monmiz 05.11.08, 17:23 ...na działalność gospodarczą, podzielę się nim z poważną osobą z możliwością zainwestowania, nie chcę wchodzić w spółkę. Zapraszam na maila osoby, które potraktują to co napisałam serio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ..... Re: Mam pomysł... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.11.08, 19:12 masz pełne kieszenie zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hvjhg Re: Mam pomysł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 19:28 nie chcesz wchodzić w spółkę?????????!!!!!!!!!!!!!!!! - ale cudzą kasę chcesz wziąć w posiadanie????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to nie spółka? - a może spółkowanie? - he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-))) Re: Mam pomysł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:11 dobre, "szkukam kogoś kto da kasę ale nie będzie miał nic do gadania" to Ci chyba jedynie zostaje Totalizator Sportowy - szansa 1 na 14 milionów ze się Tobą zainteresuje ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: Mam pomysł... 06.11.08, 19:52 I tutaj się mylisz...może źle się wyraziłam, zdradzę pomysł i reszta mnie nie interesuje, zyski w całości będą inwestora:) Zapraszam na maila. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś