Gość: Pustak IP: 213.77.4.* 29.09.03, 10:18 "expercie" Doceniam Twe wysiłki, ale odpuść sobie proszę Nawet jeśli prawo nie zabrania - uważam że Twój sposób wykorzystania komputera z dostępem do sieci stoi w sprzeczności z netykietą. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Expertum vs.Pustak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 23:22 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p "Daleko od szosy" IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 30.09.03, 08:08 myslalby kto, ze macie racje. a jak chuliganeria harce wyczynia na necie i na czestochowskich ulicach to dobrze wychowani mordki w kubelek trzymaja i udaja ze deszcz pada? wasze opinie dzielcie sobie ze soba - a bedzieta sie czepac to woz albo przewoz - zobaczymy sie moze na ulicy w Czestochowie, kto wie moze na Dabrowskiego? "jak widac taka sztuke to trudno zachowac kulture" (cyt. za: Leszek kierowca koparki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: "Daleko od szosy" IP: 216.40.249.* 30.09.03, 15:23 "jak widac taka sztuke to trudno zachowac kulture"(cyt.za:Leszek kierowca koparki) powinno raczej byc "jak ma sie taka sztuke przed soba to i o kulture trudno" i smialo mozna powiedziec ze ten cytat pasuje do Ciebie , a nie do Pustaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soplica Re: "Daleko od szosy" IP: 207.44.154.* 30.09.03, 15:42 ha,ha,ha dobre nalezalo sie temu cwaniaczkowi rowniez go nie lubie(experta mam na mysli)pozdrowienia dla Pustaka i Lulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pustak 'Daleko od szosy' czyli uderz w stół IP: 213.77.4.* 30.09.03, 19:26 Gość portalu: expertum credere p napisał(a): > myslalby kto, ze macie racje. > a jak chuliganeria harce wyczynia na necie i na czestochowskich ulicach to > dobrze wychowani mordki w kubelek trzymaja i udaja ze deszcz pada? wasze opinie dzielcie sobie ze soba - a bedzieta sie czepac to woz albo przewoz Nie mogę uwierzyć, że to napisałeś ;)))) Ale żeby tak od razu "wóz albo przewóz"? A przecież nawet Nas nie znasz, by z taką pewnością wygłaszać takie poglądy. Jak to mawiał Pawlak do Kargula (to w moim klimacie) Widzisz go, zobaczyła żaba że konia kuja i łapy nadstawia ;)))) Heh, człowieku jednej ksiażki i jednego filmu. ;)) Fajnie, że przytoczyłeś fragment z tego filmu. Bo widzisz , muszę Ci się przyznać, że przez moment zacząłeś mnie irytować. Teraz widzę jak bardzo się myliłem. Ty tak bardzo chciałeś odskoczyć od swej wsi pomiędzy "miastowych ludzi", że zagubiłeś się pewnikiem w tym wielkomiejskim zgiełku. Przepraszam Cię i proszę o wybaczenie. Pewnikiem musi być ciężko rodakowi mieszkającemu dajmy na to np. w Austrii, kiedy tak wszyscy patrzą na niego z góry. Zamiast wspierać, pomagać, irytowałem Cię zapewne, pogłebiajac jeszcze Twe kompleksy z dzieciństwa. No więc to nie było właściwe z mej strony -przyznaję. I na dodatek jest mi bardzo przykro. Jestem z Tobą expertum, łączę się w bólu - gdyż na własnej skórze doświadczyłem , że można wyrwać człowieka ze wsi, ale niemożna wyrwać wsi z człowieka. Wracaj do Nas, ciężkie czasy idą a w kupie raźniej.;)) Weźmiemy się razem za chuliganerię i dresy, a co? ;))) Tylko widzisz, musisz trochę na domowych chlebusiu i ziemniokach pary nabrać chudzinko, bo takie dresy potrafią przyłożyć, nie bacząc na tytuły expertum credere p. Okularki też ci załatwimy jakieś takie pancerne alibo i na "kontakty" się rzucę byleby tylko zobaczyć Cię w Akcji, mój Ty Hero ;))) Ehh dobrze że są jeszcze w świecie ludzie którym nie jest wszystko jedno. Na wszelki wypadek mój Hero, gdyby i ten post Cię zirytował uprzejmię zapodaję jak niżej. Jako cherlawy kurdupel w granicy 40-stki, darzę wszelka awersją jakiekąkolwiek przemoc. Zaczepiany przez chuligana, bez sprzeciwu oddaję wszelkie dobra doczesne a w przypadku usilnego nalegania w/w jestem w stanie oddać ducha. W sytuacji zagrożenia jestem skłonny zgodzić się z bardziej prawicową częścią forumowiczów , że wszyscyśmy wierzący- co potwierdzić mogą moi znajomi. Bywało juz bowiem, że kopany przez kilku dresiarzy, odwoływalem się do wiary przodków szepncąc -o Boże. Jestem w stanie zgodzić się również (w pewnym zakresie) z tymi co bardziej na lewo w tym forum; bowiem zważywszy na powyższe przypadłości swej mikrej postury często korzystac zmuszony jestem z pomocy społecznej i medycznej. Dlatego leży mi na sercu szeroki pakiet osłonowy dla mnie podobnych ofiar losu. Nie pozdrawiam Cię i tym razem, brzydko przypuszczając, że wzorem innych gastarbeiterów powróciwszy do Naszego miasta, dasz mi niewątpliwie któregoś dnia odczuć swoją wyższość. Dziwi mnie tylko że zapodajesz mój expertum, że spotkanie takie może nastąpić na ulicy Dąbrowskiego. Wszak tam tylko Sąd i Politechnika się mieści?. Ale chyba masz rację. Czytując Twe posty jestem w stanie się przychylić do twej sugestii, że bliżej Ci niestety do tego pierwszego obiektu. Na tym kończę mój rozgawor - wyrobiłem sobie zdanie, rób co musisz, lub co lubisz, tylko zmądrzyj mój Asanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p "rzewne jaja" czyli robmy swoje IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 30.09.03, 22:09 No, stupaqu ty sobie umieszczaj posty, a ja sobie bede robil swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: "rzewne jaja" czyli robmy swoje 30.09.03, 22:20 Wiecie, co by nie sądzić o excrementum, to dobrze że tu jest. Nie stając po żadnej stronie barykady (bo prawdę mówiąc nie wiem o co chodzi), ta słowna gierka "stupaqu", aczkolwiek dla adresata irytująca, jest błyskotliwa. Credere, sądami to Ty się nam może nie odgrażaj, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p te. martin B. maly IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 30.09.03, 23:10 nie tylko sadami ul. Dabrowskiego stoi, i nie sama politechnika sie przy niej miesci. co do excrementow - to swieta racja i stara madrosc, zeby od excrementow sie trzymac z daleka, smierdzacego nie ruszac, w xowno paluchopw nie wkladac. Trzymajta sie z daleka od excrementow! Odpowiedz Link Zgłoś
zolek_zolek Re: 'Daleko od szosy' czyli uderz w stół 01.10.03, 08:31 Ciesze się, ze nie tylko mnie działa na nerwy ten „GOŚĆ” – wiec popieram Was koledzy drodzy –„objema rencyma” – a tak na marginesie – brak argumentów u tego Pana to normalna rzecz wiec niema się czym stresować !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p o Boze! znowu Zolek.... IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 01.10.03, 09:12 Zolek przemysl Ty sobie lepiej czemu to koncerty z Kaska nie wypalily. Znajomosci u ks. Prxxxxx to troche za malo. Pana Boga za nogi jeszcze nie zlapales (na szczescie). --------------------------------- "I'm sorry Ms. Jackson, you can plan a pretty picknick, but you can't predict a weather!" (cyt. za MTv Europe: "I'm sorry Ms. Jackson" - Raper Nieznany) Odpowiedz Link Zgłoś
zolek_zolek Re: o Boze! znowu Zolek.... 02.10.03, 12:59 Po pierwsze chłopcze to nie bardzo rozumiem co niby mam miec wspołnego z Koncertem (oprócz tego ze kupiłem sobie bilet i dupa pieniedzy nie mam) A po drugie to prosze Cie bardzo dopisz końcówke nazwiska tego księdza, bo mimo tego ze znam ich wielu to akurat takiego nazwiska niepomiętam !A może chodzi Ci o ksiedza Prałata z którym niestety kontaku niemam ! Chłopcze - chyba mnie z kims pomyliłeś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p wez' przyklad i spadaj IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 02.10.03, 20:16 zolek nie dosc ze klamiesz to jeszcze jestes na tyle .lupi zeby sie pchac w rozgrywki w jakie nie chcialbys byc zamieszany. Zrozum ze stupakowi trzeba ustapic. ma dostep do dokumentow w prokuraturze i do protokolow ze sledztwa i nie tylko. wie nawet co sie dzieje czasami na ulicy Rejtana po zmroku i co slysza bandyci od bitego Polaka. znaczy ze ma co najmniej dojscie do pracowniow prokuratury i bandytow. od tamtego wieczoru wiele minelo. Nawet majac wtyki w prokuraturze bandyci wszystkiego ot tez nie moga. A pamietajcie uklad jaki Wypchnalem Robertowi: zadnych pobic, bo nawet jakby bylo zabojstwo to w razie czego gowno wyplynie na wierzch. robote macie dobra, to sie jej trzymajcie. Nie wierzycie, to przypomnijcie sobie - dane jakich nie wyciagneliscie dwoma pismami z orzelkiem i pieczatka, dalo sie wyciagnac za pomoca jednej telefonicznej zjebki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hersey in Disguise Re: wez' przyklad i spadaj IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:07 Haha! No prosze! Kogo ja tu widze?! Expertum, czyzby Ci sie kochany nazbieralo? W koncu, teraz widze, ze jako pionier walki z Toba zjednalem przy sobie grono ludzi podobnych pogladow na Twoj temat. Tego nie oczekiwalem, ze przeciw wielkiemu expertowi, co takie "madre" prawdy glosi, cale forum sie obroci! Pozdrawiam "Plotka w przebraniu" [w/g p. expertum credere wielkiego nietykalnego, ktory caly swiat zwiedza jako administrator sieci - smiechu warte!] Hersey in Disguise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p get shorty - part 2 IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 06.10.03, 06:50 frajerze nie wkladaj palca miedzy drzwi to ci nie przytrzasnie. kryminalne gierki lepiej ogladaj sobie na TVNie. Odpowiedz Link Zgłoś