Dodaj do ulubionych

żelki i paniuse pod tesco :)

08.08.08, 20:09
Właśnie wróciłam z Tesco:), niby wszystko ok, kolejki średnie, pani
przy kasie miła...i wszystko byłoby dobrze, gdyby...no
własnie...DLACZEGO NIEKTÓRZY (DEBILE:) )PARKUJĄ PRZED SAMYM SKLEPEM,
CZY TAK CIĘZKO JEST PRZEJŚĆ TE 10 METRÓW WIĘCEJ I SIĘ TROCHĘ
PORUSZAĆ, A NIE PARKOWAC ZA BARIERKAMI, NO CHYBA ŻE PANIUSIE I
KOLESIE MIELI LAKIER NA WŁOSKACH I BY IM SIE FRYZURKI POPSUŁY!!!
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY MAJĄ PRAWO TAM PARKOWAĆ:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dzięki za przepros dzięki za przepros IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 20:12
      ale nie chce mi się chodzić czasami jak wybudują Jurajską będzie luz a teraz
      trzeba się cisnąć z motłochem
    • Gość: qqq` Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 23:05
      Dlaczego nie zwrócisz uwagi któremuś z tych 'debili', że parkuje w niedozwolonym
      miejscu?
    • Gość: art Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 09:54
      a spróbuj się odezwać... próbowałem wielokrotnie, narażasz się tylko
      na wyzwiska bo oni inaczej nie umieją.
    • Gość: michalko37 Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.08, 14:34
      Jeszcze powiedz że to było bmw lub golf i wszystko będzie jasne.
      • Gość: aga Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.rev.masterkom.pl 09.08.08, 15:50
        SKL

hahahahahahahahhahahahahahaha
        • Gość: kierowca SC Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 16:53
          Dzisiaj pod Tesco Tico SCZ tak zaparkował obok mojego samochodu(15-20cm), że
          urwał mi lusterko i wgniótł drzwi wysiadając ze swojej fury. Czekałem może z 10
          minut na tego geniusza, ale bardzo mi się spieszyło i musiałem odjechać.
          Spisałem nr, ale okazało się to za mało, bo powinienem wezwać Policję na miejsce
          zdarzenia.
          Cham, chamem na wieki wiekók amen...
          • Gość: gość 1 Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 20:08
            Masz rację , wogóle nie zwracają uwagę i wychodzą ze swoich fur i
            otwierają drzwi od samochodu jakby wychodzili z obory .
          • Gość: formuowicz Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 09:56
            Rejestracje wszystkie zaczynaja sie na SC ...., same bydło.
        • Gość: zowik_nieporadek Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.centertel.pl 10.08.08, 10:55
          Albo SLU:)

A poważnie to nie tylko BMW, czy VW,uraczyć tam można jeszcze całkiem pokaźne
          terenówki, najczęściej jakieś Mitsubishi...albo coś w ten deseń.
        • Gość: skl Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 18:28
          ty debilu. skl potrafi jezdzic normalnie, a SC w klobucku nie wiedzialo jak
          objechac zwykla wysepke,bo u was wsioki sa tylko proste drogi i jeszcze na tej
          zaj...wsi sie na prawko zdaje.smiechu warte baranie(zglos sie do MAM TALENT i
          pokaz jazde po powiecie SKL)
        • Gość: look Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 18:52
          SC
        • Gość: Ja Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 09:25
          Dlatego właśnie mnie cieszą te zółte kołpaki zakładane na koła np. przy
          równoległej pod basenem. Debilizm trzeba tepić!!!!!
          • ewelina2024 Re: żelki i paniuse pod tesco :) 15.03.09, 19:54
            Teraz tak stoi takie autko blokując wjazd karetce bądź strazy pożarnej lub też innemu pojazdowi uprzywilejowanemu...
        • Gość: olek Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: 77.87.124.* 15.03.09, 11:08
          Niestety to nie do końca prawda w przerażającej większości to
          niestety rejestracje SC!! A po drugie nikt nie ma prawa parkować w
          miejscach gdzie np. blokuje dostęp do hydrantów lub jest zakaz
          parkowania. I niestety prawdą jest również że zwracając takiemu
          delikwentowi uwagę narażasz się na wyzwiska i groźby. No cóż ale
          podsumowując to bardzo kulturalni ludzie są a ich zachowanie niech
          będzie na to dowodem :)
        • Gość: maniek Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 18:51
          i wszystko jasne
          skad oni tam maja wiedziec jak i gdzie sie parkuje
          sloneczna kalofornia
        • Gość: kierowfca Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.chello.pl 15.03.09, 19:04
          ale ci z SKL nie tylko pod TESCO źle parkują... oni w całym mieście
          zachowują się jak u siebie w oborze
        • Gość: lll Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.prenet.pl 19.03.09, 12:40
          oj nie prawda, ze tylko skl, często sa to samochody sc i nie tylko pod tesco,
          ale też m1, obi i tp. Jak widać niektórzy nie czują się klientami tylko
          wyjątkami i jak by mogli wjechali by do sklepu - bo parkingi sa dla nich za
          daleko :D
        • Gość: kati Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 13:29
          albo EPJ,ERA... :)))białe kozaczki,tipsy i solarium itp:)))
      • Gość: norbi7807 Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.54.170.54.tvksmp.pl 30.10.08, 11:19
        wypraszam sobie, mam golfa i nie parkuje ani przy barierkach ani na
        miejscach dla inwalidów, ale generalnie też mnie to wkurza,pozdr.
    • Gość: kierowca Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 13:26
      to nie jest kwestia tablic rejestracyjnych... wieśniactwo to nie
      kwestia pochodzenia, ale mentalność :) parkowanie przed drzwiami
      wejściowymi to wieśniactwo, ale parkowanie na miejscach dla
      niepełnosprawnych to zwykłe chamstwo... i najczęściej parkują tam
      wypasione furki... mam nadzieję, że życie zmusi ich do tego, ze
      kiedys będą musieli szukać miejsca dla niepełnosprawnych jako ludzie
      ciężko doswiadczeni przez los...
      • Gość: ** Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: 89.174.23.* 30.10.08, 13:39
        tak samo jest na miejscach dla matki z dzieckiem-przeważnie zajęte i
        to przez ludzi którzy nie przyjechali ze swoimi pociechami ,a ja
        mam małe dziecko i często robie zakupy z nim. mąż pracuje a ja nie
        mam z kim zostawić dziecka
        • Gość: ja Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 09:05
          Wczoraj siedziałam sobie w samochodzie pod Tesco i obserwowałam kto
          parkuje właśnie na miejscach dla inwalidów i matek z dziećmi. To sie
          w głowie nie mieści. Nie rozumiem ludzi, którym ciężko jest przejść
          tych kilka metrów więcej i zajmują miejca naprawde potrzebującym.
          Oby los się kiedyś na nich nie zemścił.
    • Gość: :D Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: 193.138.241.* 15.03.09, 12:25
      bede parkował tam gdzie mi sie podoba .. a ZAKAZU tam nie ma wiec ... mozesz
      mnie pocałowac .. w wiesz co :) ha :P (zeby nie bylo na miejscu dla inwalidów
      nie parkuje nigdy ! )
      • Gość: adam Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.03.09, 16:37
        to zaczniesz tam parkowac jak dostaniesz w ryj buraku z klobucka
    • Gość: jamnior Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.159.15.103.static.crowley.pl 15.03.09, 14:00
      lans,szpan,efekciarstwo..cienkie ćwoki,zero kultury i wyobraźni..
    • Gość: brniec Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: 212.95.49.* 15.03.09, 16:50
      Jak ktoś przyjeżdża ze wsi do miasta, to nie wie że nie należy stawać autem na
      wycieraczce tak jak pod swoim domem.(to MIEJSCE PUBLICZNE).
      Zresztą pod wejściem widuję SCZ jak i SC , inne już pomijam -> "HRABIANKI" z
      mercedesów co mają tyle kasy że nikt im za takie przewinienie nie podskoczy. :/
    • Gość: Nitka Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 17:19
      Też byłam świadkiem takiego zachowania 2 dni temu. Rozumiem, że braki w słupkach
      wynikają jedynie z konieczności, żeby mogła podjechać karetka pod wejście albo
      straż pożarna.
      Podjechała paniusia prawie pod wejście przy Mixie. Niemal nam po butach
      przejechała. Zatrzymała się pod daszkiem, wysiadła i otworzyła tylne drzwi.
      Myślę sobie: pewnie chce wypuścić dziecko, które siedzi grzecznie przypięte na
      tylnym siedzeniu.
      Ku naszemu zdziwieniu z samochodu wyskoczyło coś, taki mały kudłaty karakan.
      Podbiegł do słupa podtrzymującego daszek, obsikał go, a potem paniusia wzięła go
      na ręce i weszła na teren hali sklepowej.
      No kurczę, zszokowało to mnie, ale cóż. Buraki rosną także w mieście, bo
      rejestrację na toyocie miała SC.
      • Gość: SC (Same Cuda) Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 18:37
        SKL (Słoneczna Kalifornia)
        SCZ (Same Czereśniaki)
        SLU (Słoneczna Luizjana)
        • Gość: kalafior z kłobuck Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.chello.pl 15.03.09, 19:12
          SKL słoneczna KALAFIORnia
        • Gość: WAW rules ;) Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.prenet.pl 15.03.09, 19:17
          SC (Swięte Cudaki)
          SKL (Słoneczna Kalifornia)
          SCZ (Same Czereśniaki)
          SLU (Same Ludki Uchylnięte))
          SZA (Same Zadupia)
          • Gość: frogman WAW - to takie proste IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 19:43
            Wypierdo..lone akademicko walenie :-)
        • Gość: qwerty Wy coś macie nie tak z głową? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:45
          Po numerze tablicy rejestracyjnej będziecie się doszukiwać cech osobowości?
      • Gość: lord Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:29
        Świadczy to raczej o pochodzeniu,a nie o nr rejestracji.
    • Gość: jamnior Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.159.15.103.static.crowley.pl 15.03.09, 20:58
      dziś byłem w tesco.sytuacja się nie zmienia,3 auta pod mixem,rejestracje sc też.
    • Gość: tomi Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.ludowa.netcominternet.pl 15.03.09, 21:29
      proponuje eksperyment , niedziela koło południa pod REAL , policzcie
      ilość aut na SKL i SCZ na miejscach dla niepełnosprawnych i potem
      rozejrzyjcie sie po parkingu , wg moich obserwacji ponad połowa aut
      stojacych na miejscach dla niepełnosprawnych ma rejestracje SKL i
      SCZ , natomiast proporcje na normalnych miejscach są około 70-30 na
      korzyść SC , wnioski SC wyciągną sami , SKL i SCZ i tak nic z tego
      nie zrozumie :)
      • Gość: Haker Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.apus-net.pl 16.03.09, 08:32
        Toni - drwalu intelektualny!!!

Myślisz gilu, że obecni mieszkańcy Częstochowy to miastowi z dziada - pradziada???
        Hahaha, ile razy w roku jeździsz bucu do babki na wieś po kompoty? Zapewne Twoi
        starzy z wiochy przyjechali zginać kark w hucie, a Ty miastem tak prześmiardłeś,
        że słomy wystającej z butów nie widzisz!!
        • Gość: do hakera Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.ludowa.netcominternet.pl 16.03.09, 09:15
          Chłopczyku , mój problem polega zupełnie na czym innym ....
          urodziłem sie w centrum częstochowy i tam mieszałem ponad 30 lat ,
          tam tez chodziłem do szkoly i tak dalej , potem wyprowadzilem sie na
          przedmiescia i niestety mam teraz rejestracje SCZ i tym bardziej
          zwracam uwage na to jak kierowcy z róznymi oznaczeniami na tablicach
          rej. się zachowuja . To powoduje , że wstydze sie za takich burakow
          jak ty tym bardziej bo jakby sam pozornie sie do nich zaliczam
    • Gość: driver Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.chello.pl 15.03.09, 22:21
      Zgadzam się z Tobą w 100%.A od zwracania uwagi na parkingu jest ochrona która
      powinna dbać o porządek może również wezwać policję gdyż jest to teren
      wewnętrzny i policja może interweniować tylko na prośbę zarządcy terenu.Wkurza
      mnie też jak widzę na drodze drogą bryke (rej bez znaczenia)a pet leci za okno
      nie mówiąc o czym innym..
    • Gość: Malutka Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 00:31
      Mnie niedawno jakiś baran z czarnej beemki (niestety, tak było) rzucił żarzącego
      się peta. Gdybym sadziła większe kroki, trafiłby w mój but. Buc jeden. Nie
      spojrzałam, czy to "miastowy". Na drugi raz spiszę numer rejestracyjny.
    • Gość: magma Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 09:18
      Ależ kulturalna dyskusja......Wulgaryzmy,nienawiść i podłość. Ludzie zajmijcie się sobą.Służby do tego upoważnione same sobie poradzą.
      • Gość: driver Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: *.chello.pl 18.03.09, 12:17
        to widać nader dobrze jak sobie radzą!
        • Gość: qwerty Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: 195.205.171.* 18.03.09, 18:19
          rozwiązanie jest jedno jak będą parkować w takich mijejscach gwóżdz i gumy...hehe bez względu na rejestracje;)
        • Gość: qwerty Re: żelki i paniuse pod tesco :) IP: 195.205.171.* 18.03.09, 18:19
          rozwiązanie jest jedno jak będą parkować w takich mijejscach gwóżdz i gumy...hehe bez względu na rejestracje;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka