edyta2881 12.08.08, 13:53 Proszę o adresy i nr tel firm które budowały wam domy i oczywiscie ceny za m2 kogo polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 14:13 Czy tylko durnie, buraki właśnie takie tematy zakladają ??? Odpowiem krotko, pie.rdol sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2881 Re: Budowa domu 12.08.08, 14:23 Gość portalu: 123 napisał(a): > Czy tylko durnie, buraki właśnie takie tematy zakladają ??? > Odpowiem krotko, pie.rdol sie !! Zastanawiam się skąd biorą sie tacy ludzie wulgarni , chamscy jak ty ale wiesz, szkoda mi Ciebie , uwazam że tym swoim jadem sie kiedyś zatrujesz i tego Ci życzę :) PS Co w tym pytaniu jest złe , chcę się budować i dlatego potrzebuję jakiejś ekipy , a może mam wygórowane marzenia ???? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2881 Re: Budowa domu 12.08.08, 15:12 oj ale ja dopiero szukam kogoś kto mi wybuduje dom a póżniej dopiero wykończenie , ale dziękuje będe miała na uwadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 456 Re: Budowa domu IP: 195.205.202.* 12.08.08, 16:40 Ktoś zadał kiedyś tutaj pytanie: "Jaki samochód najlepiej kupić co polecacie?" Twoje pytanie jest na podobnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 17:35 Ja nie widzę nic zlego w tym pytaniu. Zaglada tu tyle ludzi, ze zawze moze ktos pomoc. Czy forum polega tylko na tm, ze trzeba komuś dowalic i naublizać? Rownie dobrze mozna by uznac za durny temat o działkach, a jednak wielu ludziom pomógł. Własnie forum jest po to aby ludziom pomagac ale czestochowa to specyficzne miasto, lepiej pisać o SKL o pomniku JP itp. Dzisiaj niestety bardzo trudno o ekipe budujaca. proponuje pojeździć po okolicach gdzie sie ludzie buduja i zareczam ci ze kogos znajdziesz. Powyższe uwagi wlasnie swiadcza o buractwie... Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2881 Re: Budowa domu 12.08.08, 22:45 dzięki , już myślałam że w Cz-wie nie ma już normalnych ludzi . Nie nawidzę wulgaryzmu , chamstwa a tu na tym forum jest tego za dużo . A jeżeli chodzi o móje pytanie to je cofam poradzę sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:34 apraszam pania Edyte 2881 na budowe kom. 692365274. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:58 edyta2881 napisała: > dzięki , już myślałam że w Cz-wie nie ma już normalnych ludzi . Nie > nawidzę wulgaryzmu , chamstwa a tu na tym forum jest tego za dużo . > A jeżeli chodzi o móje pytanie to je cofam poradzę sobie sama No i dobrze. Bo inaczej mozesz zapytac jakie penisy lepsze, długie cienkie czy małe grube !! A może lepiej w łebek się pie.rdo.lnąć !!! Głpie pytanie, głupie odpowiedzi i wszystko. Rozpie-rdala mnie podajcie ceny, nr. telefonow itd. kretyni tylko w ten sposob tu moga cos takiego pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 20:52 Edyta, buduj się, a potem tych buraków zaproś do siebie na grilla, niech sobie popatrzą, zza płota oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
marekhs Re: Budowa domu 30.05.18, 18:05 Ja korzystałam z usług firmy budowlanej zodw.com.pl/ jestem bardzo zadowolona. Zajmują się budową domów i wykończeniem. Doświadczona i bardzo zorganizowana ekipa. Wykonali mi projekt od A do Z. Serdecznie ich polecam. Na stronie jest kontakt tam dowiesz się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś