gonia322 18.09.08, 11:37 Witam, może mi ktoś polecić dobrego adwokata zajmującego się sprawami rodzinnymi? Chodzi o dziecko. Proszę o poważne odpowiedzi. Zależy mi na czasie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adwokat??? Re: Adwokat rodzinny!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 17:41 ja znam jednego, ale ci nie polece, bo bez rozeznania, wystawil wniosek o alimenty dla matki dziecka,/ przez ktorej lajdactwo, nastapil rozklad malzenstwa/ na 1200 zl/m-cznie/ Jakis niedouczony, bo tak mozna o nim napisac, nie wzial pod uwage tego, ze ojciec poza alimentami partycypuje w kosztach utrzymania dziecka, splaca kredyt za nia, finansuje dziecku wakacje,ksiazki, abonamet telefoniczny ubrania. A ta ...../tu jej nie nazwe/ żądada 1300 zl!!! Ojciec dziecka zostawil jej mieszkanie,musi zarobic na wlasne, a ta w dalszym ciagu prowadzi sie jak.... Dziecko jej nie cierpi, i czeka zeby jak najszybciej od niej odejsc. Adwokat nie wzial pod uwage tego , ze ojciec musi sobie zorganizowac mieszkanie, urzadzic je, zapewnic sobie zycie, tylko chce zeby ja za jej lajdactwo utrzymywal. ona pracuje, niezle zarabia i jeszcze chce tyle kasy. Dziwie sie adwokatowi, ale on tez nie wiadomo za co ja popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Adwokat rodzinny!!!!! IP: 193.138.243.* 19.09.08, 12:27 dobrego tzn. inaczej: ile jesteś w stanie zapłacić za adwokata bo ich stawki uzaleznione są od renomy, skuteczności itp.? Odpowiedz Link Zgłoś