poszukujacy_szczescia 09.11.08, 20:12 Wszystko co robie, robie dla Ciebie... Ty to wszystko bierzesz, ale szkoda, że tak mało dla Ciebie znacze... ...nie kradnij mego serca więcej, bo to boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wqw Nie martw się, następna będzie jeszcze lepsza IP: *.strefa.com 09.11.08, 20:22 Nie martw się, następna bedzie jeszcze lepsza. www.youtube.com/watch?v=uQySZe0kdeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramira Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 20:51 poszukujacy_szczescia napisał: > Wszystko co robie, robie dla Ciebie... A co konkretnie? Bo na razie tylko deklaracje. A uwierz, że to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukujacy_szczescia Re: ... 09.11.08, 21:04 Nie daje deklaracji, daje czyny. Ona dobrze wie co robię i ile robię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramira Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 21:18 No i co z tego masz? Może daj se facet spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: ... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.11.08, 00:10 Maczo daj na luz, wlącz sobie motylka który śpiewa" mam ku..wa w d...ie wszystko, w du.....w du..... w d..... wszystko.dobrej nocy zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja... bez tematu IP: *.centertel.pl 11.11.08, 19:35 1.przeciez ty nie wierzysz w szczescie... 2.szczescie nie istnieje... 3.nie masz serca... 4.nie robisz nic... 5.nie robiles nic... 6.mam nadzieje ze boli... 7.i bedzie bolalo jeszcze bardziej.................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leluli Re: ... IP: *.centertel.pl 11.11.08, 20:18 Kurcze, szkoda ze tak sie wydarzylo :( Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos_niewazne_kto Re: ... IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 20:42 Przejdzie Ci :P zacznij od teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utracone szczescie Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 21:27 Pozdro dla osób w podobnej sytuacji ja z tego wyciągnąłem motto: "Nie traktuj życia zbyt poważnie.I tak ch**a z niego masz..." Odpowiedz Link Zgłoś