowolona :)
          solarium czynne jest od pon-pt od 8:30 - 21:30 a w soboty 8:30-19:00

Chodzę tam od tamtego roku :)
          • Gość: gość Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 11:06
            dziewczyny ja nie bede polecala .... ale ostrzegę was przed jedny
            miejscem !!! nie dajcie sie namowic na solarium w cz-wie na ul.
            kisielewskiego 19 !!!! nie dosc ze lampy sa chyba z "odzysku" bo
            nawet 15 minut tam siedzac to wogole nie daja koloru .... alb taka
            alternatywa ze na pradzie oszczedzaja hehe , po drugie bardzo drog ,
            a po trzecie niemila obsluga , pracownice traktuja klientke
            jak "gó..." ktore nie ma prawa zadecydowac ile in ut chce wziasc ,
            tylko one narzucaja ile mam wziasc , przecie ja za to place i
            decyduje a one na to ze one wiedza najlepiej , ogolnie opryskliwe i
            wynoszace sie ponad wszystko !!! no zatkalo nie zeby za moje
            pieniadze one mowily mi co mam robic . aha , no i za wydane prawie
            20 zl wyszlam blada jak sciana :(((( zero opalenizny
          • Gość: mimi Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 11:11

dziewczyny ja nie bede polecala .... ale ostrzegę was przed jednym
            miejscem !!! nie dajcie sie namowic na solarium w cz-wie na ul.
            kisielewskiego 19 !!!! nie dosc ze lampy sa chyba z "odzysku" bo
            nawet 15 minut tam siedzac to wogole nie daja koloru .... albo taka
            alternatywa ze na prądzie oszczedzaja i mniejsze naterzenie lamp
            jest niz powinno byc , po drugie bardzo drogo ,
            a po trzecie niemila obsluga , pracownice traktuja klientke
            jak "gó..." ktore nie ma prawa zadecydowac niczego ,
            tylko one narzucaja ile mam wziasc , przecie ja za to place i
            decyduje a one na to ze "tylko one wiedza najlepiej" nawet to na
            ktore lozko mam isc , ogolnie opryskliwe i
            wynoszace sie ponad wszystko !!! no zatkalo mnie zeby za moje
            pieniadze one mowily mi co mam robic . aha , no i za wydane prawie
            20 zl wyszlam blada jak sciana :(((( zero opalenizny sprawdzilam i
            teraz trzymam sie daleko od tego solarium
            • Gość: Oph Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: 93.189.2.* 11.09.09, 21:53
              Ja polecam solarium na Dąbrowskiego na wprost restauracji chińskiej. A
              co do skutków ubocznych czerniaka i nabawienia się grzybicy to myślę,
              że nawet idąc ulicą można zarazić się świńską grypą, czy jeszcze jakimś
              innym badziewiem.

Pozdrawiam
              • Gość: lo Re: pomóżcie : które solarium najlepsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:20
                ZADNE
                • 140ania Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 04.04.14, 18:53
                  Najlepsze solarium niedawno przeze mnie odkryte jest na ul.Barbary34 salon nazywa się Calispa
                  5 minut wystarczy choc byłam na 10 min ale to za duzo przynajmniej na tym solarium
                  pozdrawiam i polecam
                  • avocadou Re: pomóżcie : które solarium najlepsze 15.07.14, 08:38
                    Nie polecam solarium JAMAJKA w d.h. KWADRATY, na poziomie -1. Byłam tam wczoraj, przeraził mnie zaschnięty brud na łóżku, tłuszcz, kurz, jakieś farfocle i w miejscu wyrwanego guzika powiewające "koty" z kurzu. Takiego brudnego solarium jeszcze nie widziałam, na pewno tam nie wrócę, a innym też odradzam wizyty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka