Gość: mieszkaniec IP: 213.76.130.* 14.10.03, 18:06 Oddajcie miastu bezprawnie zawłaszczone diety. Komuszy wojewoda was od tego nie uratuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spółdzielca------- Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: 213.76.130.* 14.10.03, 18:16 Jak teraz Pan Prezes będzie żył z gołej prezesowskiej pensji 14000zł (czternaście tysięcy złotych) miesięcznie. Biedaku wpółczuję ci. Spółdzielca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 10:15 dzisiaj już jest pewne,że pobierali pieniądze bezprawnie. Muszą oddać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:08 + to o czym nie wiemy i sie nie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 15.10.03, 12:07 A może to dobrzy radni? Nie zastanawiacie się nad tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:10 Radni moze i tak. Ale prezesi spoldzielni to nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 15.10.03, 13:38 Co ty dziecko o tym wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 17.10.03, 13:03 Sam chyba jesteś dziecko i sam chyba niewiele rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 22:39 nie dajmy sie zwariowac Odpowiedz Link Zgłoś
fantyk Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien 20.10.03, 16:44 Dlaczego jedni z lepszych radnych w tym mieście mają odejść. Błaszczeć na prawdę mądry uczciwy i prawy człowiek, Szczuka potrafi prowadzić sesje i mądrze rozwiązywać wszystkie czerwone i wronowe supły, Wosik zawsze z sensem potrafi pracować na sesji. To, że jakis chory twórca prawa wymyślił przepis na którym przewraca sie pół Polski to nie znaczy, że ci ludzie są nieprzydatni miastu. Faktycznie nalezało głosować tylko na bezrobotnych i bezdomnych , była taka możliwość, tylko nikt z nej nie skorzystał !!! i wtedy nie byłoby konfliktu z prawem, które nota bene weszło juz po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adagio Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 19:34 Chyba żartujesz, że Wosik z sensem gada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 23:49 towarzyszu dejcie spokój, i tak na cholere to wszystko - przecież obniżyli nam rentę, chcą zabrac emerytury i zasiłki. jest weryfikacja szeregów, podziekujemy im wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 14:06 tak....... szczególnie Pan Szczuka mądrze mówi a jak wspaniale potrafi odwlec w czasie głosowanie aby jeden głos jeszcze dojechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencistka Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 15:16 Rozumiem ,że miasto wiele straci bez takich radnych.Jest wspaniałe wyjście- niech popracują społecznie ,dopiero wtedy będą zasłużeni dla Częstochowy.Nie muszą przecież brać diet a mogą działać nieprawdaż????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrywin Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 01:49 dawno tak sie nie ubawiłem w ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 00:34 Gość portalu: antyrywin napisał(a): > dawno tak sie nie ubawiłem w ubraniu a bez ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 15:04 To bardzo dobry pomysł, żeby radni pracowali za darmo. Zobaczymy ilu wtedy będzie chętnych. Może gazeta spytała by który z nich zgodził by się na rezygnację z dietki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 16:33 Tak. Zaraz wszyscy zrezygnują. To pazerne stwory bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:39 prędzej Wolski zostanie prezydentem niz jego kumple zrezygnuja z darmowej kasy ciągnietej od nas wszystkich czyli dietek w Radzie Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 24.10.03, 08:08 a z czego maja oddac pieniadze przeciez to biedni panowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 24.10.03, 11:16 bagno !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 27.10.03, 15:35 ciekawe czy wy pracowalibyście za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Całus, Szczuka, Wosik,Oddajcie miastu pien IP: *.bud.pcz.czest.pl 27.10.03, 16:54 Lewica uchwaliła ustawe antykorupcyjną i sama ją łamie!!!!!!! Nu nu nu niedobre chłopczyki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Całus, Szczuka, Wosik,Oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:20 Za to aws z Walesa na czele pierwsza zecza jaka zrobil to zlikwidowal kasate mienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 29.10.03, 10:29 Zastanawiam się dlaczego Ci Panowie tak kurczowo trzymają sie swoich interpretacji ustawy.Pamowie dla normalnych ludzi jest wszystko jasne. Powinniście odejść i z honorem oddać niesłusznie pobrane diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 29.10.03, 13:12 odejść z honorem ? Czy Ty myślisz, że oni wiedzą co to honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: lolek:* / 192.168.0.* 30.10.03, 22:39 Gość portalu: realista napisał(a): > odejść z honorem ? Czy Ty myślisz, że oni wiedzą co to honor. oddawać forse oszuści,nawet wasz kumpel wojewoda musial powiedziec ze jestescie oszustami, czerwoni złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianN Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 01.11.03, 18:54 Ludzie trochę realizmu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 11:01 Gość portalu: marianN napisał(a): > Ludzie trochę realizmu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANDYDAT Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 17:50 Jeśli wybiorą mnie radnym na kadencję następną to będą mi płacić za pracę! Jestem towarem i mam swoją cenę.Wyborcy albo ten towar kupią albo nie. Praca z friko była modna w PRL-u i jak się skończyło? Teraz podobno jest Najjaśniejsza RP i kapitalizm z wolnym rynkiem..Co wy na to ,,socjaliści,,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianN Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 02.11.03, 22:55 Jeżeli Błaszczęć nie ma nic wspólnego z Wroną - to ja jestem Maryjan Krzaklewski he he he Zobaczycie czy Wronowcy pozwolą go odwołać , bo sam napewno nie zrezygnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 02:17 Gość portalu: marianN napisał(a): > Jeżeli Błaszczęć nie ma nic wspólnego z Wroną - to ja jestem Maryjan > Krzaklewski he he he > Zobaczycie czy Wronowcy pozwolą go odwołać , bo sam napewno nie zrezygnuje... jestes błochowiak i miller razem wzieci - wojewoda odwołuje i nikt tu nie ma nic do gadania. to wyscig o honor. radni sami zrezygnuja - wygrali. radni zostaną oderwani - sromota. trzeba byc tepym ormowcem zeby nie pojac wlasnego wojewody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 03.11.03, 09:33 oj nie ddadzą !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 03.11.03, 12:33 Czemu ty zapłakany kandydacie się nie podpiszesz. Daj się poznać ludziom. Twój przyszły wyborca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój wielbiciel Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 03.11.03, 12:35 Gość portalu: KANDYDAT napisał(a): > Jeśli wybiorą mnie radnym na kadencję następną to będą mi płacić za pracę! > Jestem towarem i mam swoją cenę.Wyborcy albo ten towar kupią albo nie. Praca z > friko była modna w PRL-u i jak się skończyło? Teraz podobno jest Najjaśniejsza > RP i kapitalizm z wolnym rynkiem..Co wy na to ,,socjaliści,,? Czemu ty zapłakany kandydacie się nie podpiszesz. Daj się poznać ludziom. Twój przyszły wyborca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.com.pl 04.11.03, 07:29 Nie ma takiej siły żeby ich zmusić do oddania kasy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balon Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 06.11.03, 13:08 Jest. Jest. To tak zwana opinia publiczna. Piszcie i nie poddawajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taczki!!!!!! taczki!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 00:06 Gość portalu: balon napisał(a): > Jest. Jest. To tak zwana opinia publiczna. Piszcie i nie poddawajcie się. Tak zwana opinia publiczna to na Forum w 95 proc aktywiści młodziezówki lub wręcz.... Lepsze od opinii sa taczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: taczki!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 19:33 Wywozeniem na taczkach chcesz leczyc swoje kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maan Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:14 prawo jest prawem,panowie WON z urzędu miasta ciekaw jestem jak zachowają się radni z PISu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabeta Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 19:53 Gość portalu: maan napisał(a): > prawo jest prawem,panowie WON z urzędu miasta > ciekaw jestem jak zachowają się radni z PISu Jak już won to z RAdy MIasta a nie Urzędu. Nie znasz różnicy? Zapytaj tych co wiedza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wie Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 11.11.03, 12:01 Gość portalu: analfabeta napisał(a): > Gość portalu: maan napisał(a): > > > prawo jest prawem,panowie WON z urzędu miasta > > ciekaw jestem jak zachowają się radni z PISu > > Jak już won to z RAdy MIasta a nie Urzędu. Nie znasz różnicy? Zapytaj tych co > wiedza! a gdzie ma siedzibę Rada Miasta mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabeta RADNI - oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 13:51 Gość portalu: ten co wie napisał(a): > Gość portalu: analfabeta napisał(a): > > > Gość portalu: maan napisał(a): > > a gdzie ma siedzibę Rada Miasta mądralo? URZĄD to instytucja a budynek to siedziba tak więc w budynky w którym mieści się Urząd Miasta obraduje także Rada Miasta / która jest władzą ustawodawczą/ a Prezydent i jego urzędnicy to Ci co wykonują decyzje radnych . Więc won z Rady czy Urzędu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiskus Re: Szczuka, Błaszeć -oddajcie diety = niestety IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 20:09 Kto policzy , kto wyliczy niechaj powie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 19:47 Przecież Wrona nie pozwoli odwołać Błaszecia za radnego bo wtedy komuchy wywalą go z poczty a to ileś miejsc pracy do podziału i kasy do wyprowadzenia ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 23:27 Gość portalu: gość napisał(a): > Przecież Wrona nie pozwoli odwołać Błaszecia za radnego bo wtedy komuchy > wywalą go z poczty a to ileś miejsc pracy do podziału i kasy do > wyprowadzenia ??? :))) Durniu, Polska Poczta jest w rękach obecnego rzadu od kilku lat. Wrona nic nie ma do poczty ktora jest w rekach skarbu panstwa. Nic nie ma tez do wywalenia radnego, bo wywala go lewicowy wojewoda Śląski z SLD, kumpel 14 towarzyszy z czestochowskiej rady miasta. Nie można przeciez dopuscić zeby byl taki wstyd na całe miasto - wywalic jedynego radnego i to z SLD. Dwaj kolejni czekaja w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 20:31 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Gość portalu: gość napisał(a): > > > Przecież Wrona nie pozwoli odwołać Błaszecia za radnego bo wtedy komuchy > > wywalą go z poczty a to ileś miejsc pracy do podziału i kasy do > > wyprowadzenia ??? :))) > > > Durniu, Polska Poczta jest w rękach obecnego rzadu od kilku lat. Wrona nic nie > ma do poczty .. Zanim powiesz durniu o innych DURNIU pomyśl durniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 20:10 Jak zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: 212.122.240.* 21.11.03, 22:14 co wy chcecie od Wosika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: 212.122.240.* 23.11.03, 21:42 to pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:14 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): > Oddajcie miastu bezprawnie zawłaszczone diety. Komuszy wojewoda was od tego > nie uratuje ani młodzieżówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głest Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 08:53 Czy wy macie sumienie Czy przyspawane dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 20:55 posmarowane poxipolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 12.12.03, 18:49 ale jesteście naiwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:23 Pan Błaszeć to człowiek honoru w przeciwieństwie do was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczuka, Wosik, Błaszeć -oddajcie miastu pien IP: *.pcz.czest.pl 29.12.03, 13:21 niech ten człowiek honoru oddda miastu 18 tysięcy złotych plus odsetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek wojewoda każe Szczuce złozyć mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 23:53 Dziennik Zachodni napisał że wojewoda kazał swojemu koledze, przewodniczacemu rady miasta Szczuce z SLD złozyć mandat radnego, ciekawe czy były szef SLD w Czestochowie to człowiek z honorem, czy tez będzie się trzymał rękami i nogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: wojewoda każe Szczuce złozyć mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:51 on sie przykuł teraz tylko młot pneumatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spowiednik Dajcie spokój Wosikowi...on jest czysty! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 21:02 Pan Szczuka uczy się zachowań od Pana Błaszczecia a ten od Pana Szczuki i to są "naszych wzorów" sztuki. Jaki szedł takiego spotkał a mówią że chodzą po innej drodze i do tego sprzecznych ideałów. A Ty P.... patrzysz i nie grzmisz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dajcie spokój Wosikowi...on jest czysty! IP: *.pcz.czest.pl 19.01.04, 15:09 możecie sobie gnojki popisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec on jest czysty! a co ,miał byc brudny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:34 bo co? bo my lewicowe bonzy mamy wszystko w d...? zwłaszcza eletorat? mnie też, chociaż pochodze z rodziny o lewicowych tradycjach? za te lekceważenie czestochowian nie powinniscie sie juz znalezc na jakiejkolwiek liscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LX Re: on jest czysty! a co ,miał byc brudny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:45 Przyjdź na sesję chlopie to zaraz zmienisz poglady, jak usłyszysz wynurzenia niby czystych Wosików. Dramatyczna żenada. Ja tam nie jestem polityk, ale chodze i słucham, bo chcę pomocy w zrobieniu drogi ważnej dla mieszkańców. I zastanawiam się, kogo ludzie wybierają. Zwlaszcza tych z lewicy. Albo starocie, ktore bredzą (patrz p.Wosik) , albo młodzi, którzy nic nie rozumieja i co głos to się kompromituja(patrz Matyjasik). A w ogóle ci radni to żadni nasi przedstawiciele. To partyjniacy zasłużeni z różnych list. Kilku jest normalnych i znających się na rzeczy, a w tym , niestety, m. in. Szczuka,i Banaszkiewicz, Głąb, Kurpios, Kondracki. A szczytem wszystkiego jest posłuchać dwóch byłych kandydatów na Prezydenta Miasta - Wolskiego i Gębskiego. Dramat. Ale też i wesoło. Przyjdź. Posłuchaj. Właśnie dowiedziałem się, że sesja jest 26 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś