Dodaj do ulubionych

Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pieniądze

IP: 213.76.130.* 14.10.03, 18:06
Oddajcie miastu bezprawnie zawłaszczone diety. Komuszy wojewoda was od tego
nie uratuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Spółdzielca------- Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: 213.76.130.* 14.10.03, 18:16
      Jak teraz Pan Prezes będzie żył z gołej prezesowskiej pensji 14000zł
      (czternaście tysięcy złotych) miesięcznie. Biedaku wpółczuję ci. Spółdzielca.
      • Gość: @ Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 10:15
        dzisiaj już jest pewne,że pobierali pieniądze bezprawnie. Muszą oddać!!!!!!!!!
      • Gość: konrad Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:08
        + to o czym nie wiemy i sie nie dowiemy.
    • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 15.10.03, 12:07
      A może to dobrzy radni? Nie zastanawiacie się nad tym?
      • Gość: sss Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:10
        Radni moze i tak. Ale prezesi spoldzielni to nie bardzo.
    • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 15.10.03, 13:38
      Co ty dziecko o tym wiesz ?
    • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 17.10.03, 13:03
      Sam chyba jesteś dziecko i sam chyba niewiele rozumiesz
    • maxx5 Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien 17.10.03, 23:12
      s
      • Gość: ww Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 22:39
        nie dajmy sie zwariowac
    • fantyk Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien 20.10.03, 16:44
      Dlaczego jedni z lepszych radnych w tym mieście mają odejść. Błaszczeć na
      prawdę mądry uczciwy i prawy człowiek, Szczuka potrafi prowadzić sesje i
      mądrze rozwiązywać wszystkie czerwone i wronowe supły, Wosik zawsze z sensem
      potrafi pracować na sesji. To, że jakis chory twórca prawa wymyślił przepis na
      którym przewraca sie pół Polski to nie znaczy, że ci ludzie są nieprzydatni
      miastu. Faktycznie nalezało głosować tylko na bezrobotnych i bezdomnych , była
      taka możliwość, tylko nikt z nej nie skorzystał !!! i wtedy nie byłoby
      konfliktu z prawem, które nota bene weszło juz po wyborach.
      • Gość: adagio Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:34
        Chyba żartujesz, że Wosik z sensem gada?
      • Gość: lenin Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 23:49
        towarzyszu dejcie spokój, i tak na cholere to wszystko - przecież obniżyli nam
        rentę, chcą zabrac emerytury i zasiłki. jest weryfikacja szeregów, podziekujemy
        im wszystkim.
        • Gość: fdg Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 14:06
          tak....... szczególnie Pan Szczuka mądrze mówi
          a jak wspaniale potrafi odwlec w czasie głosowanie
          aby jeden głos jeszcze dojechał
          • Gość: rencistka Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 15:16
            Rozumiem ,że miasto wiele straci bez takich radnych.Jest wspaniałe wyjście-
            niech popracują społecznie ,dopiero wtedy będą zasłużeni dla Częstochowy.Nie
            muszą przecież brać diet a mogą działać nieprawdaż?????
      • Gość: antyrywin Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 01:49
        dawno tak sie nie ubawiłem w ubraniu
        • Gość: xxx Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 00:34
          Gość portalu: antyrywin napisał(a):

> dawno tak sie nie ubawiłem w ubraniu

a bez ubrania?
    • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 15:04
      To bardzo dobry pomysł, żeby radni pracowali za darmo. Zobaczymy ilu wtedy
      będzie chętnych. Może gazeta spytała by który z nich zgodził by się na
      rezygnację z dietki.
      • Gość: mieszkaniec Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 16:33
        Tak. Zaraz wszyscy zrezygnują. To pazerne stwory bez honoru.
      • Gość: wm Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:39
        prędzej Wolski zostanie prezydentem niz jego kumple zrezygnuja z darmowej kasy
        ciągnietej od nas wszystkich czyli dietek w Radzie Miasta
    • Gość: ja Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 24.10.03, 08:08
      a z czego maja oddac pieniadze przeciez to biedni panowie :)
    • Gość: @ Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 24.10.03, 11:16
      bagno !!!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 27.10.03, 15:35
        ciekawe czy wy pracowalibyście za darmo?
        • Gość: GOSC Re: Całus, Szczuka, Wosik,Oddajcie miastu pien IP: *.bud.pcz.czest.pl 27.10.03, 16:54
          Lewica uchwaliła ustawe antykorupcyjną i sama ją łamie!!!!!!! Nu nu nu niedobre
          chłopczyki!!!!!
          • Gość: konrad Re: Całus, Szczuka, Wosik,Oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:20
            Za to aws z Walesa na czele pierwsza zecza jaka zrobil to zlikwidowal kasate
            mienia.
        • Gość: Janusz Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 29.10.03, 10:29
          Zastanawiam się dlaczego Ci Panowie tak kurczowo trzymają sie swoich
          interpretacji ustawy.Pamowie dla normalnych ludzi jest wszystko jasne.
          Powinniście odejść i z honorem oddać niesłusznie pobrane diety.
          • Gość: realista Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 29.10.03, 13:12
            odejść z honorem ? Czy Ty myślisz, że oni wiedzą co to honor.
            • Gość: mimi Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: lolek:* / 192.168.0.* 30.10.03, 22:39
              Gość portalu: realista napisał(a):

> odejść z honorem ? Czy Ty myślisz, że oni wiedzą co to honor.

oddawać forse oszuści,nawet wasz kumpel wojewoda musial powiedziec ze jestescie
              oszustami, czerwoni złodzieje
              • Gość: marianN Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 01.11.03, 18:54
                Ludzie trochę realizmu -
                • Gość: asesor Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 11:01
                  Gość portalu: marianN napisał(a):

> Ludzie trochę realizmu -
    • Gość: KANDYDAT Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 17:50
      Jeśli wybiorą mnie radnym na kadencję następną to będą mi płacić za pracę!
      Jestem towarem i mam swoją cenę.Wyborcy albo ten towar kupią albo nie. Praca z
      friko była modna w PRL-u i jak się skończyło? Teraz podobno jest Najjaśniejsza
      RP i kapitalizm z wolnym rynkiem..Co wy na to ,,socjaliści,,?
      • Gość: marianN Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 02.11.03, 22:55
        Jeżeli Błaszczęć nie ma nic wspólnego z Wroną - to ja jestem Maryjan
        Krzaklewski he he he
        Zobaczycie czy Wronowcy pozwolą go odwołać , bo sam napewno nie zrezygnuje...
        • Gość: ww Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 02:17
          Gość portalu: marianN napisał(a):

> Jeżeli Błaszczęć nie ma nic wspólnego z Wroną - to ja jestem Maryjan
          > Krzaklewski he he he
          > Zobaczycie czy Wronowcy pozwolą go odwołać , bo sam napewno nie zrezygnuje...

jestes błochowiak i miller razem wzieci - wojewoda odwołuje i nikt tu nie ma
          nic do gadania. to wyscig o honor. radni sami zrezygnuja - wygrali. radni
          zostaną oderwani - sromota.

trzeba byc tepym ormowcem zeby nie pojac wlasnego wojewody.
          • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 03.11.03, 09:33
            oj nie ddadzą !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 03.11.03, 12:33
        Czemu ty zapłakany kandydacie się nie podpiszesz. Daj się poznać ludziom. Twój
        przyszły wyborca.
      • Gość: Twój wielbiciel Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 03.11.03, 12:35
        Gość portalu: KANDYDAT napisał(a):

> Jeśli wybiorą mnie radnym na kadencję następną to będą mi płacić za pracę!
        > Jestem towarem i mam swoją cenę.Wyborcy albo ten towar kupią albo nie. Praca
        z
        > friko była modna w PRL-u i jak się skończyło? Teraz podobno jest
        Najjaśniejsza
        > RP i kapitalizm z wolnym rynkiem..Co wy na to ,,socjaliści,,?
        Czemu ty zapłakany kandydacie się nie podpiszesz. Daj się poznać ludziom. Twój
        przyszły wyborca.
    • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 04.11.03, 07:29
      Nie ma takiej siły żeby ich zmusić do oddania kasy,
      • Gość: balon Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 06.11.03, 13:08
        Jest. Jest. To tak zwana opinia publiczna. Piszcie i nie poddawajcie się.
        • Gość: taczki!!!!!! taczki!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 00:06
          Gość portalu: balon napisał(a):

> Jest. Jest. To tak zwana opinia publiczna. Piszcie i nie poddawajcie się.

Tak zwana opinia publiczna to na Forum w 95 proc aktywiści młodziezówki lub
          wręcz....
          Lepsze od opinii sa taczki.
          • Gość: konrad Re: taczki!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:33
            Wywozeniem na taczkach chcesz leczyc swoje kompleksy?
    • Gość: maan Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:14
      prawo jest prawem,panowie WON z urzędu miasta
      ciekaw jestem jak zachowają się radni z PISu
      • Gość: analfabeta Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 19:53
        Gość portalu: maan napisał(a):

> prawo jest prawem,panowie WON z urzędu miasta
        > ciekaw jestem jak zachowają się radni z PISu

Jak już won to z RAdy MIasta a nie Urzędu. Nie znasz różnicy? Zapytaj tych co
        wiedza!
        • Gość: ten co wie Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 11.11.03, 12:01
          Gość portalu: analfabeta napisał(a):

> Gość portalu: maan napisał(a):
          >
          > > prawo jest prawem,panowie WON z urzędu miasta
          > > ciekaw jestem jak zachowają się radni z PISu
          >
          > Jak już won to z RAdy MIasta a nie Urzędu. Nie znasz różnicy? Zapytaj tych co
          > wiedza!

a gdzie ma siedzibę Rada Miasta mądralo?
          • Gość: analfabeta RADNI - oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 13:51
            Gość portalu: ten co wie napisał(a):

> Gość portalu: analfabeta napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: maan napisał(a):
            >
            > a gdzie ma siedzibę Rada Miasta mądralo?

URZĄD to instytucja a budynek to siedziba tak więc w budynky w którym mieści
            się Urząd Miasta obraduje także Rada Miasta / która jest władzą ustawodawczą/ a
            Prezydent i jego urzędnicy to Ci co wykonują decyzje radnych . Więc won z Rady
            czy Urzędu ?
    • Gość: fiskus Re: Szczuka, Błaszeć -oddajcie diety = niestety IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 20:09
      Kto policzy , kto wyliczy niechaj powie ...
    • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 19:47
      Przecież Wrona nie pozwoli odwołać Błaszecia za radnego bo wtedy komuchy
      wywalą go z poczty a to ileś miejsc pracy do podziału i kasy do
      wyprowadzenia ??? :)))
      • Gość: wojtek Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 23:27
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Przecież Wrona nie pozwoli odwołać Błaszecia za radnego bo wtedy komuchy
        > wywalą go z poczty a to ileś miejsc pracy do podziału i kasy do
        > wyprowadzenia ??? :)))

Durniu, Polska Poczta jest w rękach obecnego rzadu od kilku lat. Wrona nic nie
        ma do poczty ktora jest w rekach skarbu panstwa. Nic nie ma tez do wywalenia
        radnego, bo wywala go lewicowy wojewoda Śląski z SLD, kumpel 14 towarzyszy z
        czestochowskiej rady miasta. Nie można przeciez dopuscić zeby byl taki wstyd na
        całe miasto - wywalic jedynego radnego i to z SLD. Dwaj kolejni czekaja w
        kolejce.
        • Gość: sufler Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 20:31
          Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Gość portalu: gość napisał(a):
          >
          > > Przecież Wrona nie pozwoli odwołać Błaszecia za radnego bo wtedy komuchy
          > > wywalą go z poczty a to ileś miejsc pracy do podziału i kasy do
          > > wyprowadzenia ??? :)))
          >
          >
          > Durniu, Polska Poczta jest w rękach obecnego rzadu od kilku lat. Wrona nic
          nie
          > ma do poczty ..

