lot_nad_gniazdem_tawro 27.06.08, 00:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski pijak IP: *.poczta-polska.pl 27.06.08, 09:02 czy oficer abw zostal ukarany? funkcjonariusz spozywajacy alkohol w miejscu niedozwolonym lamal ustawe o zachowaniu w trzezwosci... skoro on moze pic w pociagu to dlaczego student nie moze pic w parku na lawce? Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Antek uśpił nawet ABW 27.06.08, 09:05 "student - po pijatyce z Antonim O. zasłabł w sklepie i odkrył, że zniknął mu portfel z ponad tysiącem euro" Ja też nosze przy sobie codziennie tysiąc euro. Może znajde akurat coś fajnego do kupienia za tysiąc euro, a może ktoś mi je ukradnie. W każdym razie przyda się. Mi albo komuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike W tekście jest literówka, powinno być Antoni M. IP: 80.48.10.* 27.06.08, 09:19 Przecież to Antek M., znany psychopata, usypia naród swoim ciągłym szczekaniem o układzie i sssłuuużbach (któż tak to pięknie wymówi jak on). Kiedyś usypiał kolegów z KORu pogadankami o wyższości lewackich bojówek w Ameryce Płd. nad krwiożerczymi kapitalistami z USA i o wyższości komunizmu nad wszystkim innym. Obecnie usypia staruszków z nadciśnieniem, wygłaszając pogadanki w radyjku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Antek uśpił nawet ABW IP: 89.174.23.* 27.06.08, 09:54 On powinien dostac prace w spec-sluzbach, z wszystkimi by sobie poradzil :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Antek uśpił nawet ABW IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.06.08, 11:04 no proszę, jak to fajnie mieć znajomych przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: Antek uśpił nawet ABW 27.06.08, 12:13 taaaa, przecietn student ma w portfelu 1000 euro .. Odpowiedz Link Zgłoś