czarodziejka.0 20.07.08, 00:13 Potrzebuje dobrego weterynarza ze sprzetem do dobrej diagnozy. Najbardziej bylby potrzebny neurolog:[ Zna ktos moze ta lecznuce na rocha?Feniks chyba?Jacy tam sa lekarze,ceny? Dosc pilna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elka na kisielewskiego IP: *.tktelekom.pl 20.07.08, 07:13 sprzęt i opis. lekarz dr weterynarz garbaciak. opinie różne. czy neurolog tam jest nie wiem. niezła z dobrą intuicja jest dr Magdalena Zatoń na orkana. dzisiaj niedziela więc będzie trudno.może na lisińcu w starej lecznicy państwowej? powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: na kisielewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 11:07 W starej lecznicy prawdopodobnie juz nie ma, ale trzeba pojechac ta sama ulicą Wyszyńskiego w górkę i skręcic w trzecia uliczkę w lewo na górze i zaraz po lewej jest weterynarz o ile sie nie mylę z tej lecznicy. W niedziele chyba do 13.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: na kisielewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 16:04 Kochani, a jakies opinie o gabinecie na armii krajowej ARGO chyba się to nazywa? mam tam najblizej a moj kot nie znosi przemieszczania się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:08 Chcesz dobrej rady ? skontaktuj się telef. z lecznicami : w Katowicach-Brynowie albo najlepiej we Wrocławiu Kliniką na Akademii Rolniczej -ewent. w Opolu .Kontakty znajdziesz w wyszukiwarce.Tam znajdziesz fachową pomoc i dobry sprzęt i nie zapłacisz za to fortuny -jak w Cz-wie .No i sprzęt mają taki jaki powinien być .Warto pojechać wczesnie rano by lek.specjalisci mogli zrobić wszystkie badania . Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Pilnie dobry weterynarz 20.07.08, 22:39 Badania zrobimy w tym lub przyszlym tygodniu.Nie wiem czemu polecacie na wyszynskiego lecznice:[Ja tam w zyciu z psem nie pojde;[ Paproki,rutyniarze i nic wiecej...Mojemu chlopakowi pies mial nosowke a oni stwierdzili ze to przeziebienie.....Pies nie przezyl:[:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 11:13 Ja ci jej nie polecałam, tylko ktoś napisał o lecznicy na Wyszyńskiego to poinformoowałam że tam juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Pilnie dobry weterynarz 21.07.08, 13:24 wiem wiem.Ona jest przeniesiona kawalek dalej.I jedengo lekarza chyba juz tam nie ma bo pisalo ze ma gabinet w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 13:46 a może Piotrowski na Focha? Róg Focha i POW. Teraz ma wspólnika i chyba wykonują wszystkie zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 15:11 piotrowski jest ok. lecze zwierzaka tylko u niego. ale ten drugi to rzeźnik. oszczedze historie z nim związaną. jesli na pow to tylko dr Piotrowski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 17:55 Ja polecam feniksa, bardzo kompetentne lekarki, swietne podejscie do zwierzat i nie są bardzo drodzy. Przejmują się zwierzetami. Od roku prowadzą mojego psa i wreszcie zostala prawidlowo zdiagnozowana, z kotem tez do nich jezdze, choc z rakowa mamy spory kawalek. wczesniej przerabialismy kilku wetow ale z zadnego nie bylismy zadowoleni.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.rak.spidernet.pl 21.07.08, 18:42 Ja byłam dzisiaj na Orkana 12 u pani Magdaleny Zatoń. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Ceny też przystępne. Odradzam Arkę na Irzykowskiego 10. Chodziłam do nich z psiakiem robili zabieg leczyli a pies wyglądał coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 20:08 tez odradzam Arke. 8 lat chodzilismy z psem i dopiero jak sie przenieslismy do feniksa to zobaczylismy roznice miedzy lecznicami. nie do porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.katedralna.trustnet.pl 21.07.08, 20:32 Polecam dziewczyny z Feniksa.Chodzę do nich od lat, posiadam 2 psy, i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Pilnie dobry weterynarz 22.07.08, 08:14 A jak u nich ze sprzetem?Maja mozliwosc wykonywania podstawowych badan u siebie? Ja chodzilam zawsze do Jaroslawa Miki na belchatowskiej.Lekarz jest naprawde super,ale brak sprzetu i ceny nie zawsze umozliwiaja pojscie do niego... Dziekuje za polcenie Feniksa:)Tam sie wybierzemy na badania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherrry Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.spidernet.pl 22.07.08, 09:20 Ja również odradzam na Irzykowskiego...chodzilam tam dlugo z moimi zwierzakami...ale zauwazylam ze oni tylko kase zdzierają i nic wiecej. Co najgorsze...niewazne czy ies jest przeziebiony czy cos...zawsze daja antybiotyki..za któe biara tez sobie troszke kaski. Przeniosłam się na Bór...tam jestem zadowolona, fajna atmosfera a weterynarze tez spoko. Kiedyś miałam z moim psem przypadek..nagły bo weszło mu dźbło trawy do oka i to bylo wieczorem...pojechalam z psem o 23.00 i mi psa uratowali...Fajnie bo jest w kazdej chwili pomoc w tej przychodni wetwrynaryjnej. Co do Irzykowskiego... mojej znajomej wykonczyli 3 koty...bo przedawakowlai z antybiotykami..i jej nagle 3 padly po kilku tygodniach..a byly to kotki mlode bo 3 lata mialy. Pozdrawiam goraco. Powiedziałam co wiedziałam.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Pilnie dobry weterynarz 23.07.08, 16:11 A zna ktos weta na slowackiego?Kontaktowalam sie z ta Pania przez gg,powiedziala ze prawdopodobnie to stan padaczkowy:[ I teraz nie wiem czy isc na rocha czy na ta ulice slowackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 19:04 jesli masz na mysli ten gabinet -Zwierzyniec- to uważaj ,zastanów się dobrze ,bo tam nie tylko wydrą ci dużo kasy za co tylko się da, ale i mozesz pozbyć się zierzęcia prędko....chyba ,że na Rocha jest jakas inna przychodnia ...Zwierzyniec to Wały Dwernickiego -kolo cmentarza na Rocha ...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Pilnie dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:01 Na Rocha jest Feniks, i to o nim czarodziejka mysli. a swoja droga - zamiast sie zastanawiac juz powinna byla do lecznicy ze zwierzakiem jechac. zobaczyc, co powiedzą. Jak Ci czarodziejko nie bedzie odpowiadac, poszukasz drugiej opini. a nie na forum sie zastanawiasz gdzie. ponoc to pilne... Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: Pilnie dobry weterynarz 23.07.08, 22:00 Nie az tak pilne:p Po niedzieli ide z psem do lekarza...Ale wole sie dowiedziec co i jak a nie pozniej zalowac. Waly dwernickiego kolo rocha?Ktos tu chyba czestochowy nie zna<lol> Mysle o Feniksie:p Albo wlasnie tam na slowackiego:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pilnie dobry weterynarz IP: 193.138.241.* 23.07.08, 21:59 a ja polecam swietnego dr Rubika,ma swoj gabinet na Kukuczki,w budynku przy ostatnim przystanku autobusu nr 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxXxX Neurolodzy weterynaryjni IP: 80.54.168.* 23.07.08, 22:10 Dr hab. Jacek Sterna - SGGW Warszawa - klinika chirurgii lub Klinika Bemowo w Warszawie Dr Wojciech Stańczyk - UP Wrocław - klinika chirurgii Dr Marcin Wrzosek - UP Wrocław - klinika chorób wewnętrznych Oczywiście oprócz badania klinicznego przydałyby się dobre zdjęcia RTG, a może także mielografia. Myślę, ze te osoby postawią najpewniejszą diagnozę w dziedzinie neurologii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś