Dodaj do ulubionych

Mexico-Entero Informacje

05.01.11, 17:24
Witam serdecznie forumowiczów!!!
Wróciłem niedawno z Playa del Carmen i korzystałem z wycieczki organizowanej przez to biuro.
Generalnie: nieprofesjonalnie, niekompetentnie drogo.
Widze, że wielu z was podziela moje uwagi szczególnie na forum wakacje.pl poświecone Meksykowi.
Obserwuj wątek
    • tomekotreba1975 Re: Mexico-Entero Informacje 05.01.11, 18:08
      A możesz napisać, dokładnie w jakim termonie byłeś i jak się nazywasz, bo wybieram się do Meksyku i chciałbym wraz z moją żoną odbyć wycieczki właśnie z tą firmą. Jeżeli nie jesteś w stanie tego napisać to oznacza kolego, że działasz w konkurencji Mexico Enteo i z braku pracy siedzisz na tym forum i wypisujesz takie bzdury. Co do forum wakacje.pl i tego co pisze się tam o tej firmie, to jest dla mnie oczywiste, że nie piszą tego osoby będące klientami tej firmy a raczej osoby upośledzone głęboko psychicznie podpisujące się wyłącznie nikami. Sądząc po ich częstych zmianach osoby te muszą również mieć problem z dokładną identyfikacją swojej płci. Czekam na nazwisko i datę ! Chce to skonfrontować z tą firmą i zapytać, czy rzeczywiście byłeś z nimi na wycieczce i jesteś niezadowolony, czy jesteś zwykłym oszustem.
      • fabian1978only Re: Mexico-Entero Informacje 05.01.11, 20:44
        No tak można sie tego było spodziewać Pani Ewa pytel-Skiba we własnej osobie, albo jej rodzinka. czas sie pogodzić z tym, ze kazdy ma prawo wypowiadac sie na forum, a tego typu wypowiedzi tylko zaostrza ta sytuacja Pozdro Ewsko!!!!:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka