jacek1982 30.06.08, 16:47 jak wam działa internet z firmy TRUSTNET? czy prędkości które są oferowane są rzeczywiste jak w umowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosc9 Re: Internet od trustnet 30.06.08, 18:20 czesc mam internet z trustnetu od 3 miesiecy i jest ok jak na razie zadnych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Internet od trustnet IP: *.zimorowicza.trustnet.pl 30.06.08, 18:51 Internet z Trustnetu, no cóż korzystam bo nie mam innego wyjścia. Od kilku miesięcy działa przyzwoicie, ale bywały czasy kiedy zarówno działanie Internetu jak i obsługa klienta były fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internautka Re: Internet od trustnet IP: *.lelewela.trustnet.pl 02.07.08, 16:57 Gość portalu: użytkownik napisał(a): > Internet z Trustnetu, no cóż korzystam bo nie mam innego wyjścia. Od kilku > miesięcy działa przyzwoicie, ale bywały czasy kiedy zarówno działanie Internetu > jak i obsługa klienta były fatalne. Zgadzam się. Od jakiegoś czasu jest spokój, bywało róznie:] Kiedyś wystarczył mały deszczyk a internetu nie było.. teraz to potrzeba porządnej burzy:P Ogólnie jestem zadowolona:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trustnet Re: Internet od trustnet IP: *.biuro.trustnet.pl 07.08.08, 21:07 w śródmieściu mamy miedzy budynkami kable - zatem "deszczyk" nie ma nic wspólnego z ewentualnym niedziałaniem internetu. Pozdrawiam Wojciech Babicz TRUSTNET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trustnet Re: Internet od trustnet IP: *.biuro.trustnet.pl 07.08.08, 21:11 Dziwi mnie ta kiepska obsługa Klienta. Jestem tym zainteresowany, gdyż praktycznie jako jedna z niewielu firm mamy serwis w weekendy i wieczorami (jest zawsze kompetentny informatyk pod komórką). Prosiłbym o jakieś bliższe info na maila: biuro@trustnet.pl Chyba, że chodzi o coś innego. 9-17 jest czynne biuro i raczej staramy się aby obsługa Klientów była na najwyższym poziomie. Wojciech Babicz TRUSTNET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Internet od trustnet IP: *.zana.trustnet.pl 30.06.08, 19:12 mam 512,a idzie 530-540,w nocy 700,czasami 1 mega,raz przez kilka dni miałem od 12 do 32 mega! Zero problemów od 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: Internet od trustnet 30.06.08, 19:38 hehehe to dobrze bo ponoc czytalem ze przy sieci na 2,4GHz, osiągnięcie stałych przesyłów to nie lada wyczyn.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Internet od trustnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 00:02 zakladajac ze ze masz sprzet do 2,4MHz to nie ma bata zeby uzyskac cos powyzej 1Mbita :) do tego potrzebny jest sprzet na dzialajacy w pasmie 5MHz :D Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: Internet od trustnet 08.07.08, 00:41 A to ciekawe, prosze podaj zrodlo swoich madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestresowany Re: Internet od trustnet o Maliny IP: *.21.pl 18.08.08, 22:48 Malinko co piłaś ? na 2,4 nie da się zestawić połączenia powyżej 1 Megabita?? Kpisz sobie ?? Nie wprowadzaj ludzi w błąd !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re: Internet od trustnet IP: 212.87.240.* 30.06.08, 19:44 A korzysta ktoś z usług firmy My-net ?? Mam radiówkę od lat, myślę o zmianie dostawcy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet od trustnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 15:05 mam My-net i nie można narzekać dziala super....narazie.Przynajmniej jesli porównac z polsystemem My-net jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: Internet od trustnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:33 To nie jest obiektywna ocena. Po polsystemie wszystko jest cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet od trustnet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:46 też prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Internet od trustnet IP: *.trustnet.pl 30.06.08, 23:24 tez posiadam i jest bardzo zadowolony. transfer nawet większy niż w umowie:) od kilku miesięcy tylko jedna awaria i bardzo szybki czas reakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteersowany Re: Internet od trustnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:50 a jak jest z internetem w czasie burzy i mgły? spada jakość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestresowany Re: Internet od trustnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 16:28 podbijam bo dobreee Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: Internet od trustnet 02.07.08, 16:30 to co robic? co wybrac?we wrzesniu konczy mi sie umowa na internet tpsa i juz mi zaproponowali 1 mb na 24 mies za 62 zl to duzo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Internet od trustnet IP: *.trustnet.pl 03.07.08, 10:38 teraz widzialem w trustnecie maja promocje za 1Mb w dzien i 2Mb w nocy przy umowie na 24 masz za 45zl. To chyba w miare oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Internet od trustnet IP: 212.87.240.* 06.07.08, 14:36 No wlasnie My-net oferuje 1 Mb za 35 zeta, ale nie poznalem jeszcze szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Internet od trustnet IP: *.spidernet.pl 08.07.08, 01:13 ja mam za 50 zl GOLD lacze 2 mbit/s w spidernet w nocy mam 10 mbit/s a test pokazuje mi przy wlaczonym emulu: kilobit/sec (kilobyte/sec) Download speed: 12,696.15 1587.01 Upload speed: 16,179.58 2022.44 Surfspeed inside Poland: 10,610.76 1326.34 ponad 12 mbit/s! to jest net! w dzien ponad 2 mbit/s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trustnet Re: Internet od trustnet IP: *.biuro.trustnet.pl 07.08.08, 20:48 odpowiadam w zasadzie wszystkim: Trustnet nie dostarcza internetu w pasmie 2,4Ghz (są co prawda jakieś pojedyncze osoby prywatne, ale praktycznie kilkunastu Klientów na 2,4 zostało) Mamy mosty na 5Ghz, niemniej generalnie coraz więcej budynków jest podłączonych światłowodowami. Nie dalej jak miesiąc temu zakończyliśmy nową inwestycję - przebitkę pod drogą miejską: ul. Słowackiego i kładzenie własnej kanalizacji ze światłowodem. Do końca roku planujemy przełączyć na światłowód ok 80-90% naszej sieci (część fragmentów jest już wykonanych, choć brakuje kilku kawałków, żeby połączyć całość). zapraszam do korzystania z naszych usług. Najnowszy cennik jest na: www.sieci.trustnet.pl Wojciech Babicz TRUSTNET Odpowiedz Link Zgłoś
ma-r-cin Re: Internet od trustnet 07.08.08, 21:19 Ja od 2004 roku nie żałuje, że wybrałem firmę Trustnet. Solidna obsługa klienta (odziwo bardzo szybki czas reakcji na awarie ta zgłoszoną przez klienta). Zdarzało się czasami jak wszędzie brak lub jakiś ograniczony dostęp, ale za to ze strony Firmy była duża rekompensata. Dba o klienta. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Internet od trustnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 19:36 no to super. zawsze się gdzieś bardzo dobra firma trafi. u mnie w okolicy jednak nie ma żadnej osiedlówki niestety, dlatego żeby dobrze trafić mogę tylko do netii pójść. niestety jeszcze przez jakiś czas będę musiał siedzieć w tepsie i płacić te cholerne wysokie stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trustnet Re: Internet od trustnet IP: *.biuro.trustnet.pl 11.08.08, 10:40 jaki to region ? może coś się wymyśli. WB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Internet od trustnet IP: *.aster.pl 11.08.08, 13:30 A czemu piszesz ze wolałbys w Netii ??? Rzeczywiscie w Netii jest taniej a net działa lepiej ??? Pytam bo sam wlasnie sie zastanawiam czy nie przejsc do Netii? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-r-cin Re: Internet od trustnet 11.08.08, 15:50 sprawdz na jakich laczach znajduje sie netia ;) to tak btw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamm Re: Internet od trustnet IP: *.apus-net.pl 16.08.08, 16:01 a ja mam teraz pytanie do ludzi z trustnetu, czy w standardowej ofercie jest zewnetrzne IP ? czy mozna ew. doplacic pare zlotych i miec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRUSTNET Re: Internet od trustnet IP: *.biuro.trustnet.pl 16.08.08, 23:53 standardowo nie ma publicznego IP przekierowujemy darmowo port jeżeli ktoś potrzebuje (od ręki) publiczne IP można wykupić (jest publiczne i stałe (!), nawet podepniemy pod nie w ramach usługi domenę klienta, lub zrobimy: nazwa-klienta.trustnet.pl) Wojciech Babicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: Internet od trustnet IP: *.oginskiego.trustnet.pl 17.08.08, 21:46 Powiem tak,Trustnet to bardzo solidna firma,co prawda awarii nie da sie uniknąć wszędzie,ale można z czystym sumieniem polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Internet od trustnet Lipa IP: *.spidernet.pl 18.08.08, 01:07 Miałem Trustnet, ale jakość jak i oferta firmy na niezwykle niskim poziomie, wolałem wybrać neostrade, która jest tańsza, obecnie mam innego dostawce i jestem jeszcze bardziej zadowolony niż z tpsa. Trustnet niestety odradzam, cena wg obecnej oferty to za 2 mbit/s 61zł przy umowie na 2 lata, to juz chyba lepsza oferta netii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestresowany Re: Internet od trustnet IP: *.21.pl 18.08.08, 22:51 nie ma lepszej reklamy dla mnie ,niż to ,że Trzepiz dla was pracował ! Pozdrawiam ! gdyby nie ograniczenie też bym sie z pol-schitu do was przeniósł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23432432432 Re: Internet od trustnet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 21:07 a internet bedzie jak bedzie burza i bedzie lac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Internet od trustnet IP: *.129.inds.pl 22.08.08, 10:02 Gość portalu: 23432432432 napisał(a): > a internet bedzie jak bedzie burza i bedzie lac ? człowieku jak będzie burza to nikt nie jest w stanie przewidzieć co będzie, a czego nie będzie, gdzie pierdyknie piorun i jakie szkody wyrządzi, takze Twoje pytanie jest trochę śmieszne i nie ma odpowiedzi na nie. Tak wogóle to podczas burzy wyłącza sie sie komputer i inne sprzęty elektroniczne, jeśli ci one miłe. Odpowiedz Link Zgłoś