Zanim powiesz durniu o innych DURNIU pomyśl durniu!
    • Gość: Spółdzielca Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 20:10
      Jak zdrówko?
      • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: 212.122.240.* 21.11.03, 22:14
        co wy chcecie od Wosika?
        • Gość: wa Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: 212.122.240.* 23.11.03, 21:42
          to pomylka
    • Gość: mimi Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:14
      Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> Oddajcie miastu bezprawnie zawłaszczone diety. Komuszy wojewoda was od tego
      > nie uratuje

ani młodzieżówka
    • Gość: głest Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 08:53
      Czy wy macie sumienie Czy przyspawane dupy?
      • Gość: butapren Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 20:55
        posmarowane poxipolem
        • Gość: ba Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 12.12.03, 18:49
          ale jesteście naiwni
          • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:23
            Pan Błaszeć to człowiek honoru w przeciwieństwie do was
            • Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 29.12.03, 13:21
              niech ten człowiek honoru oddda miastu 18 tysięcy złotych plus odsetki
              • Gość: witek wojewoda każe Szczuce złozyć mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 23:53
                Dziennik Zachodni napisał że wojewoda kazał swojemu koledze, przewodniczacemu
                rady miasta Szczuce z SLD złozyć mandat radnego, ciekawe czy były szef SLD w
                Czestochowie to człowiek z honorem, czy tez będzie się trzymał rękami i nogami
                • Gość: maniek Re: wojewoda każe Szczuce złozyć mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:51
                  on sie przykuł teraz tylko młot pneumatyczny
                • Gość: spowiednik Dajcie spokój Wosikowi...on jest czysty! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 21:02
                  Pan Szczuka uczy się zachowań od Pana Błaszczecia a ten od Pana Szczuki i to
                  są "naszych wzorów" sztuki. Jaki szedł takiego spotkał a mówią że chodzą po
                  innej drodze i do tego sprzecznych ideałów. A Ty P.... patrzysz i nie grzmisz!?
                  • Gość: gość Re: Dajcie spokój Wosikowi...on jest czysty! IP: *.pcz.czest.pl 19.01.04, 15:09
                    możecie sobie gnojki popisać
                    • Gość: lewicowiec on jest czysty! a co ,miał byc brudny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:34
                      bo co? bo my lewicowe bonzy mamy wszystko w d...? zwłaszcza eletorat? mnie też,
                      chociaż pochodze z rodziny o lewicowych tradycjach? za te lekceważenie
                      czestochowian nie powinniscie sie juz znalezc na jakiejkolwiek liscie
                      • Gość: LX Re: on jest czysty! a co ,miał byc brudny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:45
                        Przyjdź na sesję chlopie to zaraz zmienisz poglady, jak usłyszysz wynurzenia
                        niby czystych Wosików. Dramatyczna żenada. Ja tam nie jestem polityk, ale
                        chodze i słucham, bo chcę pomocy w zrobieniu drogi ważnej dla mieszkańców. I
                        zastanawiam się, kogo ludzie wybierają. Zwlaszcza tych z lewicy. Albo starocie,
                        ktore bredzą (patrz p.Wosik) , albo młodzi, którzy nic nie rozumieja i co głos
                        to się kompromituja(patrz Matyjasik). A w ogóle ci radni to żadni nasi
                        przedstawiciele. To partyjniacy zasłużeni z różnych list. Kilku jest normalnych
                        i znających się na rzeczy, a w tym , niestety, m. in. Szczuka,i Banaszkiewicz,
                        Głąb, Kurpios, Kondracki. A szczytem wszystkiego jest posłuchać dwóch byłych
                        kandydatów na Prezydenta Miasta - Wolskiego i Gębskiego. Dramat. Ale też i
                        wesoło. Przyjdź. Posłuchaj. Właśnie dowiedziałem się, że sesja jest 26 stycznia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka